Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika elemelex

elemelex

#7222903 Napisano: 19.11.2024 20:26:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co do wymiany tekstów to nie rozumiem tego zupełnie. Mam satysfkację jak dojdę do wszystkiego sama, poza tym czytałam tutaj o przypadku, że ktoś kogoś splagiatował w innym konkursie. To, że ktos do was miło pisze na priviku nie oznacza, że wam takiego numeru nie zrobi.
No ale jak powtarzam to nie jedyny powód dlaczego nie uznaję wymian, tak piszę profilaktycznie by nikt mi takich propozycji nie składał. emotka Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7221640 Napisano: 14.11.2024 20:03:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
hehehe to gdzie będziecie grać? Jaka macie białą listę? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7221125 Napisano: 13.11.2024 10:55:59 w Czy informują/ informowali?
gregory napisał(a):

Czy Kaufland może dziś informować z kolejnego etapu czy jeszcze za wcześnie?

Ostatnio zaczęło się w czwartek, ale kto wie.
Fajny ten konkurs, oby więcek takich, niech Lidl pójdzie przykładem i Biedra emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7221108 Napisano: 13.11.2024 10:28:56 w Avanti
incendio12 napisał(a):

elemelex napisał(a):

Opieracie się na błędnym założenu, że można u kogos wygrywać bez końca. Konkurs to za każdym razem coś innego, choc pytania są często podobne to jednak zmienne sa inne. Ja nie widzę różnicy między tym co było a jest, bardziej zauważam ze tu chodzi o mnie i o to jak czuję pytania. Odpowiedź moze byc dobra, ale nie wybijać sie z tłumu. No i pomyślcie skoro jeden typ odpowiedzi był juz nagradzany to mogło im się znudzić.

Myslę że faktycznie po prostu im się już znudził ten styl. Nie uważam że można wygrywać u kogoś bez końca. Po prostu widzę wyraźna granicę między czasami kiedy wygrywało się u nich praktycznie cały czas a pewnego razu po prostu przestali nagradzać wszyskto jak leci emotka

To znak, że czas ponapinać mięśnie kreatywności, cokolwiek to znaczy  emotka Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7221105 Napisano: 13.11.2024 10:23:21 w Avanti
Opieracie się na błędnym założenu, że można u kogos wygrywać bez końca. Konkurs to za każdym razem coś innego, choc pytania są często podobne to jednak zmienne sa inne. Ja nie widzę różnicy między tym co było a jest, bardziej zauważam ze tu chodzi o mnie i o to jak czuję pytania. Odpowiedź moze byc dobra, ale nie wybijać sie z tłumu. No i pomyślcie skoro jeden typ odpowiedzi był juz nagradzany to mogło im się znudzić.
Nagradzaja co im odpowiada i to nawet chyba dobrze, że nie wiecznie to samo, bo kreatywność to jednak zmiany a nie schematy. Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7220832 Napisano: 12.11.2024 14:26:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wymieniajac się odpowiedziami strzelacie sobie w stopę bo wtedy obie osoby będą pisać na to samo kopyto emotka
Kreatywność, pamiętajcie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7220827 Napisano: 12.11.2024 14:21:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Takie dane to chyba tylko do głównej i samochodu. To chyba normalne, bo takie jest prawo wobec tak wysokich nagród. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7220777 Napisano: 12.11.2024 12:28:47 w Smolar
masza napisał(a):

elemelex napisał(a):

masza napisał(a):

elemelex napisał(a):

Przekierowanie by bardzo ułatwiło życie drogi Smolarze. A jeśli ktoś lubi się poczuć jak wielki zwycięzca i wypełniać te papiery to niech ma też tę możliwość, ale niech też będzie opcja przekierowania, proszę  emotka

A jak wtedy zweryfikują 1 nagrodę na gpspodarstwo ? 🤩oni wiedzą co robią

Po adresie? Jakby się powtarzał to nie ma wygranej. Zawsze wychodzi na to, że kombinatorzy psują zabawę:(

Jak powtarzal?  Pomyśl

No przecież przy wypełnianiu formularza sie podaje adres. Dopiero potem ewentualnie można by było przekierować. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7220775 Napisano: 12.11.2024 12:25:19 w Smolar
masza napisał(a):

elemelex napisał(a):

Przekierowanie by bardzo ułatwiło życie drogi Smolarze. A jeśli ktoś lubi się poczuć jak wielki zwycięzca i wypełniać te papiery to niech ma też tę możliwość, ale niech też będzie opcja przekierowania, proszę  emotka

A jak wtedy zweryfikują 1 nagrodę na gpspodarstwo ? 🤩oni wiedzą co robią

Po adresie? Jakby się powtarzał to nie ma wygranej. Zawsze wychodzi na to, że kombinatorzy psują zabawę:( Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7220770 Napisano: 12.11.2024 12:17:50 w Smolar
helmansinho napisał(a):

Można przekierować do oddziałów miejskich

Nie mam takiej opcji. Poza tym boxy DPD byłyby najlepsze. Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7220752 Napisano: 12.11.2024 11:48:02 w Smolar
Przekierowanie by bardzo ułatwiło życie drogi Smolarze. A jeśli ktoś lubi się poczuć jak wielki zwycięzca i wypełniać te papiery to niech ma też tę możliwość, ale niech też będzie opcja przekierowania, proszę  emotka Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7220734 Napisano: 12.11.2024 11:29:21 w Smolar
notta napisał(a):

elemelex napisał(a):

Ale by było fajnie jakby paczki od Smolara można było przekierować do punktu. Rzadko tam cos wygrywam, ale jak już to wiem że czeka mnie ceremonia wypełniania papierów przy kurierze na najmniejszą nagrodę. Możecie się ze mnie śmiać,ale nie lubię tego bardzo i nawet przez to gram tam rzadziej xD ale tutaj wypadek przy pracy i mam malutką nagrodę i czeka mnie ta ceremonia emotka

jak są dokumenty zwrotne to nie przekierujesz.. a smolar chyba zawsze daje

no właśnie to taki mój beznadziejny apel, czy  nie da się tego zmienić i nie robić takich fanfar dla tyci nagródek? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7220728 Napisano: 12.11.2024 11:22:55 w Smolar
Ale by było fajnie jakby paczki od Smolara można było przekierować do punktu. Rzadko tam cos wygrywam, ale jak już to wiem że czeka mnie ceremonia wypełniania papierów przy kurierze na najmniejszą nagrodę. Możecie się ze mnie śmiać,ale nie lubię tego bardzo i nawet przez to gram tam rzadziej xD ale tutaj wypadek przy pracy i mam malutką nagrodę i czeka mnie ta ceremonia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7220694 Napisano: 12.11.2024 10:40:57 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nawet stówki od Grzesia. No nic znowu muszę wysilić mózgownicę i rozwikłać kolejną agencję. Tylko u nich mam taka dziwną sytuację, że najsłabszej nagrody nie dadzą. Ale wiem też, że piszę z niechęcią do nich i to może grać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7219579 Napisano: 07.11.2024 14:45:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam to samo z NAV, mam ochotę myśleć, że nie czytają, że maile nie dochodzą emotka  ale obawiam się ,że prawda jest taka, że nasze gusta się rozmijają dramatycznie. Wyświetl w wątku >>
1 Pepa 0

elemelex

#7219559 Napisano: 07.11.2024 14:13:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dlaczego mieliby nie czytać z ostatniego dnia? No po prostu gusta są różne i tyle. Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7219286 Napisano: 06.11.2024 16:54:02 w WC - rozmowy o wszystkim
henius napisał(a):

Pod względem rozmiarów jest Ok, maksymalna wielkość to 10MB...a powinno byc widoczne zdjęcie?.

O ile dobrze pamiętam to na 99% nie było widać zdjęcia tylko numer zdjęcia Wyświetl w wątku >>
0 0

elemelex

#7218120 Napisano: 01.11.2024 19:12:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Almette ma nagrodę, o której marzy wieeelu ludzi, no i loteria jest dobrze promowana, znana.
Małe wafelki i loteria to połączenie mnie zniechęcajace, bo mam wrażenie, że kazdy sobie mówi, tani wafelek to wezmę udział i robi się szansa jak w lotto.
Pytanie Serenady też mi nie pasuje:D Jak nie wezmę udziału to nie będzie mi szkoda, bo ser nawet dobry  emotka  bez konkursu można kupić. Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7218073 Napisano: 01.11.2024 12:08:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Fajnie jak piszemy o swych mękach twórczych. Wtedy nie jesteśmy samotni w tym bolesnym procesie emotka Wyświetl w wątku >>

elemelex

#7217885 Napisano: 31.10.2024 13:48:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdalena-chili napisał(a):

elemelex napisał(a):

Czas to nic, trzeba mieć wenę, pomysły. Skąd ona się bierze, tego nie wie nikt. Kapryśna jest strasznie, przynajmniej u mnie.

Ale ja się człowiek z wywieszonym językiem miota pomiędzy korpo, dyrektorem, prezesem, korkami, przedszkolem i liceum, lekarzami, Rodzicami, logopedą, korepetytorem x2, spółdzielnią, i trylionem innych spraw, to trzeba być niezłym karateką, żeby w tym wszystkim jeszcze wena spłynęła. emotka  A jeszcze wypadałoby z Rodziną porozmawiać emotka
Szacun za to ile tych konkursów Ekipo ogarniacie....

Właśnie te wierszyki mogą być odskocznią emotka  ale ja się na te tematy nie wymądrzam gdyż sama cierpię na brak weny. Można mieć cały dzień i nic nie napisać.
Pisanie na ostatnią chwilę to też jakaś metoda, ale mój umysł by nie objął tylu tematów na raz emotka  Ja wolę sobie dawkować to cierpienie;) Wyświetl w wątku >>