Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ArtystkaZeSpalonegoTeatru

ArtystkaZeSpalonegoTeatru

#7249180 Napisano: 25.03.2025 12:27:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nuna1210 napisał(a):

Jestem tu dość krótko, bo od zeszłego roku, uwielbiam forum, dużo się tu dowiaduję, to ogólnie super społeczność. ❤️
Ale tę dyskusję o losowaniu/nielosowaniu czytam już kolejny raz i myślę, że nie dojdziemy nigdy do konsensusu. Każdy ma swoje racje, a prawdopodobnie prawda leży gdzieś po środku. Agencje są różne, różne są gusta, różne terminy, jedna agencja wylosuje, jedna zrobi najpierw selekcję "po pierwszym zdaniu", inna przeczyta. Nie ma co wrzucać ich do jednego worka i rzucać krzywdzącymi oskarżeniami, że na pewno wszyscy losują i koniec.
Ja u siebie widzę dobrą skuteczność w jednych agencjach, gorszą w innych i raczej nie byłoby takiej zależności, jeśli wszyscy by tylko losowali.
Nie ma się co kłócić, tylko robić swoje, pisać odpowiedzi najlepiej jak umiemy i liczyć na wygrane ☺️

Ja też w jednych wygrywam czasem, a w innych sporadycznie lub nigdy, więc po prostu odpuszczam niektóre agencje. Wyświetl w wątku >>

#7249112 Napisano: 25.03.2025 10:49:06 w moje dzisiejsze wygrane :)
adamo86 napisał(a):

agasen napisał(a):

Dopisuję się do listy torbowych potentatów Milka

A ja chyba do listy tych, którzy nawet torby nie wygrali - ale to brzmi trochę jak wygrana emotka

Mnie też zaszczyt nie kopnął, ale chociaż ciastka całkiem dobre były 🙃 Wyświetl w wątku >>
2 pmww, MPI 0

#7247638 Napisano: 18.03.2025 22:41:48 w Czy informują/ informowali?
zezowaty_kot napisał(a):

pikawka napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

maniemani napisał(a):

pikawka napisał(a):

Lancome ten do 1.03 informowali??

Może się okazać, że będzie cisza jak w przypadku kalendarza adwentowego...

I każdego innego ich konkursu 😎

Oj nie jestem wzywajcie, konkursy widmo? Nie ma zwycięzców ? emotka

Rok temu wzięłam udział we dwóch, o żadnej nagrodzie nie słyszałam, choć śledziłam wpisy na forum, pytałam. Od tamtej pory nie wiem, jeśli ktoś tam wygrał niech mnie poprawi i zwróci honor "agencji".

Ja też już nie biorę udziału i od razu wypisałam się z ich newslettera, bo tylko o te dane im chodzi organizując konkursy. Na forum nikt nic nie dostał, na fb ludzie pisali, żeby zwycięzcy dali znać i też zero odzewu. Wyświetl w wątku >>

#7236716 Napisano: 22.01.2025 16:19:15 w Zapowiedzi konkursów
netka2000 napisał(a):

https://konkursmaoam.pl

To archiwalny konkurs Wyświetl w wątku >>
0 0

#7230720 Napisano: 21.12.2024 11:31:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiaaa85 napisał(a):

Tefal biedronka wysyłamy zgłoszenie samego produktu bez naszego wizerunku i osób trzecich , dobrze doczytałam ?

Zdjęcia można wysyłać do 31? 
Czy np. ręka to też wizerunek? Wyświetl w wątku >>
0 0

#7230086 Napisano: 18.12.2024 16:46:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiaaa85 napisał(a):

Tefal biedronka , czy są u was dostępne te produkty ? Byłam w 2 biedronkach i ani patelni ani przyborów kuchennych nie mogłam znaleźć emotka

U mnie tylko noże, podobno coś tam było wcześniej 😯 Wyświetl w wątku >>
1 asiaaa85 0

#7225252 Napisano: 28.11.2024 11:55:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś brał udział w loterii klarna? Wyświetl w wątku >>
0 0

#7223870 Napisano: 22.11.2024 13:17:48 w Czy informują/ informowali?
radziosny napisał(a):

fizia napisał(a):

Ktoś z forum wygrał w konkursie Lancome?

Też jestem ciekaw.. masa spamu od nich, a o nagrodach cisza..

Moim zdaniem nikt nie wygrywa. Brałam udział jakiś czas temu i ludzie dopytywali to im odpowiadali, że już laureaci powiadomieni, ale tu i na fb nikt się nie chwalił. Pewnie po poprostu powiększają sobie bazę mailingową. Wyświetl w wątku >>

#7221042 Napisano: 12.11.2024 23:53:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
angel119 napisał(a):

Przychodzi Wam potwierdzenie na maila z ŻABKI- YUMYUM? emotka

Tak Wyświetl w wątku >>
0 0

#7220989 Napisano: 12.11.2024 19:52:14 w Czy informują/ informowali?
kate87 napisał(a):

jakaja napisał(a):

AgnieszkaPara napisał(a):

jakaja napisał(a):

ArtystkaZeSpalonegoTeatru napisał(a):

jakaja napisał(a):

jakaja napisał(a):

Czy informowali z:
- kalendarz adwentowy Kiehl's?
- kalendarz adwentowy Lancome?

+ Aldi - newsletter?

W Lancome ktoś wygrywa? Tyle tych konkursów i nie kojarzę emotka

Teraz było dużo nagród to może ktoś otrzymał już wiadomość z gratulacjami? emotka

Wyniki mają być dopiero 12.11.2024

Były te wyniki? Wygrał ktoś?

Wydaje mi się czy też zniknął post o konkursie z kalendarzami z lancome. Jest tylko ten nowy

Nie kojarzę, aby ktoś się tam chwalił. Piszą, że wygrani zostali poinformowani i temat się kończy. Ja już udziału nie biorę. Wyświetl w wątku >>
1 doubletwo 0

#7219688 Napisano: 07.11.2024 19:39:10 w Czy informują/ informowali?
jakaja napisał(a):

jakaja napisał(a):

Czy informowali z:
- kalendarz adwentowy Kiehl's?
- kalendarz adwentowy Lancome?

+ Aldi - newsletter?

W Lancome ktoś wygrywa? Tyle tych konkursów i nie kojarzę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

#7215181 Napisano: 20.10.2024 19:52:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dany-duszek napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

A czy w DPD biorą też udział przesyłki przekierowane do Pickup a zamówione dostawa kurierem DPD, czy musi być od razu wybór DPD pickup przy zamawianiu przesyłki?

tak zrobiłem i mam weryfikację pozytywną i przelew na koncie. Więc tak możesz przekierować do punktu, tylko nie wiem jak się to ma jak paczka będzie już z próbą dostarczenia po adres i nie zastanie osoby i zostanie zostawiona w punkcie.

Też można, ja kurierowi przez telefon powiedziałam, że nie ma mnie w domu i odbiorę później z ich oddziału i przeszło w loterii 👍🏻 Wyświetl w wątku >>
0 0

#7213267 Napisano: 11.10.2024 21:14:49 w moje dzisiejsze wygrane :)
Orbit w Delikatesach - Apple Watch. Czy ktoś chciałby wymienić się na Airpodsy lub ewentualnie cos innego? Piszcie na priv. Wyświetl w wątku >>

#7211884 Napisano: 07.10.2024 14:53:52 w moje dzisiejsze wygrane :)
Hej dostałam maila od Amocco Wedel itp i nie widzę jaka to nagroda, to jak uzupełnić formularz???☹️ Wyświetl w wątku >>

#7209639 Napisano: 29.09.2024 12:58:53 w Czy informują/ informowali?
Hej czy były wyniki konkursów Pudliszki w Lidlu, Biovax i Orange? Chyba coś mi umknęły informacje na ich temat. Wyświetl w wątku >>
0 0

#7204406 Napisano: 06.09.2024 22:01:10 w Paragony na trwające konkursy
Czy ktoś ma paragon Łowicz Lidl? Wyświetl w wątku >>
0 0

#7203675 Napisano: 03.09.2024 21:38:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nowalijka napisał(a):

Cały czas pokazuje mi błąd w formularzu z Roleskiego. Tylko ja mam problem czy jakaś większa awaria formularza?

Właśnie próbowałam wysłać zdjęcie i to samo. Wcześniej nie próbowałam i myślałam że u mnie jest problem. Wyświetl w wątku >>
0 0

#7199911 Napisano: 19.08.2024 14:23:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
makarena2908 napisał(a):

a można używać polskie znaki ł, ą itp w esemesie?

Można, ale wtedy ilość znaków ci się zmniejszy, że nawet zdania nie napiszesz. Wyświetl w wątku >>
1 kimberly 0

#7199661 Napisano: 17.08.2024 18:53:56 w Opisy z paragonów
cytriss19 napisał(a):

to jeszcze zapytam o Lidl i obecny konkurs z sosami Roleski: jakie macie opisy? Kupiłam łącznie 4 różne sosy i każdy na paragonie ma opis "R. Sos BBQ ameryk". Są jakieś z innym opisem?

U mnie to samo Wyświetl w wątku >>
1 cytriss19 0

#7199126 Napisano: 14.08.2024 15:13:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
notta napisał(a):

magie1982 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

vixen napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

asiam napisał(a):

Czy ktokolwiek może się pochwalić .że udało mu się kupić Nuii w sieci Lewiatan na konkurs ?

Tak, udało mi się na początku konkursu w jednym z dwóch lewiatanów które mam. Trafiłam na świeżą dostawę. Ale od tamtego czasu w żadnym z Lewiatanów już nuii nie było.

Na stronie głównej jest, że należy dokonać zakupu z kartą Lewiatan. Widzę, że są chętni na zakup paragonów. W zgłoszeniu nie wymagają podania karty, ciekawe jak będzie po wyborze zwycięzcówemotka   Nie kojarzę czy był wcześniej taki wymóg w ich konkursach?

Ja zapłaciłam za 2 lody 12zł, a pani kasjerka powiedziała, że kartę lewiatan skanujemy za zakupy powyżej 15zł. Więc mam zakup bez karty. Ale ogólnie to na paragonie nie ma informacji o nr karty, tylko jest osobny wydruk

U mnie te lody były po 9 zł - jedna szt i kobieta dała mi potwierdzenie zapłaty kartą, a nie paragon. Zrobiłam interes po byku

Ja kupiłam w poniedziałek. Ponad 15 zł za zakup, jechałam 30 km, żeby kupić xd

U mnie lody po 9zl i nuner karty drukuje sie na paragonie

Jak macie aplikacje to tam są zapisane zakupy, ale chyba tylko kwota. Mi też pani powiedziała że punkty dopiero od 15 zł, ale i tak poprosiłam o zaskakiwanie karty. Wyświetl w wątku >>
0 0