Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika antylopia

antylopia

#5815954 Napisano: 01.02.2014 09:47:47 w Wkurza mnie...
podwyżki na poczcie polskiej
Noż ku**** przekazem myśli teraz trzeba wszystko wysyłać

Od dzisiaj wchodzi podwyżka http://cennik.poc...esylka_polecona.html Wyświetl w wątku >>
0 0

antylopia

#5813797 Napisano: 28.01.2014 13:06:11 w Intermarche
donia7 napisał(a):

ekuc2 napisał(a):

donia7 napisał(a):

http://intermarch...82a4a80c52248ae401d8

Czy może mi ktoś powiedzieć czy ten konkurs obowiązuje w Intermarche czy tylko w Simply Market? Bo dziwne, że reklama jego jest na stronie Intermarche emotka
a jeśli tak, to czy te produkt znajdę w Inter? emotka

jak pójdziesz do sklepu to się dowiesz emotka
skąd kto może wiedzieć czy akurat w twoim markecie w czasie kiedy się tam wybierzesz będzie akurat ten produkt emotka a jak nie dowiozą albo konkursowicze wykupią? to co wtedy? emotka

nie chodzi mi czy wykupią czy nie, tylko czy te produkty w Inter są dostepne teoretycznie emotka
Poza tym do Intermarche nie mam taki blisko, żeby sobie specjlanie isc dlatego pytam emotka

ten konkurs dotyczy wszystkich sklepów dziewczyny pisały o tym w innym wątku
w regulaminie nie ma info że produkty mają być kupione w Itm Wyświetl w wątku >>
0 0

antylopia

#5812976 Napisano: 27.01.2014 11:42:44 w Wkurza mnie...
magnus napisał(a):

monikar napisał(a):

calliope napisał(a):

Fresz1234 napisał(a):

magnus napisał(a):

Fresz1234 napisał(a):

monia24 napisał(a):

isiulka napisał(a):

benasia napisał(a):

Wkurza mnie że biorę kilka dni tabletki na gardo niby takie dobre reklamowane a wcale mi nie pomagają - fakt dobrze smakują ale efektów nie widzę... emotka
Poza tym zła jestem bo miałam rano jechać na zakupy a przez te mrozy auto mi nie odpaliło... emotka

Kup sobie neogardin forte, ciężko je dostać w aptekach ale nie ma nic lepszego. Trochę niedobre ale po drugiej zaczynasz się przyzwyczajać. Jedyne pastylki (podobne do plussza) nie wysuszają mi gardła, a są mega skuteczne.

tutaj macie na promocji http://www.doz.pl...alue=neogardin+forte

a tu jeszcze taniej: http://www.apteka...rch=1&st_search=

ogólnie najtańsza apteka internetowa, na jaką trafiłam

coś link nie działa, ale wystarczy sobie wyszukać

PLUS WYSYŁKA emotka

No tak, wiadomo, ze tu dla jednego produktu się nie opłaca, ale dla większych zamówień już tak (warto porównać sobie wartości koszyków). A najlepiej obkupić się na dniu darmowej dostawy, bo ta apteka była dostępna, no ale cóż, przegapiłam emotka

Ja kupowałam leki 3 razy w tej aptece i mogę polecić jeśli komuś nie zależy na czasie, czekałam 5-7 dni na przesyłkę ale cenowo wypada bardzo korzystnie, zwłaszcza niektóre leki są sporo tańsze.

i ja kupuję w tej aptece, zaoszczędzam ok 100zł na paczce (płacę 150zł ale w tradycyjnej aptece zapłaciłabym 250zł dlatego nawet opłacając kuriera wychodzę na plus)

No tak przy dużych zakupach warto.Ja mam "trochę" na recepty to korzystam z ZIKO

też zawsze robiłam zakupy w gemini - mają najtaniej. Ale trochę przegieli z tym że darmowa dostawa w niektórych punktach jest od zakupów o wartości powyżej 150zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

antylopia

#5811061 Napisano: 23.01.2014 12:04:10 w Konkursy ABC
polarniczka napisał(a):

assal napisał(a):

Firmy chcą, by paragony były dobrze opisane.
Ja się nie dziwię - u mnie w jednym ABC Ptasie mleczko Wedla i Milki jest w takiej samej cenie, a na kasie wybija: słodycze emotka
Panie wcale nie chcą przybijać pieczątki i opisywać paragonu, bo nie mają takiego obowiązku emotka
Znalazłam więc takie ABC, gdzie mają lepsze kasy i przestałam się przejmować, że się doczepią w końcu do mnie emotka

tylko trochę mnie to wkurza, skoro sklep należy pod ABC powinien mieć wszystko ujednolicone, a nie hulaj dusza...nie podoba mi się to

abc to sklepy franczyzowe nie maja jednego systemu dlatego w kazdym jest inna nazwa na te same produkty Wyświetl w wątku >>
0 0

antylopia

#5809825 Napisano: 21.01.2014 10:50:55 w Biedronka
liidzik napisał(a):

czy ktoś z Was otrzymał więcej niż regulaminowe 100zł? mi przelali 117, nie powiem, byłam pozytywnie zaskoczona emotka

u mnie łysa stówa (na paragonie miałam 125zł) Wyświetl w wątku >>
0 0

antylopia

#5808220 Napisano: 17.01.2014 12:07:43 w Wkurza mnie...
turli napisał(a):

kachakacha napisał(a):

staszek napisał(a):

toka napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

hittmanka napisał(a):

właśnie słucham, że Trynkiewicz wyjdzie na wolność i tak się zastanawiam .... 25 lat siedział za nasze pieniądze, za nie żarł i pił.... co będzie jak wyjdzie na wolność? Z takim nazwiskiem pracy nie dostanie, jak to jest, do końca życia będzie na naszym utrzymaniu czy musi sobie radzić sam? z ciekawości pytam bo już mnie nerwy wzięły emotka

Zmieni nazwisko, zmieni miejsce zamieszkania. Albo znajdzie jaką pracę na czarno, gdzie nikt nie będzie prosił go o dokumenty.

słyszałam że ma dostać ochronę bo ktos mu grozi że go zabije.I my za to zapłacimy emotka

wyjdzie, zrobi to samo co zrobił i wróci tam skąd wyszedł.

Jak dla mnie każdy przestępca powinien pracować. Co z tym pijanym kierowcą od tragedii w Kamieniu Pomorskim? Co mu da siedzenie za kratami? Jak dostanie wyrok powinien pracować, płacić na swoje utrzymanie i wypłacać odszkodowanie tym biednym dzieciom.
Jak usłyszałam, że Waśniewska chce apelacji, bo nie ma 10 tysięcy, żeby zapłacić państwu, to krew się we mnie gotuje.

W Polsce jest tyle rowów do wykopania, krawężników do odmalowania i innej pracy, że każdy przestępca powinien pracować. Czym jest dla niego taka kara, jak siedzi sobie w ciepełku i ogląda TV?

A w ogóle absurdem jest dla mnie zamykanie kogoś za długi.

Też mam takie samo zdanie.Kopanie rowów, odśnieżanie, sprzątanie ulic, zamalowywanie prac pseudograficiarzy itp. Pracy jest dużo.

dokładnie! do roboty, a nie wakacje na koszt podatników sobie urządzają.
Aż mnie ściska jak słyszę że w jakimś szpitalu muszą zmniejszyć kasę na stawkę żywieniową a w więzieniu nieroby żyją sobie w najlepsze. Wyświetl w wątku >>
0 0

antylopia

#5808116 Napisano: 17.01.2014 09:32:10 w Zbieramy kasę!

antylopia

#5807567 Napisano: 16.01.2014 10:59:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

https://www.e-kon...rm.html#.UteX0ftqeZQ
jest w bazie od wczoraj

O, to dzięki, nie wykazało mi, pomimo wielokrotnego sprawdzania... emotka emotka
antylopia napisał(a):

bruce napisał(a):

Gdyby ktoś z Was chciał już dziś zakupić, to właśnie dodałam do bazy:
http://tangona4ostrza.pl/regulamin.html
Seksowny konkurs z maszynkami Wilkinson. emotka emotka

wczoraj tez go dodałam emotka

Widocznie błędnie poszukiwałam. Dzięki za dodanie! emotka

dobrze szukałaś - ja nie dodałam linku z regulaminem i dlatego nie mogłaś znaleźć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

antylopia

#5807500 Napisano: 16.01.2014 09:30:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

Gdyby ktoś z Was chciał już dziś zakupić, to właśnie dodałam do bazy:
http://tangona4ostrza.pl/regulamin.html
Seksowny konkurs z maszynkami Wilkinson. emotka emotka

wczoraj tez go dodałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

antylopia

#5807485 Napisano: 16.01.2014 09:09:53 w Zakupy na konkursy - usługi
Zrobię zakupy w intermarche Wyświetl w wątku >>
0 0

antylopia

#5807128 Napisano: 15.01.2014 13:43:26 w Intermarche
gosiek_212 napisał(a):

antylopia napisał(a):

gosiek_212 napisał(a):

od jutra nowy konkurs w intermarche

wiesz cosik więcej?

http://www.kupuje...w/blyszczace-nagrody

dziękuję Wyświetl w wątku >>
0 0

antylopia

#5807075 Napisano: 15.01.2014 12:16:20 w Intermarche
gosiek_212 napisał(a):

od jutra nowy konkurs w intermarche

wiesz cosik więcej? Wyświetl w wątku >>
0 0

antylopia

#5806613 Napisano: 14.01.2014 14:45:35 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Maybelline wysyła lakiery do paznokci za szybkie przesłanie opini o podkladzie Wyświetl w wątku >>
0 0

antylopia

#5806380 Napisano: 14.01.2014 07:40:13 w Zbieramy kasę!

antylopia

#5806379 Napisano: 14.01.2014 07:27:41 w Carrefour konkursy
Nie było w ogóle województwa pomorskiego a teraz sklepy w Gdańsku powyrastały jak grzyby po deszczy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

antylopia

#5805923 Napisano: 13.01.2014 12:30:23 w Wkurza mnie...
aerdna napisał(a):

arabela79 napisał(a):

dochaaa napisał(a):

aerdna napisał(a):

zabajka napisał(a):

Wkurza mnie, że do prawie wszystkich konków na FB trzeba udostępniać zdjęcie konkursowe.
Nosz kurde emotka .
Nie będę codziennie znajomym tablicy zaśmiecać, bo pomyślą, że jakaś psychiczna jestem emotka .

Czuję to samo. Tym bardziej, że wygrania są przeróżne rzeczy. A ja czuję się jak żebrak emotka dlatego większość odpuszczam emotka

a ja w takich sytuacjach gdy biore udzial w konkursie na FB i np po udzieleniu odpowiedzi w aplikacji wyskakuje okienko to udostepnienia (np link do konkursu na swojej tablicy) zmieniam ustawienia widoczności na "Tylko ja" i nikt ze znajomych nie widzi jaka mam zasmiecona tablice emotka

Ale w wiekszosci tego typu konkursach wlasnie prosza o udostepnieniu tego zdjecia wlasnie w opcji Publiczne...
Tez mnie to wkurza i odpuszczam.

Dokładnie i jeszcze piszą, że będą dokładnie sprawdzać, czy się spełniło te wymogi.

szkoda że facebooktak rzetelnie nie sprawdza czy oni spełniają regulamin. Kiedyś próbowałam zgłosić taki fanpage ale skończyło się tylko na próbowaniu emotka

Można założyć lipne konto ale to nie o to chodzi. Wyświetl w wątku >>
0 0

antylopia

#5805804 Napisano: 13.01.2014 10:30:28 w Wkurza mnie...
aerdna napisał(a):

zabajka napisał(a):

Wkurza mnie, że do prawie wszystkich konków na FB trzeba udostępniać zdjęcie konkursowe.
Nosz kurde emotka .
Nie będę codziennie znajomym tablicy zaśmiecać, bo pomyślą, że jakaś psychiczna jestem emotka .

Czuję to samo. Tym bardziej, że wygrania są przeróżne rzeczy. A ja czuję się jak żebrak emotka dlatego większość odpuszczam emotka

tez odpuszczam takie konkursy. Z tego co mi wiadomo takie konkursy łamią regulamin facebooka - nie można prosić użytkownika o udostępnianie postów, zdjęć konkursowych Wyświetl w wątku >>
0 0

antylopia

#5805625 Napisano: 12.01.2014 19:21:58 w Allegro.pl - bez linków
szprotka napisał(a):

antylopia napisał(a):

Czy Wam też padło Allegro?

tak, coś padlo

dobrze ze chociaz aukcje wosp dzialaja Wyświetl w wątku >>
0 0

antylopia

#5805621 Napisano: 12.01.2014 19:18:05 w Allegro.pl - bez linków
Czy Wam też padło Allegro?
Wyświetl w wątku >>
0 0

antylopia

#5805349 Napisano: 11.01.2014 21:21:41 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

dotti25 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

Wkurzyłam się.
Co zrobić żeby przestali do mnie dzwonić z firmy Philipiak?? Czasami dzwonią kilka razy w tygodniu i jak grzecznie odpowiadam, że nie jestem zainteresowana, to ignorują to i recytują te swoje formułki. Nie wiem skąd mają numer tel., ale chciałabym żeby wykasowali i nie mogę znaleźć sposobu jak to zrobić?

wystarczy powiedzieć, że nie wyrażasz zgody na przetwarzanie przez ich firmę Twoich danych osobowych i prosisz o usunięcie ich z bazy danych

ja mowiłam to juz z tysiać razy, niestety nie skutkuje

oniu upierają się że nie przechowują danych a numery wybiera im system komputerowy Wyświetl w wątku >>
0 0