Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Hold-em

Hold-em

#7223213 Napisano: 20.11.2024 15:29:52 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Bon Douglas 200zł (bezterminowy) wymienię na inne bony - Biedronka, Kaufland, Carrefour, Lidl, Netto, Orlen, Lotos/MOL Wyświetl w wątku >>
0 0

Hold-em

#7223030 Napisano: 20.11.2024 09:37:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tad_pole napisał(a):

Oświadczenie do nagrody gwarantowanej z Serenady - czy podają kody, które się zgłosiło? Nie zapisałam tego, a opakowania leżą razem z opakowaniami męża i innymi, które nie zostały zgłoszone, bo paragon się zgubił emotka  A teraz dopiero widze, że trzeba je wpisać jeszcze raz, zanim wyślą nagrodę

A nie masz zdjęcia kodów z paragonem? Przecież się takie wgrywało przy zgłoszeniu. Wyświetl w wątku >>
1 tad_pole 0

Hold-em

#7218133 Napisano: 01.11.2024 20:32:50 w Kupię...
Kupię voucher na pobyt w hotelu typu uzdrowiskowego/sanatorium, wazny minimum pół roku. Wyświetl w wątku >>
0 0

Hold-em

#7218132 Napisano: 01.11.2024 20:30:31 w PODZIĘKOWANIA
agakaz2
Kolejny raz szybko, konkretnie i uczciwie. Do następnego! Wyświetl w wątku >>
0 0

Hold-em

#7214413 Napisano: 16.10.2024 21:25:41 w Kupię...
Kupię pakiet badań z Activii. Wyświetl w wątku >>
0 0

Hold-em

#7212685 Napisano: 10.10.2024 08:52:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nataliii napisał(a):

Selgros coca Cola
czy ja dobrze to rozumiem?
że za zakup jednej coca coli dostaje jedną butelkę a żeby dostać sam kod do pyszne potrzebuje 18 butelek?

Przecież to nie ma sensu 🤦‍♀️🤦‍♀️
Żeby uzbierać butelki na jakieś łopatki potrzeba 36 butelek. Czyli zakup 36 razy po średnio 3zl 108zl

chyba ze ja jakoś tego nie ogarniam 😄😄

Jeśli kupujesz tylko po to, by dostać punkty a Colę wylewasz do zlewu to tak, lepiej kup sobie łopatki w sklepie. Wyświetl w wątku >>
1 8igora9 0

Hold-em

#7210591 Napisano: 02.10.2024 12:59:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
baba-aga napisał(a):

rufus napisał(a):

adamo86 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

rufus napisał(a):

https://promocjazabka.pl/
Czy tylko ja nie widze pola tekstowego do napisania odpowiedzi?

Pole może pojawić się w kolejnym kroku

Ktoś to testował? emotka
Może i tak będzie losowanko, więc niepotrzebna odpowiedź emotka

zerknalem w apke.
Moze jednak w kolejnym kroku

Ja już wysłałam zgłoszenie i nie było żadnego pola do wpisania tekstu

Pełna profeska. emotka  W ogóle co to za jakaś garażowa agencja? Mieliście z nią jakieś doświadczenia? Wyświetl w wątku >>
0 0

Hold-em

#7210577 Napisano: 02.10.2024 12:39:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mrmax napisał(a):

rufus napisał(a):

https://promocjazabka.pl/
Czy tylko ja nie widze pola tekstowego do napisania odpowiedzi?

nie ma, więc nie wiadomo czy nie loteria, ilość nagród głównych też inna na www niż w regulaminie, niedopracowane mega emotka

Zadanie konkursowe – zadanie polegające na odpowiedzi na pytanie „Mój pomysł naprzepis z piwem Desperados to…”, przy czym liczba znaków włącznie ze spacją użyta
do wykonania zadania konkursowego nie może przekraczać 500. Wyświetl w wątku >>
0 0

Hold-em

#7210201 Napisano: 01.10.2024 13:00:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
PPPet-er napisał(a):

Hold-em napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

Miligili napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

slomkabb napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

mrmax napisał(a):

Agnes napisał(a):

pusheen napisał(a):

czarny_kot napisał(a):

No dobra pytanie za sto punktów emotka
ktoś się jeszcze machnął przy uzupełnianiu formularza do Lipton i wpisał nip sklepu zamiast nr sklepu? Myślicie że Smolar przymknie oko? Szkoda żeby nagroda przepadła. Czy wy też to widzicie? emotka

Moim zdaniem nie ma co liczyć na przymknięcie oka.  emotka

O kurcze ja. 😢 
Dzięki że napisałeś czarny kocie.
A ten numer sklepu to gdzie jest na paragonie? Może oni się pomylili tyle lat gram u Smolar i nigdy nr sklepu nie chcieli

nip dla biedronek jest taki sam, więc nie ma sensu wpisywania tego w formularz

Nie zawsze jest taki sam. Moja Biedronka ma inny NIP. Kupując w innej biedronce i wpisując NIP z pamięci można się zdziwić emotka  Przy czym w liptonie rzeczywiście chcą numer sklepu, nie NIP.

Aha 🤣 za każdym razem wpisywałam NIP 🤦

Pisałam do nich napisali mi że niestety zgłoszenia z NIP nie są prawidłowe i nie będą ich brać pod uwagę jak również formularze które były wypełnione przy wygranej a mialy NIp. No cóż czyli moja wygrana poszla
sie w…

No to będzie w rezerwie i mój mystery box 🙈

Mój Mystery Box również będzie w rezerwie emotka  oczywiście wpisałam NIP. Odpisali mi ze smolara, że nagroda się nie należy emotka

Mozna zapytac Sponsora, czy nr sklepu ma tak wielkie znaczenie, skoro orginalnosc paragonu moze agencja sprawdzic wylacznie w centrali a nie w danym sklepie
Nagrody nie sa przypisane do sklepu

Dodatkowo Smolar profesjonalnie listy sklepow z Groszka dawal, by wybrac sobie po adresie sklep - to tu w Lipton powinnien chyba ten sam standard miec

Lipton, Wawa
hello.pl@lipton.com

Tu raczej nie chodzi o weryfikację poprawności tylko blokadę zdublowanych paragonów. Założyli, że jednego dnia z jednego sklepu może być tylko jeden konkretny numer paragonu, choć to też niewłaściwe, bo jest kilka kas.

Gdyby GRALI UCZCIWIE oraz profesjonalnie to by FORMAT OKNA ograniczal sie do 4 cyfr
A tak wchodzi caly nip, nawet taki z myslnikami

Mogli tez napisan NUMER SKLEPU a nie NR - krotki opis okna z automatu ludzie wpisuja nip

Troche to zlosliwe. Ale to Smolar, wiec coz

A co za różnica czy jest napisane NUMER czy NR? W regulaminie jest wzór paragonu z oznaczonymi wymaganymi numerami. Trzeba czytać a nie wysyłać na pamięć i szukać winnych swojego gapiostwa. Wyświetl w wątku >>
1 fantagiro 0

Hold-em

#7210184 Napisano: 01.10.2024 12:32:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
PPPet-er napisał(a):

Miligili napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

slomkabb napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

mrmax napisał(a):

Agnes napisał(a):

pusheen napisał(a):

czarny_kot napisał(a):

No dobra pytanie za sto punktów emotka
ktoś się jeszcze machnął przy uzupełnianiu formularza do Lipton i wpisał nip sklepu zamiast nr sklepu? Myślicie że Smolar przymknie oko? Szkoda żeby nagroda przepadła. Czy wy też to widzicie? emotka

Moim zdaniem nie ma co liczyć na przymknięcie oka.  emotka

O kurcze ja. 😢 
Dzięki że napisałeś czarny kocie.
A ten numer sklepu to gdzie jest na paragonie? Może oni się pomylili tyle lat gram u Smolar i nigdy nr sklepu nie chcieli

nip dla biedronek jest taki sam, więc nie ma sensu wpisywania tego w formularz

Nie zawsze jest taki sam. Moja Biedronka ma inny NIP. Kupując w innej biedronce i wpisując NIP z pamięci można się zdziwić emotka  Przy czym w liptonie rzeczywiście chcą numer sklepu, nie NIP.

Aha 🤣 za każdym razem wpisywałam NIP 🤦

Pisałam do nich napisali mi że niestety zgłoszenia z NIP nie są prawidłowe i nie będą ich brać pod uwagę jak również formularze które były wypełnione przy wygranej a mialy NIp. No cóż czyli moja wygrana poszla
sie w…

No to będzie w rezerwie i mój mystery box 🙈

Mój Mystery Box również będzie w rezerwie emotka  oczywiście wpisałam NIP. Odpisali mi ze smolara, że nagroda się nie należy emotka

Mozna zapytac Sponsora, czy nr sklepu ma tak wielkie znaczenie, skoro orginalnosc paragonu moze agencja sprawdzic wylacznie w centrali a nie w danym sklepie
Nagrody nie sa przypisane do sklepu

Dodatkowo Smolar profesjonalnie listy sklepow z Groszka dawal, by wybrac sobie po adresie sklep - to tu w Lipton powinnien chyba ten sam standard miec

Lipton, Wawa
hello.pl@lipton.com

Tu raczej nie chodzi o weryfikację poprawności tylko blokadę zdublowanych paragonów. Założyli, że jednego dnia z jednego sklepu może być tylko jeden konkretny numer paragonu, choć to też niewłaściwe, bo jest kilka kas. Wyświetl w wątku >>
0 0

Hold-em

#7208742 Napisano: 25.09.2024 17:18:18 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bilety na mecz Polska-Portugalia z Tyskie Żabka - mail. Wyświetl w wątku >>
0 0

Hold-em

#7208611 Napisano: 25.09.2024 10:59:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kamil_K napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Kamil_K napisał(a):

makarena2908 napisał(a):

1. Czy z Kinder Chocolate trzeba trzymać opakowania?
2. Czy z Kinder Bueno trzeba trzymać opakowania?

:)

Tak bo zawsze na koniec loterii w Kinder są dodatkowe losowania np w Kinder bueno 
"Dodatkowo, w dniu 11 grudnia 2024 r. odbywa się Losowanie dodatkowe (dalej: Losowanie Dodatkowe). W Losowaniu Dodatkowym odbywa się losowanie tylu Zgłoszeń na listę Laureatów Nagród, ile Nagród II-IV Stopnia nie zostało przyznanych

A ktoś wie czy potrzebny jest paragon w razie w? I czy odsyła się opakowania czy wystarczy tylko foto kodu?

Wygrałem E-VOUCHER DOUGLAS  i w formularzu chcieli tylko foto kodu. Ale w regulaminie jest info żeby też trzymać dowód zakupu

W Loterii biorą udział wyłącznie Zgłoszenia dokonane na podstawie oryginalnych dowodów dokonania Zakupu Promocyjnego. Dowodem dokonania Zakupu Promocyjnego jest opakowanie po Produkcie zawierające informację o Loterii oraz zawierający wewnątrz kod alfanumeryczny. 
Organizator uprawniony jest do poproszenia Uczestnika o okazanie dowodu dokonania Zakupu Promocyjnego w postaci opakowania po Produkcie poprzez przesłanie go przesyłką pocztową rejestrowaną na adres siedziby Organizatora

W loterii Kinder Chocolate dowodem zakupu jest opakowanie a nie paragon. Wyświetl w wątku >>
1 karkocka 0

Hold-em

#7207085 Napisano: 19.09.2024 11:45:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
12klauduuus napisał(a):

Czy jak wygrałam pojedynczy bilet na mecz Polska - Portugalia i wypełniłam swoimi danymi to czy w razie wygranej podwójnych biletów z Inpost mogę również wypełnić na siebie kolejny bilet ? Pojedynczy wtedy bym sprzedała, jeśli można by było zmienić dane na bilecie oczywiście .

Nie, limit 1 bilet na osobę jest narzucany przez PZPN. Jeśli na PESEL został już wystawiony jeden bilet to drugi nie przejdzie. Wyświetl w wątku >>

Hold-em

#7206670 Napisano: 17.09.2024 20:15:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

Hold-em napisał(a):

anaesth napisał(a):

parad0x napisał(a):

pusheen napisał(a):

parad0x napisał(a):

tad_pole napisał(a):

DPD Pickup - który to numer przesyłki?

Ten z literką L na końcu.

Akurat literki na końcu mogą być różne emotka

Akurat u mnie wszystkie w dpd PICKUP mają L na końcu a tu chyba tylko te mogę brać udział. Nieprawdaż?

Przekierowane też biorą udział. Przynajmniej ja mam 1 pozytywną weryfikację na taką paczkę. 

(pytanie czemu na drugą, również przekierowaną, zaadresowaną na te same dane, mam negatywną emotka )

A tam nie ma limitu po 1 nagrodzie każdego stopnia na osobę?

Tak, ale widocznie mieli na myśli 1x 100zl i 1x 1000zl a nie dowolna kombinacja np 2x 100zl Wyświetl w wątku >>
0 0

Hold-em

#7206592 Napisano: 17.09.2024 15:32:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

parad0x napisał(a):

pusheen napisał(a):

parad0x napisał(a):

tad_pole napisał(a):

Akurat u mnie wszystkie w dpd PICKUP mają L na końcu a tu chyba tylko te mogę brać udział. Nieprawdaż?

Przekierowane też biorą udział. Przynajmniej ja mam 1 pozytywną weryfikację na taką paczkę. 

(pytanie czemu na drugą, również przekierowaną, zaadresowaną na te same dane, mam negatywną emotka )

A tam nie ma limitu po 1 nagrodzie każdego stopnia na osobę? Wyświetl w wątku >>
0 0

Hold-em

#7206555 Napisano: 17.09.2024 13:52:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
parad0x napisał(a):

pusheen napisał(a):

parad0x napisał(a):

tad_pole napisał(a):

Moje Pickup mają na końcu "U". Nie ma reguły. Wyświetl w wątku >>

Hold-em

#7206534 Napisano: 17.09.2024 13:10:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy z Kinder Bueno już ktoś trafił choć bilety? Wyświetl w wątku >>
1 natxalka 0

Hold-em

#7206436 Napisano: 17.09.2024 08:04:29 w Żabka
zordlord napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

zordlord napisał(a):

mam pytanie jeśli w aplikacji zaznaczy się "tapnij jeżeli kod został zarejestrowany"  a tak naprawdę nie został zarejestrowany to czy można go zarejestrować i wejdzie a jak nie to czy da się odzyskać np? emotka

Ja kiedyś tak zrobiłam zanim wysłałam zgłoszenie i go straciłam / nie odzyskałam. Teraz zawsze najpierw wysyłam zgłoszenie, a dopiero porem go usuwam przez tapnięcie.

Kurde, kiedyś tak robiłem i normalnie wchodziły kody, a teraz jakoś pozmieniali emotka

Tapnięcie powoduje usunięcie kodu z Twojej aplikacji a nie dezaktywację go. Jeśli sobie go wcześniej gdzieś zapiszesz to możesz go zarejestrować. Wyświetl w wątku >>
1 zordlord 0

Hold-em

#7205008 Napisano: 10.09.2024 22:41:52 w Żabka
Czy wszystkie maile z Łap orzeźwienie poszły od razu? Wyświetl w wątku >>
0 0

Hold-em

#7203868 Napisano: 04.09.2024 22:26:20 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Bony do sklepu Sizeer 1x 100zł i 2x 200zł wymienię na inne bony/karty do sklepów.
Ważne stacjonarnie i online do 05.08.2025 Wyświetl w wątku >>
0 0