Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika parad0x

parad0x

#7209313 Napisano: 27.09.2024 12:23:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maixys napisał(a):

Gdzie kupić ładnie opisaną Lavazze? emotka

A może opis "Espresso Cl. Kawa z." przejdzie? Taki jest na paragonie w Lidlu.

Taki jest w Biedrze, ale cena prawie 45zł. Nie wiem jaki opis mają te mniejsze/mielone. Wyświetl w wątku >>
1 maixys 0

parad0x

#7209255 Napisano: 27.09.2024 09:47:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Enjoy_today napisał(a):

Czy może ktoś mi, dinozaurowi, wytłumaczyć łopatologicznie jak robi się zakupy konkursowe w żabce? 

Przy okazji dziękuję wszystkim, którzy zawsze chętnie pomogą innym tu na forum. W konkursach bywa tyle zawiłości, nie wiem jak radzą sobie osoby spoza świata konkursowego. Pewnie i tu znajdą się czarne wrony, ale mi osobiście zawsze udzielono pomocy, gdy o taką prosiłam. Dodam, że bywam tu od 10 lat, wcześniej miałam inny nick. 🥰

1.Przychodzisz do Żabki
2.pchasz drzwi/ciągniesz za klamkę
3.bierzesz produkty konkursowe z półki (lista produktów jest zawsze w wyzwaniu/regulaminie)

4.podchodzisz do kasy, mówisz "dzień dobry"♥️ (za uśmiech dodatkowe punkty) 
5.otwierasz aplikację w telefonie

6.generujesz kod QR (dawniej kod kreskowy)

7.dajesz kasjerowi do zeskanowania
8.płacisz
9.mówisz "do widzenia"♥️(tutaj dodatkowe punkty za uśmiech) 
10.pchasz drzwi/ciągniesz za klamkę i wychodzisz

Polecam również mieć przygotowaną kartę/telefon/zegarek z NFC do płatności już w ręce i zapłacić natychmiast jak pojawi komunikat na terminalu, bo gdzieś w tle czai się jakiś Łukasz potrzebujący akurat 200 paragonów z piwa a wtedy każda sekunda ma znaczenie. 

Jeśli wszystkie gwiazdy na niebie ułożyły się zgodnie z planem to po kilku minutach otrzymasz powiadomienie "Gratulujemy, ukończyłeś wyzwanie." a na górnym panelu, głównej stronie w aplikacji będzie widoczny kod przypisany do ukończonego wyzwania. 
Jak na załączonym obrazku:

Jeśli kodów jest więcej niż 1 to zgodnie z poniższym obrazkiem będziesz mógł je przewijać:

Kolejnym krokiem jest skopiowanie kodu do notatnika zanim pracujący w centrali Żabki student na umowie zlecenie postanowi wgrać aktualizację bez uprzedniego backup'u a kody znikną na zawsze. 
Później używasz wygenerowanego kodu do wygrania nagrody głównej i przechodzisz do najważniejszego kroku w całej układance:
Piszesz posta na temat wygranej w temacie "NASZE WYGRANE" wychwalając Pana Boga i dziękując niebiosom. 

Radzę aktualizować aplikację nie tylko Żabki, ale w ogóle aplikacje w telefonie. 
 Po pierwsze ze względów bezpieczeństwa, po drugie ze względu na wyzwania, po trzecie ze względu na upierdliwy support Żabki. 

Gdyby kody się nie pojawiły to musisz kolejno:
1. Upewnić się, że kupiłeś wszystko zgodnie z regulaminem 
2. Kasjer nabił wszystko jak trzeba 
3. Napisać maila do supportu Żabki i liczyć na to, że odpiszą w trakcie trwania konkursu a nie po miesiącu (jeśli nie zdążą to zazwyczaj dostajesz bon do żabki w ramach przeprosin 😅) 
Życzę Ci żebyś nigdy nie musiał do nich pisać żadnych maili, bo z reguły odpisują od niechcenia, na przysłowiowe "odwal się" a wisienką na torcie jest jak odpiszą zupełnie nie na temat i jeszcze poproszą o ocenę pomocy 🤣.

Mam nadzieję, że ta wersja jest dostatecznie łopatologiczna, polecam dać suba i kliknąć dzwoneczek... A nie to nie ten portal emotka
Jeśli masz jeszcze jakieś pytania to zapraszam. Wyświetl w wątku >>

parad0x

#7209170 Napisano: 26.09.2024 21:27:06 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
domiqa napisał(a):

Papier toaletowy? Chusteczki higieniczne?

https://www.urodz...siavelvet.pl/#zasady Wyświetl w wątku >>
0 0

parad0x

#7209027 Napisano: 26.09.2024 14:45:10 w Paragony na trwające konkursy
Paragony do sprzedania:
OD RĘKI:
Haribo 2zł/szt
Kapsułki Fairy 14zł/szt
NAN pro 13zł/szt
Velvet paragony na misia 15zł/komplet 
Biedronka Pudliszki 12zł/szt
Lavazza 20zł/szt
Somat 13,99zł/szt
Prince Polo 1zł/szt 
Lays 3zł/szt
Wawel Intermarche 13zł/szt
Intermarche Monster 7,98zł
Lidl Minis 9zł
MOL Tyskie 0 5zł/szt
Jack Daniels 30zł/szt
Monster Biedronka 10zł/szt
MOL Monster 12zł/szt
Carrefour Burn 4zł/szt
Drużyna A Serenada 10zł/szt
ŚniadaTAK 12zł
Gliss Biedronka 10zł/szt
Maslanka Mrągowska 3zł/szt 
Shell Monster 12zł/szt

NA ŻYCZENIE:
Inka loteria 7zł/szt
Namysłów Dino 3,99/szt
Helmans Biedronka 8zł/szt
Netto Optima Cardio 10zł
Goliard Loteria 3zł/szt
E-loteria (ta od proszków) 13zł
Delikatesy Centrum Tchibo 18zł/szt
Kody Żabka Żubr/Garage/Orbit (ceny do ustalenia) 

Rozdaję kody na quiz z apki Biedronki dla wszystkich zbierających naklejki (max 1 dziennie na 1 osobę), wystarczy napisać priv  Opcjonalnie dla niecierpliwych 60 kodów (1 produkciak) za jednym zamachem za 15zł.

Mogę zrobić zakupy na życzenie w Carrefour/Netto/Lidl/Biedronka/Aldi/Auchan/PGZ Kupiec/Delikatesy Centrum/Żabka/Chorten/SPAR/Dowolna Stacja Paliw Wyświetl w wątku >>
0 0

parad0x

#7208716 Napisano: 25.09.2024 16:07:20 w Żabka
SuziMouse123 napisał(a):

Czy kody z żabki dodają się po jakimś czasie? Kupiłam teraz 2x produkty do 2 konkursów a status "wyzwania" się nie zmienił mimo, że zeskanowałam kartę na pewno (rabaty się naliczyły, ale żabsy nie dodały do konta)

Czasem jest opóźnienie, ale zacznij od tego żeby wyłączyć całkowicie (nie zminimalizować) aplikację żabki i uruchomić ponownie. Wyświetl w wątku >>
0 0

parad0x

parad0x

#7208541 Napisano: 25.09.2024 00:16:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nelusia102 napisał(a):

Mam pytanie , czy w Winiary jak wygrało się 3 razy 50 zł,  to więcej nie można wygrać a co wtedy  z pozostałymi losami ? Przepadają? Bo po co je odkrywać,  jak więcej nie wygram ? Coś tu ja nie kumam ? Nie kupować już Winiar ?

Jeśli nie chcesz próbować wygrać tysiąca złotych, Thermomixa czy innej nagrody danego miesiąca to nie musisz ich wykorzystywać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

parad0x

#7208425 Napisano: 24.09.2024 16:46:39 w Paragony na trwające konkursy
Auchan Lecimy z pomocą + Loteria E + Loteria Somat 30zł/szt, paragon 3w1.
Ostatnia chwila na zdecydowanie się, bo jestem aktualnie na zakupach. Wyświetl w wątku >>
0 0

parad0x

#7208381 Napisano: 24.09.2024 14:15:11 w Zapowiedzi konkursów

parad0x

#7208362 Napisano: 24.09.2024 13:14:58 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
maryjane napisał(a):

A czy ktos otrzymal przelew od Smolara z konkursu Axe? Te 200zl? Mam zapisane ze powinno byc do 26.09...

Też czekam 
loteryjny napisał(a):

Bliki z familijnych dostał ktoś? Czy Albedo znów będzie czekać prawie do samego końca.

Cisza Wyświetl w wątku >>

parad0x

#7208344 Napisano: 24.09.2024 12:37:21 w Paragony na trwające konkursy
Wybieram się dzieją do Auchan. Mogę miec paragony na "Lecimy z pomocą.". Na życzenie mogę wam to połączyć z loterią E od Smolara lub loterią Somat, zależnie jak to cenowo będzie wychodzić. 
Chętnych zapraszam na priv, wszystko z samoobsługowych kas o różnych nr emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

parad0x

#7208342 Napisano: 24.09.2024 12:33:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

parad0x napisał(a):

rufus napisał(a):

parad0x napisał(a):

rufus napisał(a):

W winiary mam biala strone. Co poradzic? emotka

O taką białą stronę chodzi?

Tak

I wyświetla Ci się on przy próbie logowania czy po kliknięciu przycisku dołącz (do loterii majonezowej)?

Po kliknieciu

To powiem Ci tyle, że wszyscy tak mają i możesz się nie przejmować. Nagrałem zrzut ekranu i wysłałem do organizatora to jedyne czym się musisz przejmować to czy masz w swoim profilu zaznaczony ten checkbox:

Jeśli to zrobiłeś to normalnie dodajesz paragon przez ten przycisk:

A Twój udział w loterii majonezowej powinien być normalnie brany pod uwagę.

Tak, zdaję sobie sprawę, że działa to absurdalnie, ale organizator tak sobie to wymyślił i już. Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

parad0x

#7208335 Napisano: 24.09.2024 12:16:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

parad0x napisał(a):

rufus napisał(a):

O taką białą stronę chodzi?

Tak

I wyświetla Ci się on przy próbie logowania czy po kliknięciu przycisku dołącz (do loterii majonezowej)? Wyświetl w wątku >>
0 0

parad0x

#7208327 Napisano: 24.09.2024 11:41:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

O taką białą stronę chodzi? Wyświetl w wątku >>
0 0

parad0x

#7208151 Napisano: 23.09.2024 17:19:03 w Paragony na trwające konkursy
Paragony do sprzedania:
OD RĘKI:
Haribo 2zł/szt
Kapsułki Fairy 14zł/szt
BREF zwrot na 17,99 5zł (dla ludzi na bakier z matematyką, 12,99zł do zgarnięcia za darmo ) 
Grześki 1,5zł/szt
NAN pro 13zł/szt
Velvet paragony na misia 15zł/komplet 
Biedronka Pudliszki 12zł/szt
Lavazza 20zł/szt
Somat biedronka 13,99zł/szt
Prince Polo 1zł/szt 
Lays 3zł/szt
Wawel Intermarche 13zł/szt
Kody Kinder Bueno 1,5zł/szt
Kody Knorr Żabka 7zł/szt
Kody Coca-cola Oreo żabka 3,5zł
Intermarche Monster 7,98zł
Lidl Minis 9zł
MOL Tyskie 0 5zł/szt
Jack Daniels 30zł/szt
Monster Biedronka 10zł/szt
MOL Monster 12zł/szt
Carrefour Burn 4zł/szt
Drużyna A Serenada 10zł/szt
ŚniadaTAK 12zł
Gliss Biedronka 10zł/szt
Maslanka Mrągowska 3zł/szt 

NA ŻYCZENIE:
Inka loteria 7zł/szt
Shell Monster 12zł/szt
Żabka Tyskie 0% kod 3,5zł/szt
Kody Tyskie Gronie Żabka 10zł/szt
Namysłów Dino 3,99/szt
Helmans Biedronka 8zł/szt
Magda Gessler biedronka 5,99/szt
Netto Optima Cardio 10zł
Soplica Żabka 25zł/szt
Goliard Loteria 3zł/szt
E-loteria (ta od proszków) 13zł
Delikatesy Centrum Tchibo 18zł/szt

Rozdaję kody na quiz z apki Biedronki dla wszystkich zbierających naklejki (max 1 dziennie na 1 osobę), wystarczy napisać priv  Opcjonalnie dla niecierpliwych 60 kodów (1 produkciak) za jednym zamachem za 15zł.

Mogę zrobić zakupy na życzenie w Carrefour/Netto/Lidl/Biedronka/Aldi/Auchan/PGZ Kupiec/Delikatesy Centrum/Żabka/Chorten/SPAR/Dowolna Stacja Paliw Wyświetl w wątku >>
0 0

parad0x

#7208046 Napisano: 23.09.2024 13:45:40 w Reflinki
Do rozdania 10 zaproszeń na platformę prolific. Największy i najbardziej wiarygodny tego typu portal z zadaniami i ankietami. Przy normalnej rejestracji możecie czekać latami w kolejce by się tam dostać zależnie od grupy demograficznej i języków obcych jakie znacie. Z linkiem polecającym ode mnie dostaniecie się tam zdecydowanie szybciej emotka  
Poniżej przedstawiam swoje uciułane do tej pory środki na tej platformie. 

Jeśli znasz angielski a Twoja praca bądź brak takowej, pozwala Ci wykonać proste badania wykorzystywane na potrzeby statystyczne/do badań naukowych. To świetnie trafiłeś, zapraszam na priv emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

parad0x

#7207937 Napisano: 23.09.2024 09:19:10 w Co to za zawleczka?
12 znaków, czarna zawleczka, mieszane litery i cyfry? Wyświetl w wątku >>
0 0

parad0x

#7207935 Napisano: 23.09.2024 09:11:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
domiqa napisał(a):

Czy po zgłoszeniu do promocji Jemy Jemy przychodzi potwierdzenie na maila?

U mnie brak, ale nie wiem jak było przy poprzedniej puli. Wyświetl w wątku >>
0 0

parad0x

#7207876 Napisano: 22.09.2024 19:40:28 w moje dzisiejsze wygrane :)
LG 55UR78003LK 55" 4K z RMF Fm, telefon po 18, kupiłem na początku roku telewizor i teraz będę wygrywał telewizory, do przewidzenia było emotka emotka ... Wyświetl w wątku >>

parad0x

#7207824 Napisano: 22.09.2024 13:11:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mima napisał(a):

czy ktoś ma też problem z wysłaniem zdjęć paragonów na loterię Twix?

Myślę, że to może mieć związek z tym, że wspomniana loteria się zakończyła. Wyświetl w wątku >>
1 pou 0