Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika samdej

samdej

#7170396 Napisano: 17.04.2024 15:37:56 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Majkii napisał(a):

I tak już ma nowe konto (średnio co 3 dni nowe) i dalej jedzie ze swoją pasją emotka
naprawdę pomyślcie nad jakąś weryfikacji pierwszych postów nowych użytkowników czy cokolwiek, bo stopień żenady jego wpisów już dawno wywaliło poza skale.

A może cosik takiego, że np. 5 łapek w dół i wpis automatycznie wylatujeemotka  

Trochę takie przekazanie władzy adminów w ręce ludu emotka

Tylko to też by musiało być coś takiego, że możliwość łapkowania należy się forumowiczom z odpowiednim stażem, bo inaczej troll by konta dublował i innym kasował w ten sposób postyemotka Wyświetl w wątku >>
1 Majkii 0

samdej

#7170192 Napisano: 16.04.2024 18:16:49 w Pomocy!!!!
marionzzz napisał(a):

czy Wam też pokazuje się taki komunikat?? co mogę z tym zrobić?? i na telefonie i na kompie emotka ((

Ostatnio coś szwankuje właśnie, wyczyść ciasteczka strony, powinno pomóc. Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7170162 Napisano: 16.04.2024 16:25:42 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
parad0x napisał(a):

Czekam na zestaw patelni z konkursu "Drużyna Heinza" Lidl, ktoś pamięta bądź ma możliwość sprawdzić do kiedy mają czas na wysyłkę? Szukam regulaminu, ale wszędzie ładuje mi się ten z aktualnego konkursu Heinz.

Wyświetl w wątku >>
1 parad0x 0

samdej

#7169499 Napisano: 13.04.2024 09:39:05 w Wysyłanie zgłoszeń w weekendy
Morganeczka napisał(a):

Szukałam w lupce tego tematu i nie znalazłam. Czy komuś udało się wygrać cokolwiek ze zgłoszonych w weekend paragonów? Czy lepiej przetrzymać do poniedziałku i wtedy zgłosić?

emotka za to, że chciało Ci się użyć lupki, bo znajdzie się może góra promil osób, które z tej cennej opcji korzystają. Ale jednak nie jest to temat, który wymaga założenia nowego wątku  emotka , ponieważ jest to temat na raz a nie długodystansową dyskusję.

Co do pytania to jeżeli chodzi o bramki to może niektórzy kalkulują, że w niedzielę może prościej coś utrafić, ponieważ sklepy zamknięte, ale równie dobrze 2/3 grających może pomyśleć tak samo i trzymać zgłoszenia na ten dzień. Nie ma złotego środka.

Co do kreatywnych to już w ogóle nie ma to raczej znaczeniami. No chyba, że ktoś z agencji postanowi sobie, że wybierze zgłoszenia, które będą najbliżej 13:30 13 kwietnia np.emotka Wyświetl w wątku >>

samdej

#7169327 Napisano: 12.04.2024 15:28:58 w Gratulacje! Dla wygranych!
asiaaa85

Gratuluję dyszki emotka Wyświetl w wątku >>
1 asiaaa85 0

samdej

#7167661 Napisano: 02.04.2024 20:00:19 w Dyskusje o wynikach konkursu
gema napisał(a):

Serio Vileda do wczoraj a dziś już wyniki? Super wiarygodna agencja, na pewno czytali no emotka

Nie uważam, że szybkość rozwiązywania konkursów jest akurat dobrym wyznacznikiem rzetelności agencji. Raz - kwestia ilości dni konkursowych(tu akurat z dnia na dzień były wyniki pomijając dni wolne od pracy więc szło to na bieżąco) a dwa - to że jakaś agencja rozwiązuje konkurs po dwóch tygodniach, miesiącu czy dwóch to nie oznacza, że przez cały ten czas zgłoszenia są rozbierane na czynniki pierwsze, wręcz nie wierzę aby tak było.

Chyba nie ma co tutaj węszyć sensacji, przynajmniej za sprawą takiego argumentu. Wyświetl w wątku >>

samdej

#7167203 Napisano: 29.03.2024 13:27:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dayman napisał(a):

Czy w konkursie "Wiosenne porządki z Viledą" w Biedronce można wygrać więcej niż jedną nagrodę podczas całego konkursu?

Potwierdzone u źródła, że można. Niestety nie potwierdzone drugą wygraną emotka

A tak przy okazji to muszę pochwalić agencję, która ten konkurs obsługuje. Na maila odpisują sprawnie a nie w grudniu popołudniu a i kod do bonu przesyłają od razu z info o wygranej emotka   Megaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7166858 Napisano: 27.03.2024 18:15:13 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wczorajsze MDW - bon z Viledy i 5dyszek z Zozoli Wyświetl w wątku >>

samdej

#7166856 Napisano: 27.03.2024 17:59:59 w Gratulacje! Dla wygranych!
glamlady88 adamo86 rufus

Proszę godnie reprezentować społeczność e-konkursowąemotka

Bawcie się dobrze emotka Wyświetl w wątku >>

samdej

#7166118 Napisano: 23.03.2024 19:25:11 w PODZIĘKOWANIA
andzia65
Śmiało można zaufać. Dobry kontakt w miłej atmosferze. Z czystym sumieniem polecam🙂 Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

samdej

#7166046 Napisano: 22.03.2024 20:13:36 w Paragony na trwające konkursy
Jakby ktoś chciał Silan z Biedronki na wymianę to proszę pisać  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7165486 Napisano: 20.03.2024 10:31:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atlantydek napisał(a):

Lipa. Spróbuję na infolinii dowiedzieć się, czy te zgłoszenia nie poszły w kosmos.

To będę wdzięczny za info zwrotne. Ja jeszcze cierpliwie czekam. Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7165483 Napisano: 20.03.2024 10:23:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atlantydek napisał(a):

Czy zgłaszając przez kontakt zappki brak kodu Lays dostajecie na maila potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia? Kiedyś tak było,vtym razem nic nie mam na kilka prób

Podobna sytuacja, brak potwierdzenia zgłoszenia z wczoraj. Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7164492 Napisano: 14.03.2024 19:46:56 w Wkurza mnie...
mietowa napisał(a):

baxter napisał(a):

Jak mnie wkurzają obecne paragony z biedronki emotka  1 czy 2 produkty na paragonie a długi taki, że trudno go zmieścić na skanerze czy w kadrze aparatu by był dobrze widoczny. A ile to w skali kraju marnuje się  papieruemotka

Tak sobie o tym ostatnio myślałam, że Lidl w tej całej wojnie mógłby to wykorzystać i na swoich normalnych paragonach napisać: "My nie marnujemy papieru. Zależy nam na ludziach i na środowisku". Czy coś w ten deseń emotka

Albo "Gratulujemy, szybko Ci poszło z zakupami. Niestety u konkurencji klienci wciąż czekają na wydruk całego paragonu"  emotka Wyświetl w wątku >>

samdej

#7164486 Napisano: 14.03.2024 19:22:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

samdej napisał(a):

W innym temacie, Amooco dodało zakładki do formularzy ze Stokrotki Indykpol i z Lidla Lubella - czy podpięte nie wiem.

Z Lubellą mają termin do jutra, więc już czas najwyższy na zakładkę emotka  (czekam na spektakularną porażkę, bo znając moje relacje z Amooco, to nic nie wygram)

Chyba wiele jest tutaj osób, którym z Amooco nie po drodze i które ostatnią nadzieję na poprawienie relacji z nimi pokłada w tym konku z Lidla na 560 nagród twierdząc jak nie teraz to kiedyemotka Wyświetl w wątku >>

samdej

#7164479 Napisano: 14.03.2024 19:01:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sania30 napisał(a):

sania30 napisał(a):

Moja paczka została dzisiaj wysłana. Jeszcze wczoraj łudziłam się, że coś się zmini ale raczej nie ma na co liczyc

Przepraszam za powtórzenia, mam chyba problem z internetem i powiela mi wiadomości

Zdarza się najlepszym emotka  Ale wtedy można zawsze usunąć duble zanim się ktoś zorientuje emotka

W innym temacie, Amooco dodało zakładki do formularzy ze Stokrotki Indykpol i z Lidla Lubella - czy podpięte nie wiem. Wyświetl w wątku >>

samdej

#7164245 Napisano: 13.03.2024 16:40:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Do brzegu... emotka

Działamy czy odpuszczamy bo "coś się dzieje"? Ja bym nie odpuszczał.

Jeżeli działamy to czy każdy na swoją rękę czy tak jak była propozycja, za zgodą pionas zdolnabestia ziolko tworzymy tymczasowy wątek(jak da radę to przypięty) i tam wrzucamy tekst ze zmianą konkursowicza na konsumenta i kto za "podpisuje się" łapką i np. w poniedziałek ślemy maila  do Eveline tekst + screen a Smolarowi do wiadomości. Wyświetl w wątku >>

samdej

#7164225 Napisano: 13.03.2024 15:38:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Stegosaurus napisał(a):

Dodałabym też możliwość poinformowania rzecznika praw konsumentów. Czy jako, że jest to wygrana to nie możemy oczekiwać pełnowartościowego produktu? Ma zasadzie "darowanemu".... Chętnie bym się tego dowiedziała od kogoś kompetentnego.

A słowo "konkursowicz" działa jak płachta na byka. Wszak to Roszczeniowa grupa nierobów 😎

Z tym konkursowiczem to chyba racja jednak, lepiej może zmienić emotka

Z rzecznikiem? Jak uważacie, ale wydaje mi się, że rozzłoszczony ludemotka  ma większą siłę rażenia niż straszenie jakimiś tam urzędami. Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7164216 Napisano: 13.03.2024 14:58:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jako, że była chwila wolnego to w nawiązaniu do poprzedniego wpisu taka propozycja na reakcję na poczynania Eveline, jak coś to zrzekam się praw autorskich emotka : Jako społeczność konkursowa i z uwagi na wiele płynących sygnałów ze strony osób, które brały udział w loterii „Walentynkowa miłość jest wszędzie” chcemy przedstawić nasze stanowisko i wyrazić dezaprobatę na takie działania i lekceważące nas podejście. A wszystko to na skutek uczucia dużego niesmaku wywołanego przekazywanymi informacjami o nagrodach jakie docierają do zwycięzców w postaci zestawów kosmetyków Eveline. Ktokolwiek brał udział w loterii liczył się z tym, że ewentualna wygrana zestawu kosmetyków może nie być dopasowana do potrzeb i upodobań zwycięzcy, ale raczej nikt nie przypuszczał, że otrzymane produkty nie będą nadawać się nawet na ich sprezentowanie tak aby nie towarzyszyło temu uczucie zażenowania osobie obdarowującej. Cała ta loteria, mamy nieodparte wrażenie miała na celu upiec trzy pieczenie na jednym ogniu tj. zwiększyć sprzedaż, wyczyścić magazyny z zalegających niesprzedających się lub w ten czy inny sposób wybrakowanych kosmetyków wyłączonych ze sprzedaży oraz osiągnąć pozytywny efekt wizerunkowy. Pierwszy i trzeci cel są jak najbardziej zrozumiałe przy tego typu akcjach, drugi – nieakceptowalny. I właśnie tym czyszczeniem magazynów z kosmetyków - ujmując to wprost - przeznaczonych już lub niebawem do utylizacji potraktowaliście Państwo nas konkursowiczów jako punkt utylizacji odpadów na co nie ma naszej zgody stąd nasza reakcja. Mieliśmy zamiar tu Państwu przytoczyć opisy zwycięzców jakimi „nagrodami” zostali obdarowani, ale to chyba nie ma większego sensu(z resztą opisy "szczęśliwych zwycięzców" są do wglądu),ponieważ mamy podejrzenia graniczące z pewnością, że firma świadomie przekazała te a nie inne produkty na ten cel. Ale takim właśnie działaniem Eveline poległo w naszych oczach wizerunkowo i zapewniany, że odbije się to echem nie tylko wśród nas konkursowiczów... Jeżeli myśleli Państwo, że jakoś ten chytry plan przejdzie bez uszczerbku to informujemy – nie przeszedł a chytry dwa razy traci. Czy agencja Smolar była świadoma jakie dokładnie nagrody firma przewidziała w zestawach? Tego nie wiemy, ale niesmak pozostały po całej loterii sprawił, iż nadszarpnięty został również wizerunek poważanej przez nas agencji Smolar. Rykoszetem? Być może. Wnioski na przyszłość są do wyciągnięcia dla wszystkich.Liczymy na to, że zarówno agencja Smolar a przede wszystkim firma Eveline oficjalnie odniesie się do niniejszego maila.

Z poważaniem
Społeczność konkursowa Wyświetl w wątku >>

samdej

#7164100 Napisano: 12.03.2024 22:46:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co do Eveline to powiem Wam tak...

Nie moja to bajka ten konkurs(nie brałem udziału), ale uważam, że w sytuacji gdy robi się nas konursowiczów ewidentnie w bambuko to powinniśmy trzymać się razem. W zgłoszeniach każdy sobie rzepkę skrobie, ale to jest sprawa, która wcześniej czy później może spotkać każdego z nas. A nikt z nas nie lubi raczej jak robi sitz niego jeleniaemotka

Ja widzę to tak:
W kupie siła więc i działanie powinno być możliwie zbiorowe. Tak to skończyć się może na tym, że teraz wielkie oburzenie, ale zaraz rozejdzie się po kościach i jakieś jednostki może zareagują oficjalnie, reszta machnie ręką albo będzie się bała narażać i tyle z tego będzie. Macie te odpady nagrodowe, wiecie co z nimi jest nie tak, udokumentować zdjęciami jak się da. Poczekać aż więcej osób otrzyma swoje rewelacyjne zestawy a w międzyczasie ktoś kto dobry jest w te klocki może przygotować posta, w którym całą sytuację opisze i uargumentuje co o tym myślimy. Wrzucić to w nowy temat za zgodą adminów bez możliwości odpowiedzi najlepiej chyba i z przypięciem na czas jakiś na górze jak da radę i "pozbierać" podpisy w postaci łapek i screena z tego wysłać w mailu do smolara i Eveline w imieniu konkursowej społeczności.

Nie wiem czy głupie to czy mądre, ale zawsze jakiś pomysł. Wyświetl w wątku >>