Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika samdej

samdej

#7182417 Napisano: 12.06.2024 12:01:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mampytanie napisał(a):

cytriss19 napisał(a):

mampytanie napisał(a):

OK, mam screena z konkursu Heinz, że miał być zestaw żeliwnych patelni (jest to opisane, że żeliwnych), a przyszly jakieś teflonowe…. Czy myślicie, że reklamacją coś zdziała się?

też się nad tym zastanawiałam... Ogólnie jak zobaczyłam tę małą paczkę to myślałam, że jest jedna i się wkurzyłam. Są trzy ale rzeczywiście nie żeliwne. Szkoda, że w Regulaminie nie było podane nic więcej - ani firmy, ani wartości. Jednak żeliwne to żeliwne

A masz zapis z regulaminu? W regulaminie było, że żeliwne? Bo ja mam zrzut ekranu patelni ze zdjęcia i tam jest napisane „zestaw żeliwnych patelni i sosów Heinz”

Była mowa w regulaminie o żeliwnych.
Wyświetl w wątku >>

samdej

#7182401 Napisano: 12.06.2024 11:32:53 w Informują
Informują z Konkurs "Trzymaj formę z Żywiec Zdrój"

Rodzaj powiadomienia: sms
Dodatkowe informacje:
11:28 Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7181943 Napisano: 10.06.2024 16:35:49 w Gratulacje! Dla wygranych!
Dla dzisiejszych wygranych gratulacje ślę szczere, niech dla innych forumowiczów wkrótce je także powielę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7181258 Napisano: 07.06.2024 15:53:35 w Gratulacje! Dla wygranych!
sylzab2294

Gratkiemotka emotka Wyświetl w wątku >>

samdej

#7180832 Napisano: 06.06.2024 11:00:20 w Czy informują/ informowali?
adamo86 napisał(a):

radziosny napisał(a):

Goplana Intermarche już były wyniki? Ile to już miesięcy?

Dopiero 2 miesiące od wyboru, spokojnie emotka

No litości ludzie nie macie, dajcie im dojść do siebie po ciężkich obradach😉 Teraz jeszcze będą musieli na długim urlopie odzyskać komfort psychiczny, odpocząć trochę i może wrócą do tematu jak im się zachce 😁 Wyświetl w wątku >>

samdej

#7180709 Napisano: 05.06.2024 21:29:25 w moje dzisiejsze wygrane :)

samdej

#7180284 Napisano: 04.06.2024 14:49:50 w Żabka
zof83 napisał(a):

Napisałam do żabki ponownie, że kupione produkty sa na liscie z wyzwania to otrzymałam taką odp: najlepsze na końcu emotka

"Cześć,  dziękujemy za kontakt.  W odpowiedzi ponownie informujemy, że zakupione produkty: NAPÓJ TIGER KAKTUS JUICY LINE 0,5L i NAPÓJ TIGER
ARBUZI JUICY LINE 0,5L nie biorą udziału w wyzwaniu. Lista produktów
biorących udział w akcji promocyjnej, znajduje się
w opisie karty wyzwania. W związku z powyższym, nie mamy podstaw do
wydania nagrody.
W przypadku braku poruszenia nowych wątków zgłoszenie może zostać pozostawione bez odpowiedzi.   Życzymy miłego dnia!     "

A dla mnie to podkreślone zdanie jest najlepsze. Jeżeli oni samo otrzymanie kodu zaczynają traktować jako nagrodę emotka  emotka

Chociaż w sumie to nawet by się zgadzało biorąc pod uwagę coraz częstsze problemy z otrzymaniem kodu, wygrani ci co im kod wpadł od razu😉 Wyświetl w wątku >>

samdej

#7180205 Napisano: 04.06.2024 11:17:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atlantydek napisał(a):

PanPrezes napisał(a):

Też Wam nie zaliczyło w Żaapce wyzwania Tiger po zakupie 3 puszek? Wysłałem maila do supportu Żabki, odpisali, że zakupione produkty (Tiger Arbuzi, Tiger Cactus, Tiger Bubble Gum) nie wliczają się do konkursu, a przecież ewidentnie figurują na liście produktów objętych promocją 🤨.

Też mi tak przed chwilą odpisali

A to ciekawe... Ja brałem 3x Arbuzi i kod wpadł. Wysłać im screena z listą produktów biorących udział. Aż sam jestem żywo zainteresowany co odpiszą, o ile w ogóle odpiszą 🙄 Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7179919 Napisano: 03.06.2024 11:57:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Zastanawia mnie konkurs który pojawił się dzisiaj w "promocyjnych" (spełnij marzenia) Myślicie że ktoś (a dokładnie strona spełnij marzenia) tak lekką ręką da milion jakiemuś przypadkowemu wygranemu? Inne nagrody też bogate choć niedużo a zasady "im więcej e-booków kupisz tym większe szanse". Przejrzałam ich stronę na FB i w sumie mam bardzo mieszane uczucia... Brać udziału nie będę bo nie interesuje mnie wywalanie kasy na jakieś dziwne e-booki ale chciałabym poznać opinię innych.

Nie wiem co to za konkurs czy loteria ale jak widze "ebook" to juz widze ze to skok na kase i chec zarobienia milionow.  emotka
Zaczelo sie od samochodow a tu prosze cos nowego - spelnij marzenia.. 
emotka
Ale jak loteria ma rozne pozwolenia i jest jakas komisja ktora nad tym czuwa (tak jak w loterii buddy) to jest prawdziwe, ale szanse na wygrana to wiadomo emotka

Poszperałem, poniuchałem i tak, w firmie Spełnij Marzenia prezesem jest niejaki Mariusz Olejnik znany w sieci jako Jose Kolekcjoner. Prowadził do niedawna wspólne interesy z Buddą więc pewnie pozazdrościł jego loterii i wyniuchał dla siebie szansę na hajs.

Czy to na legalu wszystko, nie wiem, może i tak, ale jak czytam na stronie gdzie prawie w co drugim zdaniu jest odmieniany ten milion do wygrania we wszystkich przypadkach to włącza mi się lampka ostrzegawcza. I jeszcze to zapewnianie o jakichś dziwnych gwarancjach bankowych🤔 Wyświetl w wątku >>

samdej

#7178450 Napisano: 26.05.2024 21:27:56 w Smolar
Chyba trochę za bardzo nakręciliście się z tymi oświadczeniami. Większość z Was pisze na zasadzie gdybania a więc nie miała z tym do czynienia. To może nie jest i nie będzie to jakiś nagminny proceder ze strony Smolara, który czym jest podyktowany na 100% nikt z nas raczej nie wie i nie ma co się jak na razie niepotrzebnie burzyć w tym temacie. Wyświetl w wątku >>
1 simonapp 0

samdej

#7177842 Napisano: 23.05.2024 18:19:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja próbowałem trochę inaczej ugryźć temat, ale po wynikach pozostaje mi jedynie gryźć się w język emotka

Wyświetl w wątku >>

samdej

#7176883 Napisano: 20.05.2024 17:30:27 w Gratulacje! Dla wygranych!
aniaaa131 Gratulacje🎉 To teraz kto następny? 😁 Wyświetl w wątku >>

samdej

#7175605 Napisano: 15.05.2024 13:41:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W nawiązaniu do powyżej. Pewnie apel trafi w próżnię w większości przypadków, ale proszę - starajmy się sobie wzajemnie ułatwiać życie konkursowe i wiarę możliwości piszmy w MDW z kiedy info o wygranej. Czasami w euforii może się zapomnieć, ale uwierzcie, że dla wielu z nas jest to istotne info, dające jeszcze jakąś nadzieję lub nie😏

Dziękuję w imieniu wszystkich 😁 Wyświetl w wątku >>

samdej

#7175332 Napisano: 14.05.2024 13:34:40 w Avanti
anaesth napisał(a):

byekitty napisał(a):

co tu się oszukiwać: czekają wszyscy zarobieni, sklerotycy, prokrastynaci i inni zostawiacze na ostatni dzień, czyli... większość tu obecnych emotka

O przepraszam bardzo, ja tym razem się spięłam i wysłałam w przedostatnim dniu emotka
Ale na wyniki nie czekam, bo takiego gniota raczej nie nagrodzą emotka

Też sobie wypraszam emotka  Ja się uwinąłem wcześniej i teraz żałuję, bo szybciej zostałem pozbawiony złudzeń, że w końcu uda mi się znaleźć wspólny język z Avanti emotka Wyświetl w wątku >>

samdej

#7174556 Napisano: 10.05.2024 06:51:23 w moje dzisiejsze wygrane :)
Słuchawki z Oaykata Żabka, mail 6:16. Wyświetl w wątku >>

samdej

#7174484 Napisano: 09.05.2024 18:13:29 w Wyniki konkursów (tylko wyniki!!!)

samdej

#7173662 Napisano: 06.05.2024 11:34:52 w Czy informują/ informowali?
team2sis napisał(a):

Konkurs "Dobre dla Ciebie, dobre dla planety" Intermarche było ? Czy dziś będzie w ostatni dzień? 💸

Na powiadomienia czas mają do 8 maja. Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7172353 Napisano: 25.04.2024 23:25:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nikos napisał(a):

melancholia napisał(a):

Zbereźnikiemotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7172277 Napisano: 25.04.2024 17:38:42 w moje dzisiejsze wygrane :)
Hulajnoga emotka  z Wiosenne porządki Columbit Kaufland, info 15:51. Wyświetl w wątku >>

samdej

#7171980 Napisano: 24.04.2024 17:21:10 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

samdej napisał(a):

Gdy Ci nie idzie to myśl sobie skrycie - "Mistrzów Ławka to chyba ustawka". Jeżeli po tym nie będzie Ci lżej, to lepiej czym prędzej człowieku stąd wiej.

W sumie to taka dedykacja dla naszego trolla wyszła emotka

Ale że jak? emotka Że ten troll to niby ja? emotka
Nie życzę sobie. To insynuacja emotka
Fuj, fuj, wstydź się tak rzucać kalumnie na tak sympatycznego stwora, jakim przecież jestem NIEWĄTPLIWIE   emotka

Wkurza mnie, że mi imputujeszemotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0