Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika samdej

samdej

#7210720 Napisano: 02.10.2024 18:22:54 w WC - rozmowy o wszystkim
SuziMouse123 napisał(a):

Czemu często piszecie ze idzie paczka razem z dokumentami zwrotnymi? Jaka jest roznica? 😀

Z dokumentami zwrotnymi tzn., że będzie coś do podpisania przy odbiorze, a więc paczki nie przekierujesz sobie do paczkomatu/automatu/punktu odbioru. A najlepiej aby tym podpisującym był sam adresat paczki😏 Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

samdej

#7210351 Napisano: 01.10.2024 18:38:19 w Gratulacje! Dla wygranych!
malgosia74
Jak będzie deficyt asortymentu w Dino to już wiadomo kogo za to obwiniać 😁 Wyświetl w wątku >>

samdej

#7209438 Napisano: 28.09.2024 00:16:29 w Wyniki konkursów (tylko wyniki!!!)

samdej

#7209395 Napisano: 27.09.2024 16:26:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stalowiak1979 napisał(a):

Czy do konkursu Palmolive w Biedronce można dokonac zakupu jutro tj. w sobotę czy tylko w dni robocze???

W dni robocze, ale tylko nieparzyste i gdy zachmurzenie jest umiarkowane a kierownik sklepu jest na drugim śniadaniu.

Skąd w ogóle taki pomysł, że tylko w dni robocze?🙂 Jest termin od do zakupów i tego wystarczy się trzymać. Nie komplikuj sobie niepotrzebnie życia😀 Wyświetl w wątku >>

samdej

#7209357 Napisano: 27.09.2024 14:32:54 w PODZIĘKOWANIA
madziulaa
Wszystko sprawnie, wręcz idealnie 🙂 A więc dziękuję i polecam. Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7209259 Napisano: 27.09.2024 09:53:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
parad0x napisał(a):

Enjoy_today napisał(a):

Czy może ktoś mi, dinozaurowi, wytłumaczyć łopatologicznie jak robi się zakupy konkursowe w żabce? 

Przy okazji dziękuję wszystkim, którzy zawsze chętnie pomogą innym tu na forum. W konkursach bywa tyle zawiłości, nie wiem jak radzą sobie osoby spoza świata konkursowego. Pewnie i tu znajdą się czarne wrony, ale mi osobiście zawsze udzielono pomocy, gdy o taką prosiłam. Dodam, że bywam tu od 10 lat, wcześniej miałam inny nick. 🥰

4.podchodzisz do kasy, mówisz "dzień dobry"
9.mówisz "do widzenia"

Tylko pamiętaj, bez tych dwóch powyższych pkt, cała reszta nie zadziała. Życzliwość i odrobina uśmiechu przede wszystkim!😀 Wyświetl w wątku >>

samdej

#7208946 Napisano: 26.09.2024 12:52:30 w Paragony na trwające konkursy
Wybiera się ktoś może do Delikatesów Centrum? Poszukuję paragonu na kończące się dziś Tchibo. Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7208910 Napisano: 26.09.2024 11:57:09 w WC - rozmowy o wszystkim
SuziMouse123 napisał(a):

Słuchajcie, konkurs Auchan z ptakami- Albedo. Czy przyjmą mi paragon pozytywnie jak nie mam na nim napisanej nazwy produktu promocyjnego ale  dodalam zdj paragonu z produktem obok? W regulaminie jest napisane że musi jasno wskazywac na produkt…

Miałem taką sytuację przy Hochland, zdjęcie paragonu z produktem wysłane, nagroda od Albedo przysłana. Wyświetl w wątku >>

samdej

#7207600 Napisano: 21.09.2024 07:23:19 w Wasza lista konkursów - jak i w czym?
TetsuDraco napisał(a):

anaesth napisał(a):

Podczas przeglądania bazy klikam sobie na żółto w konkursy, które mnie interesują i później mam je w zakładce „schowek”. Do tego tabelka w exelu i lista zakupów w telefonie (np. tworzę listę dla Lidla i wpisuję nazwę produktu, minimalną kwotę zakupu i datę zakończenia).

Czyli podobnie. Chciałem to trochę uprościć. Gdyby aplikacja e-konkursy była lepsza, to można by zrezygnować z Excela emotka Idealnie by było, gdyby aplikacja miała też możliwość dodania notatki lub etykiet. Wtedy zaznaczasz, że to produkt do kupienia lub w jakim sklepie znajdziesz.
Zastanawiam się na Trello, bo wtedy możesz korzystać z aplikacji na telefon i masz więcej opcji niż Excel emotka

Jako używam Trello więc jakby była potrzebna jakaś pomoc to wal śmiało 🙂 Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7206622 Napisano: 17.09.2024 16:52:35 w Co można dostać gratis?
Zwrot do 30zł za produkt Somat zakupiony w Lidlu.

Zgłoszenia od 16.09 do 13.10 lub do wyczerpania puli zwrotów tj. 4000.

Dodatkowo dziś kupon w apce na tabletki Somat Gold lub Excellence 1+1 gratis, tylko kurde ciężko mi zinterpretować czy aby poniższy punkt regulaminu nie dyskwalifikuje do zwrotu zakupu z wykorzystaniem tego kuponu, hmm...
Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7204232 Napisano: 06.09.2024 11:12:29 w Smolar
Smolar mi trochę namieszał z Liptonem Dino...
Wcześniej przy zgłoszeniu do wyboru jako rodzaje produktów były: herbata zielona w torebkach i herbata zielona w piramidach. Teraz doszło też "inne" a ja mam zieloną z nutą cytrusów gdzie na paragonie jest " herbata cytr". 

I teraz zgłaszać to jako "inne" czy jak emotka
Ma ktoś z Was taką zagwozdkę? Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7201500 Napisano: 24.08.2024 21:54:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Enjoy_today napisał(a):

Czy załączając paragon z biedronki można obcinać część niefiskalną ? Bo patrzę na mój dzisiejszy paragon i nie wiem czy z kosmosu mam robić zdjęcie żeby był cały widoczny czy jak...

Ja zawsze robię zdjęcie części fiskalnej tylko i przy wygranej nie było z tym problemu. Wyświetl w wątku >>

samdej

#7200858 Napisano: 22.08.2024 16:06:46 w Dziś cieszę się z.....
... i to bez żadnego sarkazmu, że Amooco postanowiło nie docenić mnie nawet reklamówką. Jestem Wam wdzięczny za niezawyżanie takimi nagrodami statystykemotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7200602 Napisano: 21.08.2024 19:15:34 w Paragony na trwające konkursy
Ma ktoś może jeszcze wolnego Liptona ITM na the end dzisiejszy? Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7200447 Napisano: 21.08.2024 13:01:36 w Wkurza mnie...
adamo86 napisał(a):

samdej napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

adamo86 napisał(a):

cb656 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

wojteke-konkursy napisał(a):

Wkurza mnie głupota ludzi. Biorą udział w konkursach, wygrywają, a później narzekają na nagrody...

To nie głupota emotka  to coś innego, ale nie wiem czy jest już w polskim słowniku słowo opisujące to zjawisko 

Nazwijmy to zjawisko delikatnie emotka dwoma słowami: BEZREFLEKSYJNA BEZTROSKA! emotka

Nie nie! To nawet ciężko wymówić emotka  może ktoś ma jakiś inny pomysł??

Ja bym to nazwała „grałam o coś innego”. Naprawdę tak trudno zrozumieć, że nie każda nagroda każdemu pasuje? Czasem nagroda wyższego stopnia z różnych względów jest gorsza dla konkursowicza niż stopnia niższego. Czasem ktoś gra o główną, a te niższego stopnia go nie interesują. I tak, wtedy będzie niezadowolony, no chyba że wygrywasz mało i każda nagroda jest na wagę złota. Dla mnie i dla wielu jednak nie. I co proponujecie? Jeśli w konkursie są bony, na które mam ochotę, ale jest też szansa wygrać jednosobowy wyjazd w terminie, który nijak nam nie pasuje, to mam odpuścić granie, bo mogę trafić nagrodę, która mi nie odpowiada? No chyba, że mówicie o sytuacji, w której jest tylko jeden rodzaj nagrody, nie wiem np. Bluza 7 days i ktoś gra, wygrywa i narzeka, że wygrał, ale chyba to nie o tej sytuacji mowa, prawda?
Mnie wkurzają ograniczone horyzonty ludzkie i całkowity brak umiejętności wczucia się w sytuację innych ludzi.

Dobrze napisane, bo tak to równie dobrze czepiać by się można było wszystkich, którzy od razu na sprzedaż nagrody wystawiają. Skoro sprzedaje, to mu nagroda nie pasuje więc w czym ta osoba miałaby być "lepsza" od tej narzekającej? Pytanie retoryczne...

Pytanie retoryczne więc nie odpowiadam o "lepszości".
Ale z pierwszą częścią się nie zgodzę.
Piszesz o zupełnie innej sytuacja gdy nagrodę można sprzedać.
Gdy wygrasz coś i sprzedaż to ktoś się ucieszy, bo dostanie to co chciał taniej - czasem nawet dużo taniej...
Tu nagrody nie da się sprzedać ani nawet przepisać na inną osobę (podobno wg Regulaminu - nie czytałem).
Więc ktoś pojedzie niezadowolony na mecz, na który w ogóle nie chce jechać... tylko dlatego, że chciał wygrać "stówkę", a niestety wygrał główną.

Czyli myślisz, że jak ktoś gra o to czego nie chce to robi to z pobudek altruistycznych? Wątpię 😉

Ogólnie to nie ma psów na kimś wieszać tylko dlatego, że robi/myśli inaczej niż ja.

Jeden trochę ponarzeka na nagrodę (byle nie za wiele), drugi pochwali się w MDW tylko po to aby od razu tam przemycić dopisek "sprzedam". Jeden i drugi może irytować, ale chyba szkoda życia aby się nad tym szczególnie rozczulać.

Chillu trochę wszystkim życzę a będzie się nam przyjemniej żyło 😁 Wyświetl w wątku >>

samdej

#7200429 Napisano: 21.08.2024 12:14:25 w Wkurza mnie...
zielonaszpilka napisał(a):

adamo86 napisał(a):

cb656 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

Wkurza mnie głupota ludzi. Biorą udział w konkursach, wygrywają, a później narzekają na nagrody...

To nie głupota emotka  to coś innego, ale nie wiem czy jest już w polskim słowniku słowo opisujące to zjawisko 

Nazwijmy to zjawisko delikatnie emotka dwoma słowami: BEZREFLEKSYJNA BEZTROSKA! emotka

Nie nie! To nawet ciężko wymówić emotka  może ktoś ma jakiś inny pomysł??

Ja bym to nazwała „grałam o coś innego”. Naprawdę tak trudno zrozumieć, że nie każda nagroda każdemu pasuje? Czasem nagroda wyższego stopnia z różnych względów jest gorsza dla konkursowicza niż stopnia niższego. Czasem ktoś gra o główną, a te niższego stopnia go nie interesują. I tak, wtedy będzie niezadowolony, no chyba że wygrywasz mało i każda nagroda jest na wagę złota. Dla mnie i dla wielu jednak nie. I co proponujecie? Jeśli w konkursie są bony, na które mam ochotę, ale jest też szansa wygrać jednosobowy wyjazd w terminie, który nijak nam nie pasuje, to mam odpuścić granie, bo mogę trafić nagrodę, która mi nie odpowiada? No chyba, że mówicie o sytuacji, w której jest tylko jeden rodzaj nagrody, nie wiem np. Bluza 7 days i ktoś gra, wygrywa i narzeka, że wygrał, ale chyba to nie o tej sytuacji mowa, prawda?
Mnie wkurzają ograniczone horyzonty ludzkie i całkowity brak umiejętności wczucia się w sytuację innych ludzi.

Dobrze napisane, bo tak to równie dobrze czepiać by się można było wszystkich, którzy od razu na sprzedaż nagrody wystawiają. Skoro sprzedaje, to mu nagroda nie pasuje więc w czym ta osoba miałaby być "lepsza" od tej narzekającej? Pytanie retoryczne... Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7200305 Napisano: 20.08.2024 22:35:07 w Wkurza mnie...

Wkurza mnie głupota ludzi emotka  Biorą udział w konkursach, wygrywają, a później narzekają na nagrody. Nie podoba się nagroda to nie bierz udziału i już...

Od razu głupota... Może biorą udział z myślą o wygranej innego stopnia a wyboru przecież z reguły nie ma tego co chce się wygrać.

To tak samo jak jedni narzekają, że wygrywają w co piątym konkursie, podczas gdy inni chcieliby mieć taką skuteczność 😏 Wyświetl w wątku >>
1 Nuna1210 0

samdej

#7200298 Napisano: 20.08.2024 22:12:59 w Czy informują/ informowali?
darog napisał(a):

ufik napisał(a):

witegz napisał(a):

Bols Marine III etap (regulaminowo do 14-08-2024) było już informowane?

Też mnie to zastanawia

mnie też, tyle zapytań - ktoś by z forum pewnie potwierdził  że dostał flaszkę i kiedy powiadamiali - a tu nic od tylu dni.

Za pierwszy etap info szło 6 dni po terminie więc lada dzień pewnie dadzą znać. Wyświetl w wątku >>

samdej

#7200260 Napisano: 20.08.2024 19:16:59 w Dyskusje o wynikach konkursu
cleo25 napisał(a):

Kropka Bordo - ta agencja jest niesamowita. Konkurs z Dino Tyskie skończył się w sobotę (17.08), a we wtorek (20.08)  już wszystkie hasła poczytane i wybrani zwycięzcy. No brawo Wy  emotka

Tia, poczytane i wybrane, no na bankemotka
Co nie zmienia faktu, że wygranym gratuluję 🙂 Wyświetl w wątku >>

samdej

#7199643 Napisano: 17.08.2024 16:44:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

ja też miałam że losy można odebrać do 13.08 to coś w tym musi byc

Termin odbioru losów do ewentualnej nagrody a termin odbioru nagrody to jednak dwie różne sprawy. A jeżeli organizator uniemożliwia odbioru nagrody w terminie z uwagi na odebranie dostępu do kodu, które to kody na maila nie przychodziły to jednak coś jest nie halo. Wyświetl w wątku >>