Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
samdej
Postów 157
Data rejestracji 14.07.2023
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
samdej
Postów 157
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trudno, jak nie wygrałem to niech mi chociaż tę wieść mile przekażą jakoś. 😁 Wyświetl w wątku >>
samdej
Postów 157
Punkty karne 0
Konkursy dodane
samdej
Postów 157
Punkty karne 0
Konkursy dodane
samdej
Postów 157
Punkty karne 0
Konkursy dodane
samdej
Postów 157
Punkty karne 0
Konkursy dodane
samdej
Postów 157
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
samdej
Postów 157
Punkty karne 0
Konkursy dodane
samdej
Postów 157
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To już wielokrotnie było tu powtarzane żeby ignorować, ale dziś troll sam potwierdził co go jara. Omijać, nie reagować, nie komentować, nie pisać na priv. Z głodu padnie niekarmiony. Wyświetl w wątku >>
samdej
Postów 157
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Publikowanie prac, z mojego punktu widzenia również nic nie daje. Ocena jest subiektywna i choćby wygrał chłam jakich mało Twoim zdaniem - nie będziesz mieć argumentów żeby to zakwestionować. A już tak osobiście analizując, ja nie chciałbym publikacji prac(choćby miało to dotyczyć agencji, której nie mogę rozgryźć), gdyż pewnie zacząłbym się nimi sugerować licząc, że to może mi pomoże w następnym ich konkursie. Na ten sam pomysł wpadłoby pewnie 3/4 innych konkursowiczów, więc koniec końców i tak cenzura by z tego była 😆 Już pomijając fakt, że to zabijałoby moją kreatywność (jakakolwiek ona nie jest🥹).
A ile maili agencje by dostawały z pretensjami, że "moje zgłoszenie było sto razy lepsze, to mi się nagroda należy".
Także nie ma złotego środka niestety. Albo przyjmujesz te warunki gry jakie są, albo odpuszczasz. Możesz też oczywiście walczyć, tylko jakimi argumentami... To nie jest matematyka gdzie 2+2=4. I nie ważne czy obiektywnie czy subiektywnie - wynik i tak musi być ten sam...
P.S. Dziś nic nie wygrałem (jeszcze ). Wyświetl w wątku >>
samdej
Postów 157
Punkty karne 0
Konkursy dodane
samdej
Postów 157
Punkty karne 0
Konkursy dodane
samdej
Postów 157
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rodzaj powiadomienia: e-mail
Dodatkowe informacje:
14:59 Wyświetl w wątku >>
samdej
Postów 157
Punkty karne 0
Konkursy dodane
samdej
Postów 157
Punkty karne 0
Konkursy dodane
samdej
Postów 157
Punkty karne 0
Konkursy dodane
samdej
Postów 157
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Biedronka
Wyświetl w wątku >>
samdej
Postów 157
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chciałbym jednak odnieść się do innej kwestii, którą niektórzy z Was poruszają, a mianowicie robienia screenów zgłoszeń jako dowód. Tylko, że taki dowód to jest dowód jedynie na własny użytek a nie dla agencji. Screen jest robiony przed wysyłaniem zgłoszenia więc równie dobrze po zrobieniu screena formularz może zostać zmodyfikowany i dopiero wysłany.
Ucięciem wszelkich sporów dotyczących błędnych danych w formularzu byłoby - i nie jest to przecież żadne science-fiction do ogarnięcia dla agencji - wysyłanie zwrotek potwierdzających dokonanie zgłoszenia zawierających pełną treść tego zgłoszenia. Dziwię się dlaczego agencje tego nie stosują. Wyświetl w wątku >>
samdej
Postów 157
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem, może się nie znam, ale chyba ta kwestia jest na tyle mało istotna jak to czy kreatywna odpowiedź jest puszczana z rana czy pod wieczór. Nie mylić z procesem twórczym, bo tu akurat pora dnia może mieć znaczenie Wyświetl w wątku >>
samdej
Postów 157
Punkty karne 0
Konkursy dodane