Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika samdej

samdej

#7219676 Napisano: 07.11.2024 18:43:16 w Popraw sobie humor...
Kiedy cały czas przychodzą maile nie takie jak trzeba i tak sobie z tym radzisz...
Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

samdej

#7219611 Napisano: 07.11.2024 15:55:02 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
No żeż kurde, tak tutaj wypisujecie, że miłe Panie z Kaufa dzwonią, a ja chciałbym z kimś miłym pogadać. 🥹
Trudno, jak nie wygrałem to niech mi chociaż tę wieść mile przekażą jakoś. 😁 Wyświetl w wątku >>

samdej

#7216201 Napisano: 24.10.2024 11:52:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

Czy może ktoś napisać, jakie pytanie było w pierwszym tygodniu w konkursie Kaufland (ten już rozwiązany etap)? Ja wysyłałam zgłoszenie dopiero w drugim etapie.

"Dlaczego lubisz robić zakupy w Kauflandzie?" Wyświetl w wątku >>

samdej

#7215322 Napisano: 21.10.2024 14:21:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fan-mandaryny napisał(a):

Czy z trwającego jeszcze konkursu Coliana w Intermarche przychodzi Wam zwrotny sms? Bo mi (Orange) przychodzi sms o tresci: „Błędna treść lub wiadomość została wysłana pod zły numer”.

Ale tam już konkurs zakończony, do 16go był. Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7214591 Napisano: 17.10.2024 14:17:01 w Czy informują/ informowali?
daisygirl napisał(a):

Nuna1210 napisał(a):

gregory napisał(a):

Zmieniając wątek. Ktoś się przyzna czy dostał info o wygranej z pudliszek w Biedronce? Ciągle się ludze, że nie powiadamiali

Też czekam i się łudzę 😅 Do 15.10 miały być obrady, nie ma w regulaminie czasu na poinformowanie zwycięzców...

Dziękujemy za udział w naszym konkursie i wszystkie kreatywne odpowiedzi!Niebawem skontaktujemy się ze zwycięzcami.

Taki komunikat jest na stronie konkursu, czyżby znaczyło, że dopiero będą informować?

Komunikatem ze strony raczej nie ma co się sugerować. Tam gdzie nie ma publikacji laureatów na stronie to z reguły takie komunikaty pozostają już na wieczność 🙂 Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

samdej

#7214547 Napisano: 17.10.2024 12:05:03 w Czy informują/ informowali?

Ta emotikonka na końcu Twojego niby miła i przyjazna (z pozoru) i ostatnie Twoje zdanie na końcu zupełnie niepotrzebne… Po co te nerwy i wyrzucanie komuś pazerności? No chyba, że samemu się jest, wiec w kimś innym widzi się pewne cechy. Proponuję przenieść tę rozmowę do Wątku WC, by nie posypały się nam punkty karne… Ciekawe jaki sens byłoby wybierać rezerwowego zwycięzcę samochodu z puli nienarodzonych, którym nie przyznali nawet kosmetyków? Wtedy już jakiś zwycięzca ekspresu powinien wygrać - ale tego nie ma sprecyzowanego w regulaminie. Podsumowując, jeśli zwycięzca samochodu nie spełni warunków podanych w regulaminie, nagroda - samochód wpadnie do kogoś spoza listy 56 laureatów, czyli do autorów  słabszych odpowiedzi. 

Ta dygresja dotyczyła nas wszystkich nie wyłączając Ciebie i MNIE (zgadza się i nie będę tego ukrywać, czasami sam się na tym łapię, że za dużo chcę). Poczułeś się urażony, sorry. Nie było to moją intencją. Wyświetl w wątku >>

samdej

#7214528 Napisano: 17.10.2024 11:05:59 w Czy informują/ informowali?

gregory napisał(a):

pikawka napisał(a):

Palmolive Biedronka wszystko poszło?????

Też jestem bardzo ciekawy jak oni informują czy wszystko razem

Ale by było super, gdyby ze zwycięzców niższych nagród typowali zwycięzców tych wyższych. Lecz to chyba niemożliwe, wg regulaminu. Jak Los do tego podchodzi?

Ale dlaczego miałoby tak być? To ma sens przy nagrodach dziennych, tygodniowych itp. A jak zwycięzcy każdego stopnia są wybierani ze zgłoszeń z całego okresu konkursowego to takie podejście byłoby nielogiczne. Ja wiem, że fajnie byłoby zgarnąć pełną pulę, ale zbytnia pazerność to to nie jest dobra cecha😉 Wyświetl w wątku >>

samdej

#7214491 Napisano: 17.10.2024 09:56:15 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
zdolnabestia napisał(a):

samdej napisał(a):

Majkii napisał(a):

Czy może ktoś w końcu wypier**** tego idiote (Malabecia) stąd???? 
oraz jego przyszłe odmiany?
emotka

To już wielokrotnie było tu powtarzane żeby ignorować, ale dziś troll sam potwierdził co go jara. Omijać, nie reagować, nie komentować, nie pisać na priv. Z głodu padnie niekarmiony.

Wisi mi nawet kilka zgłoszeń, ale jak mogę ją zbanować za wpisy o wygranych w wątku z wygranymi? Chyba, że jest jakiś dowód na to, że screeny są podrabiane.

Jak dla mnie to może się chwalić i wygranym lotem na 🌙, ale te docinki, które robi przy okazji do forumowiczów sieją zamęt i wprowadzają gęsta atmosferę. I to powinien być wystarczający powód do bana. Wyświetl w wątku >>

samdej

#7214443 Napisano: 16.10.2024 23:12:49 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Majkii napisał(a):

Czy może ktoś w końcu wypier**** tego idiote (Malabecia) stąd???? 
oraz jego przyszłe odmiany?
emotka

To już wielokrotnie było tu powtarzane żeby ignorować, ale dziś troll sam potwierdził co go jara. Omijać, nie reagować, nie komentować, nie pisać na priv. Z głodu padnie niekarmiony. Wyświetl w wątku >>
1 kiwiwi 0

samdej

#7213979 Napisano: 15.10.2024 01:09:46 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Checkmatesold napisał(a):

Normalnie czuje się jak ofiara hejtu w internecie. Kochani portal jest dla nas-użytkowników, a co niektórzy gotowi mnie ukamienować, za to, że może za ostro wzięłam pod lupę agencje. 

Czy tylko ja dostrzegam brak transparentności? I nawet nie oczekuję publikacji prac tylko imię i miasto z paragonu zwyciezców.

Ale tak szczerze, co Ci da opublikowana lista zwycięzców? Będziesz analizować czy co konkurs nie pojawiają się te same dane? A jeżeli nawet. To żaden dowód na to, że agencja gra nie fair. Nie będziesz mieć pewności czy to jest jedna i ta sama osoba, a nawet jeżeli - może ta osoba jest dobra w te klocki i dlatego wygrywa. Nie musi to być od razu znajomy znajomego z agencji. A może lista będzie fikcyjna, tak aby coś tam wrzucić na stronę dla gawiedzi... Wiesz jak nie wiesz?

Publikowanie prac, z mojego punktu widzenia również nic nie daje. Ocena jest subiektywna i choćby wygrał chłam jakich mało Twoim zdaniem - nie będziesz mieć argumentów żeby to zakwestionować. A już tak osobiście analizując, ja nie chciałbym publikacji prac(choćby miało to dotyczyć agencji, której nie mogę rozgryźć), gdyż pewnie zacząłbym się nimi sugerować licząc, że to może mi pomoże w następnym ich konkursie. Na ten sam pomysł wpadłoby pewnie 3/4 innych konkursowiczów, więc koniec końców i tak cenzura by z tego była 😆 Już pomijając fakt, że to zabijałoby moją kreatywność (jakakolwiek ona nie jest🥹). 
A ile maili agencje by dostawały z pretensjami, że "moje zgłoszenie było sto razy lepsze, to mi się nagroda należy".

Także nie ma złotego środka niestety. Albo przyjmujesz te warunki gry jakie są, albo odpuszczasz. Możesz też oczywiście walczyć, tylko jakimi argumentami... To nie jest matematyka gdzie 2+2=4.  I nie ważne czy obiektywnie czy subiektywnie - wynik i tak musi być ten sam...

P.S. Dziś nic nie wygrałem (jeszcze emotka ). Wyświetl w wątku >>

samdej

#7213831 Napisano: 14.10.2024 17:06:53 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
kreatywny17 napisał(a):

Czy wysyłali już bony 200 zł do Netto z konkursu „Konkurs Milka i Oreo w Netto #2” ? Są już po regulaminowym czasie, ale to Kropka Bordo, więc mogła nie uznać przyklejenia znaczka pocztowego na klej, a nie na ślinę...emotka

Ale w sumie to powinno być na ślinę. Niby jak mają zidentyfikować, że procesu logistycznego dokonała upoważniona do tego osoba. Twoje odciski to Pani na poczcie może swoimi nakryć, o listonoszu nie wspominając. A tak to po DNA zweryfikują, że wszystko zgodnie z literą prawa zostało wykonaneemotka Wyświetl w wątku >>

samdej

#7213815 Napisano: 14.10.2024 16:20:42 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Amooco, Wasze konsekwentne omijanie szerokim łukiem moich zgłoszeń przy przyznawaniu nagród zaczyna mi normalnie imponować  emotka Wyświetl w wątku >>

samdej

#7212932 Napisano: 10.10.2024 16:57:14 w Informują
Informują z Konkurs "More Than Running Challenge"

Rodzaj powiadomienia: e-mail
Dodatkowe informacje:
14:59 Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7212930 Napisano: 10.10.2024 16:55:42 w moje dzisiejsze wygrane :)
Garmin Forerunner od Voltaren Smolar - cieszy tym bardzie, że zapracowane nie tylko umysłowo, ale i fizycznieemotka Wyświetl w wątku >>

samdej

#7212829 Napisano: 10.10.2024 12:39:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
taak napisał(a):

Wie ktoś jakie jest pytanie konkursowe Kaufland Card? Coś nie działa strona konkursowa

"Dlaczego lubisz robić zakupy w Kauflandzie?" Wyświetl w wątku >>
1 taak 0

samdej

#7211572 Napisano: 06.10.2024 13:27:00 w Czy informują/ informowali?
atlantydek napisał(a):

donia7 napisał(a):

Orbit w Żabce poszło już wszystko?emotka

Może pojedyńczo  losują np przy obiedzie? Reszta po kolacji  emotka

Przy obiedzie nagroda dla LittleSuzy wjedzie, a po obfitej kolacji to Atlantydek będzie miał swój czas celebracjiemotka Wyświetl w wątku >>

samdej

samdej

#7211525 Napisano: 06.10.2024 08:03:03 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
Co do Kropki to się nie wypowiadam, ponieważ moje jedyne złe doświadczenie z nimi to... brak u nich wygranych😏

Chciałbym jednak odnieść się do innej kwestii, którą niektórzy z Was poruszają, a mianowicie robienia screenów zgłoszeń jako dowód. Tylko, że taki dowód to jest dowód jedynie na własny użytek a nie dla agencji. Screen jest robiony przed wysyłaniem zgłoszenia więc równie dobrze po zrobieniu screena formularz może zostać zmodyfikowany i dopiero wysłany.

Ucięciem wszelkich sporów dotyczących błędnych danych w formularzu byłoby - i nie jest to przecież żadne science-fiction do ogarnięcia dla agencji - wysyłanie zwrotek potwierdzających dokonanie zgłoszenia zawierających pełną treść tego zgłoszenia. Dziwię się dlaczego agencje tego nie stosują. Wyświetl w wątku >>
0 0

samdej

#7211328 Napisano: 04.10.2024 19:58:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olabas napisał(a):

Konkursy typu "Dokończ zdanie" - wpisujecie w odpowiedzi początek tego zdania czy tylko kontynuację? Wygrywaliście takie konkursy? Pierwszą czy drugą opcją odpowiedzi?

A czy nie większe jednak znaczenie przy wyborze ma to co jest po trzykropku napisane niż to czy zaczynamy pisać od pełnego zdania czy od kontynuacji? emotka  
Nie wiem, może się nie znam, ale chyba ta kwestia jest na tyle mało istotna jak to czy kreatywna odpowiedź jest puszczana z rana czy pod wieczór. Nie mylić z procesem twórczym, bo tu akurat pora dnia może mieć znaczenieemotka Wyświetl w wątku >>
1 parad0x 0

samdej

#7210991 Napisano: 03.10.2024 18:27:49 w Czy informują/ informowali?
Mand222 napisał(a):

Dalej nic że spełniamy marzenia intermarche?

Cisza jak makiem zasiał... Może ktoś tam od Karlsbada spełnił już sobie marzenia za 50k 🥳 i dla nas została już tylko... figa z makiem😉 Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0