Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
TurboMike
Postów 289
Data rejestracji 15.06.2023
Punkty karne 1
Konkursy dodane
--------------------------------------------------------------
Tyle wiemy o sobie ile Nas sprawdzono...
TurboMike
Postów 289
Punkty karne 1
Konkursy dodane
TurboMike
Postów 289
Punkty karne 1
Konkursy dodane
TurboMike
Postów 289
Punkty karne 1
Konkursy dodane
TurboMike
Postów 289
Punkty karne 1
Konkursy dodane
TurboMike
Postów 289
Punkty karne 1
Konkursy dodane
12-14.07.2024 ŁÓDŹ
„NAJDZIKSZA PRZYGODA IMPREZOWA” - ŻUBRÓKA
Jeden z tych konkursów gdzie chciałem wygrać nagrodą niższego stopnia... a jak na złość wpadła Igo. (odsprzedam) Wyświetl w wątku >>
TurboMike
Postów 289
Punkty karne 1
Konkursy dodane
TurboMike
Postów 289
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ogólnie Smolarek to profeska... ale ostatnie dni to mają słabe przy tym przyjmowaniu zgłoszeń (mam na myśli też te ze zdjęciami). Wyświetl w wątku >>
TurboMike
Postów 289
Punkty karne 1
Konkursy dodane
TurboMike
Postów 289
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Napisałem że... na ogół nie kupuję na potęgę Ale czasem się zdarzyło ;/ Na OLX poszły głównie rzeczy z loterii (REXONA, AXE) no i kończący się terminy spożywki bo naprawdę stwierdziłem że jak one leżą na widoku (Pepsi, Lays, WW) to niepotrzebnie kuszą i mimo że są dobre, to jednak nie w takich ilościach... A czuję że sezon konkursowy na te produkty i lody to się właśnie rozpoczął - trzeba miejsce zrobić pod nowe wyzwania ;) Wyświetl w wątku >>
TurboMike
Postów 289
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A biorąc udział w konkach kreatywnych, to raczej nie kupuję na potęgę. Zdarza się, że w głowie pomysłów cała masa i nawet po kilkanaście zakupów leci, ale to raczej rzadkość... a produkty raczej się nie zmarnują. Inna sprawa, to taka że trudno ocenić wpływ na zdrowie Twoje i najbliższych takiej ilości Pepsi, lodów i chipsów... Ja dziś np. wystawiłem dużą część na OLX bo się kończą terminy przydatności.
Jest jednak waluta która nie ma w tym exelu swojej kolumny... CZAS! Choć to też nie zawsze aż taki duży koszt. Pytanie jaka jest alternatywa? Ja wróciłem do konkursów w czerwcu 2023 i odpuściłem od września by wrócić znowu w marcu. Czy ten czas kiedy nie produkowałem zgłoszeń wykorzystałem optymalnie? Raczej nie, bo albo oglądałem głupiego YT, albo jakieś mecze.
Jest też jeszcze inny koszt... ROZCZAROWANIE To czasem jest spore, bo mimo że stworzysz cudo (we własnych oczach) to nie wiesz czy większego cuda nie stworzył ktoś inny. Ale też niepewność tego jak agencje zapoznają się ze zgłoszeniami... Bo tu mam też różne zdanie w tym temacie, że jest sporo takich co raczej skrupulatnie do selekcji nie podchodzą.
Ostatnio przeżyłem niemal szok kliniczny jak się okazało że w CJ AI nic nie wpadło, mimo mega dużej ilości zgłoszeń o mega kreatywnych treściach...
Więc po tych kilku miesiącach aktywnego konkursowania mam kilka refleksji: jakość nie ilość (mniejsze rozczarowanie), unikać konków gdzie jest jedna duża nagroda a reszta to szrot, unikać loterii bramkowych (no chyba że faktycznie się produkt przyda) i unikać niektórych "agencji"...
No to się Turbo rozpisał, zamiast Piwniczankę kończyć A mógł napisać jedno zdanie: Że w ostatnich 12 miesiącach jest sporo, sporo na plusie Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
TurboMike
Postów 289
Punkty karne 1
Konkursy dodane
TurboMike
Postów 289
Punkty karne 1
Konkursy dodane
TurboMike