Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kimberly
Postów 396
Data rejestracji 23.05.2023
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kimberly
Postów 396
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kimberly
Postów 396
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ja co prawda biorę udział w konkursach dopiero od dwóch miesięcy, ale jeszcze od Smolara nic nie wygrałam... niektóre zgłoszenia były moim zdaniem naprawdę fajne i nic, nawet marnej nagrody pocieszenia 🙈 co lepsze, pisałam teksty jak miałam czasem trochę czasu mojej przyjaciółce i siostrze i one jakąś drobnicę wygrały czasami, choć do pisanych bezinteresownie dla znajomych tekstów mniej się przykładałam.. więc też się zastanawiam czy nie mam żadnej blokady u nich 🥴 choć emotek nigdy żadnych nie stosuje Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kimberly
Postów 396
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kimberly
Postów 396
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kimberly
Postów 396
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kimberly
Postów 396
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Dokładnie to samo zauważyłam, bo miałam dwa ostatnie paragony - z wczoraj i z dziś 😁 oby naprawili, bo do dzisiejszego paragonu specjalnie dorzuciłam łaciatka z racji końca loterii 🫣😅 Wyświetl w wątku >>
kimberly
Postów 396
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kimberly
Postów 396
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kimberly
Postów 396
Punkty karne 1
Konkursy dodane
https://www.e-kon...zuj-wakacyjny-klimat
Na dole regulaminu jest załącznik, w którym są wyszczególnione sklepy, z którymi niestety dzieli mnie pół Polski lub więcej
Jeśli ktoś mieszka w okolicy i może kupić w którymś z wybranych sklepów chętnie zapłacę cenę produktów lub nawet mogę trochę więcej:) Wyświetl w wątku >>
kimberly
Postów 396
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jej, jak to czytam to mam wrażenie, że moje rymowanki są słabe okrutnie i mam ochotę zwrócić wszystkie wygrane (choć przez miesiąc za dużo ich nie było) do agencji
Super wiersz, podziwiam i życzę samych głównych
A w temacie cieszę się z zestawu kaw z Jacobs i z tego, że na dworze jest pięknie i słonecznie, zaraz człowiekowi lepiej na sercu Wyświetl w wątku >>
kimberly
Postów 396
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Więc odpowiem sobie sama na moje rozterki z przed chwili - jednak czytali zgłoszenia z ostatniego i przedostatniego dnia 😁 Wyświetl w wątku >>
kimberly
Postów 396
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Yuhuuu nie mogę uwierzyć ❤️ chyba wpisanie się w wąteczku, że marzę o ekspresie pomogło 🎈🎉🎉🎉 Wyświetl w wątku >>
kimberly
Postów 396
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Napisałam ostatniego i przedostatniego dnia dwa fajne (w mojej opinii) zgłoszenia, mam nadzieję, że ktoś chociaż rzucił na nie okiem 😂😂 Wyświetl w wątku >>
kimberly
Postów 396
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Mam tak samo, soczek w sumie 2 złote, wiec trochę różnistych zgłoszeń nawysyłałam ale ewidentnie nie mogę wbić się w gust Capri 😁
Druga sprawa, że do żadnego zgłoszenia z Capri Sun zbytnio się nie przyłożyłam, bo pisanie o wymarzonych wakacjach (do tego z soczkiem) już wychodzi mi bokiem Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
kimberly
Postów 396
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kimberly
Postów 396
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kimberly
Postów 396
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Też bym się nie czepiała jakby raczyli chociaż odpisać haha, a tak teraz żyję przez nich w stresie Wyświetl w wątku >>
kimberly
Postów 396
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kimberly
Postów 396
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Hej Laureaci z Kujawskiego, jak będziecie odsyłać oświadczenia zwróćcie uwagę, że jest prawdopodobnie literówka w adresie mailowym napisanym w treści maila, mail przyszedł z adresu 'kujawskizrzepakukonkuRs' a w adresie podanym w treści maila zabrakło R.
Wiem, że pewnie większość osób wyśle oświadczenia odpowiadając na maila, ale gdyby jednak ktoś chciał wysłać w nowym i skopiować ten adres to uprzedzam Wyświetl w wątku >>