Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kimberly

kimberly

#7110200 Napisano: 19.07.2023 22:16:50 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
aja napisał(a):

Wawel - Królestwo Dobrego Smaku, kiedy wysyłają nagrody? Ktoś, coś? Czekam na kubek, nie mogę znaleźć regulaminu, wyskakuje inny konkurs po kliknięciu na link. Na str. agencji też nie widzę FORTUNA PS Sp. z o.o.   https://www.e-kon...lestwo-dobrego-smaku

Mam tak samo właśnie, żałuję że nie zrobiłam SS regulaminu do tego poprzedniego konkursu, ale nie sądziłam, że tą samą stronę zastąpią nowym konkursem 😅 Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7109873 Napisano: 18.07.2023 19:17:48 w Wkurza mnie...
majonez1992 napisał(a):

BorysBUFU napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

a mnie wkurzają konkursy promocyjne na fb xD ostatnio jakiś "zbyszek" dał mi WRR pod komentarzem, a jakaś "halinka" heheszki xD Rozumiem, że nie do każdego trafia moja poezja xDD ale serio xD ludzie są tacy przesiąknięci nienawiścią? emotka

Jesteś pewny/pewna, że nie władasz po prostu rymami częstochowskimi? Takich banałów jest taki ogrom, że to się idzie za głowę złapać... emotka

Tak, oczywiście moim orężem jest rym częstochowski, dlatego agencje mnie nagradzają emotka zresztą, nawet gdyby, to raczej emotkowanie uważam za dziecinne na maxa emotka

Konkursy na FB to najgorsze zło, prócz obcych zawistych ludzi, których kuje w oczy, są jeszcze znajomi i rodzina, którym pokaże się, że coś skomentowałaś i potem nabijają się, normalnie karuzela śmiechu 🫣

A moim orężem jak nie mam czasu wymyślić nic ambitnego bywają rymy częstochowskie i zdarza się nawet za nie coś zgarnąć (nie na FB, bo tam nie gram), a czasem "ambitna poezja" nie zostaje nagrodzona emotka Wyświetl w wątku >>

kimberly

#7109819 Napisano: 18.07.2023 16:05:27 w Zdjęcia naszych wygranych
Słaba jestem w zdjecia, ale jeden  z najszczesliwszych dni w moim zyciu, pozostało dokręcić pedały i posprzątać kartony 🥰🥰🥰❤️
Edit: ale czemu zdjęcie na dodatek dodało się obrócone, gdy jest w galerii i gdy wejdę w edycję posta prosto, to już naprawdę nie wiem  emotka
Wyświetl w wątku >>

kimberly

#7109737 Napisano: 18.07.2023 12:33:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

kimxxx napisał(a):

pikawka napisał(a):

karols napisał(a):

Ile osóbek czeka na wyniki z Dino z wczoraj emotka ? Dziś wybierają, do tyg wyniki

Ja emotka

I ja, choć NIGDY NIC u Smolara nie wygrałam, jak pierwszego dnia konkursu się nie uda to nie wiem czy konkurencja była już tak ogromna czy po prostu zbanowali mnie kiedyś z miejsca emotka

U mnie smolar to loteria raz się uda raz nie emotka

Haha, to ja mam tak z wszystkimi innymi agencjami, natomiast u nich gwarancja przegranej emotka
Ale twardo wczoraj wysłałam zgłoszenie, stwierdziłam że może w pierwszy dzień nie dostaną 50 zgłoszeń, więc siłą rzeczy będą musieli mnie wybrać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7109730 Napisano: 18.07.2023 12:24:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

karols napisał(a):

Ile osóbek czeka na wyniki z Dino z wczoraj emotka ? Dziś wybierają, do tyg wyniki

Ja emotka

I ja, choć NIGDY NIC u Smolara nie wygrałam, jak pierwszego dnia konkursu się nie uda to nie wiem czy konkurencja była już tak ogromna czy po prostu zbanowali mnie kiedyś z miejsca emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7109523 Napisano: 17.07.2023 19:06:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

Ja mam tak samo w Rio Mare, nie mam zwrotki. Wysyłałam dziś pierwszy raz i nie wiem czy ten formularz tak działał wcześniej.

Działał, tak ma być, pisałam do nich kilka dni temu;) Wyświetl w wątku >>

kimberly

#7109512 Napisano: 17.07.2023 18:13:09 w Paragony na trwające konkursy
Mam dino niedaleko, więc przyjmę zamówienia na paragony - nie wiem ile wyjdzie paragon, na pewno kilka złotych taniej za niego będę chciała niż kwota na paragonie, chętnych zapraszam na pw Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7109502 Napisano: 17.07.2023 17:12:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

xyzxyx napisał(a):

Witam,
czy macie problem z rejestracją zgłoszenia Hebe Nivea? 
Ja próbowałam kilka razy i za każdym razem wyskakiwał błąd przy odpowiedzi. Wydaje się, że coś źle liczy znaki bo niby miałam poniżej 500 ale nie przechodziło. Kiedy wylądowałam 10 kolejnych znaków - dopiero wtedy przeszło.

A mi nie chcialo przechodzic gdy robilam takie “pauzy” wierszowe. Jak puscilan ciagiem przeszlo a znakow mialam tyle samo

Entery są często liczone jak znaki

Co lepsze słyszałam kiedyś, że enter czyli twarda spacja jest liczona jako 2 znaki 🙈 ale nie sprawdzałam nigdy, takie krótkie teksty z reguły piszę od razu w szeruj.pl albo właśnie ile.liter i kontroluję na bieżąco 😊 Wyświetl w wątku >>

kimberly

#7109388 Napisano: 17.07.2023 13:11:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

W konkursie nive w Hebe moga byc produkty nivea Men? Nie dostalem jeszcze odp od agencji a wybieram sie na zakupy. emotka

Z tego co pamiętam pisało dowolny, sprawdzałam, bo też kupiłam meski antyperspirant 🙈 Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

kimberly

#7109280 Napisano: 16.07.2023 23:29:54 w Dyskusje o wynikach konkursu
zielonaszpilka napisał(a):

kimxxx w wolnym tłumaczeniu ze śląskiego na polski ten sms brzmi: Hej Słońce! Aktualnie jestem we Włoszech w Mediolanie, koło twojego ulubionego stadionu. Może nie jest tak fajny jak nasz orlik, ale też robi wrażenie. Wyślę Ci potem zdjęcie. Pogoda jest piękna, a jedzenie przepyszne! Jak wrócę to zrobię Ci jakiś makaron, który tutaj jadłam, żebyś nie jadł w kółko tego schabowego. Zaraz będzie koncert Taylor Swift, na który mi kupiłeś bilety. Szkoda, że nie możesz być tutaj ze mną, bo zbierasz kartofle z wujkiem Zbyszkiem. I nie uwierzysz! Tutaj mam aż dwie kreski zasięgu, nie tak jak w naszej wsi. Jestem przeszczęśliwa, a do pełni szczęścia brakuje mi tylko Ciebie! Kocham Cię! Twoja narzeczona

Więc sam tekst jest dość zabawny, a wykorzystanie gwary podnosi ocenę oryginalności emotka  Zapewne był to jedyny sms napisany gwarą, tak się właśnie przykuwa uwagę komisji emotka  A jestem pewna, że jakaś Ślązaczka właśnie takiego smsa mogła do narzeczonego napisać emotka

Wow dziękuję Ci bardzo za tłumaczenie, myślałam że sama zrozumiałam jak przeczytałam kilka razy, ale okazuje się, że jednak nie do końcaemotka

Cenna uwaga, faktycznie był to jedyny sms napisany gwarą;) 
Może też jakaś Ślazaczka siedziała w komisji, dlatego załapała od razu nie to co ja  emotka Wyświetl w wątku >>

kimberly

#7109279 Napisano: 16.07.2023 23:25:53 w Dyskusje o wynikach konkursu
Dzięki wam bardzo za odpowiedzi, mieszkam w sumie na granicy dolnośląskiego ale do Śląska i tej gwary mi bardzo daleko, więc w pierwszej chwili myślałam, że to jakiś łamany obcy język 🙈

Rozjasniliscie mi trochę, choć nadal nie wydaje mi się to zabawne (ale to kwestia gustu), ale faktycznie jest oryginalneemotka
 I żeby nie było nie jestem zazdrosna, że nie wygrałam, bo przespałam ten konkurs emotka  Ale jego wynik naprawdę mnie zaciekawił:) Wyświetl w wątku >>

kimberly

#7109267 Napisano: 16.07.2023 22:38:50 w Dyskusje o wynikach konkursu
Przeglądałam sobie instagram i konkursy i przypomniało mi się o konkursie so fragrance x rossmann, weszłam w wyniki a z ciekawości potem przejrzałam sobie zgłoszenia, temat "napisz hipotetycznego sms do bliskiej osoby odnośnie tego, że niespodziewanie obudziłaś się na rajskich wakacjach', że pamięć mam dość dobrą to coś tam zapamietalam nazwy osób, które wygrały główna i jedna z tych prac mnie mega zaskoczyła.
Było dużo ciekawych i ładnych prac, rymowanki nie rymowanki a to... moim zdaniem totalnie nie nadaje się do nagrodzenia. Ciekawa jestem waszego zdania, organizator w ogóle nie czytał zgłoszeń i losowe nicki wybral, czy to zgłoszenie serio jest ciekawe tylko ja nie znam się na aktualnej modzie, trendach czy coś?
Z góry przepraszam jeśli to praca kogoś z forum, tak jak wspomniałam, nie ogarniam współczesnych trendów 🤷🏽‍♀️

Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7109199 Napisano: 16.07.2023 13:15:10 w dzis mam urodzinki
at-babska napisał(a):

Dziś w moim wieku czwórka staje z przodu 😃 wreszcie zrobię darmowe badania na NFZ 😃

Spełnienia wszystkich marzeń emotka emotka duzo zdrowia i szczęścia (bo na Titanicu wszyscy mieli zdrowie tylko szczescia zabraklo) emotka Wyświetl w wątku >>
1 Majkii 0

kimberly

#7109146 Napisano: 15.07.2023 23:05:18 w Wkurza mnie...
magalan83 napisał(a):

Wysłałam męża do Intermarche (daleko od nas, sklep odwiedzany raz na msc czasami rzadziej). Wiadomość tekstowa, rozpisana co ma kupić pod konkursy E, Letnie wieczory, Rusz po nagrody… 
w miedzy czasie telefon z instruktażem, mowię- rozdziel mi to na 3 paragony jeśli nie problem…
dzwoni za 10 min, wraca z 3 paragonami, który tylko pod letnie wieczory sie nadaje, reszta zmieszana, E produkty na dwóch paragonach emotka emotka emotka

Eh, mój jak ma wyraźnie napisane 2 sztuki X to wiecznie i tak kupuje po jednej, czasem połowy listy nie kupi, bo niby nie znajdzie i muszę dublować zakupy żeby paragon się zgadzał emotka emotka

Ale najlepiej i tak odwalił jak dałam listę zakupów, na której napisałam 'papryka slodka' - przyprawa, której często używam w domu, myślałam że ogarnie emotka  wraca z zakupów i mówi oburzony 'nigdzie nie było napisane papryka słodka, zapytałem babki z personelu, które z tych papryk będą słodkie, powiedziała, że nie wie może te żółte, więc wziąłem te' umarłam emotka
Albo moja mama, która wraca z zakupów zachwycona do domu, bo kupiła na super promocji z 5kg cukini, więc ugotuje leczo i zaprawi w słoiki... spojrzałam w reklamówkę i uświadomiłam ją, że kupiła ogórki szklarniowe emotka Wyświetl w wątku >>
1 magalan83 0

kimberly

#7108929 Napisano: 14.07.2023 16:30:18 w moje dzisiejsze wygrane :)
Pomarudziłam w wątku i pomogło - druga mała wygrana dziś 🥰 50 zł od wafli Familijnych, zgłoszenie wysłane od niechcenia, bo do tej pory nie udało się złapać żadnej nagrody natychmiastowej w loterii😁 Wyświetl w wątku >>

kimberly

#7108904 Napisano: 14.07.2023 15:15:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pimparimpa napisał(a):

Czy z Rio Mare przychodzi zwrotka na maila?
u mnie pusto, a nie widzę nic o tym w regulaminie

Nie przychodzi zwrotka, u mnie nawet jak wysłałam zgłoszenie to zrobiła się pusta strona i tyle, jakby się odświeżyła, więc napisałam do nich czy dostali zgłoszenie i czy ok wszystko - odpisali, że tak 😊 Wyświetl w wątku >>

kimberly

kimberly

#7108898 Napisano: 14.07.2023 15:07:55 w Czy informują/ informowali?
KrisK napisał(a):

Czy wiecie może, czy wysyłali  e-maile z Soplicy ?

Właśnie teraz dostałam, nawet nie pamiętałam, że wzięłam udzial w ostatnim etapie 😆 Wyświetl w wątku >>
1 KrisK 0

kimberly

#7108821 Napisano: 14.07.2023 13:03:16 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wpierw AXE a teraz Żywiec Zdrój ITM emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7108755 Napisano: 14.07.2023 10:41:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Myślicie, że jeszcze informują czy poszło już wszystko z Żywiec Zdroj ITM? Wyświetl w wątku >>
0 0