Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kimberly

kimberly

#7112976 Napisano: 31.07.2023 14:09:11 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dino, Crispers, Kinder emotka emotka pomożesz wąteczku z jakąś wygraną może w tym tygodniu? 🫣 Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7112817 Napisano: 30.07.2023 22:41:00 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
gregory napisał(a):

kimxxx napisał(a):

ptaszyna napisał(a):

Marzyłam o voucherze do hotelu Herbarium z konkursu Superpharm.
Miałam 6 paragonów, gotowe teksty i nie wysłałam żadnego.
I co?
Byłam przekonana że konkurs jest do 31.07. a skończył się 26.07.
Jak się jest takim debilem to naprawdę trudno wygraćemotka

Aż odczułam ból fizyczny czytając Twój post emotka

Moja siostra za to wiedziała, że marzę o Garminie z Nivei w Hebe, więc dała mi WCZORAJ  jako prezent na imieniny bon do Hebe żebym mogła sobie kupić produkty i mieć paragony na ten konkurs emotka  tak ten konkurs też był do 26 emotka  ale bon ma rok ważności, więc może wpadną inne ciekawe konkursy emotka

A poza tym wąteczku skoro nie pomogłeś mi z Milką a tak ładnie prosiłam, to ześlij proszę fotel albo/i zegarek, z konkursów na których wyniki aktualnie z utęsknieniem czekam 🤍🤍🤍

Bardzo przepraszam, ale na fotel to czekam ja. O w ogóle już za dużo razy się w tym wątku wpisałem żeby nie wygrać.

Fotele są dwa, więc przy dobrych wiatrach możemy obydwoje być zadowoleni emotka  ewentualnie odstąpie fotelik koledze starszemu stażem i zadowolę się leżaczkamiemotka  Byle Fortuna nas nie rozczarowała, będę się cieszyć tak samo z Twojej wygranej jak i z ewentualnej mojej emotka ☺️

Trzymam kciuki i mam nadzieję, że wyniki już jutro! emotka Wyświetl w wątku >>
1 Malena_ 0

kimberly

#7112631 Napisano: 29.07.2023 17:48:15 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ptaszyna napisał(a):

Marzyłam o voucherze do hotelu Herbarium z konkursu Superpharm.
Miałam 6 paragonów, gotowe teksty i nie wysłałam żadnego.
I co?
Byłam przekonana że konkurs jest do 31.07. a skończył się 26.07.
Jak się jest takim debilem to naprawdę trudno wygraćemotka

Aż odczułam ból fizyczny czytając Twój post emotka

Moja siostra za to wiedziała, że marzę o Garminie z Nivei w Hebe, więc dała mi WCZORAJ  jako prezent na imieniny bon do Hebe żebym mogła sobie kupić produkty i mieć paragony na ten konkurs emotka  tak ten konkurs też był do 26 emotka  ale bon ma rok ważności, więc może wpadną inne ciekawe konkursy emotka

A poza tym wąteczku skoro nie pomogłeś mi z Milką a tak ładnie prosiłam, to ześlij proszę fotel albo/i zegarek, z konkursów na których wyniki aktualnie z utęsknieniem czekam 🤍🤍🤍 Wyświetl w wątku >>
1 miata 0

kimberly

#7111971 Napisano: 27.07.2023 10:41:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Melduje się i czekam na miłą niespodziankę emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 gregory 0

kimberly

#7111469 Napisano: 25.07.2023 15:30:00 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Milka 2 x porażka  emotka  Tak kocham ich słodycze, a pozostanie niesmak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7111433 Napisano: 25.07.2023 13:49:25 w Czy informują/ informowali?
gregory napisał(a):

kimxxx napisał(a):

gregory napisał(a):

kimxxx napisał(a):

gregory napisał(a):

Fortuna Wawel w wybranych sklepach dostał ktoś info o wygranej? Nagród raczej mało więc może nikt się nie chwali. Może dziś informują, bo oni zwykle szybko

U mnie też cisza na razie niestety

a w sumie posiedziałbym jeszcze latem w tym wygodnym fotelu... mogli by sie streścic z wyborem.

Dokładnie, też tak myślę, choć na cuda nie liczę emotka
Jedno, że czekam na ekspres od nich już ponad 3 tygodnie i ani widu ani słychu, a dwa, zauważyłam że w fortunie liczba (ciekawych) zgłoszeń od jednej osoby ma chyba też wplyw na wygraną, a w tym konkursie wysłałam jedno 🫣

Ja 2. No to dla mnie fotel, dla Ciebie leżaki i wszystko będzie ok. Tylko niech już zawiadomią.

Po wczorajszym siedzeniu na piasku zadowolę się nawet leżakami 😁 mam nadzieję, że poinformują dziś/jutro Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7111419 Napisano: 25.07.2023 13:31:17 w Czy informują/ informowali?
gregory napisał(a):

kimxxx napisał(a):

gregory napisał(a):

Fortuna Wawel w wybranych sklepach dostał ktoś info o wygranej? Nagród raczej mało więc może nikt się nie chwali. Może dziś informują, bo oni zwykle szybko

U mnie też cisza na razie niestety

a w sumie posiedziałbym jeszcze latem w tym wygodnym fotelu... mogli by sie streścic z wyborem.

Dokładnie, też tak myślę, choć na cuda nie liczę emotka
Jedno, że czekam na ekspres od nich już ponad 3 tygodnie i ani widu ani słychu, a dwa, zauważyłam że w fortunie liczba (ciekawych) zgłoszeń od jednej osoby ma chyba też wplyw na wygraną, a w tym konkursie wysłałam jedno 🫣 Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7111404 Napisano: 25.07.2023 12:55:35 w Czy informują/ informowali?
gregory napisał(a):

U mnie też cisza na razie niestety Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7111371 Napisano: 25.07.2023 12:05:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
NowyAleStary napisał(a):

Kochani, z jakiego numeru dzwonią z Rio Mare? Mam nieodebrane połączenie i zastanawiam się czy to mogło być to.

609 xxx 334

Ah życzę Ci żeby to było to, marzyłam odebrać taki telefon i się spełniło 🥰 Wyświetl w wątku >>

kimberly

#7111331 Napisano: 25.07.2023 11:10:26 w moje dzisiejsze wygrane :)
Rio mare voucher do Slowhop 4.5K emotka emotka emotka  telefon przed chwilą, bardzo miły Pan i bardzo jestem szczęśliwa emotka  Szkoda tylko, że pewnie jednorazowego wykorzystania, ale cóż 🙈❤️

Za to wczoraj udało się choć raz odczarować Smolara, pierwszy w konkursowym życiu sms od nich - bilety od Magnum za ostatni dzień 🫣🤍 Wyświetl w wątku >>

kimberly

#7110891 Napisano: 23.07.2023 18:57:20 w WC - rozmowy o wszystkim
ace napisał(a):

Hej mam pytanie do osob znajacych sie na ogrodnictwie. Mam cebulki dalii, paciorecznika, lilii i lilii drzewiastej. W teorii powinno sie je wsadzic do ziemi do konca maja. Czy jest sens trzymac te cebulki do nastepnego roku (przetrwaja?)? Czy bedzie z nich cos jesli wsadzi sie je do gruntu teraz? Czy pozostaje tylko wyrzucic?

Ja bym chyba zasądziła teraz, w tym roku cebulki z zeszłego roku miałam już totalnie wyszone i musiałam wyrzucić:( Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7110681 Napisano: 21.07.2023 19:38:27 w SZUKAM....
TurboMike napisał(a):

Ja mam na razie 312 emotka  Ale pytań jest mnóstwo i dopisują nowe ;/ Kurde nie wiem jak tam jest maks możliwy emotka

Wow, udało Ci się zdobyć 312 pytań podczas jednej gry, dobrze rozumiem? Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7110617 Napisano: 21.07.2023 15:37:19 w Smolar
rufus napisał(a):

gregory napisał(a):

Jak dobrze zrozumiałem to tym razem jedna dzienną i jedna główna  na gospodarstwo. Tylko tyle. Właściwie czemu mają służyć takie ograniczenia?  Więcej zgłoszeń to większy zysk sprzedaży...

Żeby sie nie nachapać i by wygrywali też niekonkursowicze.
Świadczy też o tym poziom wybieranych zgłoszeń, patrząc na komentarze.
Ma wygrywac przecietnosc emotka

Potwierdzam, jak wspominałam w MDW.. emotka  moje zgłoszenie było naprawdę dopracowane i ładne i nic, mój 'stary' puścił totalną amatorkę, która wstyd byłoby mi komukolwiek pokazać 😆 on dziś dostał sms, ja oczywiście nie emotka Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

kimberly

#7110580 Napisano: 21.07.2023 13:36:05 w moje dzisiejsze wygrane :)
Moje świetne zgłoszenie do dino standardowo Smolar olał, za to w temacie nagrodził dziś beznadziejny tekst też do dino klepnięty na szybko przez mojego 'starego' emotka  
albo nigdy się nie polubimy z Smolarem albo muszę specjalnie dla nich zacząć pisać jak mój stary emotka emotka Wyświetl w wątku >>

kimberly

#7110435 Napisano: 20.07.2023 20:31:05 w Czy informują/ informowali?
fan-mandaryny napisał(a):

Czy dzienne z Magnum przyznawali już za ostatni dzień?

Też czekam, a nikt jeszcze się chyba nie chwalił 🤔🙈 Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7110351 Napisano: 20.07.2023 14:19:55 w Smolar
gregory napisał(a):

W najnowszym konkursie Dino jedna nagroda główna i jedna dzienna na gospodarstwo. Te dzienne to mogli dać większy limit. To tylko 100 zł.

O matko, ale słabo... paragon za 15 zł (licząc na to, że jednym się wygra) nagroda 100 zł i tylko raz można wygrać (gdy nie ma się rodziny w pobliżu) 🫠 Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7110233 Napisano: 20.07.2023 08:24:49 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wąteczku dawno nie dostałam informacji o żadnej nagrodzie emotka  Marzę by wpadło coś konkretnego, pomożesz emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kimberly

#7110229 Napisano: 20.07.2023 07:50:34 w Wkurza mnie...
southlander napisał(a):

kimxxx napisał(a):

Konkursy na FB to najgorsze zło, prócz obcych zawistych ludzi, których kuje w oczy, są jeszcze znajomi i rodzina, którym pokaże się, że coś skomentowałaś i potem nabijają się, normalnie karuzela śmiechu 🫣

Ja tam właśnie na konkursach FB wygrałem najwięcej.  Zawistnych ludzi przez całe lata jeszcze nie spotkałem, dopóki gram uczciwie.

Nie napisałam tego z własnego doświadczenia, bo jak napisałam 
w dalejszej części wypowiedzi, która została ucięta w powyższej odpowiedzi - nie gram (i nie grałam) w konkursach na FB. Ale czytałam sporo tutaj na forum odnośnie tego co się dzieje - obcy ludzie potrafią pisać pod kogoś pracą 'po co ci kolejny thermomix?' gdy dana osoba bierze udział, w konkursie gdzie jest on do wygrania, a wygrała wcześniej TM w innym, czy teksty typu 'ostatnio zachwalałaś Kielecki a teraz Winiary?'emotka  dla mnie osobiście to śmieszne i żenujące, dobrze w takim razie, że Ciebie nie spotkało do tej pory.

A nabijanie się znajomych czy rodziny to akurat moje własne doświadczenia i nie chodzi o konkursy, wystarczy że np. wyrażę swoje zdanie na profilu miasta czy żartobliwie skomentuję jakiś obrazek emotka  Więc już słyszę te śmieszki jakbym np. ułożyła poezję na temat 'napisz dlaczego najwspanialsze chwile są z żubrówką'  emotka Wyświetl w wątku >>

kimberly

#7110206 Napisano: 19.07.2023 22:34:44 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
aja napisał(a):

kimxxx napisał(a):

mili05 napisał(a):

kimxxx napisał(a):

aja napisał(a):

Wawel - Królestwo Dobrego Smaku, kiedy wysyłają nagrody? Ktoś, coś? Czekam na kubek, nie mogę znaleźć regulaminu, wyskakuje inny konkurs po kliknięciu na link. Na str. agencji też nie widzę FORTUNA PS Sp. z o.o.   https://www.e-kon...lestwo-dobrego-smaku

Mam tak samo właśnie, żałuję że nie zrobiłam SS regulaminu do tego poprzedniego konkursu, ale nie sądziłam, że tą samą stronę zastąpią nowym konkursem 😅

Hej! Wg moich notatek kubki mają dotrzeć do 18 sierpnia.

Super, dziękuję 😊 mam nadzieje, ze ekspresy tak samo

No, ale nie powinno być tak, że regulamin znika, bo co z reklamacją?  gdzie, do kogo i do kiedy pisać. Pierwszy raz się z czymś takim spotkałam.

Tak i nawet nie dało się go wtedy pobrać, był jedynie do poglądu. Pamiętam, bo zawsze pobieram regulaminy konkursów, w których biorę udział. Wysłałam im dokumenty i napisałam, że proszę o odpowiedź zwrotną czy dotarły i czy ok wszystko, ale oczywiście nie odpisali emotka  wiem, że tak bywa z agencjami ale bardzo mi zależy na tym ekspresie, więc trochę mnie to irytuje Wyświetl w wątku >>
1 aja 0

kimberly

#7110202 Napisano: 19.07.2023 22:19:31 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
mili05 napisał(a):

kimxxx napisał(a):

aja napisał(a):

Wawel - Królestwo Dobrego Smaku, kiedy wysyłają nagrody? Ktoś, coś? Czekam na kubek, nie mogę znaleźć regulaminu, wyskakuje inny konkurs po kliknięciu na link. Na str. agencji też nie widzę FORTUNA PS Sp. z o.o.   https://www.e-kon...lestwo-dobrego-smaku

Mam tak samo właśnie, żałuję że nie zrobiłam SS regulaminu do tego poprzedniego konkursu, ale nie sądziłam, że tą samą stronę zastąpią nowym konkursem 😅

Hej! Wg moich notatek kubki mają dotrzeć do 18 sierpnia.

Super, dziękuję 😊 mam nadzieje, ze ekspresy tak samo Wyświetl w wątku >>
1 aja 0