Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kanafapinifi
Postów 263
Data rejestracji 17.05.2023
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Orbit Żabka 6zł
BLIK
Od ręki 3 kody Wyświetl w wątku >>
kanafapinifi
Postów 263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Orbit Żabka 6zł
BLIK Wyświetl w wątku >>
kanafapinifi
Postów 263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kanafapinifi
Postów 263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ORBIT ŻABKA - 6zł Wyświetl w wątku >>
kanafapinifi
Postów 263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1/2 ceny Wyświetl w wątku >>
kanafapinifi
Postów 263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Coca Cola Oreo Żabka 3zł/szt Wyświetl w wątku >>
kanafapinifi
Postów 263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kanafapinifi
Postów 263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wczoraj telefonicznie Pani mnie zapewniła i pogratulowała, że wygrałem w 2gim etapie.
1h później forumowicze otrzymali e-maile (ja nie dostałem)
zadzwoniłem więc dzisiaj i tylko się dowiedziałem, że oddzwoni do mnie pani w mojej sprawie (ta z którą wczoraj rozmawiałem)
nie oddzwoniła, ale otrzymałem e-mail 15 minut później o wygranej
...
czyli można powiedzieć, że wyprosiłem się e-maila o wygranej, bo śmiem twierdzić, że w przeciwnym wypadku mógłbym go nie otrzymać
ciekawe ilu osobom przepadną nagrody w tej loterii
miłego piąteczku! Wyświetl w wątku >>
kanafapinifi
Postów 263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kanafapinifi
Postów 263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja nie mam nic…
i weź się tu domyśl teraz czy przepadnie ci nagroda czy nie, bo się możesz nie dowiedzieć o tym, że wygrałeś/aś Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kanafapinifi
Postów 263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
parad0x] Czyli jako rozwiązanie problemu niesprawnej skrzynki mailowej wybrałeś wysyłanie maili? A gdy złapiesz gumę w aucie to przebijasz pozostałe 3 koła żeby wyrównało się ciśnienie?
Dzwoniłem tam jakiś czas temu i Pani grzecznie i zgodnie z prawdą wyrecytowała mi wszystkie nr paragonów z datą i godziną zgłoszenia. Więc zgłoszenia DOCHODZĄ. Zwróciłem jej jednak uwagę, że bawimy się w ten sposób w głuchy telefon i skoro zwrotka nie dochodzi to powiadomienie o wygranej również może nie trafić tam, gdzie powinno. Mają się tym zająć, bo jak sama stwierdziła listy zwycięzców nie publikują.
Zapewniała, że przy wysyłaniu maila o wygranej, wysyłają go również na skrzynkę testową żeby sprawdzić czy wszystko jest w porządku.
Trzymajmy zatem kciuki żeby nikomu nagroda nie przepadła na rzecz problemów technicznych, ale powtarzam jeszcze raz, zgłoszenia dochodzą.
no to pozostaje nam kwestia ustalenia czy wyszły i doszły e-maile o wygranej Wyświetl w wątku >>
kanafapinifi
Postów 263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i za szybko się nie zorientują
"Pamiętaj, że na uzupełnienie i skuteczne odesłanie formularza masz czas do dnia 07.10.2024 roku."
to było napisane w emailu z wygraną z 1 etapu Wyświetl w wątku >>
kanafapinifi
Postów 263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pytanie co możemy z tym jeszcze zrobić?
moja propozycja to zaspamować im pocztę tym, że problem istnieje i, że mamy wątpliwości, że zostały rozesłane wyniki za 2gi etap
ich email:
namyslow@g3.com.pl Wyświetl w wątku >>
kanafapinifi
Postów 263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
*Nie ma żadnego problemu i wszystkie zwrotki na e-mail powinny trafiać (nie trafiają, więc nie wiadomo czy nasze zgłoszenia były brane pod uwagę). Jednak Pani zapewnia, że jak zgłoszenie jest zarejestrowane na stronie to wszystko jest okej.
* Wyniki za drugi etap już poszły (pani zapewniła), ja osobiście zarejestrowałem 20 zgłoszeń.
Z 1 etapu za 20 zgłoszeń udało się ugrać 2x100 do Dino.
Dużo osób z forum wygrało, a skoro poszły wyniki to nie widziałem jeszcze na forum osoby, która ugrała chociażby bonik...
Jaką mamy pewność, skoro nie przychodzi zwrotka, że nasze ewentualne wygrane trafiły na nasze e-maile? Wyświetl w wątku >>
kanafapinifi
Postów 263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kanafapinifi
Postów 263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kanafapinifi
Postów 263