Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Catcat

Catcat

#7179848 Napisano: 02.06.2024 21:59:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nelusia102 napisał(a):

Przydałby się konkurs ze środkami do prania , bo tak bez konkursu kupować .... trochę szkoda .

Jest
https://www.e-kon...bang-finish-eleclerc Wyświetl w wątku >>
0 0

Catcat

#7179846 Napisano: 02.06.2024 21:31:45 w Konkursy to ... ciężka praca!
nanajka81 napisał(a):

Catcat napisał(a):

Ten rok jakoś wyjątkowo ciężki, w tamtym roku właśnie dobrze mi szło, a jakoś od stycznia zdecydowany spadek wygrywalności. 
Ale jak nazywa się wątek - to ciężka praca i czasami człowiek się wkurza, że "zmarnował" tyle czasu.

Ja się staram czasu nie marnować bo im dłużej siedzę nad danym zgłoszeniem tym większa szansa że nie wygram. Np. wafelki ww - nad tymi nad którymi myślałam - dno, jeden który wysłałam na przypał - wygrana... Co do tego roku to ogólnie jest dużo więcej loterii, dużo droższe produkty do zakupu, mało konkursów kreatywnych a jeżeli już są to albo nagród niewiele a co za tym idzie duża konkurencja, no i jeszcze jakieś badziewiaste nagrody się pojawiły typu kod XBOX (nestle), voucher chilii i inne typu "co z tym u licha robić".

Zdecydowanie są droższe produkty, typu, żeby wziąć udział kup 3 paczki Lays - koszt koło 25zł, a wygraną jest - karton czipsów! 
Co do marnowania czasu nawet samo interesowanie się konkursami, kupowanie produktów i cały ten proces jest praco- i czaso- chłonny. A potem wygrywasz czapkę Monster którą wysyłają 8 miesięcy xd Wyświetl w wątku >>

Catcat

#7179818 Napisano: 02.06.2024 17:50:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fragles napisał(a):

Nie ma enterów, znaków 280 i dalej to samo. Dodatkowo teraz mnie przyblokowało, bo za dużo prób.
A zostawiacie ten ich początek? Bo tam mają niedozwolony według nich znak ...  Ja usunąłem.
Rzeczywiście się postarali i jest pyszna zabawa. emotka

U mnie też nie działało, ale jak usunęłam polskie znaki i entery to poszło.
Ale dowiedziałam się o tym z forum, bo samemu ciężko byłoby się domyśleć ;] Wyświetl w wątku >>
1 androm 0

Catcat

#7179814 Napisano: 02.06.2024 17:23:12 w Konkursy to ... ciężka praca!
Ten rok jakoś wyjątkowo ciężki, w tamtym roku właśnie dobrze mi szło, a jakoś od stycznia zdecydowany spadek wygrywalności. 
Ale jak nazywa się wątek - to ciężka praca i czasami człowiek się wkurza, że "zmarnował" tyle czasu. Wyświetl w wątku >>

Catcat

Catcat

#7179077 Napisano: 29.05.2024 14:17:47 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
tad_pole napisał(a):

Co idzie Fedexem? Cały dzień byłam w domu, nie było kuriera. Wyszłam, oczywiście przyjechał i pojechał. Jak dzwoniłam, to wiem tylko, że dokumenty do podpisania. Jaka agencja wysyła Fedexem i co to może być?

Agencja Fortis wysyła FedExem Wyświetl w wątku >>
1 tad_pole 0

Catcat

#7178440 Napisano: 26.05.2024 21:04:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maixys napisał(a):

Czy w Prince Polo w Lewiatanie nie ma potwierdzeń na maila? W milce były 🥲

Tak przychodzi potwierdzenie emotka Wyświetl w wątku >>

Catcat

#7177812 Napisano: 23.05.2024 17:24:13 w Co można dostać gratis?
pioge7 napisał(a):

karkocka napisał(a):

nakarm żabu i odbierz frytki za 1 żabsa

są w ogóle te frytki gdzies dostepne w grze? bo u mnie nie ma emotka

trzeba ożywić Żabu jak nie miałeś go aktywnego i zamknąć i otworzyć aplikację jeszcze raz, wtedy pojawiają się frytki do wybrania Wyświetl w wątku >>
0 0

Catcat

#7177789 Napisano: 23.05.2024 16:21:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
TurboMike napisał(a):

Ja mogę wrzucić (miałem ich sporo ale nie wszystkie zapisełm), choć ASPE jak zwykle mnie olało... ale tak tego nie zostawię bo mi zablokowali na kilka dni IP... bo wpisałem omyłkowo, jeszcze raz ten sam kod ŻABKI! ?! No chore! Nie wiem czy wrzucać wszystkie bo one są duże i przez jedną osobę się cały wątek rozjedzie... emotka

wrzucaj jesteśmy ciekawi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Catcat

#7177788 Napisano: 23.05.2024 16:20:33 w Pelargos
tak u mnie też przygotowanie przesyłki to pewnie wypiekacz Wyświetl w wątku >>
0 0

Catcat

#7177220 Napisano: 21.05.2024 20:55:58 w Żabka
zielonaszpilka napisał(a):

domel napisał(a):

adamo86 napisał(a):

domel napisał(a):

adamo86 napisał(a):

domel napisał(a):

Ktoś wie czy było już wyłonienie zwycięzców w konkursie Monster Quest Yamaha?

Chyba nie było jeszcze. Ktoś by się pewnie pochwalił chociaż zgrzewką.
Nie podali terminu informowania w Regulaminie, ale u nich chyba standardowo 4-5 dni od wyboru - czyli może do jutra?

EDIT: oczywiście "wyłonienie laureatów" było 17.05, informowania jeszcze nie było emotka

Dostałem odpowiedz od Fortis, że autorzy najciekawszych prac już dostali maile. Nikt się nie pochwalił tu emotka

Pewnie znowu tyle zgłoszeń, że nie starczyło nagród dla nikogo emotka

No jest to dziwne bo konkurs trwał tylko tydzień z czego przez chyba 4 dni aplikacja nie wysyłała kodów. Chyba komuś stąd udałoby się chociaż zgrzewkę wygrać. Sam puściłem trzy zgłoszenia.

Nie ma w tym nic dziwnego jeśli pamięta się poprzednią akcję fortisa z monsterem w Żabce. Tam na kilka tysięcy nagród nie pochwalił się prawie nikt, a fortis twierdził, że mieli kilkanascie tysięcy zgłoszeń emotka  i że może tak być, że nikt się nie pochwalił na forum.

Ajj też wysłałam 4 zgłoszenia i nic...
Co do ilości nagród - zobaczcie ostatnio w Avanti Lays Kubota było 500 sztuk nagród, a ile jest wpisów na forum, a przy 3000 bonów do Żabki nie było żądnego wpisu? Wyświetl w wątku >>

Catcat

#7177217 Napisano: 21.05.2024 20:46:43 w Żabka
delfinka101 napisał(a):

Czy moge moj kod z zabki na pepsi oddac komuś? Nie chce mi sie tyle wymyslac a mam wiecej kodow

Tak możesz, jeśli jest Ci zbyteczny chętnie jeden przygarnę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Catcat

#7177102 Napisano: 21.05.2024 13:56:50 w moje dzisiejsze wygrane :)

Catcat

#7176965 Napisano: 20.05.2024 23:39:36 w Czy informują/ informowali?
adamo86 napisał(a):

notta napisał(a):

Catcat napisał(a):

Myślicie, że można mieć jeszcze nadzieję, na Kubota x Lays? Czy raczej już wszystko poszło ;(

avanti chyba zawsze wszystko za jednym razem rozsyła

Rozsyłali w piątek i dzisiaj... myślę, że jeszcze coś na jutro zostawili emotka

Dzięki mam taką nadzieję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Catcat

#7176949 Napisano: 20.05.2024 22:00:17 w Czy informują/ informowali?
Myślicie, że można mieć jeszcze nadzieję, na Kubota x Lays? Czy raczej już wszystko poszło ;( Wyświetl w wątku >>
0 0

Catcat

#7176948 Napisano: 20.05.2024 21:59:25 w Żabka
katrin1 napisał(a):

androm napisał(a):

Justintime napisał(a):

Na paragonie za Gibka mam napisane ze 45 ml. Bo zobaczymy. Informatycy z Żaby niech maja troche pod gorke

pod górkę to my mamy, oni jak zwykle nic nie zrobią, ani nawet nie odpiszą pewnie do jutra

Tragedia, u mnie lody regulaminowe kupione a kodu jak nie było to nie ma emotka

U mnie pierwszego dnia kupione i kod był od razu, dziś znów te same kupione i kodu brak ;// Wyświetl w wątku >>
0 0

Catcat

#7176946 Napisano: 20.05.2024 21:56:52 w Co można dostać gratis?
zielonooka85 napisał(a):

Catcat napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

Frama napisał(a):

kinia1503 napisał(a):

Teraz za zakup produktów NIVEA SUN otrzymasz zwrot do 25 zł!**JAK WZIĄĆ UDZIAŁ? 
1. Kup dowolny produkt NIVEA SUN i zachowaj paragon
 2. Zarejestruj paragon na stronie nivea.pl/total-sun 3. Odbierz zwrot pieniędzy do 25 zł**Akcja trwa w terminie 13.05-15.06.2024 r.

Można połączyć z promocją w Hebe:
KUP DOWOLNY PRODUKT NIVEA SUN, A BALSAM DO CIAŁA SPF30 TRAVEL SIZE KUPISZ ZA 1 GROSZ*
*Promocja trwa od 16.05 do 30.05.2024 lub do wyczerpania zapasów. Produkt za 1 grosz (ID 529464) dodaj do koszyka, rabat naliczy się automatycznie. Promocja nie dotyczy Pomadki NIVEA Sun oraz balsamu Pocket Size Kids SPF50+

Nie czytałam regulaminu, ale zwróćcie uwagę, czy przypadkiem nie ma tam kwiatka w stylu, że zwracają za tańszy produkt....

Z Hebe trudno powiedzieć, ale myślę, że można połączyć z promocją w Biedronce, bierzecie krem za 35zł NiveaSun do twarzy - voucher na 100% kwotydo Bideronki, potem zgłaszacie paragon i 25zł zwrotu ze strony Nivea.

To samo pomyślałam 😅 nie chciałam mówić tego głośno 😅 tylko mam nadzieję, że za niego też bon się drukuje... Ktoś sprawdzał?

Tak ja dziś wzięłam ten UV Face Shine Control 50 SPF dwie sztuki i wyjechał mi voucher na 70zł, więc ta część jest ok. Aby pisało krem do twarzy na opakowaniu. Wyświetl w wątku >>

Catcat

#7176903 Napisano: 20.05.2024 18:32:08 w Co można dostać gratis?
zielonooka85 napisał(a):

Frama napisał(a):

kinia1503 napisał(a):

Teraz za zakup produktów NIVEA SUN otrzymasz zwrot do 25 zł!**JAK WZIĄĆ UDZIAŁ? 
1. Kup dowolny produkt NIVEA SUN i zachowaj paragon
 2. Zarejestruj paragon na stronie nivea.pl/total-sun 3. Odbierz zwrot pieniędzy do 25 zł**Akcja trwa w terminie 13.05-15.06.2024 r.

Można połączyć z promocją w Hebe:
KUP DOWOLNY PRODUKT NIVEA SUN, A BALSAM DO CIAŁA SPF30 TRAVEL SIZE KUPISZ ZA 1 GROSZ*
*Promocja trwa od 16.05 do 30.05.2024 lub do wyczerpania zapasów. Produkt za 1 grosz (ID 529464) dodaj do koszyka, rabat naliczy się automatycznie. Promocja nie dotyczy Pomadki NIVEA Sun oraz balsamu Pocket Size Kids SPF50+

Nie czytałam regulaminu, ale zwróćcie uwagę, czy przypadkiem nie ma tam kwiatka w stylu, że zwracają za tańszy produkt....

Z Hebe trudno powiedzieć, ale myślę, że można połączyć z promocją w Biedronce, bierzecie krem za 35zł NiveaSun do twarzy - voucher na 100% kwotydo Bideronki, potem zgłaszacie paragon i 25zł zwrotu ze strony Nivea. Wyświetl w wątku >>

Catcat

#7176793 Napisano: 20.05.2024 14:21:00 w Co można dostać gratis?

Catcat

#7176475 Napisano: 18.05.2024 00:23:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
niewyspanamama napisał(a):

Wie ktoś czy jak kupiłam Rodowitą w 1 etapie ale nie zagralam na ten paragon to moge nim zagrac w 3 etapie ?? Czy np musi byc zakup w 3 etapie zeby zagrac w 3 emotka  ?

Nie ma znaczenia, aby zakupić w okresie trwania promocji. Wyświetl w wątku >>