Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Catcat

Catcat

#7223145 Napisano: 20.11.2024 13:42:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

Emememe napisał(a):

adamo86 napisał(a):

Emememe napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

tylko jedno wyzwanie dzis w żabce uuu ale bieda

Jest też wyzwanie z energetykami Monster ukryte w kategorii napoje 😆 Tym razem organizuje NAV, więc może nagrody się nie rozpłyną xD

A widział ktoś wyzwanie Królewskiego od Studia Rec? bo już dwa razy się pojawiało na chwilę i znikało 

Też je widziałam, ale było i nie ma 🙈 Może jakaś pomyłka.

Właśnie tydzień temu też było i zniknęło. A teraz udało mi się nawet na stronę wejść (niestety nie zapisałem adresu, a wchodziłem przez appkę więc nie mam w historii :( ) , a tam było napisane, że kupowanie 12-19.11, a zgłaszanie 20-28.11 emotka
Może też było schowane w strefie piw emotka

po tej aktualizacji można już zgłupieć, niby wszystkie razem, ale jak co do czego to trzeba szukać po całej aplikacji. Wyświetl w wątku >>
0 0

Catcat

#7223142 Napisano: 20.11.2024 13:40:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

Catcat napisał(a):

adamo86 napisał(a):

Catcat napisał(a):

Emememe napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Jest też wyzwanie z energetykami Monster ukryte w kategorii napoje 😆 Tym razem organizuje NAV, więc może nagrody się nie rozpłyną xD

Kurde, nie widziałam, a dziś rano kupiłam dwa Monstery, pewnie trzeba było inną ilość, bo żaden kod mi nie wpadł. Gdzie to dokładnie znaleźć?

Ja znalazłem tu -> na dole wybierasz "Żabka" i potem na górze "Napoje".
Dwa wystarczą na jeden los, ale z tego co widzę to trzeba najpierw dołączyć do loterii

Ale widzę, że nagrody bez szału, lodówka Monster (akurat już ją kiedyś wygrałam), plecaki i kody do gry COD

To natychmiastowe, a są jeszcze główne emotka

aa rzeczywiście, symulator jazdy i 20 foteli gamingowych Wyświetl w wątku >>
0 0

Catcat

#7223138 Napisano: 20.11.2024 13:35:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

Catcat napisał(a):

Emememe napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Kurde, nie widziałam, a dziś rano kupiłam dwa Monstery, pewnie trzeba było inną ilość, bo żaden kod mi nie wpadł. Gdzie to dokładnie znaleźć?

Ja znalazłem tu -> na dole wybierasz "Żabka" i potem na górze "Napoje".
Dwa wystarczą na jeden los, ale z tego co widzę to trzeba najpierw dołączyć do loterii

Ale widzę, że nagrody bez szału, lodówka Monster (akurat już ją kiedyś wygrałam), plecaki i kody do gry COD Wyświetl w wątku >>
0 0

Catcat

#7223135 Napisano: 20.11.2024 13:31:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Emememe napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Kurde, nie widziałam, a dziś rano kupiłam dwa Monstery, pewnie trzeba było inną ilość, bo żaden kod mi nie wpadł. 

Edit. lipa, trzeba przed zakupem "dołączyć do loterii" i przez przypadek nie da się kupić emotka Wyświetl w wątku >>
1 Emememe 0

Catcat

#7223075 Napisano: 20.11.2024 11:55:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gregory napisał(a):

nataliii napisał(a):

lima napisał(a):

Czy w konkursie Jacobs w Dino można zakupić saszetki np 2 in1 czy musi to być kawa bez dodatków?

Opis jest fatalny
”kawa capucinno”
Myślicie że przejdzie?

Mi w tej agencji, w analogicznej loterii tylko w Dino kiedyś nie wydali nagrody za taki opis. Chcieli pieczątki, więc może być różnie. Chyba że zmienili podejście do tematu.

Nawet jak zakup jest tylko w Dino? Szkoda, że takie podejście. Wyświetl w wątku >>
0 0

Catcat

#7222555 Napisano: 18.11.2024 20:40:25 w Avanti
Npomad napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

donia7 napisał(a):

"Orzeźwiające smaki" Netto- poszło do końca?

tak

Wygląda na to że jeszcze zostały do rozdysponowania TV i Smartwatche. 
14 dni x 7 nagród po 200 pln to 98 nagród i lista z taka ilością jest podana na stronie.
Tak więc jeszcze 3 TV i 5 Smartwatchy - czas wg regulaminu jest do jutra emotka

a oni nie wybierają głównych z dziennych? wtedy nie dopisują maili dwa razy. Wyświetl w wątku >>
0 0

Catcat

#7222464 Napisano: 18.11.2024 16:23:19 w Czy informują/ informowali?
Crazy Wolf informowali? Wyświetl w wątku >>
1 awangarda 0

Catcat

#7222371 Napisano: 18.11.2024 13:16:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mellowfruit napisał(a):

gregory napisał(a):

jokan napisał(a):

Czy ja dobrze liczę, że w NAN Lidl wartość zakupu przewyższa wartość wygranej? Nie biorę udziału, tak tylko się głośno zastanawiam emotka

To nie jedyny tego typu konkurs z tak wartościowymi nagrodami w ostatnim czasie. Ogólnie na pewno fajnie mieć 100 niż jej nie mieć, ale jaka ona ma wartość obecnie to chyba wszyscy wiedzą. Nawet jak jest zakup za 20 czy 30zl to już się średnio to opłaca. A jeszcze policz czas i wysiłek na wymyślenie odpowiedzi. Osobiście odpuszczam, ale chętnych nie brakuje.

ogólnie nagrody schodzą na psy... kieliszki, karty do gry, jakieś badziewne ciuchy... emotka

Te karty z Pudliszek to już po prostu policzek w twarz haha Wyświetl w wątku >>

Catcat

#7222363 Napisano: 18.11.2024 13:01:49 w moje dzisiejsze wygrane :)
Z przyjemnością informujemy, że nadesłane zgłoszenie do konkursu „Dolina Dobra” zostało nagrodzone.
Nagroda to ŚNIADANÓWKA T9 Wyświetl w wątku >>

Catcat

#7222147 Napisano: 17.11.2024 11:54:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bezaczek7 napisał(a):

martunik3 napisał(a):

Mlekowita nie działa emotka

Vileda z paragonem też mi nie działa.

Mlekovita dalej nie działa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Catcat

#7222012 Napisano: 16.11.2024 15:43:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mama2006 napisał(a):

Catcat napisał(a):

mama2006 napisał(a):

Catcat napisał(a):

mama2006 napisał(a):

Czy w w akcji Satysfakcja gwarantowana z Persila wymagana jest jakaś forma opisowa opisowa dlaczego produkt nie spełnił warunków? czy po prostu formularz z pytaniami?

na Pepeer ktoś zrobił "screeny"
https://www.peppe...556#comment-20864126

o, dziękuję bardzo

można się przygotować z pytań jak do egzaminu na prawo jazdy emotka

kurcze, ale ja mojego żelu nie widzę w wykazie.
Czy ktoś zgłaszał Persil Mega Active Gel- z Biedronki?  Czy można go po prostu zgłosić jako żel uniwersalny 88P ?

ja zgłaszałam ten z Biedronki (zdjęcie poniżej) i wybrałam Universal 88 prań, myślę, że to bardziej do statystyki, a jak wybierzesz coś innego to i tak otrzymasz zwrot. Ewentualnie możesz wybrać "inny".
Wyświetl w wątku >>
0 0

Catcat

#7221997 Napisano: 16.11.2024 14:39:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mama2006 napisał(a):

Catcat napisał(a):

mama2006 napisał(a):

Czy w w akcji Satysfakcja gwarantowana z Persila wymagana jest jakaś forma opisowa opisowa dlaczego produkt nie spełnił warunków? czy po prostu formularz z pytaniami?

https://www.peppe...556#comment-20864126

o, dziękuję bardzo

można się przygotować z pytań jak do egzaminu na prawo jazdy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Catcat

#7221993 Napisano: 16.11.2024 14:29:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mama2006 napisał(a):

https://www.peppe...556#comment-20864126 Wyświetl w wątku >>
0 0

Catcat

#7221980 Napisano: 16.11.2024 13:04:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
snowflake napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ja tez zagrałem 3 razy o 3 ciężarówki dla siostrzeńca, który uwielbia ciężarówki. Pisałem coś od niechcenia, żeby coś napisać a było tych 300 znaków emotka

Biorąc pod uwagę, że było 6 tys. zgłoszeń to raczej będzie losowanko, a nie rzetelny wybór. Więc takie pisane od niechcenia zgłoszenie może jak najbardziej wygrać.

I przy czytaniu może wygrać 😁 u mnie szanse to 1/ok 6 tys. 🤓 Przynajmniej ciężarówka wygląda całkiem całkiem 🙈

Ja specjalnie kupiłam ten ser dla ciężarówki xd ale wysłałam tylko jedno zgłoszenie, bo więcej ciężarówek nie potrzebuję Wyświetl w wątku >>
1 snowflake 0

Catcat

Catcat

#7221038 Napisano: 12.11.2024 23:33:02 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Jestemnowa napisał(a):

ReneK napisał(a):

Czy Maskoki Actimela ktoś już dostał?🤔

Raczej Nie . Wygrałam na samym początku i nie mam 😉

Mam to samo, Wedle regulaminu wysyłka do 18.04.2025 emotka Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0

Catcat

#7221027 Napisano: 12.11.2024 22:43:15 w Informują
Informują z Konkurs "BIOVAX We love HAIR" Hebe

Rodzaj powiadomienia: mail
Dodatkowe informacje:
Informacja o wytypowaniu zgłoszenia do nagrody Wyświetl w wątku >>
0 0

Catcat

#7220804 Napisano: 12.11.2024 13:48:58 w Co można dostać gratis?
nanajka81 napisał(a):

sabaka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

caramela napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Do której była dostępna pula zwrotów z persila? Wgrywa się 2 czy 1 zdjecie?

Wydaje mi się że około 00:30 była jeszcze dostępna pula, wgrywa się dwa zdjęcia, osobno zdjęcie paragonu i osobno zdjęcie otwartego produktu

na wypełnienie tego wszystkiego potrzeba przynajmniej 3 minuty. Jest ankieta a potem dane i wybór produktu, który się kupiło i dwa okienka na dwa zdjęcia. Podobno pula zwrotów była jeszcze o 00:40 ale w kolejnym etapie będzie trudniej.

Przed chwilą działał formularz Persil i udało się wysłać, ale teraz znów się pojawia że pula wyczerpana

a może to na bieżąco sprawdzają i jak ktoś wrzucił nie takie zdjęcia jak należy to wznawiają pulę? Albo coś im się klikło...

pewnie odrzucone zgłoszenia wracają do puli Wyświetl w wątku >>
0 0

Catcat

#7220794 Napisano: 12.11.2024 13:18:27 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
2 paragony Cola pustka i nawet miś z Sagi pudło! Wyświetl w wątku >>
0 0

Catcat

#7220649 Napisano: 12.11.2024 09:43:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
doode napisał(a):

vazzz napisał(a):

maryam napisał(a):

Ruszyła coca-cola Biedronka, grajcie teraz emotka

Jestem przegrywem- nie udało się trafić. Jak to możliwe? Nie wiem.

2x 100zł  jeden za drugim, moze była jakaś pula po odblokowaniu...

U mnie przed chwilą pudło. Wyświetl w wątku >>
0 0