Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika apacz_

apacz_

#7218792 Napisano: 05.11.2024 11:55:05 w Zdjęcia naszych wygranych

apacz_

#7218243 Napisano: 02.11.2024 18:37:51 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

apacz_ napisał(a):

cb656 napisał(a):

apacz_ napisał(a):

cb656 napisał(a):

apacz_ napisał(a):

cb656 napisał(a):

apacz_ napisał(a):

Salut! Zajmuje się ktoś z Was fotografią? Potrzebuję pomocy w wyborze aparatu,  prostego i nie za miliony (dla początkującego), tak do 2 000zł.

Pytaj śmiało, określ się, jakie masz potrzeby i oczekiwania. emotka

Zdjęcia głównie w plenerze, nie wiem co więcej xD

Doprecyzuję oczekiwania, dobrze?
Czy chcesz, by aparat robił za Użytkownika absolutnie wszystko, czy masz jakieś minimalne pojęcie o zasadach fotografowania? No wiesz, na co wpływa dobór przysłony, na co dobór czasu i takie tam cenzuraamente. No i jakie masz fundusze, to też ważne.
Ze swojej strony podpowiem: szkło, czyli obiektywy są w zasadzie najważniejsze. Ilości megapikseli to to tylko marketingowy bajer.

Jestem totalnym laikiem =D Mam do wydania około 2 tyś.

Kup zatem aparat, który się podoba i który ma proste menu obsługi. Nie wiem, czy wolisz lustrzanki (aparaty, w których widzisz dokładnie to, co widzi obiektyw i co zostanie zapisane na karcie pamięci jako zdjęcie) czy może idiot kamery.

A co powiesz na hybrydę? Wizualnie najbardziej podoba mi się Kodak PixPro AZ252 czerwony.

Spoko. Dla laika może być. emotka Może i nie będziesz wymiatał w konkursach fotograficznych, ale oczekiwania, że zrobi porządną fotkę w większości warunków, ten aparacik spełni.

Dzięki : ) Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

apacz_

#7218239 Napisano: 02.11.2024 18:29:54 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

apacz_ napisał(a):

cb656 napisał(a):

apacz_ napisał(a):

cb656 napisał(a):

apacz_ napisał(a):

Salut! Zajmuje się ktoś z Was fotografią? Potrzebuję pomocy w wyborze aparatu,  prostego i nie za miliony (dla początkującego), tak do 2 000zł.

Czy chcesz, by aparat robił za Użytkownika absolutnie wszystko, czy masz jakieś minimalne pojęcie o zasadach fotografowania? No wiesz, na co wpływa dobór przysłony, na co dobór czasu i takie tam cenzuraamente. No i jakie masz fundusze, to też ważne.
Ze swojej strony podpowiem: szkło, czyli obiektywy są w zasadzie najważniejsze. Ilości megapikseli to to tylko marketingowy bajer.

Jestem totalnym laikiem =D Mam do wydania około 2 tyś.

Kup zatem aparat, który się podoba i który ma proste menu obsługi. Nie wiem, czy wolisz lustrzanki (aparaty, w których widzisz dokładnie to, co widzi obiektyw i co zostanie zapisane na karcie pamięci jako zdjęcie) czy może idiot kamery.

A co powiesz na hybrydę? Wizualnie najbardziej podoba mi się Kodak PixPro AZ252 czerwony.
Wyświetl w wątku >>
0 0

apacz_

#7218234 Napisano: 02.11.2024 18:10:48 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

apacz_ napisał(a):

cb656 napisał(a):

apacz_ napisał(a):

Jestem totalnym laikiem =D Mam do wydania około 2 tyś. Wyświetl w wątku >>
0 0

apacz_

#7218224 Napisano: 02.11.2024 17:43:57 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

apacz_ napisał(a):

Zdjęcia głównie w plenerze, nie wiem co więcej xD Wyświetl w wątku >>
0 0

apacz_

#7217702 Napisano: 30.10.2024 20:24:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie mogę dokończyć rejestracji w Zozole Run. Cokolwiek wpiszę w polu  "TWOJE IMIĘ"  nie mogę przejść dalej.
fryteczka napisał(a):

apacz_ napisał(a):

Nie mogę dokończyć rejestracji w Zozole Run. Cokolwiek wpiszę w polu  "TWOJE IMIĘ"  wyskakuje "nieprawidłowa nazwa "

Wymyśl dowolna nazwę emotka

"cokolwiek wpiszę"...  =D Wyświetl w wątku >>
1 fryteczka 0

apacz_

#7217691 Napisano: 30.10.2024 20:02:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie mogę dokończyć rejestracji w Zozole Run. Cokolwiek wpiszę w polu  "TWOJE IMIĘ"  wyskakuje "nieprawidłowa nazwa " Wyświetl w wątku >>
0 0

apacz_

#7217098 Napisano: 28.10.2024 19:50:22 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
Dagaa napisał(a):

stalowiak1979 napisał(a):

Gdzie i w jakiej cenie najtaniej dostane biszkopty Andante?

Dzisiaj kupowałam w Lidlu po 3.49 😉

Coś się zmieniło do dziś? Wyświetl w wątku >>
0 0

apacz_

#7214856 Napisano: 18.10.2024 13:57:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
notta napisał(a):

maixys napisał(a):

apacz_ napisał(a):

Wiem, że o pieniądzach dżentelmeni nie rozmawiają, ale... Ile jesteście w stanie zarobić na wygranych w miesiąc?  Pytam z czystej ciekawości  =D

Nice try, Panie inspektorze skarbówki xD

Na tym się nie zarabia, większość tutaj gra dla przyjemności i zajęcia wolnego czasu w te szare, jesienne dni emotka

Śmiem wątpić patrząc na MDW, za kilkaset zł, kilka lub nawet kilkanaście tysięcy emotka  ;) Wyświetl w wątku >>
0 0

apacz_

#7214851 Napisano: 18.10.2024 13:47:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
apacz_ napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

apacz_ napisał(a):

Wiem, że o pieniądzach dżentelmeni nie rozmawiają, ale... Ile jesteście w stanie zarobić na wygranych w miesiąc?  Pytam z czystej ciekawości  =D

A Ty?

Ja? Gram od kilku miesięcy i i wygrałem jak dotąd tylko Smartwatch z Coli =) wcześniej jakies du*erele za kilkadziesiąt złotych...

Chodzi oczywiście o cenniejsze nagrody. Wyświetl w wątku >>
0 0

apacz_

#7214849 Napisano: 18.10.2024 13:43:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

apacz_ napisał(a):

A Ty?

Ja? Gram od kilku miesięcy i i wygrałem jak dotąd tylko Smartwatch z Coli =) wcześniej jakies du*erele za kilkadziesiąt złotych... Wyświetl w wątku >>
0 0

apacz_

#7214845 Napisano: 18.10.2024 13:33:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

apacz_ napisał(a):

zarobić czyli sprzedać?
gram tylko o to co mi się przyda
w zyciu sprzedałam tylko z kilka nagród

Bardziej chodzi mi o to, ile warte są Wasze nagrody w miesiącu Wyświetl w wątku >>
0 0

apacz_

#7214815 Napisano: 18.10.2024 12:12:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wiem, że o pieniądzach dżentelmeni nie rozmawiają, ale... Ile jesteście w stanie zarobić na wygranych w miesiąc?  Pytam z czystej ciekawości  =D Wyświetl w wątku >>
0 0

apacz_

#7214799 Napisano: 18.10.2024 11:36:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak ktoś ma jeszcze problem z apką Coli, trzeba się wylogować i zalogować. Wyświetl w wątku >>
0 0

apacz_

#7214669 Napisano: 17.10.2024 19:04:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

U mnie to samo w aplikacji Coli. Odpala i nagle się wyłącza.

Kamień z serca, że to nie tylko u mnie =D Wyświetl w wątku >>
0 0

apacz_

#7214666 Napisano: 17.10.2024 18:59:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Działa Wam aplikacja Coca-Cola? Mnie się zacina i wyłącza. Brak jest też sekcji Moje Nagrody... Wyświetl w wątku >>
0 0

apacz_

#7213819 Napisano: 14.10.2024 16:32:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kiwiwi napisał(a):

apacz_ napisał(a):

Optymistyczna perspektywa emotka

/nie ogarniam cytowania i odpowiadania : (

Klikasz→Cytuj wiadomość
Na samym dole, wpisujesz swój tekst. Zielona pionowa kreska oznacza cytowaną wiadomość, więc musisz pisać pod nią.

Dzięki! Wyświetl w wątku >>

apacz_

#7213808 Napisano: 14.10.2024 16:07:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

apacz_

#7213801 Napisano: 14.10.2024 15:47:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Optymistyczna perspektywa emotka

/nie ogarniam cytowania i odpowiadania : ( Wyświetl w wątku >>
0 0

apacz_

#7213785 Napisano: 14.10.2024 15:00:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jestemnowa, rzeczywiście. 
"Męskich nie było?" : D
Ale brałbym. Wyświetl w wątku >>
0 0