Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika 8igora9

8igora9

#7214447 Napisano: 16.10.2024 23:40:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
angel119 napisał(a):

iszhara napisał(a):

angel119 napisał(a):

iszhara napisał(a):

angel119 napisał(a):

Konkurs Nacomi w Hebe:
Złożyłam dziś zamówienie online. Co podać jako dowód zakupu? emotka  Będę wdzięczna za pomoc!

Hebe wraz z zamówieniem przesyła paragon fiskalny w paczce.  emotka

Czyli jak zamówiłam produkty dziś, to nie mogę niczego podać jako dowodu zakupu i konkurs przepada? emotka

Niestety tak - zwłaszcza że w tym konkursie musisz przesłać skan dowodu zakupu.

Szkoda emotka Dziękuję za informację emotka

Jak i tak masz już zrobione zakupy i napisana odpowiedź konkursowa, to wysylaj że screenem z aplikacji i jednocześnie wyślij im maila z wyjaśnieniem sytuacji. Jak robili konkursy na insta, to pozwalali na zakupy online w ostatni dzień i potwierdzenie w formie screena (+ paragon z późniejszą datą) Wyświetl w wątku >>
0 1 FBkasia17

8igora9

#7214397 Napisano: 16.10.2024 19:23:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
LadyInWhite napisał(a):

Pytanie do osób które wygrały w Jordan- nagrywaliście filmik, wysłaliście zdjęcie czy coś pisaliście?😉

Zdjęcie bez wizerunku Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7214355 Napisano: 16.10.2024 16:33:25 w moje dzisiejsze wygrane :)

8igora9

#7214203 Napisano: 15.10.2024 23:06:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agicho napisał(a):

Jagermaister ,zgody pozaznaczane 🧐😵‍💫a nie przyjmuje Głoszenia i pisze sprawdź zgody 

Jak żyć? Co robię nie tak!)

Odkliknij i kliknij wszystkie zgody jeszcze raz. U mnie tak zadziałało;) Wyświetl w wątku >>
1 agicho 0

8igora9

#7214034 Napisano: 15.10.2024 11:41:30 w moje dzisiejsze wygrane :)

8igora9

#7213872 Napisano: 14.10.2024 18:12:15 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Październikowy dramat trwa, w tym miesiącu to chyba nawet "na waciki"  nie starczy. 🤔 😵‍💫

Cheetosy pokonały mnie 4:0, a Desperados ładnie podsumował to pasmo porażek, nie dając nawet symbolicznego, darmowego piwa. 🤪 Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7212707 Napisano: 10.10.2024 09:40:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nataliii napisał(a):

Selgros coca Cola
czy ja dobrze to rozumiem?
że za zakup jednej coca coli dostaje jedną butelkę a żeby dostać sam kod do pyszne potrzebuje 18 butelek?

Przecież to nie ma sensu 🤦‍♀️🤦‍♀️
Żeby uzbierać butelki na jakieś łopatki potrzeba 36 butelek. Czyli zakup 36 razy po średnio 3zl 108zl

chyba ze ja jakoś tego nie ogarniam 😄😄

Pech chciał, że zobaczyłam te akcje akurat jak jechalam do selgrosa i na szybko kupiłam, bo myślałam, że to loteria. 🫣 Zorientowałam się po dodaniu paragonu w aplikacji.  Mam 12 szt, jak ktoś ma ochotę to może mi podesłać paragon z 6szt i oddam ten kod na pyszne.pl, jak już go do mnie wyślą,  bo ja z tego nie skorzystam. Do sklepu za daleko, a jedzenia i tak nie dowiozą na moją wiochę. 🤪 Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7212313 Napisano: 08.10.2024 22:54:32 w moje dzisiejsze wygrane :)
100zl curly za zeszły tydzień i plecak Kiri. 😉 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7212212 Napisano: 08.10.2024 16:50:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

Nie wiem skąd wygrałam pewnie z ponad 20 lat temu masę gąbek do zmywania. I jak chłop to zobaczył to zimna krew to nie była zagotował się. Jeszcze wykańczam kostki do wc a latem minął rok. Pewnie z 6-7 a może 8 jeszcze mam.

Ja wywiozłam konkursowe zapasy na zbiórkę dla powodzian, więc mam miejsce i mogę zbierać dalej. 🤣
Tylko przydałby się jakiś sejf na chipsy i słodycze, bo to kupuje na zapas, a po tygodniu okazuje się, że to było tylko na bieżące zużycie. 🫣 🤪 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7212206 Napisano: 08.10.2024 16:38:58 w moje dzisiejsze wygrane :)
W końcu budynie Winiary dały tę stówkę. 😉 Teraz jeszcze czekam na Kinder Bueno, bo po tylu zeżartych batonach to już jest sprawa honorowa. 😵‍💫 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7212000 Napisano: 07.10.2024 19:02:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Znalazłam ten sodastream "w śmietniku". Ostatnia sztuka przykryta sterta produktów z pomarańczowymi naklejkami. Także tam szukajcie. Mam nadzieję, że ta pomarańczowa naklejka nie będzie problemem. 🤔 Cena na paragonie 19,99zl. Ktoś wie ile to kosztowało normalnie? Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7211946 Napisano: 07.10.2024 16:28:48 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
asiaaa85 napisał(a):

Oleje kujawskie konkurs ze zdjęciem ? II etap ?

Też czekam, więc zapewne jeszcze nie było. emotka Wyświetl w wątku >>
1 asiaaa85 0

8igora9

#7211866 Napisano: 07.10.2024 14:30:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Czy w Waszych Lidla są syropy sodastream, a w Biedronkach coś innego niż ser w plastrach od Violife? 
Sprawdziłam 2 lidle i 3 biedronki i nie wiem, czy jest sens szukać dalej. 🫣

U mnie koncentraty byly...ale juz wykupione. Dostalam tez info, ze dostawa byla "jednorazowa" emotka

Sprawdzałam na początku konkursu i wtedy u mnie też ich nie było. pewnie Lidl, jak to Lidl, rzucił promocyjne produkty 2 tygodnie przed rozpoczęciem konkursu i zadowoleni z siebie. 🙄 Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7211860 Napisano: 07.10.2024 14:13:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w Waszych Lidla są syropy sodastream, a w Biedronkach coś innego niż ser w plastrach od Violife? 
Sprawdziłam 2 lidle i 3 biedronki i nie wiem, czy jest sens szukać dalej. 🫣 Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7211701 Napisano: 06.10.2024 22:46:08 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Kinder Bueno, dlaczego musisz być takie idealne i okrutne jednocześnie? Kupiłam na zapas, wszystko zeżarłam, niczego nie wygrałam. Klasyk. Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7211663 Napisano: 06.10.2024 19:56:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w konkursie Mutti powinien od razu przyjsc ten email do dokończenia rejestracji zgłoszenia? 🤔

Odpowiem sobie sama w razie, gdyby ktoś jeszcze dzisiaj miał ten dylemat. 🤪 Mail przyszedł po jakiś 30 minutach. Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

8igora9

#7211409 Napisano: 05.10.2024 11:12:05 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
Ja na szczęście mogłam się nauczyć na cudzych błędach i zawsze 5 razy sprawdzam swoje zgłoszenie do Kropki Bordo i robię screeny (chociaż u innych agencji zdarzyło się zrobić literówkę albo wysłać po terminie z powodu wakacji i wszystko zakończone happy endem). 
I oczywiście my możemy  czytać dokładnie każdy ich regulamin, sprawdzać 10 razy swoje zgłoszenie, a nawet zabierać pudełko z paragonami na wakacje. 🤪 
Mam jednak przeczucie graniczące z pewnością, że sponsor tej zabawy wyobraża sobie to zupełnie inaczej... Chyba w konkursach chodzi o to, żeby rozpromować markę, zachęcić jak najwięcej ludzi do zakupu i stworzyć pozytywne skojarzenia. Przecież jak taki przypadkowy człowiek weźmie w tym udział, a potem nie dostanie wygranej nagrody, to na zawsze obrazi się na konkursy/loterie i na sam produkt. Taka akcja powinna być jasna, przejrzysta, stworzona pod uczestników i mająca na uwadze to, że przeciętni ludzie nie czytają regulaminów.
A tak swoją drogą, to nie Kropka Bordo latem organizowała konkurs na FB Eti, gdzie w regulaminie był limit znaków, a przyznali nagrody nieregulaminowym pracom? Czyli jednak regulamin to nie jest rzecz święta? emotka Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7211359 Napisano: 04.10.2024 22:58:30 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
banka-manka napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Czy Finlandia wysłała już wszystkie ciuchy? Dostałam 1 zestaw, a wygrałam 2 razy, chyba nie było ograniczenia ilości nagród na osobę. 🤔

Nie wysyłali jeszcze z ostatnich tygodni konkursu.

Dziękuję. W takim razie grzecznie czekam. 😉 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7211354 Napisano: 04.10.2024 22:20:05 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy Finlandia wysłała już wszystkie ciuchy? Dostałam 1 zestaw, a wygrałam 2 razy, chyba nie było ograniczenia ilości nagród na osobę. 🤔 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7210975 Napisano: 03.10.2024 17:40:04 w Zapowiedzi konkursów
zdolnabestia napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

jabtez nie bardzo rozumiem wpis adma - że coś źle robimy

Taki wpis jak powyżej ma jak najbardziej sens. Konkurs zacznie się za prawie 2 tygodnie, jeśli komuś kończy się vegeta, to poczeka z zakupem na konkurs. Po to jest ten wątek. Natomiast wrzucanie luzem linków do konkursów, które już trwają - nie. Konkursy dodaje się do bazy. O te właśnie linki mi chodzi. Wyobraźcie sobie, że w ogóle nie ma bazy, tylko forum z linkami - powtarzającymi się, bez szczegółów, bez dat, byłby burdel. Mam nadzieję, że to sensownie wyjaśniłam  emotka

Wyjaśniłas jak najbardziej sensownie, tylko jest jeden problem: Zabronienie wrzucania tutaj linków do trwających konkursów wcale nie sprawi, że będziemy je dodawac do bazy. 🤪
Gdyby ktoś chciał, to by dodał od razu, a jeśli tego nie robi to znaczy, że np. chwilowo cierpi na brak czasu. W takim wypadku chyba lepiej podzielić się tutaj niż nie podzielić się w ogóle? 
A poza tym często są konkursy z nagrodami dziennymi, o których lepiej wiedzieć jak najszybciej i wielokrotnie udało mi się zdobyć nagrodę tylko dzięki temu wątkowi. ❤️ Wyświetl w wątku >>