Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
8igora9
Postów 633
Data rejestracji 01.02.2023
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
8igora9
Postów 633
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zdjęcie bez wizerunku Wyświetl w wątku >>
8igora9
Postów 633
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
8igora9
Postów 633
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
8igora9
Postów 633
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
8igora9
Postów 633
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Cheetosy pokonały mnie 4:0, a Desperados ładnie podsumował to pasmo porażek, nie dając nawet symbolicznego, darmowego piwa. 🤪 Wyświetl w wątku >>
8igora9
Postów 633
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Pech chciał, że zobaczyłam te akcje akurat jak jechalam do selgrosa i na szybko kupiłam, bo myślałam, że to loteria. 🫣 Zorientowałam się po dodaniu paragonu w aplikacji. Mam 12 szt, jak ktoś ma ochotę to może mi podesłać paragon z 6szt i oddam ten kod na pyszne.pl, jak już go do mnie wyślą, bo ja z tego nie skorzystam. Do sklepu za daleko, a jedzenia i tak nie dowiozą na moją wiochę. 🤪 Wyświetl w wątku >>
8igora9
Postów 633
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
8igora9
Postów 633
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja wywiozłam konkursowe zapasy na zbiórkę dla powodzian, więc mam miejsce i mogę zbierać dalej. 🤣
Tylko przydałby się jakiś sejf na chipsy i słodycze, bo to kupuje na zapas, a po tygodniu okazuje się, że to było tylko na bieżące zużycie. 🫣 🤪 Wyświetl w wątku >>
8igora9
Postów 633
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
8igora9
Postów 633
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
8igora9
Postów 633
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Też czekam, więc zapewne jeszcze nie było. Wyświetl w wątku >>
8igora9
Postów 633
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Sprawdzałam na początku konkursu i wtedy u mnie też ich nie było. pewnie Lidl, jak to Lidl, rzucił promocyjne produkty 2 tygodnie przed rozpoczęciem konkursu i zadowoleni z siebie. 🙄 Wyświetl w wątku >>
8igora9
Postów 633
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Sprawdziłam 2 lidle i 3 biedronki i nie wiem, czy jest sens szukać dalej. 🫣 Wyświetl w wątku >>
8igora9
Postów 633
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
8igora9
Postów 633
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Odpowiem sobie sama w razie, gdyby ktoś jeszcze dzisiaj miał ten dylemat. 🤪 Mail przyszedł po jakiś 30 minutach. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
8igora9
Postów 633
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
I oczywiście my możemy czytać dokładnie każdy ich regulamin, sprawdzać 10 razy swoje zgłoszenie, a nawet zabierać pudełko z paragonami na wakacje. 🤪
Mam jednak przeczucie graniczące z pewnością, że sponsor tej zabawy wyobraża sobie to zupełnie inaczej... Chyba w konkursach chodzi o to, żeby rozpromować markę, zachęcić jak najwięcej ludzi do zakupu i stworzyć pozytywne skojarzenia. Przecież jak taki przypadkowy człowiek weźmie w tym udział, a potem nie dostanie wygranej nagrody, to na zawsze obrazi się na konkursy/loterie i na sam produkt. Taka akcja powinna być jasna, przejrzysta, stworzona pod uczestników i mająca na uwadze to, że przeciętni ludzie nie czytają regulaminów.
A tak swoją drogą, to nie Kropka Bordo latem organizowała konkurs na FB Eti, gdzie w regulaminie był limit znaków, a przyznali nagrody nieregulaminowym pracom? Czyli jednak regulamin to nie jest rzecz święta? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
8igora9
Postów 633
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dziękuję. W takim razie grzecznie czekam. 😉 Wyświetl w wątku >>
8igora9
Postów 633
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
8igora9
Postów 633
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Gdyby ktoś chciał, to by dodał od razu, a jeśli tego nie robi to znaczy, że np. chwilowo cierpi na brak czasu. W takim wypadku chyba lepiej podzielić się tutaj niż nie podzielić się w ogóle?
A poza tym często są konkursy z nagrodami dziennymi, o których lepiej wiedzieć jak najszybciej i wielokrotnie udało mi się zdobyć nagrodę tylko dzięki temu wątkowi. ❤️ Wyświetl w wątku >>