Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika 8igora9

8igora9

#7211946 Napisano: 07.10.2024 16:28:48 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
asiaaa85 napisał(a):

Oleje kujawskie konkurs ze zdjęciem ? II etap ?

Też czekam, więc zapewne jeszcze nie było. emotka Wyświetl w wątku >>
1 asiaaa85 0

8igora9

#7211866 Napisano: 07.10.2024 14:30:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Czy w Waszych Lidla są syropy sodastream, a w Biedronkach coś innego niż ser w plastrach od Violife? 
Sprawdziłam 2 lidle i 3 biedronki i nie wiem, czy jest sens szukać dalej. 🫣

U mnie koncentraty byly...ale juz wykupione. Dostalam tez info, ze dostawa byla "jednorazowa" emotka

Sprawdzałam na początku konkursu i wtedy u mnie też ich nie było. pewnie Lidl, jak to Lidl, rzucił promocyjne produkty 2 tygodnie przed rozpoczęciem konkursu i zadowoleni z siebie. 🙄 Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7211860 Napisano: 07.10.2024 14:13:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w Waszych Lidla są syropy sodastream, a w Biedronkach coś innego niż ser w plastrach od Violife? 
Sprawdziłam 2 lidle i 3 biedronki i nie wiem, czy jest sens szukać dalej. 🫣 Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7211701 Napisano: 06.10.2024 22:46:08 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Kinder Bueno, dlaczego musisz być takie idealne i okrutne jednocześnie? Kupiłam na zapas, wszystko zeżarłam, niczego nie wygrałam. Klasyk. Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7211663 Napisano: 06.10.2024 19:56:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w konkursie Mutti powinien od razu przyjsc ten email do dokończenia rejestracji zgłoszenia? 🤔

Odpowiem sobie sama w razie, gdyby ktoś jeszcze dzisiaj miał ten dylemat. 🤪 Mail przyszedł po jakiś 30 minutach. Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

8igora9

#7211409 Napisano: 05.10.2024 11:12:05 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
Ja na szczęście mogłam się nauczyć na cudzych błędach i zawsze 5 razy sprawdzam swoje zgłoszenie do Kropki Bordo i robię screeny (chociaż u innych agencji zdarzyło się zrobić literówkę albo wysłać po terminie z powodu wakacji i wszystko zakończone happy endem). 
I oczywiście my możemy  czytać dokładnie każdy ich regulamin, sprawdzać 10 razy swoje zgłoszenie, a nawet zabierać pudełko z paragonami na wakacje. 🤪 
Mam jednak przeczucie graniczące z pewnością, że sponsor tej zabawy wyobraża sobie to zupełnie inaczej... Chyba w konkursach chodzi o to, żeby rozpromować markę, zachęcić jak najwięcej ludzi do zakupu i stworzyć pozytywne skojarzenia. Przecież jak taki przypadkowy człowiek weźmie w tym udział, a potem nie dostanie wygranej nagrody, to na zawsze obrazi się na konkursy/loterie i na sam produkt. Taka akcja powinna być jasna, przejrzysta, stworzona pod uczestników i mająca na uwadze to, że przeciętni ludzie nie czytają regulaminów.
A tak swoją drogą, to nie Kropka Bordo latem organizowała konkurs na FB Eti, gdzie w regulaminie był limit znaków, a przyznali nagrody nieregulaminowym pracom? Czyli jednak regulamin to nie jest rzecz święta? emotka Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7211359 Napisano: 04.10.2024 22:58:30 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
banka-manka napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Czy Finlandia wysłała już wszystkie ciuchy? Dostałam 1 zestaw, a wygrałam 2 razy, chyba nie było ograniczenia ilości nagród na osobę. 🤔

Nie wysyłali jeszcze z ostatnich tygodni konkursu.

Dziękuję. W takim razie grzecznie czekam. 😉 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7211354 Napisano: 04.10.2024 22:20:05 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy Finlandia wysłała już wszystkie ciuchy? Dostałam 1 zestaw, a wygrałam 2 razy, chyba nie było ograniczenia ilości nagród na osobę. 🤔 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7210975 Napisano: 03.10.2024 17:40:04 w Zapowiedzi konkursów
zdolnabestia napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

jabtez nie bardzo rozumiem wpis adma - że coś źle robimy

Taki wpis jak powyżej ma jak najbardziej sens. Konkurs zacznie się za prawie 2 tygodnie, jeśli komuś kończy się vegeta, to poczeka z zakupem na konkurs. Po to jest ten wątek. Natomiast wrzucanie luzem linków do konkursów, które już trwają - nie. Konkursy dodaje się do bazy. O te właśnie linki mi chodzi. Wyobraźcie sobie, że w ogóle nie ma bazy, tylko forum z linkami - powtarzającymi się, bez szczegółów, bez dat, byłby burdel. Mam nadzieję, że to sensownie wyjaśniłam  emotka

Wyjaśniłas jak najbardziej sensownie, tylko jest jeden problem: Zabronienie wrzucania tutaj linków do trwających konkursów wcale nie sprawi, że będziemy je dodawac do bazy. 🤪
Gdyby ktoś chciał, to by dodał od razu, a jeśli tego nie robi to znaczy, że np. chwilowo cierpi na brak czasu. W takim wypadku chyba lepiej podzielić się tutaj niż nie podzielić się w ogóle? 
A poza tym często są konkursy z nagrodami dziennymi, o których lepiej wiedzieć jak najszybciej i wielokrotnie udało mi się zdobyć nagrodę tylko dzięki temu wątkowi. ❤️ Wyświetl w wątku >>

8igora9

8igora9

#7210320 Napisano: 01.10.2024 17:28:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jeśli w czwartek dostałam wiadomość, że muszę wysłać paragon "w ciągu 7 dni kalendarzowych od dnia otrzymania tej wiadomości" (a w regulaminie stoi "decyduje data doreczenia do organizatora") to znaczy, że musi być u nich w czwartek tydzień później? Czy w środę 🤔 
Zwlekałam z wysłaniem dokumentów, potem wysłałam inpostem, żeby mieć pewność na czas, a tu taki numer, że mój list już ponad 24h czeka w paczkomacie na kuriera. 😵‍💫 
Albedo będzie bezlitosne, jeśli coś dojdzie po czasie? Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7210156 Napisano: 01.10.2024 10:50:10 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zestaw produktów od Los Mejores, a wczoraj 200zl do Intermarche do Amooco. 👍 Wyświetl w wątku >>

8igora9

8igora9

#7209769 Napisano: 29.09.2024 23:50:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agawaga napisał(a):

Kiri się obudziło i przedłuża termin zgłoszeń 
https://zabawazesmakiem.pl/

Rok temu zrobili identyczny numer i też przedłużali przyjmowanie zgłoszeń. 🤫 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7209659 Napisano: 29.09.2024 14:07:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ktosiek1 napisał(a):

A czy ktoś w Kiri wygrał w pierwszym i drugim etapie na te same dane?

W tym roku nie grałam, ale w zeszłym bez problemu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7209562 Napisano: 28.09.2024 20:10:24 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam

Bilet do parku rozrywki Mandoria ważny do 24/10/2024 50zl +kw

Thermomix TM6 biały na gwarancji — 5000zl

Głośnik JBL Flip 6 z napisem „Soplica" 🤪 — 280zl

Zepter Artmix Pro — 1000zl +kw (możliwość wymiany albo częściowej wymiany na grill gazowy, rower albo Vileda sunlift)

Elektroniczny Voucher home&you na kwotę 100zl — 75zl

Elektroniczny Voucher home&you na kwotę 600zl — 520zl

Możliwość wymiany na bony do sklepów spożywczych albo allegro. Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7208931 Napisano: 26.09.2024 12:17:53 w Czy informują/ informowali?
Z królewskiego już poszły wszystkie nagrody? 😱 Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7208924 Napisano: 26.09.2024 12:10:57 w moje dzisiejsze wygrane :)
Tysiak "Lecimy z pomocą" chyba za drugi dzień. 😎 Wyświetl w wątku >>

8igora9

#7208761 Napisano: 25.09.2024 18:34:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

ananaska napisał(a):

mietowa napisał(a):

W regulaminie Favity jest info, że dzisiaj będą informować zwycięzców nagród głównych i dodatkowych. Ktoś coś? emotka

Tak, ja. 1000 zł.

U mnie jednak też, a dokładnie u męża emotka

Ciekawe, czy jest na forum osoba, u której dzisiaj będzie wielkie fetowanie za 30k😁
Szkoda, że nie ma oficjalnych wyników, bo z chęcią bym podglądnęła, co tej agencji w duszy gra. 🤪 Wyświetl w wątku >>
0 0

8igora9

#7208355 Napisano: 24.09.2024 13:04:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edith napisał(a):

Belluczi napisał(a):

Nowalijka napisał(a):

Mam pytanie, czy jest tu ktoś, kto wygrał kiedyś w konkursie kulinarnym główną nagrodę? Gram i gram, i ciągle porażki. Po wynikach z Łaciataj to już zupełne rozczarowanie.  Czy komuś udało się wygrać z profesjonalnymi blogerami kulinarnymi, czy jest  w ogóle sens próbować?

Powiem szczerze, że to co napisałaś to jakbym siebie widziała.. Na prawdę mocno się staram żeby wygrać tego jedynego Thermomixa dla siebie 😭. 
A po dzisiejszych wynikach z Łaciatej zobaczyłam, że TM wygrała Pani, która już niedawno w innym konkursie też wygrała TM6. I to w sumie nie pierwsza taka sytuacja.
Serio człowiek czuje wielkie rozczarowanie ☹️

Zazwyczaj przegrywam z blogerami i boli to tym bardziej ,że tyle pracy i czasu się wkłada w przygotowanie dania.....ale raz,parę lat temu wygrałam thermomix ale to było 6  lat temu i jeszcze ich tylu na fb i Instagramie nie było. Teraz czasem wygram z blogerami i jaka jestem wtedy szczęśliwa bo moje zdjęcia niestety nie są tak podrasowane jak blogerów, są to dania do zjedzenia a nie tylko do fotografii....bo słyszałam o różnych cudach które stosują blogerki do zrobienia zdjęcia żeby było apetyczne i eleganckie 🙂

Przecież dziewczyny, które najwięcej wygrywają nie są żadnymi blogerkam tylko konkursowiczkami, które są zdolne i pracowite, więc z czasem zaczęły robić coraz lepsze zdjęcia. To teraz mają przestać brać udział w konkursach, żeby nie było smutno tym, którzy od lat nie robią żadnego progresu? No dajcie spokój. 🙃  Poza tym wypominacie, że ktoś już coś wygrał dwa razy, a potem zdziwienie, że nie wiemy, czy były już wyniki jakiegoś konkursu, bo nikt się nie chce przyznać do nagrody, tak jakby to był jakiś powód do wstydu... podczas gdy to powinno być powodem do dumy. 😵‍💫 Wyświetl w wątku >>