Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika GreenEK

GreenEK

#7094457 Napisano: 19.05.2023 11:49:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
escada napisał(a):

czy ja dobrze rozumiem ze w tym fotograficznym konkursie Odkrywcy kuchennych przestrzeni w kadrze mogą się znalezc tylko TE produkty IKei , ktore zostały zakupione ostatnio? czyli muszę z kadru usunać wszystko inne z Ikei,a mam tego w kuchni mnóstwo?
pół dnia roboty z wywaleniem z szafki wszystkiego  i wstawienie neutralnych przedmiotów. Przedmioty z jakims innym logo niz Ikea tez mogą być watpliwe jako reklama innej marki?

Nie bawiłam się w usuwanie 'starej' Ikei. Tez bym miała robotę do odwalenia. Odwróciłam tylko/usunęłam logo produktu spoza ich asortymentu. Wyświetl w wątku >>
0 0

GreenEK

#7094454 Napisano: 19.05.2023 11:46:51 w Wkurza mnie...
magdalena-chili napisał(a):

GreenEK napisał(a):

środek dnia, duże miasto, ruchliwy parking przed wejściem do marketu - ktoś ukradł mi rower emotka emotka emotka
gdzie my żyjemy...

Oj, to przykre.... emotka  A przypięty był? Pytam z ciekawości, bo sama jeżdżę  emotka

Przypięty był, choć przyznam, że pod osiedlową biedronką zostawiałam wiele razy niezabezpieczony.
I postawiłam akurat w miejscu, którego nie obejmowały kamery  - jedna na wejście, kolejna kawałek dalej na bankomat a pomiędzy martwa strefa. Nigdy się tym nie interesowałam ale miałam przekonanie, że takie miejsca są w całości objęte monitoringiem.

A dziś wkurzył mnie klient, który stwierdził, że zapłaci za wykonaną robotę dopiero za trzy tygodnie, bo wtedy kończy mu się lokata... Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

GreenEK

#7094415 Napisano: 19.05.2023 09:17:36 w Wkurza mnie...
środek dnia, duże miasto, ruchliwy parking przed wejściem do marketu - ktoś ukradł mi rower emotka emotka emotka
gdzie my żyjemy... Wyświetl w wątku >>

GreenEK

#7094256 Napisano: 18.05.2023 14:10:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nikos napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

jakie macie wyniki w netto ?

Trochę ponad 3000 - ale to było najdłuższe 9 minut w moim dotychczasowym konkursowym życiu emotka
Szkoda, że nie ma żadnego rankingu i nie wiadomo czy to już starczy na cokolwiek  emotka

no własnie szkoda ze nie ma rankingu emotka taka gra w ciemno

Ja chyba ok. 190. Masakra.

Spoko, ja miałam 211 emotka

I już jest ranking emotka Wyświetl w wątku >>
1 ilonaxx5 0

GreenEK

#7093787 Napisano: 16.05.2023 19:22:40 w Zdjęcia naszych wygranych
Immuno i u mnie. I tak samo: wszystkie musy jeden smak, wszystkie soki jeden smak - na plus długi termin.
A i parasolka całkiem przyzwoita emotka
Wyświetl w wątku >>

GreenEK

#7093677 Napisano: 16.05.2023 12:32:46 w Zapowiedzi konkursów

GreenEK

#7093629 Napisano: 16.05.2023 10:54:37 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Kubuś Immuno - Smolar
dokumenty do podpisu Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

GreenEK

#7093556 Napisano: 15.05.2023 21:27:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anoo napisał(a):

GreenEK napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

kreo42 napisał(a):

Shifo napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Dzisiaj miał ruszyć nowy konkurs Somersby. Macie jakieś info, o co w nim chodzi?

Nigdzie nic 🤔

Na butelkach była informacja miał ruszyć dzisiaj, Jak kupowałam do konkursu dino somersby  by to tam były kody pod kapslem

Chyba jakiś falstart mają

Przez chwilę formularz był dostępny. 8x25tys, kosze piknikowe i zestawy leżaków.
Wygląda mi na loterie, ale formularz nie chciał mnie dalej przepuścić, więc nie wiem czy nie było tam zadania.

Nie działa;/

klikasz zakładkę KONKURS? Wyświetl w wątku >>
0 0

GreenEK

#7093553 Napisano: 15.05.2023 21:13:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dwaburekoty napisał(a):

kreo42 napisał(a):

Shifo napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Dzisiaj miał ruszyć nowy konkurs Somersby. Macie jakieś info, o co w nim chodzi?

Nigdzie nic 🤔

Na butelkach była informacja miał ruszyć dzisiaj, Jak kupowałam do konkursu dino somersby  by to tam były kody pod kapslem

Przez chwilę formularz był dostępny. 8x25tys, kosze piknikowe i zestawy leżaków.
Wygląda mi na loterie, ale formularz nie chciał mnie dalej przepuścić, więc nie wiem czy nie było tam zadania.

Wyświetl w wątku >>
0 0

GreenEK

#7093550 Napisano: 15.05.2023 21:06:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dwaburekoty napisał(a):

kreo42 napisał(a):

Shifo napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Nigdzie nic 🤔

działa na Microsoft Edge Wyświetl w wątku >>
0 0

GreenEK

#7093542 Napisano: 15.05.2023 20:49:25 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
FBkasia17 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Kubuś immuno czeka ,ktoś jeszcze na nagrodę ?

Ja czekam; ale od piątku mam coś w doręczeniu od Smolar - zakładam, że to TO. Wyświetl w wątku >>
0 0

GreenEK

#7093324 Napisano: 15.05.2023 10:04:45 w moje dzisiejsze wygrane :)

GreenEK

#7093018 Napisano: 12.05.2023 19:33:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
carrrolinax3 napisał(a):

akarolcia napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

Shifo napisał(a):

sabart napisał(a):

Mam pytanie do laureatów konkursu Alpro C4. Czy teksty mieliście długie, czy krótkie? Tam nie było limitu znaków z tego co kojarzę, ale chyba też nie było powiedziane że można dłuższy?

Ja miałam dłuższy i nie udało się emotka  może woleli krótszy emotka

Ja miałam na 3 smsy

Ja miałam na ponad 2 smsy i wygralam bon

Ja trafiłam bon rymowanką, niezbyt długa, polskie znaki więc wyszły chyba 3 smsy

Już nie przekraczam  limitu jednej wiadomości w takich konkursach (przerabiałam 'zagubienie' drugiej części) - mam bon do C4 Wyświetl w wątku >>
1 sabaka 0

GreenEK

#7093017 Napisano: 12.05.2023 19:30:17 w moje dzisiejsze wygrane :)
u mnie też bon do C4
Alpro rządzi emotka Wyświetl w wątku >>

GreenEK

#7092869 Napisano: 12.05.2023 09:13:24 w Informują
Informują z Loteria "Rodzinne kasogranie"

Rodzaj powiadomienia: mail
Dodatkowe informacje:
idą zaległe kod prepaid paysafecard Wyświetl w wątku >>

GreenEK

#7092810 Napisano: 11.05.2023 20:15:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
moskala22 napisał(a):

escada napisał(a):

otwiera Wam się strona z Prince Polo? u mnie w laptopie się zbiesiła-ani wczoraj ani dzisiaj nie mogłam wejśc, Natomiast na smartfonie chodzi
czy po wysłaniu zgłoszenia na Prince Polo powinno być jakies potwiedzenie?

Przychodzi potwierdzneie na maila

u mnie poszło do spamu - sprawdź Wyświetl w wątku >>
0 0

GreenEK

#7092478 Napisano: 10.05.2023 13:51:23 w WC - rozmowy o wszystkim
agnesita napisał(a):

Czy ktoś się orientuje czy na prezent marzeń można użyć kilka kodów rabatowych w ramach jednej transakcji czy każdy trzeba osobno?

Jakieś dwa lata temu bez problemu łączyłam 3 kupony o różnych nominałach na jedna atrakcję. Jednak było to jakiś czas temu - proponuję sprawdzić w regulaminie. Wyświetl w wątku >>
1 agnesita 0

GreenEK

#7092326 Napisano: 09.05.2023 19:06:58 w Zdjęcia naszych wygranych
Zestaw przekąsek https://www.e-kon...j-grillowe-przysmaki
Solidnie zapakowane i długie terminy przydatności do spożycia emotka
Wyświetl w wątku >>

GreenEK

GreenEK

#7089590 Napisano: 23.04.2023 13:03:51 w Lotto i inne
tomasz3 napisał(a):

Czy wy też macie na koncie internetowy lotto.pl takie info: W związku z prowadzonymi pracami modernizacyjnymi płatności kartą są obecnie niedostępne.
Już jakiś dłuższy czas widzę że nie można doładować salda kartą

też mi nie pasuje - napisałam i :
w odpowiedzi na przesłaną wiadomość uprzejmie informujemy, że termin uruchomienia płatności kartą nie jest jeszcze znany, na pewno postaramy
się ją uruchomić w jak najszybszym terminie. Obecnie prosimy spróbować
wpłacić depozyt na konto gracza za pomocą BLIK bądź konta bankowego. Bardzo dziękujemy za cierpliwość i przepraszamy za niedogodności.
Wyświetl w wątku >>