Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kocie_lakocie
Postów 290
Data rejestracji 24.10.2022
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
Dwa dni temu minął dokładnie rok, odkąd otrzymałam e-mail zatytułowany „Gratulacje” oraz roczek od założenia konta na
tym forum.
To były wyjątkowe 365dni. Okres pełen wygranych nagród mniejszych i większych, ale każda cieszy, a najbardziej lubię wygrane
przeżycia!
Kolacja z R. Kubicą, trening tajskiego boxu, przejazd Ferrari, kilkanaście biletów na koncerty (nawet przyszłoroczne!), 2
rozmowy na antenie radia, sprzęt elektroniczny, vouchery do restauracji,
ogromny zapas kosmetyków, alkoholu, słodyczy… i dużo, duuuużo więcej. W sumie w
moim kajeciku mam już ponad 150 wygranych.
Ktoś tu niedawno napisał „czuję się jak królowa życia” i ja też dzięki konkursom!
Mam ogromną satysfakcję z kreatywnego tworzenia zdjęć i tekstów oraz z faktu, że ktoś docenia moja twórczość.
Czasami czuję jakbym była „na głodzie”, gdy jakimś tygodniu nie ujrzę na wyświetlaczu telefonu „Wygrałeś”, „Gratulacje” czy
„Oto Twoja nagroda”. Muszę przyznać, że jest to dość uzależniające…
Jednak liczę się z tym, że wśród nas jest mnóstwo utalentowanych i kreatywnych osób, dlatego nie każdy konkurs można wygrać.
Dziękuję K., która zainspirowała mnie do działania, a Nam wszystkim życzę weny twórczej 😉 Wyświetl w wątku >>
Moc wygrywania motywuje do działania.
kocie_lakocie
Postów 290
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
Jednak ja osobiście nie kupuję czegoś czego nie używam czy nie lubię na loterie. Zwłaszcza, że nie potrzebuję krowy o wartości kilkunastu złotych do szczęścia Wyświetl w wątku >>
kocie_lakocie
Postów 290
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
kocie_lakocie
Postów 290
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
kocie_lakocie
Postów 290
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
a podczas gali jeszcze dodatkowo były dawane perfumy 👌🏻
Wyświetl w wątku >>
kocie_lakocie
Postów 290
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
Gratulujemy!
Witamy w gronie laureatom konkursu "Szybcy i głodni".
W załączeniu znajdziesz nagrodę główną, czyli PODWÓJNE ZAPROSZENIE na wyjątkową kolację z Robertem Kubicą oraz załącznik do regulaminu.
Aby dopełnić formalności, wypełnij go i odeślij na ten adres e-mail w ciągu 4 dni od otrzymania tej wiadomości.
Wszystkim laureatom gwarantujemy nocleg z dnia 6 na 7 października.
Bardzo prosimy o potwierdzenie udziału w kolacji do godz. 12:00 2 października.
Pozdrawiamy,
zespół Stop Cafe Wyświetl w wątku >>
kocie_lakocie
Postów 290
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
Za chrupanie Wyświetl w wątku >>
kocie_lakocie
Postów 290
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kocie_lakocie
Postów 290
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
kocie_lakocie
Postów 290
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
byekitty]8igora9 i Credo89
nie chcę pisać w mdw, ale chcę się odnieść do wyników konkursu tvn, bo mówicie, że słabo że łódź nie wygrała i że smolar be wydaje mi się, że łódź nie wstrzeliła się dosłownie w temat "w porannym pośpiechu, czy w wolnym tempie". A w ogóle to, że ktoś włożył milion godzin w przygotowanie pracy nie powinno być gwarantem wygranej, sorry
A może smolarowi opatrzyły się pomysły z łódkami, maluchami i kartonami w rolach głównych, just sayin`...
w ogóle to drugie miejsce skradło me serce
dla osób nie w temacie: https://www.konkurs.tvn.pl/#laureaci Wyświetl w wątku >>
kocie_lakocie
Postów 290
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
kocie_lakocie
Postów 290
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
kocie_lakocie
Postów 290
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
kocie_lakocie
Postów 290
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
Majkii]
U mnie jest do góry tam gdzie kupony.Miałam to samo, gdy był konkurs z Kinley x Żabka - wtedy dzwoniłam do organizatora i wysłali mi od razu kod droga e-mailową.
A w przypadku ORBIT - normalnie się pokazało. Wyświetl w wątku >>
kocie_lakocie
Postów 290
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
Pytanie o błąd i problem z wysłaniem zgłoszenia pojawił się w tym wątku kilkukrotnie.
Pisałam do organizatora @ , ale póki co bez odpowiedzi... Wyświetl w wątku >>
kocie_lakocie
Postów 290
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
To error. Mi i kilku innym osobom z forum też się pojawia. Napisałam e-mail do organizatora w sobotę i dziś ale brak odpowiedzi (
Podejrzewam, że to jakiś ogólny błąd, bo już w forum jak widzę, jesteś chyba 7 osobą, która ma ten sam problem Wyświetl w wątku >>
kocie_lakocie
Postów 290
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
wyslalam e-mail do organizatora i czekam na odpowiedz.
mysle, ze jeśli więcej osób napisze to coś wskóramy Wyświetl w wątku >>
kocie_lakocie
Postów 290
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
wyslalam e-mail do organizatora i czekam na odpowiedz.
mysle, ze jeśli więcej osób napisze to coś wskóramy Wyświetl w wątku >>
kocie_lakocie
Postów 290
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
kocie_lakocie
Postów 290
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1