Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Cynamon28

Cynamon28

#7141362 Napisano: 22.11.2023 11:54:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jakie było ostatnie zadanie konkursowe w gratisobraniu ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Cynamon28

#7141203 Napisano: 21.11.2023 19:54:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

Oyakata idzie po kolei, czy już wszytko ?

Po kolei. U mnie właśnie wpadł ten "plecak" emotka

Czyli już rozdane wszystko, ja nie wiem o czym mam pisać, żeby wygrać, wydaje się, że napisałem o dosyć nietypowym hobby  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Cynamon28

#7141191 Napisano: 21.11.2023 19:41:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Oyakata idzie po kolei, czy już wszytko ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Cynamon28

#7140871 Napisano: 20.11.2023 19:38:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

A pesel macie ? (lidl heinz)-wymagania do skrzyni z produktami nie do rejsu o przykładowo po Monako.
Ja mam tak
1.tiktok
2. imię i nazwisko
3.numer telefonu
4,adres zamieszkania.
5.pesel
6.podpis:

Nie wygrałem, ale po co tiktoka ? Tam trzeba było napisać, a nie coś nagrywać. Wyświetl w wątku >>
0 0

Cynamon28

#7140759 Napisano: 20.11.2023 15:10:47 w Smolar
donia7 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Tak ten z dołu paragonu jak kiedyś w Fotisie Cola.Lidl- Dallmayr

dzięki, ufff emotka  teraz mnie przepuszcza formularz emotka

A mi na 2 fajne zgłoszenia nie dali nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Cynamon28

#7140677 Napisano: 20.11.2023 12:31:13 w Smolar
donia7 napisał(a):

Pojawiła się zakładka Dallmayr. Mnie nie przepuszcza, ale może kogoś innego emotka

Mnie też emotka Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

Cynamon28

#7139615 Napisano: 16.11.2023 13:13:13 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Wymienię kartę podatunkową Decathlon, Zalando, smyk, duka na Rossmann Wyświetl w wątku >>
0 0

Cynamon28

#7139504 Napisano: 16.11.2023 08:37:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wiolka252 napisał(a):

Tak z ciekawości pytanie, z gratisobranie jak ktoś nie odbierze tel. To nagroda przepada tak?

Na forum ludzie pisali, że wtedy wysyłają wiadomość z informacją o wygranej. Wyświetl w wątku >>
1 wiolka252 0

Cynamon28

#7139272 Napisano: 15.11.2023 11:58:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

SMSSMS napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

SMSSMS napisał(a):

Myślę i myślę i nie mogę wymyślić. Jak to jest, że w konkursie Kalendarz Lindt (Kaufland) udaje się konkursowiczom otworzyć 24 okienka kalendarza w 2 sekundy?!? Przecież to z góry wiadomo, że to jakaś nieuczciwa gra, bo fizycznie jest to niemożliwe. Ile zrobicie klików w jedną sekundę? Dwanaście? Wiem, że są programy obchodzące takie algorytmy, jak ten kalendarz i taki program potrafi to zrobić faktycznie w 2-3 sekundy, ale jaką szansę mają uczciwi konkursowicze? Dziwię się, że agencja konkursowa nic z tym nie robi...

w Knorr (https://www.przep.../knorr/cheesy-quest) jest taki sam syf - pierwsze miejsce 41000... Nie wiem niby jak? Wystarczy zagrać kilka razy aby się przekonać że jest to nierealne szczególnie że niekiedy naprawdę nie ma nic do ułozenia a max który mi się udaje to 11000... Unikam takich gierek.

No niestety, tutaj uczciwy konkursowicz naprawdę nie ma szans, a pewnie ci co opracowali "system" grają na okrągło. W wielu regulaminach konkursowych jest o wykluczeniach, gdy ktoś stosuje niedozwolone mechanizmy, w regulaminie tego konkursu nie ma jednak żadnej wzmianki o tym (może celowo). Tak czy inaczej ten konkurs chyba sobie trzeba odpuścić, no i... pogratulować tym co 24 okienka "potrafią" otworzyć w mniej niż 3 sekundy. Nagroda Nobla!

a to jest w sekundach ? To nie w minutach?

A wysłali wam nagrody za ostatnie dni ? Nawet biletów do Multikina nie dostałem
. Wyświetl w wątku >>
0 0

Cynamon28

#7139150 Napisano: 14.11.2023 22:49:46 w Konkursy z grami
Wysłali w ogóle komuś nagrody za ostatnie dni Lindt ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Cynamon28

#7139100 Napisano: 14.11.2023 19:44:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

masza napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

Testował ktoś czy zaliczają jak jest na paragonie 19.99 w loterii breff ?
Czym wysyła nagrody Smolar ?

dpd i paczkomat

Ale dlaczego mieliby uznawać zakup poniżej wymaganej regulaminem wartości?

Liczyłem, że są ludźmi,  w promocji na zwrot 10/40  itp. uznają jak brakuje kilku groszy.

Przecież wymagany zakup musi mieć konkretną wartość. Jakby to było, gdyby komuś brakło grosza, innej osobie kilkanaście groszy, a kolejnej może już złotówkę? Gdzie i na jakim poziomie miałaby być granica takiego ustępstwa? Wymagana wartość to wymagana wartość i kropka.

Wyraźnie napisałem, granica 1 gr.

No właśnie o to chodzi. Ty oczekujesz zaakceptowania wartości pomniejszonej o 1 gr. A ktoś może o 2gr, 5 itd. Po to właśnie ta wartość jest ustalana. Tak jak w przypadku wszelkich innych kryteriów- dochodowych, punktowych czy innych. Różnica jest taka, że wiesz to z góry i jeśli chcesz wziąć udział to robisz zakup o takiej wartości jak jest wymagana.To naprawdę proste.

Ale czy jak pisze, że to nie jest normalne ? Regulamin to regulamin, ale inne agencje potrafią przymknąć oko na 1 gr, tak samo mogłem robić im problemy, że wysłali mi nagrodę miesiac po terminie, ale ja rozumiem, że jesteśmy ludźmi i nie jesteśmy idealni.

A która agencja akceptuje zakupy poniżej wartości?

P&g Wyświetl w wątku >>
0 0

Cynamon28

#7139096 Napisano: 14.11.2023 19:31:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

masza napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

dpd i paczkomat

Liczyłem, że są ludźmi,  w promocji na zwrot 10/40  itp. uznają jak brakuje kilku groszy.

Przecież wymagany zakup musi mieć konkretną wartość. Jakby to było, gdyby komuś brakło grosza, innej osobie kilkanaście groszy, a kolejnej może już złotówkę? Gdzie i na jakim poziomie miałaby być granica takiego ustępstwa? Wymagana wartość to wymagana wartość i kropka.

Wyraźnie napisałem, granica 1 gr.

No właśnie o to chodzi. Ty oczekujesz zaakceptowania wartości pomniejszonej o 1 gr. A ktoś może o 2gr, 5 itd. Po to właśnie ta wartość jest ustalana. Tak jak w przypadku wszelkich innych kryteriów- dochodowych, punktowych czy innych. Różnica jest taka, że wiesz to z góry i jeśli chcesz wziąć udział to robisz zakup o takiej wartości jak jest wymagana.To naprawdę proste.

Ale czy jak pisze, że to nie jest normalne ? Regulamin to regulamin, ale inne agencje potrafią przymknąć oko na 1 gr, tak samo mogłem robić im problemy, że wysłali mi nagrodę miesiac po terminie, ale ja rozumiem, że jesteśmy ludźmi i nie jesteśmy idealni. Wyświetl w wątku >>
0 0

Cynamon28

#7139091 Napisano: 14.11.2023 19:14:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

masza napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

dpd i paczkomat

Wyraźnie napisałem, granica 1 gr. Wyświetl w wątku >>
0 0

Cynamon28

#7139088 Napisano: 14.11.2023 19:04:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

masza napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

dpd i paczkomat

Liczyłem, że są ludźmi,  w promocji na zwrot 10/40  itp. uznają jak brakuje kilku groszy. Wyświetl w wątku >>
0 0

Cynamon28

#7139071 Napisano: 14.11.2023 18:17:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czym wysyła nagrody Smolar ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Cynamon28

#7138781 Napisano: 14.11.2023 00:02:35 w Konkursy z grami
visserarthur napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

Jacek89 napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

Jacek89 napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

Nadkusia napisał(a):

Ktoś grał w kalendarz Lindt? mi maksymalnie udało się zrobić 6 sekund i nie wiem jak 2 sekundy są możliwe

Da się  emotka

A mógłbyś coś podpowiedzieć, proszę? Gram i 6 - 7 sekund się udaje, a każdy nowy zakup to 7 zł.

Czy mógłbym dać ci moje miejsce w rankingu ? No nie, trzeba mieć po prostu  sprawne paluszki  emotka

A czy dużo trzeba ćwiczyć, żeby dojść do 2 sekund?

Dosyć sporo zabawy, w pierwszych dniach było lepiej

Ciekawe, dlaczego wyniki najlepsze usuwają...

Właśnie się zastanawiałem, czemu mam wyższe miejsce, zresztą ciekawe czemu jeszcze nie wysłali nagród za ostatnie dni.

Zastanawiają się (z prawnikiem) na jakiej podstawie mogli kogokolwiek wyrzucić... więc dlatego nie wysyłają...

Podstawy mają jak kiedyś w redbull'u co usunęli ludzi z pierwszych miejsc. Wyświetl w wątku >>
0 0

Cynamon28

#7138739 Napisano: 13.11.2023 21:03:06 w Konkursy z grami
visserarthur napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

Jacek89 napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

Jacek89 napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

Nadkusia napisał(a):

Ktoś grał w kalendarz Lindt? mi maksymalnie udało się zrobić 6 sekund i nie wiem jak 2 sekundy są możliwe

Da się  emotka

A mógłbyś coś podpowiedzieć, proszę? Gram i 6 - 7 sekund się udaje, a każdy nowy zakup to 7 zł.

Czy mógłbym dać ci moje miejsce w rankingu ? No nie, trzeba mieć po prostu  sprawne paluszki  emotka

Dosyć sporo zabawy, w pierwszych dniach było lepiej

Ciekawe, dlaczego wyniki najlepsze usuwają...

Właśnie się zastanawiałem, czemu mam wyższe miejsce, zresztą ciekawe czemu jeszcze nie wysłali nagród za ostatnie dni. Wyświetl w wątku >>
0 0

Cynamon28

#7138685 Napisano: 13.11.2023 18:08:12 w Konkursy z grami
Jacek89 napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

Jacek89 napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

Nadkusia napisał(a):

Da się  emotka

Dosyć sporo zabawy, w pierwszych dniach było lepiej Wyświetl w wątku >>
0 0

Cynamon28

#7138664 Napisano: 13.11.2023 16:57:34 w Konkursy z grami
Jacek89 napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

Nadkusia napisał(a):

Da się  emotka

Czy mógłbym dać ci moje miejsce w rankingu ? No nie, trzeba mieć po prostu  sprawne paluszki  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Cynamon28

#7138574 Napisano: 13.11.2023 13:36:16 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Nivea ta aktualna loteria z pierwszego dnia wysyłał już zestawy ? Wyświetl w wątku >>
0 0