Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika radziosny

radziosny

#7228535 Napisano: 11.12.2024 12:54:32 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Tchibo było ostatnią nadzieją na ten rok.. ale lipa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7228527 Napisano: 11.12.2024 12:41:26 w co chcielibyście wygrać?
rufus napisał(a):

Ekspres.. i to dzis. emotka

Ja też, ale już chyba pozamiatane.. a tyle ich było emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7227177 Napisano: 05.12.2024 16:25:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
PPPet-er napisał(a):

radziosny napisał(a):

team2sis napisał(a):

radziosny napisał(a):

fryteczka napisał(a):

radziosny napisał(a):

team2sis napisał(a):

Jak to jest z tym nr paragonu z Lidl ? Wpisałam ten środkowy dolny to agencja odpisuje że nie ten. Przeszła Wam wygrana z takim numerem ? 🙄

Uważam, że dobry wpisałaś o ile mówisz o tym co jest na linii daty. To jest numer paragonu.

Numer jest niżej pod kwota zakupów plus minus przy dacie

Zależy też jaki paragon, bo Lidl ma różne.

Np. przy takim układzie to jest ten zaznaczony:

odpowiedź od Avanti:
W przypadku fizycznego paragonu fiskalnego wystawionego przez sklepy Lidl Uczestnik powinien uwzględnić, iż numer dowodu zakupu znajduje się po prawej stronie wydruku fiskalnego, po przeciwległej stronie numeru NIP, poprzedzony jest treścią „nr:”.W przypadku zgłoszenia do Konkursu wskazanego powyżej numeru dowodu zakupu, jedynym dowodem zakupu pozwalającym na pozytywną weryfikację zgłoszenia jest oryginał fizycznie wystawionego paragonu fiskalnego.W przypadku e-paragonu wystawionego przez sklepy Lidl Uczestnik powinien uwzględnić, iż numer dowodu zakupu znajduje się w linii pod „Razem”, poprzedzony jest treścią „nr:”.Jeden dowód zakupu można wykorzystać tylko jeden raz do zgłoszenia uczestnictwa w Konkursie – podwójne wykorzystanie dowodu zakupu do zgłoszenia w Konkursie skutkuje negatywną weryfikacją zgłoszenia oraz utartą prawa do nagrody (jeśli została przyznana danemu Uczestnikowi). Prosimy o oczekiwanie na maila w sprawie weryfikacji.

No to się mylą. Ten numer co poprzedza "nr" to jest numer wydruku (ten na górze po prawej stronie). Nr paragonu to ten co zaznaczyłem. Koniec kropka. Jak nagroda wartościowa i nie chcieli by mi wydać, a w regulaminie była mowa o nr paragonu to szedłbym z tym do sądu. Ja się dziwię tym agencją.. pracują z tym na co dzień, a nie widzą takich podstawowych rzeczy.. a przeciętny konkursowicz musi wszystko wiedzieć..

Chyba, że masz inny układ paragonu czy coś..

Smolar do loterii chce te cyfry dolne w srodku paragonu z nr.
A Avanti to co zawsze - numer górny paragonu

Kazdy to nazywa jak chce, ale ten górny to numer wydruku a srodkowy to numer transakcji ...
Co jest numerem paragonu dla danej agencji zalezy od promocji.
Smolar w loterii Lidl chce srodkowy/dolny numer ale jak zglosisz ten sam paragon do konkursu Bref to numerem paragonu/dowodu zakupu jest ten górny.

Nie ma czegoś takiego, że agencja chce. Napiszcie do Lidla, to Wam jednoznacznie powiedzą, który to jest nr paragonu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7227161 Napisano: 05.12.2024 15:46:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
team2sis napisał(a):

radziosny napisał(a):

fryteczka napisał(a):

radziosny napisał(a):

team2sis napisał(a):

Jak to jest z tym nr paragonu z Lidl ? Wpisałam ten środkowy dolny to agencja odpisuje że nie ten. Przeszła Wam wygrana z takim numerem ? 🙄

Uważam, że dobry wpisałaś o ile mówisz o tym co jest na linii daty. To jest numer paragonu.

odpowiedź od Avanti:
W przypadku fizycznego paragonu fiskalnego wystawionego przez sklepy Lidl Uczestnik powinien uwzględnić, iż numer dowodu zakupu znajduje się po prawej stronie wydruku fiskalnego, po przeciwległej stronie numeru NIP, poprzedzony jest treścią „nr:”.W przypadku zgłoszenia do Konkursu wskazanego powyżej numeru dowodu zakupu, jedynym dowodem zakupu pozwalającym na pozytywną weryfikację zgłoszenia jest oryginał fizycznie wystawionego paragonu fiskalnego.W przypadku e-paragonu wystawionego przez sklepy Lidl Uczestnik powinien uwzględnić, iż numer dowodu zakupu znajduje się w linii pod „Razem”, poprzedzony jest treścią „nr:”.Jeden dowód zakupu można wykorzystać tylko jeden raz do zgłoszenia uczestnictwa w Konkursie – podwójne wykorzystanie dowodu zakupu do zgłoszenia w Konkursie skutkuje negatywną weryfikacją zgłoszenia oraz utartą prawa do nagrody (jeśli została przyznana danemu Uczestnikowi). Prosimy o oczekiwanie na maila w sprawie weryfikacji.

No to się mylą. Ten numer co poprzedza "nr" to jest numer wydruku (ten na górze po prawej stronie). Nr paragonu to ten co zaznaczyłem. Koniec kropka. Jak nagroda wartościowa i nie chcieli by mi wydać, a w regulaminie była mowa o nr paragonu to szedłbym z tym do sądu. Ja się dziwię tym agencją.. pracują z tym na co dzień, a nie widzą takich podstawowych rzeczy.. a przeciętny konkursowicz musi wszystko wiedzieć..

Chyba, że masz inny układ paragonu czy coś.. Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7227127 Napisano: 05.12.2024 14:34:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fryteczka napisał(a):

radziosny napisał(a):

team2sis napisał(a):

Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7227111 Napisano: 05.12.2024 14:16:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
team2sis napisał(a):

Uważam, że dobry wpisałaś o ile mówisz o tym co jest na linii daty. To jest numer paragonu. Wyświetl w wątku >>
1 team2sis 0

radziosny

#7226589 Napisano: 03.12.2024 15:31:05 w Wkurza mnie...
adamo86 napisał(a):

Helena to przecież chyba Albedo emotka
Colian jest od słodyczy w ITM

Colian to grupa kapitałowa mająca udziały Heleny (ogromna firma)..
a w ITM to jest agencja ProBest najczęściej ze słodyczy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7226510 Napisano: 03.12.2024 11:26:24 w Nasze wygrane w minionym roku
Wpisuję się już teraz, bo brakuje w skarbcu kasy na zakupy konkursowe, więc nie sądzę, by udało się jeszcze coś ugrać w 2024. Dla mnie ten rok konkursowy jest już minionym rokiem i chcę o nim zapomnieć emotka .
Był chyba najsłabszy odkąd zacząłem przygodę z konkursami. Czasu na granie za dużo nie było. Dużo się w życiu zmieniło i opieka nad dzieckiem była ważniejsza, niż zgłaszanie dobrych prac. I tak jestem trochę zawiedziony, bo z takich przemyślanych zgłoszeń może 1/10 było wygranych (jak nie mniej). 

Najlepszym dowodem na to, że najwyższa wygrana (wg wartości regulaminowej) to bon z Activii z loterii. A tak to:
- bon duka
- poducha i płyn Lovela
- z 3-4 bony sklepowe po 100zł i raz 200zł
- kufle Kozel
- zestaw Gourmet
- t-shirt Grześki
- 2x czekolada Milka
- kod do Book Beat na miesiąc

Czyli wychodzi coś nieco powyżej 1000 zł (szału nie ma). Licząc zaangażowanie i poświęconą energię to stwierdzam, że jestem stratny w tym roku. Nawet się w listopadzie zastanawiałem czy nie dać sobie spokoju.

W tym roku liczę jeszcze po cichu na dwa konkursy. Jakby udało się w nich wygrać to byłby miły akcent na koniec tego bardzo słabego roku.

Nie wiem jak będzie w 2025 roku, ale chyba gorzej pod względem konkursowym być nie może, więc to dobra motywacja, by jednak pozgłaszać czasem i zobaczymy.

Powodzenia w 2025 roku dla wszystkich! Wyświetl w wątku >>

radziosny

#7223852 Napisano: 22.11.2024 12:45:51 w Czy informują/ informowali?
fizia napisał(a):

Ktoś z forum wygrał w konkursie Lancome?

Też jestem ciekaw.. masa spamu od nich, a o nagrodach cisza.. Wyświetl w wątku >>
1 fizia 0

radziosny

radziosny

#7222658 Napisano: 19.11.2024 11:01:49 w Czy informują/ informowali?
Mistrzowie smaku (carrefour) - kogoś przepuszcza formularz? Były już maile? Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7220839 Napisano: 12.11.2024 14:32:16 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
katrin1 napisał(a):

olunka napisał(a):

no to chyba tylko ja nie mam tigera, drugi wpis w tym samym dniu to juz desperacjaemotka

U mnie też nic emotka

I u mnie.. Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7220439 Napisano: 10.11.2024 19:37:06 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam pakiet badań do diagnostyki z Activii - 150zł Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7220100 Napisano: 08.11.2024 19:34:45 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam pakiet badań z Activii do diagnostyki - 150zl Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7219975 Napisano: 08.11.2024 15:38:15 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam pakiet badań z Activii do diagnostyki - 150 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7219875 Napisano: 08.11.2024 12:53:16 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam pakiet badań z Activii do diagnostyki - 150 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7219718 Napisano: 07.11.2024 22:28:35 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Pakiet badań z Activii do diagnostyki - 150 zł (promocja tylko dzisiaj i jutro) Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7218740 Napisano: 05.11.2024 09:47:36 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
sprzedam pakiet badań do diagnostyki z Activii - 175 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7218426 Napisano: 04.11.2024 09:24:50 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam pakiet badań do diagnostyki z Activii - 175 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7217922 Napisano: 31.10.2024 15:42:47 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam pakiet badań z Activii - 175zł Wyświetl w wątku >>