Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika radziosny

radziosny

#7212607 Napisano: 09.10.2024 20:25:04 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Majkii napisał(a):

pionas napisał(a):

Pepa napisał(a):

radziosny napisał(a):

Majkii napisał(a):

mimo komunikatu o dodaniu oceny, moja oc

Mam to samo

Też tak mam. Nie mogę dodać plusików.

jaki dokładnie macie problem?

Po prostu daje łapkę w górę ale ona się nie dodaje, ani w górę ani w dół łapka nie działa, pomimo że komunikat na górze forum się pojawia, przelogowanie nic nie daje, mam tak od kilku dni.

Ja tak samo z tym, że czasem się uda dać łapkę w górę, ale najczęściej się ostatnio nie pojawia Wyświetl w wątku >>
0 1 jakaja

radziosny

radziosny

#7212495 Napisano: 09.10.2024 15:20:14 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Majkii napisał(a):

mimo komunikatu o dodaniu oceny, moja oc

Mam to samo Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7212084 Napisano: 08.10.2024 09:11:15 w WC - rozmowy o wszystkim
moskala22 napisał(a):

Wracając jeszcze do łapek w dół, rzeczywiście problemem mogą być 'grube palce', gdy klika się na telefonie. Sama dziś przez przypadek kliknęłam łapkę w dół. Mam też wrażenie że te przyciski stały się ostatnio jakieś bardziej czułe na najmniejszy dotyk.

Mnie tam nie ruszają łapki w dół. Uważam, że na facebooku powinna być opcja "nie lubię tego", bo ludzie by zrozumieli, że nie wszystko co wrzucają jest wartościowe. Wyświetl w wątku >>

radziosny

#7211979 Napisano: 07.10.2024 17:43:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Credo89 napisał(a):

Czy jest tu ktoś kto wydaje na te konkursowe pierdoły więcej niż wygrywa? Mam wrażenie że jestem w jakimś błędnym kole z którego chciałabym się wydostać, tylko jak z tym skończyć ?emotka

Coraz częściej mam myśli, żeby dać sobie spokój.. chyba wyczerpałem swojej możliwości. Wyświetl w wątku >>

radziosny

#7211888 Napisano: 07.10.2024 14:55:57 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że już nie jestem sobie w stanie przypomnieć kiedy ostatnio wygrałem w jakimś opisowym konkursie.. aż taka konkurencja? emotka
W loterii jakaś drobnica wleci czasem, a w tych opisowych ostatnio nic. Wyświetl w wątku >>

radziosny

#7211883 Napisano: 07.10.2024 14:52:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wysyłacie zgłoszenia z "trybu prywatnego" ? Tak się zastanawiam czy czasami przez to nie wygrywam.. niby potwierdzenia dostaję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7211315 Napisano: 04.10.2024 19:09:30 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
Ja tam do Kropki nic nie mam.. Wyświetl w wątku >>

radziosny

#7211157 Napisano: 04.10.2024 11:27:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pusheen napisał(a):

ErniPPL napisał(a):

bez pozdrowień dla kropka bordo. 
druga nagroda 2 stopnia pod rząd u nich 🤦‍♂️  Jestem święcie przekonany, że formularz wypełniałem dobrze… ja wyczuwam tutaj wałek.. za dużo ludzi ostatnio się na nich skarży

Po to się robi screeny zgłoszenia, polecam sobie wyrobić taki nawyk emotka  Później nie ma stresu z weryfikacją, bo zawsze wiem co gdzie wpisałam. 

A jeśli rzeczywiście źle wpisałeś to akurat plus dla agencji, że nie robią wyjątków. Później by każdy pisał, że przecież odpuścili osobie X to im też muszą.

Ja staram się robić screeny też, chociaż na razie nie wiem po co, bo i tak nie wygrywam nic.. Wyświetl w wątku >>
1 pusheen 0

radziosny

#7210808 Napisano: 03.10.2024 09:01:16 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Zgłaszam, pudłuję, konkretu oczekuję. Wyświetl w wątku >>
1 nikos 0

radziosny

#7210276 Napisano: 01.10.2024 15:25:46 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam pakiet badań do diagnostyki z Activii - 175 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7210255 Napisano: 01.10.2024 14:44:56 w WC - rozmowy o wszystkim
atyde25 napisał(a):

Miałam taką wizję jakbym wygrała kiedyś w lotto większą wygraną niż 100 zeta. To bym chciała mieć tak duże mieszkanie by jeden pokój ,przerobić na taki składzik z półeczkami. Takie coś ala spiżarka ale tak bym sobie tematycznie poustawiała wszystkie produkty. Nie tylko spożywcze ale też chemię i kosmetyki. Taki był reality kiedyś na TLC jak jeszcze miałam kablówkę. I tam ludzie z USA za kupony rabatowe sobie takie zapasiki robili. Nie chcę na Hawaje, nie chcę wypasionych aut .Chcę taki składzik a buuuuuuuuuu:( Tylko czy ja bym porządek w tym utrzymała, może pani sprzątająca też by w budżecie była.

Pamiętam ten program. Uczestnicy jednak to chyba robili z biedy lub uzależnienia z tymi kuponami.. i później takie bez sensu domowe magazyny.. Na cholerę mi karton dżemów? A jeszcze był program o zbieraczach.. tam to była gimela.. Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7210174 Napisano: 01.10.2024 12:12:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monia0303 napisał(a):

tad_pole napisał(a):

Diana02 napisał(a):

aja napisał(a):

niewyspanamama napisał(a):

monia0303 napisał(a):

martunik3 napisał(a):

fryteczka napisał(a):

dzasmina napisał(a):

yaagatka napisał(a):

wczioraj i dzisiaj kilkanascie wyslanych zgloszen w Lipton i zadnej  nagrody
w Wygranych tez sie nikt nie chwalil od soboty

tyle ludzi tam gra?

Wysłałam zgłoszenie w środku nocy i niestety pudło, także też się zastanawiam o co chodzi

Straszna lipa . Wysłałam od początku kilkanaście o różnych porach i nic . Tyle nagród , 3 co godzinę ? I prawie nikt się nie chwali . Serio ludzie kupili tyle herbat i sla non stop ?🙈

Ja dziś trafione mam Mystery Box, myślę, że mało kto się chwali

Ja po 10 porażkach odpuściłam liptona. Noe wiem gdzie idą te wszystkie nagrody

Dzisiaj zaliczyłam kolejne 5 pudel.Zakup nie oszukujmy się do tanich nie należy a jednak wygrac ciezko...ja odpuszczam już ale pod choinkę chyba każdy dostanie box z herbatami i kubkamiemotka

Dziś ja trafilam 150zl do biedry, ale to było ósme zgłoszenie.Wczesniej w Dino wygrałam, więc zapas herbat mam .

To może tylko mi się udało voucher 4F za pierwszym razem 🙈 spróbuję jeszcze dziś drugim paragonem i zobaczymy czy to łut szczęścia czy można coś wygrać i dam znać 😁

Ja tak samo, próbowałam rano, w dzień, w nocy o północy, późno w nocy. Tyle zgłoszeń poszło i jedno wielkie ZERO ..."na szczęście" ja wpisywałam numer sklepu ale co z tego jak same pudła. a na herbate poszło prawie 400zł. gdzie te nagrody? gdzie te kumulacje w bramkach. grałam w tygodniu, sobota i niedziela w nocy i w dzień i jedno wielkie zero. te bramki pouciekały czy co ???

Tak jestem ciekaw co Wy z tymi herbatami robicie? 10 -15 złoszeń? Przecież to zapas herbaty na 2-3 lata Wyświetl w wątku >>

radziosny

#7207899 Napisano: 22.09.2024 22:03:29 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
0 0

radziosny

#7207719 Napisano: 21.09.2024 17:12:50 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
0 0

radziosny

#7207219 Napisano: 19.09.2024 16:26:20 w Połączenia nieodebrane
0 0

radziosny

#7207021 Napisano: 19.09.2024 08:28:50 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
1 claudia 0

radziosny

#7206738 Napisano: 18.09.2024 08:31:50 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam pakiet do diagnostyki z Activii - 175 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7206598 Napisano: 17.09.2024 15:50:02 w Wkurza mnie...
ktosiek1 napisał(a):

asantesana napisał(a):

anaesth napisał(a):

Nie wiem jakie jest najlepsze wyjście z tej sytuacji. Kod na wierzchu - można podkraść. Kod na naklejce - też można podkraść, odkleić (tak jak Nanajka pisze o Nutelli). Kod w środku (jak np. w Balcerzaku) - też źle, bo przychodzi koniec loterii, a ty masz 10 paczek przykładowo wędliny i trzeba wszystkie otworzyć, a potem szybko zjeść. emotka

Można zrobić zdrapkę na wieczku pod tym plastikiem, na pierwszy rzut oka widać, że jest zdrapane i w sklepie też jest trudno otworzyć i zdrapać paletę serków, a w małym osiedlowym głupio takie sprzedać klientowi. Wystarczy pomyśleć i chcieć, ale organizator ma widać to gdzieś.

A można najprościej - numer paragonu przy zgłoszeniu i wgranie od razu zdjęcia paragonu. Po co jakieś kody wymyślają

Z paragonami też można wałki kręcić. Przypomina mi się loteria Familijnych gdzie w małych miejscowościach były ciągle te same osoby losowane. Domyślam się, że to było coś w stylu nabicie produktu -> zgłoszenie -> jak nie weszła bramka to zwrot. Więc na oszustów nie ma metody póki co. Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7206568 Napisano: 17.09.2024 14:15:25 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam pakiet badań do diagnostyki z Activii - 175zł Wyświetl w wątku >>
0 0