Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika radziosny

radziosny

radziosny

#7102250 Napisano: 20.06.2023 20:38:10 w moje dzisiejsze wygrane :)
Po kilku miesiącach posuchy wpadł bon z Listerine.. emotka Wyświetl w wątku >>

radziosny

#7101687 Napisano: 18.06.2023 20:19:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
inska napisał(a):

czy z kabanosów Duda przychodzi jakieś potwierdzenie zgłoszenia? cokolwiek się wyświetla po dodaniu? mnie przeniosło na pusty formularz emotka

Mi przyszło na maila, spróbuj jeszcze raz dodać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7101653 Napisano: 18.06.2023 15:46:55 w Czy informują/ informowali?
Czy z przysnacków orzechowych i Dr Witt było jakieś info odnośnie głównych? Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7101620 Napisano: 18.06.2023 12:43:38 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Tydzień mija
Nagród nima emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7099649 Napisano: 11.06.2023 21:01:32 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nowy tydzień idzie
Będę trwać w tej bidzie?emotka Wyświetl w wątku >>
2 ReneK, mia 0

radziosny

#7099598 Napisano: 11.06.2023 13:55:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Shifo napisał(a):

elmas napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Czy NAV Agency w konkursach Orlenu życzy sobie standardowy numer paragonu z góry z literką "W"? Czy ten z dołu bez litery "F", który jest na paragonie wyróżniony jako jego numer? Już chyba raz organizowali tam konkurs, może ktoś pamięta, który numer akceptowali? W regulaminie nie ma żadnej wzmianki na ten temat.

W ich poprzednim konkursie podałam ten dolny numer - pomyślałam, że skoro nie zamieścili żadnego wzoru, a na paragonie wyraźnie zaznaczono, gdzie szukać numeru, nie będą mogli się czepiać. Nagroda dotarła bez żadnych problemów emotka

Kurcze a ja wczoraj puściłam z tym nr wyżej zaczynającym się od W emotka

Nie daję głowy, ale kiedyś chyba pisałem do nich w tej sprawie i odpowiedzieli, że najlepiej podać ten numer w prawym górnym rogu.. więc raczej nie będą robić problemów z żadnym numerem. Wyświetl w wątku >>

radziosny

#7099513 Napisano: 10.06.2023 19:54:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak wysyłacie konkursy sms-owe np. tam gdzie jest 160 znaków? Kiedyś w regulaminach pisali, żeby nie używać polskich znaków i było łatwiej, a teraz niby można, ale jak się tak zrobi to chyba operator dzieli wiadomość na kilka sms-ów i drożej wychodzi? Piszecie z polskimi znakami? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7099485 Napisano: 10.06.2023 17:11:41 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dużo wysyłam, efektów prawie żadnych.. a nie pamiętam kiedy było tyle konkursów jak teraz.. w zeszłym roku myślałem, że było słabo, ale ten rok przebił poprzedni emotka Wyświetl w wątku >>
1 sabaka 0

radziosny

#7098656 Napisano: 07.06.2023 08:00:37 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nie ma wody na pustyni
Ani nagród w mojej skrzyni Wyświetl w wątku >>

radziosny

#7097886 Napisano: 03.06.2023 22:26:11 w co chcielibyście wygrać?
Cokolwiek wartościowego.. by podreperować budżet emotka Wyświetl w wątku >>
1 Ostin789 0

radziosny

#7097034 Napisano: 31.05.2023 18:38:56 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

mariellea napisał(a):

Wkurza mnie, że w konkursach często wygrywają mało pomysłowe i niskiej jakości zgłoszenia... Nie mówię, że moje są najlepsze ale (...) Aż się przestaje człowiekowi chcieć.

Witaj w dzikiej dżungli konkursowiczów... emotka

Tak mi się skojarzyło emotka

Wyświetl w wątku >>
1 sabaka 0

radziosny

#7096817 Napisano: 31.05.2023 10:10:04 w Wkurza mnie...
kreo42 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

agaolech89 napisał(a):

nelunia napisał(a):

To co się dzieje na forum (moje dzisiejsze wygrane). Po co ta szydera ? emotka

Komuś się bardzo nudzi!!

dajcie mu się nacieszyć, musi być nieszczęśliwy w życiu skoro radość sprawiają mu takie wpisy. Niech ma emotka

Też widzę w tych postach frustrację emotka  ktoś nie ma talentu do wygrywania w konkursach, więc musi się pocieszać nieograniczonym dostępem do kapsli i wygranymi w loteriach piwnych. Ktoś bardzo lubi marnować swój czas na takie posty emotka

Sam by tyle nie wygrał, napewno jest zgrana grupa i tłuką całymi dniami

O co chodzi, bo chyba przespałem aferę? Wkurza mnie, że nie mam czasu śledzić forum na bieżąco emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7096632 Napisano: 30.05.2023 15:18:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rafi85642513 napisał(a):

urs nuii na Facebooku ? Widział ktoś  zwycięskie prace ??? To jest śmiech na sali , nie mówię , że moje zdjęcie było lepsze ale było tyle dobrych pracochłonnych zdjęć a wygrało jakieś zdjęcie loda podniesionego do góry …. Jak myślicie czy ten konkurs jest ustawiony ? Czy może losują zdjęcia  ?

E tam.. rozumiem emocje, ale przynajmniej czasami szary konkursowicz ma szansę wygrać, bo co zrobiłbym jakby zawsze wygrywały zdjęcia powstałe w studiu fotograficznym lub z wypasionego aparatu? emotka
No chyba, że było dużo amatorskich, ale pomysłowych zdjęć to trochę lipa Wyświetl w wątku >>
2 ZetZ, mamba31 0

radziosny

#7096539 Napisano: 30.05.2023 11:07:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
witegz napisał(a):

Kinder Dzień Dziecka to info za który etap? Ten do 28.05 już?  emotka

Też jestem ciekaw, wie ktoś? Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7093389 Napisano: 15.05.2023 13:35:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dzięki za odpowiedzi.. będę musiał przełknąć jakoś tę porażkę.. mam nauczkę, żeby się nie napalać na wygrane za bardzo. Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

radziosny

#7093383 Napisano: 15.05.2023 13:27:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

radziosny napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Dziwna sprawa. Zrób screen i napisz do sponsora. 
Ja bym nie odpuściła skoro są wyniki oficjalne plus mail o nagrodzie.

Nie no, maila o nagrodzie nie było.

A masz jakieś wyjątkowo nietypowe imię?

Jakoś może bardzo popularne nie jest, ale też nie bardzo rzadkie.

maverick napisał(a):

radziosny napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Nie no, maila o nagrodzie nie było.

Wyluzuj, ja i moja żona to np w Lay's "wygrywamy" w każdym etapie, nawet jak nie gramy emotka
Nasze inicjały wygrywają, napisali, że to nie TY, to tak jest - zamiast się rozczulać bierz kolejny paragon, następny konkurs i ślj zgłoszenia, powodzenia! emotka
Mało tego, nawet w blikomani jak wygrał XXX.Z w dniu 01.05 i też wtedy sprawdziłem, płaciłem blikiem, to wiem, że to nie ja, choć też jestem XXX.Z emotka

No co zrobię.. muszę chyba przyjąć tę porażkę, ale wolałem napisać jakby się okazało, że więcej takich osob jest czy coś.. W chipsach to też trochę inaczej, bo jednak statystycznie pewnie więcej osób zgłasza. Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7093380 Napisano: 15.05.2023 13:20:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

Nie no, maila o nagrodzie nie było. Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7093377 Napisano: 15.05.2023 13:15:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

slomkab napisał(a):

radziosny napisał(a):

Organizator Serów z Goliszewa napisał mi, że to nie ja jestem laureatem, mimo, że tego dnia były moje inicjały. Jakiego pecha trzeba mieć żeby taka sytuacja się wydarzyła? Trochę nie dowierzam w zaistniałą sytuację, ale wprost mi napisali, że to nie ja. Przez cały konkurs nie było nikogo nawet o takim samym imieniu, a tu nagle Imię + litera nazwiska + dobra praca z pomysłem i akurat znalazł się inny uczestnik.. Jakby jeszcze każdy miał tak łatwo dostępne te sery jak np. piwo, czy colę czy chipsy to jeszcze bym zrozumiał. Dziwna sytuacja..

U mnie było to samo emotka

A w wynikach na stronie są Wasze inicjały?

Tak Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7093372 Napisano: 15.05.2023 13:11:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdalena-chili napisał(a):

radziosny napisał(a):

Organizator Serów z Goliszewa napisał mi, że to nie ja jestem laureatem, mimo, że tego dnia były moje inicjały. Jakiego pecha trzeba mieć żeby taka sytuacja się wydarzyła? Trochę nie dowierzam w zaistniałą sytuację, ale wprost mi napisali, że to nie ja. Przez cały konkurs nie było nikogo nawet o takim samym imieniu, a tu nagle Imię + litera nazwiska + dobra praca z pomysłem i akurat znalazł się inny uczestnik.. Jakby jeszcze każdy miał tak łatwo dostępne te sery jak np. piwo, czy colę czy chipsy to jeszcze bym zrozumiał. Dziwna sytuacja..

Nie chcę Cię dobijać, ale wiesz, w dużych miastach te sery jednak są szeroko dostępne.... emotka  wystarczy kupić na 5 paragonów...

Ja jestem z dużego miasta i ciężko je znaleźć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0