Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika radziosny

radziosny

#7254685 Napisano: 17.04.2025 14:14:12 w Wkurza mnie...
Zjadłem dzisiaj 240g czekolady WW. Smaczna jest, ale bardziej z powodu stresu emotka . Muszę się ogarnąć. Wyświetl w wątku >>

radziosny

#7253869 Napisano: 14.04.2025 10:45:46 w WC - rozmowy o wszystkim
nanajka81 napisał(a):

radziosny napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

ja się wygranym mibandem 6 też nie nacieszyłam - już przy ładowaniu jakiś był problem (utknął na ładowaniu) po czym w ogóle się nie włączył. Leżał u mnie z póltora roku czekając na swoją kolejkę i w sumie był to błąd, choć z drugiej strony ani nie pamiętam jaki to konkurs a gwarancji to to na pewno żadnej nie mi

Taak, Samsung Galaxy z Jordana.. ja oglądałem wczoraj na nim debatę i nawet nie ruszałem tableta i w połowie ekran się ciemny zrobił.. myślałem z początku, że im światło padło na scenie.. ale później patrzę i w menu to samo, po wyłączeniu i włączeniu dalej to samo więc nic nie nagrzebałem na pewno.

No to daj znać czy udało się go zareklamować.  No niestety z tymi nagrodami to właśnie bywa tak ciekawie... emotka

Ok, dam znać emotka Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

radziosny

#7253861 Napisano: 14.04.2025 10:25:04 w WC - rozmowy o wszystkim
nanajka81 napisał(a):

ja się wygranym mibandem 6 też nie nacieszyłam - już przy ładowaniu jakiś był problem (utknął na ładowaniu) po czym w ogóle się nie włączył. Leżał u mnie z póltora roku czekając na swoją kolejkę i w sumie był to błąd, choć z drugiej strony ani nie pamiętam jaki to konkurs a gwarancji to to na pewno żadnej nie mi

Taak, Samsung Galaxy z Jordana.. ja oglądałem wczoraj na nim debatę i nawet nie ruszałem tableta i w połowie ekran się ciemny zrobił.. myślałem z początku, że im światło padło na scenie.. ale później patrzę i w menu to samo, po wyłączeniu i włączeniu dalej to samo więc nic nie nagrzebałem na pewno. Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7253833 Napisano: 14.04.2025 09:35:23 w WC - rozmowy o wszystkim
Yhh i tyle się nacieszyłem tabletem.. Po niecałej godzinie użytkowania ekran się wysypał.. zobaczymy jak z reklamacją. Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7253362 Napisano: 11.04.2025 15:22:54 w Smolar
Ehh w sumie to oni ostatnio i tak idą w loterie, a jak jakieś promocyjne konkursy to jakieś kapcie, siatki.. ale mimo wszystko trochę dołujące to, że człowiek pisze, pisze w nadziei, a oni sobie kreślą własny scenariusz.. Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7253354 Napisano: 11.04.2025 15:02:03 w Smolar
Powinno być prawo, którego organizatorzy powinni przestrzegać.. np. do wyboru laureata nie widzą żadnych danych osobowych, tak to powinno działać. Niestety kto takie coś wprowadzi? Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7252738 Napisano: 09.04.2025 14:03:46 w WC - rozmowy o wszystkim
elemelex napisał(a):

notta napisał(a):

elemelex napisał(a):

Chcę zmienić maila konkursowego i mam lekką paranoję, czy jeśli w danej loterii będę podawać teraz inny mail to będzie dla agencji podejrzane? emotka

kto ma czas na tego typu dochodzenia.. agencje mają dużo roboty z weryfikacjami, wysyłkami i odpisywaniem na maile, że jeszcze by tego by im brakowało. By analizować kto w jakim konkursie z jakiego maila czy telefonu się zgłaszał..

no oby, bo często jest taki zapis, że jedna osoba nie może zgłaszać się z różnych maili, a ja teraz chcę z nowego i tyle, chodzi mi o te gdzie już dawałam zgłoszenia ze starego maila

Ja sam zmieniałem maila i w większości przypadków później wygrywałem emotka  (oprócz agencji Amooco, gdzie może raz w życiu coś wygrałem) Wyświetl w wątku >>
1 elemelex 0

radziosny

#7252404 Napisano: 08.04.2025 14:34:27 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
pikawka napisał(a):

Kawę, prócz Lidla?? emotka

Woseba ITM  i  Nescafe ogólnopolski Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

radziosny

#7252060 Napisano: 07.04.2025 13:13:56 w Wkurza mnie...
Zgłosiłem ok. 60 paragonów na różne loterie w tym roku i nic nie wygrałem.. nawet głupich 20zł. Nie wiem czy loterie mają obecnie jakikolwiek sens. Kiedyś szło coś ugrać, a obecnie mam wrażenie, że głównie wygrywają osoby co hurtowo kupują lub mają dostęp do wyrzuconych sklepowych paragonów. Szkoda, że organizatorzy tego nie widzą, bo dałoby się coś wymyślić.. Wyświetl w wątku >>

radziosny

#7252049 Napisano: 07.04.2025 12:51:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
notta napisał(a):

a z jakiego linku wchodzicie do tego konkursu? Na stronie intermarche jest regulamin z pustym załącznikiem
 https://intermarc...lian_wiosna-2025.pdf

Jest w regulaminie i na naszej stronie zresztą też odnośnik do strony konkursowej. Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

radziosny

#7251592 Napisano: 04.04.2025 13:48:22 w Wkurza mnie...
timi211 napisał(a):

niunio napisał(a):

timi211 napisał(a):

lirianka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

cb656 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Szmaciane torby, skarpetki, bluzy, koszulki, czapki... czy my naprawdę tak źle wyglądamy, że agencje chcą nas ubierać? Albo wymyślili, że będziemy darmową reklamą nosząc logo sponsora. emotka

Sami sobie jesteśmy winni biorąc udział w takich konkursach.
Rozumiem, że jest kilka nagród głównych, a reszta to reklamowe badziewie.
Nie odbierajmy tego szajsu, to może nie pożałują na lepsze nagrody hajsu.

Podzielam tę opinię. Jestem za totalnym bojkotem nagrodowego badziewia. emotka

Ja się bije z myślami i pokusą... czy pisać na ten nowy Lejs w żabie. Główna kusi, ale czy dokładać cegiełkę do walki o ścierki...

Mam to samo... Niby w końcu rozpinane bluzy na które nawet bym się pokusiła ale boję się że na plecach będzie wielkie logo organizatora a rozmiar znowu dostanę jakieś XL/XXL... EDIT: Okazuje się że konkurs jest dla wybranych sklepów więc nie gram bo na 5 Żabek które mam w mojej mieścinie - żadna nie jest "wybrana".

Ale właściwie, gdzie w regulaminie jest napisane, że to konkurs w wybranych sklepach Żabka?
Ogólnie jest napisane, że konkurs jest prowadzony w sklepach Żabka na terenie Rzeczypospolitej Polskiej.
Nie ma odnośnika do jakieś indywidualnie skomponowanej listy sklepów, tylko link kieruje na oficjalną stronę Żabki.
Moim zdaniem to Żabka ma jakiś błąd, przez co nie wyświetla wszystkich sklepów na mapce.

Mnie wkurza, że pogoda ma się zepsuć na weekend emotka Dzisiaj 20 stopni, a w weekend 7. Ech ten kwiecień plecień

Kupiłam 2 paczki laysów w Żabce, której nie było na tej mapie i nic mi nie zaliczyło, więc prawdopodobnie promocja jest tylko w wybranych sklepach

Na pewno kupiłaś paczki z listy produktów promocyjnych? Jeśli tak, to powinnaś dostać kod. To nie jest konkurs w wybranych sklepach.

Tak, sprawdziłam wszystko. Smaki są na liście, żappsy też wleciały normalnie, więc zakup był zaliczony przez apkę. Ale kodu brak.  Więc przeczytałam dokładnie regulamin i weszłam w ten link do sklepów Żabka z 4 pkt regulaminu i faktycznie mojego sklepu tam nie ma. Są tylko pojedyncze z danego miasta. Więc wszystko wskazuje na to, że sklep z jakiegoś powodu nie był objęty promocją.

Mi czasami te kody po czasie przychodziły Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7251505 Napisano: 04.04.2025 09:16:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
michalmichna napisał(a):

Jak wy wygrywacie w tym lidlu emotka  widzę kilka razy dziennie ktoś się chwali że wygrał. Zgłosiłem chyba 15 paragonów o różnych porach i jeszcze nic nie trafiłem emotka

Nie sądzę, by bramki się powtarzały. Niektórzy mają dostęp do setek paragonów. Cała filozofia. Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7251257 Napisano: 03.04.2025 10:23:29 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się, że zeszło ze mnie ciśnienie konkursowe. Wiadomo budżet ogólny jeszcze wymaga poprawy, ale nie będę już usilnie grać o to co sobie założyłem wygrać. A dlaczego? Bo z forum kupiłem korzystnie piec do pizzy, na który polowałem w konkursach od 2 lat (raz nawet moje inicjały były wśród laureatów, ale niby okazało się, że to nie ja). Tablet jakiś cudem wygrałem. Też od dwóch lat grałem o odkurzacz.. i stwierdziłem, że zaryzykuję i kupię podróbę Daysona z Ali i powiem szczerze, że daje radę ten sprzęt za niewielką cenę! I koty mnie z tym żwirkiem nawet już nie wkurzają.. emotka Wyświetl w wątku >>

radziosny

#7251125 Napisano: 02.04.2025 15:37:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Trochę taka mafia paragonowa.. tak z czystej ciekawości chciałbym wiedzieć jak to się odbywa, czy dużo mieszkańców w tym uczestniczy, czy jeden sklepik w danej miejscowości. Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7251119 Napisano: 02.04.2025 15:22:14 w Czy informują/ informowali?
Z SERTOPA informowali? Widzę, że lista z 3 etapu na stronie jest już. 
Z tą główną nagrodą to żartowałem wczoraj  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7251083 Napisano: 02.04.2025 13:42:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

Czyżby kolejni sklepikarze się nam objawili przy okazji wprowadzenia gry na paragony, bo z "naklejkowych" loterii ich nie kojarzę... https://www.nutella.com/pl/pl/xp/nutelladodajeusmiechu2025/laureaci.php

Więcej wygranych z Kraśnika, niż z Warszawy  emotka Wyświetl w wątku >>

radziosny

#7250757 Napisano: 01.04.2025 09:50:51 w moje dzisiejsze wygrane :)
Główna z SERTOP emotka   
Takie SMS-y z rana to ja lubię emotka Wyświetl w wątku >>

radziosny

#7250573 Napisano: 31.03.2025 15:27:13 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Yhh jak zwykle dla amooco jestem niewidzialny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7250531 Napisano: 31.03.2025 13:22:35 w skojarzenia
poczekalnia - SOR Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

radziosny

#7250509 Napisano: 31.03.2025 12:24:52 w co chcielibyście wygrać?
Chciałbym wygrać coś w końcu od Amooco. Może raz od nich coś wygrałem na początku kariery konkursowej emotka  (chociaż nie daję głowy).. Wyświetl w wątku >>