Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika radziosny

radziosny

#7250757 Napisano: 01.04.2025 09:50:51 w moje dzisiejsze wygrane :)
Główna z SERTOP emotka   
Takie SMS-y z rana to ja lubię emotka Wyświetl w wątku >>

radziosny

#7250573 Napisano: 31.03.2025 15:27:13 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Yhh jak zwykle dla amooco jestem niewidzialny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7250531 Napisano: 31.03.2025 13:22:35 w skojarzenia
poczekalnia - SOR Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

radziosny

#7250509 Napisano: 31.03.2025 12:24:52 w co chcielibyście wygrać?
Chciałbym wygrać coś w końcu od Amooco. Może raz od nich coś wygrałem na początku kariery konkursowej emotka  (chociaż nie daję głowy).. Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7249976 Napisano: 28.03.2025 10:49:37 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Z ciekawości po co podawaliście dane do wysyłki tych toreb skoro teraz narzekacie? Serio spodziewaliście się, że będą ze skóry?
Wkurza mnie właśnie to, że ludzie rzucają się na tego typu nagrody a potem się zastanawiają czemu te promocje są coraz gorsze. Jakby nikt danych nie odesłał to ktoś by się może nad tym zastanowił.

Jak nie odbierzecie w tym konkursie, to zaraz zrobią nowy z niewydanymi torbami emotka
Podtrzymuję, że mój brak wygranej nawet torby to była wygrana emotka

Gdyby to były tylko torby do wygrania to bym w życiu nie grała ale że jeszcze były bony do biedronki... No to wiadomo. Człowiek próbuje szczęścia.

Adam nie mówi o wzięciu udziału, tylko o odbiorze nagrody. Też jestem tego zdania, powinien smolar zostać z tym badziewiem. Coraz częściej właśnie smolar rozdaje taki szajs, traktują nas jak śmietnik. Przypomniało mi się to nieszczęsne eveline...

Wolałbym 15zł przelewem (pewnie za kuriera mniej więcej tyle płacą).. ale co zrobić. Myślałem, że trochę grubsze będą te torby. Wyświetl w wątku >>

radziosny

#7249618 Napisano: 27.03.2025 09:18:51 w PODZIĘKOWANIA
rettib
Udany zakup, dziękuję za szybką wysyłkę i dobry kontakt! Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7249610 Napisano: 27.03.2025 08:58:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lasiglasty napisał(a):

Kiedyś te akcje były naprawdę super, pamiętam jak Calgon robił promocję (chyba nawet przez kilka edycji), że do wygrania było 100 pralek w Kauflandzie. Albo jak Dr Gerard miał konkurs w Biedronce i było do wygrania sporo samochodów i tabletów, pamiętam jak wracałam wieczorem zmęczona z pracy pociągiem, ale jeszcze do Biedry zaszłam po ciastka emotka Szkoda, że takich emocji już nie ma, żeby cała społeczność żyła konkursem i czekała w napięciu na wyniki. Teraz te konkursy jakieś jałowe. Nawet Star już nie robi tego konkursu, że codziennie 1000 zł a raz w tygodniu 10000 zł. Zawsze była ta promocja na początku roku i czekanie aż Avanti opublikuje listę, jeszcze w starym stylu na tych swoich stronach, a nie tej platformie Joy.

Yhh ta platforma JOY to mi się teraz kojarzy z jakimś wielkim korpo niestety emotka  . Wcześniej jakoś więcej brałem udział w konkursach Avanti. Wyświetl w wątku >>

radziosny

#7247978 Napisano: 20.03.2025 10:28:30 w Kupię...
Ma ktoś piec do pizzy Ariete na sprzedaż? Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7247945 Napisano: 20.03.2025 08:28:57 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Wkurzam się niepotrzebnie czytając odpowiedzi w konkursach na FB. Większość "napisana" przez AI- zmienia się tylko szyk w zdaniach albo słowa. Przyzwoitość nie pozwoliłaby mi, sygnować swoimi danymi takich wypocin emotka A co dopiero w konkursach na hasło, których nie widzimy?!  Tysiące zgłoszeń, których organizatorom nie chce się czytać więc robią losowanko emotka

i tak jest coraz częściej. Ludzie posiłkują się AI i tym wygrywają. Od kiedy AI stał się dostępny dla każdego właściwie przestałam wygrywać na fejsie. Moje odpowiedzi są chyba zbyt normalne w przeciwieństwie do tych esejów, które co niektórzy piszą z pomocą AI. A często wygrywają eseje...

Ja tam wolałbym życie bez tego całego AI.. kolejki do lekarzy jak były tak są.. nic dobrego dla ludzi z tego nie będzie. Wszędzie te roboty, cyborgi, rakiety.. a bieda na świecie jak była tak jest.. Wyświetl w wątku >>

radziosny

#7247505 Napisano: 18.03.2025 14:42:32 w PODZIĘKOWANIA
0 0

radziosny

#7244850 Napisano: 06.03.2025 12:11:41 w moje dzisiejsze wygrane :)
Tablet z Jordana.. w końcu jakiś konkret! emotka Wyświetl w wątku >>

radziosny

#7244250 Napisano: 03.03.2025 15:16:36 w Popraw sobie humor...
yonex napisał(a):

Jakoś nie poprawiło mi to humoru, bo pewnie nie zdążyli już wyłonić zwycięzców emotka , ale ciekawe, że już wtedy były konkursy.. Wyświetl w wątku >>

radziosny

#7243986 Napisano: 01.03.2025 19:11:44 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
mandarynka16 napisał(a):

Milka gdzie najtaniej ? dzisiaj byłam w lekkim szoku jak widziałam ceny 20+

Ja w Kauflandzie ostatnio widziałem mała Milkę za 8zl.. dużo jak na to, że tam jest może max 30% kakao emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7243727 Napisano: 28.02.2025 15:27:28 w Czy informują/ informowali?
adamo86 napisał(a):

Belluczi napisał(a):

MDL napisał(a):

Whiskas widzę dalej "w formie", cisza.... ostatni etap jak i główna emotka

Teraz z ciekawości zerknęłam i pojawiła się lista zwycięzców. 

https://www.whiskas.pl/promocja/enter/

o proszę, czyli wyłonili wszystkich laureatów emotka

Czy to faktycznie było losowanie z poszczególnych 4 etapów? Czy jakiś wałek? Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7243405 Napisano: 27.02.2025 11:23:58 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Smolar o mnie zapomniał.. Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

#7243001 Napisano: 25.02.2025 16:04:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy mógłby mi ktoś w prosty sposób wytłumaczyć o co chodzi z loterią lodówkową kinder? To standardowa loteria, bramki, czy kto pierwszy ten lepszy? Wyświetl w wątku >>
0 0

radziosny

radziosny

#7241508 Napisano: 19.02.2025 08:26:02 w Wkurza mnie...
Zjadłem dziś rano całą tabliczkę czekolady jadąc do pracy. Nie wiem dlaczego, nie wiem po co.. 1/3 mojego dziennego zapotrzebowania energetycznego. Wyświetl w wątku >>

radziosny

#7241359 Napisano: 18.02.2025 14:20:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
radosna napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Hold-em napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

cala-w-trawie napisał(a):

Szkoda, że tak emotka szkoda, że nie losowanie na koniec jako rezerwa. Byłoby sprawiedliwiej emotka
Ale gratuluję sprytnym, co się załapali. Ja gapa tym razem, choć co jakiś czas sprawdzałam emotka

Nie żałuj, to początek konkursu, poza tym w tych kinderowych loteriach (o empik) tak właśnie wygląda sprawiedliwość emotka Jedna osoba zgarnie ile tylko da radę (spryt, możliwości finansowe) a druga nie trafi nic. I nawet jak w regulaminie kiedyś mieli że jedna osoba może wygrać jedną nagrodę to ludzie grali na siebie ale podając różne numery telefonu i maile bo kinder nie weryfikowało tego w żaden sposób.

Z ciekawości, dlaczego minusujesz mój komentarz? emotka

bo nie popieram takiej łapczywości emotka

Ooo myślałam że to ściema bo uprzedzano mnie by się niczym nie chwalić na tym forum, bo jest dużo złośliwych i zawistnych ludzi, którzy psują radość z wygranej. Miło Cie poznać “osobiście” emotka

No cóż, to udanych zakupów w empiku życzę  i traf więcej aby się jeszcze pochwalić tutaj jaką jesteś sprytną osobą.

A Tobie nanajka81 i wszystkim zawistnym osobom życzymy rocznej posuchy. Obrzydliwe zachowanie... emotka

Jak już tak sobie miło życzymy to Tobie również tego samego czego mi życzysz emotka

Pojutrze będę pełnoletnia na tym forum. Marzę o tym, żebyśmy byli dla siebie mili i życzliwi.
Na tym forum zawiązały się prawdziwe przyjaźnie. Rozwijajmy przy okazji wyobraźnię!
Wszelkie spory, kłótnie i waśnie powodują u mnie smutek. Nie kłóćcie się, proszę! 

I super, że są te przyjaźnie! Jednak nie oszukujmy się, konkursy to nie zawsze cukierkowy obraz naszej twórczości. To także kombinatorstwo. Nie mówię o tej konkretnej sytuacji, bo to akurat wina po stronie organizatora bardziej, ale jak ludzie z własnych domów robią magazyny z nagrodami to odechciewa się grać. Przynajmniej po kilku latach na forum mogę mniej więcej wywnioskować, gdzie będą przekręty, a gdzie nie. Wyświetl w wątku >>

radziosny

#7241215 Napisano: 18.02.2025 08:53:05 w co chcielibyście wygrać?
Jakąś główną nagrodę.. ale jak tu marzyć o głównych jak nawet zwykłe bony nie wpadają emotka Wyświetl w wątku >>