Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika tad_pole

tad_pole

#7136466 Napisano: 06.11.2023 09:33:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Super emotka  A jak jest z nagrodami natychmiastowymi Bielenda na gospodarstwo domowe? Bo widzę w regulaminie, że max 3 na osobę, a o gospodarstwie domowym jest mowa tylko w kontekście większych nagród. Może to ktoś potwierdzić, że można wygrać (i otrzymać) więcej niż 3 zestawy kosmetyków na gospodarstwo domowe? Wczoraj mama wygrała i po prostu zastanawiam się, czy dalej grać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tad_pole

#7136463 Napisano: 06.11.2023 09:27:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Orbit - w końcu trzeba kupić jedno czy dwa opakowania gum? Wyświetl w wątku >>
0 0

tad_pole

#7136032 Napisano: 03.11.2023 15:43:46 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
slomkab napisał(a):

Malena_ napisał(a):

Wedel IM
taki piękny wiersz napisałam, a nawet bon nie wpadł 🥲

Mam to samo odczucie

ja też emotka  może nie lubią wierszyków? Wyświetl w wątku >>
0 0

tad_pole

#7135867 Napisano: 03.11.2023 01:44:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

Pojawił się formularz z Wedla ITM Strona główna | Laureaci (amooco.com)  Sprawdzajcie, czy przepuszcza emotka

Kogoś przepuścił? Wyświetl w wątku >>
0 0

tad_pole

#7135525 Napisano: 01.11.2023 00:01:01 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zamykam jakże hojny październik plecakiem od Żubra emotka Wyświetl w wątku >>

tad_pole

#7135520 Napisano: 31.10.2023 23:31:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś się orientuje, jak to jest z loterią/konkursem Kinder? Czy jeśli wygrałam w loterii bon do allegro, to mogę wziąć udział w konkursie, by zawalczyć o 15k na rozwijanie talentu dziecka? Bo jest info o tylko jednej nagrodzie, ale nie wiem, czy dotyczy to 1 nagroda na loterię i 1 na konkurs? Ktoś podpowie? Wyświetl w wątku >>
0 0

tad_pole

#7135456 Napisano: 31.10.2023 18:43:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

agni5h napisał(a):

Wygrałam 500 zł z Kauflandu jedynym paragonem w całym konkursie.Radość przedwczesna, bo teraz zobaczyłam,że zamiast numer paragonu podać z dołu podałam górny....Czy ktoś miał taka sytuację, czy mogę pożegnać się z nagrodą...

Tak. Co prawda nie wygrałam, ale zorientowałam się po dodaniu zgłoszenia i napisałam do nich maila.

No i to jest podejście emotka Wyświetl w wątku >>

tad_pole

#7135414 Napisano: 31.10.2023 16:18:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ZetZ napisał(a):

Ok, a ten zapis w Gratisobraniu Kaufland ... W kwocie minimalnej 100 zł nie będą uwzględniane następujące produkty, coś tam coś tam : a także produkty oznaczone indywidualną naklejką z ceną.
Jak to interpretować? Mięso z lady z naklejka odpada? Hmm, bo nie odpisują mi. Ktoś, coś?

Daj znać, jak Ci coś odpiszą w tym temacie, bo też jestem ciekawa Wyświetl w wątku >>
0 0

tad_pole

#7135353 Napisano: 31.10.2023 13:48:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

asia8564 napisał(a):

lager napisał(a):

Czy w konku Kauflanda to samo pytanie jest w każdym z etapów?

Każdy etap inne pytanie emotka

A jest wymagany jakis produkt czy wystarczy swoje zakupy zrobić za min 100 zł. Nie wiem czemu ale nie mogę otworzyć żadnych regulaminów z nie tylko tego konka

Dowolne zakupy za 100 zł, poza alkoholem, tytoniem i czymś tam jeszcze. Najbezpieczniej brać szynkę i bryzę, to będzie na konkurs bryzowy dodatkowo emotka

A konkurs z Bryzą to nie jest już zakończony? Wyświetl w wątku >>
0 0

tad_pole

#7135267 Napisano: 31.10.2023 11:35:50 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bilety do Suntago z Rockstar emotka emotka  Super, bo bardzo je chciałam! Wyświetl w wątku >>

tad_pole

#7135264 Napisano: 31.10.2023 11:32:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

Czy z Kauflanda da sie wygrać dwa razy na te same dane?

Mam nadzieję, że tak.  W tamtym etapie wygrałam 100 zł, a dziś 1000 zł. W regulaminie jest zapis, że "Jeden Uczestnik może wygrać tylko jedną Nagrodę w danym Etapie Konkursu". Ktoś z Was jeszcze wygrał w dwóch etapach i może to potwierdzić? Wyświetl w wątku >>

tad_pole

#7135200 Napisano: 31.10.2023 09:44:51 w moje dzisiejsze wygrane :)
10 minut temu dzwoniła Pani z Kauflanda! Mam 1000 zł emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

tad_pole

#7135158 Napisano: 31.10.2023 01:08:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
norweska20 napisał(a):

No o klops....loteria Kinder jajko niespodzianka zakończona przed czasem ..nie ma już możliwości wyslania zgłoszenia..komunikat o zakończeniu przyjmowania zgłoszeń:(

Napisz do nich emotka Wyświetl w wątku >>

tad_pole

#7135137 Napisano: 30.10.2023 22:31:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak długo weryfikują z Zozoli i jak szybko wysyłają kod do odebrania nagrody? Wyświetl w wątku >>
0 0

tad_pole

#7135096 Napisano: 30.10.2023 20:45:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Catcat napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

asper01 napisał(a):

Serio mam w Biedronce iść po pieczątkę, że kupiłem Bonduelle? Co to za durna agencja to organizuje?:/

W biedronce jedynie warto kupić dwupaki malutkich puszek typu buraczki lub te z fasolą itd ze standu. Klasycznie dostępna kukurydza w dwupaku ma zły opis, ale robię zdjęcie paragonu z produktem z widoczną tą gramaturą, co na opisie na paragonie i liczę na cud emotka

Bez sensu ja mam paragon z Dino, też źle opisany. Rozumiem jak już się wygra jakąś bardziej wartościową nagrodę iść po pieczątkę, ale tak za każdym paragonem? o.O

To jest totalnie bez sensu. Mi w ten sposób już kilka paragonów przepadło, bo nie będę latać za każdym razem po pieczątkę, a jak się okazuje, mało gdzie są one dobrze opisane. Organizatorzy się nie popisali emotka Wyświetl w wątku >>

tad_pole

tad_pole

#7134854 Napisano: 29.10.2023 23:25:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maryjane napisał(a):

tad_pole napisał(a):

tad_pole napisał(a):

malmika napisał(a):

tad_pole napisał(a):

malmika napisał(a):

tad_pole napisał(a):

malmika napisał(a):

agnesita napisał(a):

Hochland, co zrobić żeby zdjęcie przeszło, cały czas mam błąd podczas wgrywania pliku... emotka

U mnie to samo emotka

I jak ten Hochland, udaje się Wam wysyłać? Bo nie wiem, czy zawracać sobie głowę

U mnie dalej nie poszło

Hmm może trzeba napisać do nich maila, że pojawił się taki problem przed zakończeniem konkursu

Myślałam o tym, ale nie znalazłam w regulaminie żadnego maila kontaktowego..

Widzę, że pisali do nich ludzie na FB 3 godziny temu. Odpisali, żeby teraz spróbować i niby się udało.

W regulaminie znalazłam tylko taki adres mailowy daneosobowe@hochland.com. Napisałam

Czy to jeszcze dziś przejdzie? Ale jestem na siebie zła, że zwlekałam do ostatniego dnia ! emotka

Ja trochę też... ale piszmy grupowo na FB i na maila. Czym więcej osób napisze, tym większa szansa, że coś z tym zrobią Wyświetl w wątku >>
0 0

tad_pole

#7134850 Napisano: 29.10.2023 23:00:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tad_pole napisał(a):

malmika napisał(a):

tad_pole napisał(a):

malmika napisał(a):

tad_pole napisał(a):

malmika napisał(a):

agnesita napisał(a):

Hochland, co zrobić żeby zdjęcie przeszło, cały czas mam błąd podczas wgrywania pliku... emotka

U mnie to samo emotka

I jak ten Hochland, udaje się Wam wysyłać? Bo nie wiem, czy zawracać sobie głowę

U mnie dalej nie poszło

Hmm może trzeba napisać do nich maila, że pojawił się taki problem przed zakończeniem konkursu

Widzę, że pisali do nich ludzie na FB 3 godziny temu. Odpisali, żeby teraz spróbować i niby się udało.

W regulaminie znalazłam tylko taki adres mailowy daneosobowe@hochland.com. Napisałam Wyświetl w wątku >>
0 0

tad_pole

#7134840 Napisano: 29.10.2023 22:35:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malmika napisał(a):

tad_pole napisał(a):

malmika napisał(a):

tad_pole napisał(a):

malmika napisał(a):

agnesita napisał(a):

U mnie to samo emotka

U mnie dalej nie poszło

Wyświetl w wątku >>
0 0

tad_pole

#7134834 Napisano: 29.10.2023 22:21:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malmika napisał(a):

tad_pole napisał(a):

malmika napisał(a):

agnesita napisał(a):

U mnie to samo emotka

U mnie dalej nie poszło

Hmm może trzeba napisać do nich maila, że pojawił się taki problem przed zakończeniem konkursu Wyświetl w wątku >>
0 0