Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Yazpik

Yazpik

#7090330 Napisano: 27.04.2023 10:15:01 w Czy informują/ informowali?
Czy maile z Lidla poszły? emotka Czy wnioskujecie o wygranych z listy? Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7089171 Napisano: 20.04.2023 09:34:09 w Czy informują/ informowali?
adamo86 napisał(a):

aleksiak napisał(a):

Eris Superpharm cisza?

Podobno wyniki są:
https://www.e-konkursy.info/forum/szukaj?forum_id=1&item1=Eris#p7089014

A były już maile? Bo chyba widzę się na liście, ale nic nie doszło...? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7087045 Napisano: 04.04.2023 18:51:39 w Czy informują/ informowali?
Czy ktoś coś wie o Kinder Chocolate? Zawsze informowali we wtorki, a dziś chyba jeszcze nic. Oszczędźcie mi bezsensownego czekania i robienia nadziei, jeśli coś wiecie, please emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7086976 Napisano: 04.04.2023 12:59:57 w Czy informują/ informowali?
Czy Kinder Chocolate już dziś informowało? Bo zwykle robili to we wtorki... Wyświetl w wątku >>

Yazpik

#7086933 Napisano: 04.04.2023 09:10:32 w Czy informują/ informowali?
Czy Psi Patrol w Smyku już cały poinformowany, czy tylko same figurki? Widziałem jeden wpis, a nagród było dość dużo... Ma ktoś info o bazie albo o głównej? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7082700 Napisano: 05.03.2023 21:12:08 w Czy informują/ informowali?
No i Wawel się obudził . Super emotka Dajcie znać, jak komuś wpadnie smartfon emotka Żeby było wiadomo, że już można czekanie odpuścić emotka Wyświetl w wątku >>

Yazpik

#7082662 Napisano: 05.03.2023 12:13:18 w Czy informują/ informowali?
maryjane napisał(a):

Czy były już wyniki Finlandii?   (https://www.e-kon...s-byc-tu-i-teraz-18)

Nie, mają jeszcze dużo czasu, do piątku w przyszłym tygodniu emotka Wyświetl w wątku >>
1 maryjane 0

Yazpik

#7082402 Napisano: 03.03.2023 09:42:40 w Czy informują/ informowali?
ashanti napisał(a):

magdazamosc napisał(a):

ashanti napisał(a):

magdazamosc napisał(a):

sabart napisał(a):

A pisał ktoś do Fortuny czy informowali wszystkie stopnie nagród?

ja pisałam wczoraj do nich, ale nie odpisali jeszcze emotka

I odezwali się? Mi na maila nie odpisali emotka

niestety nie, nie odezwali się. Koleżanka pisała do nich kilka godzin wcześniej w innej sprawie i jej odpisali wczoraj. Wygląda to tak, jakby po prostu nie chcieli odpowiedzieć emotka

O kurczę! Na fb Wawel też ludzie dopytują o to, czy główne nagrody poinformowane, mieli się naradzić z organizatorem i też ciszaemotka

Coraz smutniejsza ta historia z Wawelem. W poniedziałek czekałem, we wtorek łudziłem się, że dokończą informowanie z poniedziałku, w środę miałem nadzieję, że ten jeden dzień przerwy to wypadek przy pracy i na pewno doinformują dalej, w czwartek czekałem na jakikolwiek znak, a dziś to już chyba faktycznie - pora pogodzić się z tym, że inne nagrody prócz cukierków - wyparowały i ich już nie będzie... emotka Ani maili, ani odebrania telefonu, ani znaku na fb... Wyświetl w wątku >>

Yazpik

#7082281 Napisano: 02.03.2023 10:09:24 w wątek bezrobotnego konkursowicza :)
dwaburekoty napisał(a):

Hej, czy jest ktoś na tej grupie, kto rzucił pracę i się w pełni zajmuje konkursami?
Dobrze się na tym wychodzi ekonomicznie?

Pół roku temu zmieniłam pracę - nienawidzę jej! Mogłabym w teorii wrócić do poprzedniej, ale im dłużej o tym myślę, tym bardziej widzę znamiona mobbingu (ogarniałam najważniejszy dział w firmie, a tylko słyszałam, że musimy udawać, że pracujemy, żeby nas nie wyrzucili, lekceważące machanie ręką na moje prośby, obietnice awansu bez żadnego pokrycia, żebym tylko została, telefony wieczorem itp itd - długo by wymieniać).
Obecna praca - zdalna,  jestem już tutaj 6 miesięcy i szczerze jej nienawidzę. Jest tylko jeden problem - świetne pieniądze emotka  
Mieszkam pod Poznaniem, więc w teorii pracę mogę mieć od ręki ze względu na najniższe bezrobocie w kraju, ale już nie takie wynagrodzenie i kwestie dojazdu, który znów zajmie mi 2h dziennie.

No to się wygadałam emotka .

Ale do brzegu: dobrze jest żyć tylko z konkursów?

Ja też bym się na to nie zdecydował, bo tworzysz tym nieświadomie presję i generujesz sobie dodatkowy stres - "O rany, w tym miesiącu za mało wygrałam,  MUSZĘ wygrać więcej, bo potrzebuję pieniędzy", "Jezu, nie idzie mi, jednak na etacie była spoko kasa", "Weny nie mam! Ratunku! Przecież to moje źródło utrzymania!".
Choć sam chętnie bym zostawił etat i sprawdził, jak to jest - nie zdecydowałem się, właśnie ze względu na presję. Wolę sobie ponarzekać, że nie mam czasu na konkursy i dlatego nie wygrywam, bo nie daję skutecznych zgłoszeń (z braku weny, czasu i świeżej głowy), niżbym siedział z tą świeżą głową, miał czas od rana do nocy, a i tak nie miał weny i nadal nic nie wygrywał emotka (a wena - wiadomo - niewdzięczna jest, przychodzi niespodziewanie, nigdy na zawołanie, nigdy gdy potrzeba) emotka Czasem coś wpadnie - miło, ale jak nie - nie rwę włosów z głowy, trudno emotka Wyświetl w wątku >>

Yazpik

#7082141 Napisano: 01.03.2023 13:57:09 w Czy informują/ informowali?
sabart napisał(a):

A pisał ktoś do Fortuny czy informowali wszystkie stopnie nagród?

Ja nie. Ale przydałoby się, żeby ktoś napisał. A może oni padli ofiarą grypy, wszyscy, i ich tak ścięło, że nie mają siły na home office dzwonić do laureatów?
Tak, tak, wiem, marzenia ściętej głowy. Moja wyobraźnia podsuwa mi różne scenariusze, bo jakoś nie może przyjąć tej wersji, że już po wszystkim emotka Wyświetl w wątku >>
1 sabaka 0

Yazpik

#7082107 Napisano: 01.03.2023 10:39:17 w Czy informują/ informowali?
slomkab napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

mietowa napisał(a):

anaesth napisał(a):

ewikewikk napisał(a):

Hydrozagadka napisał(a):

ashanti napisał(a):

rufus napisał(a):

Poszly glosniki i flipy z wawelu?

Raczej nie... trochę to dziwne, że wczoraj poszły tylko maile o słodyczach  emotka  dzisiaj cisza, jakby już zamknęli temat emotka

Widocznie nasze laurki były zbyt słabe dla organizatora i nie da nam tych telefonów emotka emotka emotka

Nie, nasze zgłoszenia były tak fantastyczne, że jeszcze się nie pozbierali z wrażenia emotka

Tyle ludzi czeka na marzec po słabym lutym - agencja to robi specjalnie, żeby parę osób z forum mogło rozpocząć nowy miesiąc z przytupem emotka emotka

O, i to mi się podoba. Plan na jutro jest taki: 1) do południa zostaję ciocią emotka  2) popołudniu wpada telefon na rozpoczęcie marca emotka . Ideolo!

Może czekają na moje urodziny, żeby złożyć życzenia telefonicznie emotka

Moje też nie długo więc czekam

A ja czuje w kościach ze już poinformowali ale ludzie się nie przyznają i dlatego nie wiemy …

Serio? Myślicie, że z tych 28 wygranych ani jeden nie miałby litości na forum dla oczekujących i by się nie przyznał? emotka Wyświetl w wątku >>

Yazpik

#7082101 Napisano: 01.03.2023 10:29:15 w Czy informują/ informowali?
iwona0103 napisał(a):

mietowa napisał(a):

anaesth napisał(a):

ewikewikk napisał(a):

Hydrozagadka napisał(a):

ashanti napisał(a):

rufus napisał(a):

Poszly glosniki i flipy z wawelu?

Raczej nie... trochę to dziwne, że wczoraj poszły tylko maile o słodyczach  emotka  dzisiaj cisza, jakby już zamknęli temat emotka

Widocznie nasze laurki były zbyt słabe dla organizatora i nie da nam tych telefonów emotka emotka emotka

Nie, nasze zgłoszenia były tak fantastyczne, że jeszcze się nie pozbierali z wrażenia emotka

Tyle ludzi czeka na marzec po słabym lutym - agencja to robi specjalnie, żeby parę osób z forum mogło rozpocząć nowy miesiąc z przytupem emotka emotka

O, i to mi się podoba. Plan na jutro jest taki: 1) do południa zostaję ciocią emotka  2) popołudniu wpada telefon na rozpoczęcie marca emotka . Ideolo!

Może czekają na moje urodziny, żeby złożyć życzenia telefonicznie emotka

Kiedy te urodziny? Bo nie wiem, czy dziś trzymać telefon w ręku, czy mogę go jednak odłożyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7082100 Napisano: 01.03.2023 10:28:32 w Czy informują/ informowali?
primo2219 napisał(a):

Soplica ostatni etap?

Z przedostatniego etapu konkursu były już maile, a z ostatniego etapu zapewne będą pod koniec tygodnia albo na początku następnego emotka Wyświetl w wątku >>
1 primo2219 0

Yazpik

#7081971 Napisano: 28.02.2023 13:14:00 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kaka72 napisał(a):

Wawel wysłałam tylko jedno zgłoszenie,ale jakie dopracowane... szkoda ,że to tylko moja opinia ☹️

I ja, i ja. Ale nadal nie wierzę, że nic się nie udało. To w konkursach, gdzie nieraz są 3 nagrody - zawsze znajdzie się ktoś na forum (a jeśli nie osobiście, to pochwali się pocztą pantoflową, przez kolegę/koleżankę), a tutaj nikt by nie wygrał żadnego z dwudziestu głośników? I z ośmiu telefonów? Unbelivable emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7081962 Napisano: 28.02.2023 12:21:24 w Czy informują/ informowali?
ashanti napisał(a):

Fortuna rozdała trochę słodyczy i cześć? emotka emotka

To chyba niemożliwe. Nikt by się nie pochwalił 28 innymi nagrodami? Mi się też wydaje, że dopiero będą pisać/dzwonić. Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7081349 Napisano: 24.02.2023 07:52:30 w Czy informują/ informowali?
Czy BIC Hebe informował o wszystkich nagrodach? Bo mało osób się pochwaliło. Były vouchery na kolację? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7068463 Napisano: 15.12.2022 18:11:38 w Czy informują/ informowali?
Czy Benecol wysyłał maile z formularzami do wypełnienia, czy na razie dał tylko wyniki na stronie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#6873063 Napisano: 29.07.2022 21:24:29 w Czy informują/ informowali?
Czy rio mare wysłało maile? Czy jest tylko lista? Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#6837361 Napisano: 13.01.2022 13:27:49 w Czy informują/ informowali?
mrs-mg napisał(a):

adamo86 napisał(a):

sabanerro napisał(a):

Yazpik napisał(a):

Czy dziś porta kogoś informowała z konkursu Magiczne drzwi? 

Ja brałam udział, ale niky nic mnie nie informował

Ja też nic nie mam. Ale patrząc na prace które ludzie wstawiają na FB przy poście o konkursie to nie spodziewam się niczego wielkiego emotka

Informowali wczoraj - u mnie, niestety, tylko nagroda dodatkowa

A wiadomo, że ktoś dostał główną? Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#6837360 Napisano: 13.01.2022 13:26:55 w Czy informują/ informowali?
adamo86 napisał(a):

sabanerro napisał(a):

Yazpik napisał(a):

Czy dziś porta kogoś informowała z konkursu Magiczne drzwi? 

Ja brałam udział, ale niky nic mnie nie informował

Ja też nic nie mam. Ale patrząc na prace które ludzie wstawiają na FB przy poście o konkursie to nie spodziewam się niczego wielkiego emotka

Wstawiają, ale te prace nie są za bardzo oryginalne. Jak się wpisze w Google magiczne drzwi to wyskoczy takich milion. A te pierwsze w ziemi to zwykła ozdoba ogrodowa, do kupienia w sklepie. Ja tam wciąż - jak głupi - mam nadzieję, że jednak wszystkich nie informowali... jeśli ktoś dostał maila, niech mnie oświeci i skróci moje męki i oczekiwanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0