Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Yazpik

Yazpik

#7097967 Napisano: 04.06.2023 15:49:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A czy ktoś też ma problem z Rodowitą? Wysyłam, kółko sie kręci, kręci, captcha wygasa i nic się nie dzieje. Żadnego podziękowania ani komunikatu... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7096636 Napisano: 30.05.2023 15:32:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rafi85642513 napisał(a):

Widzieliście laureatów konkurs nuii na Facebooku ? Widział ktoś  zwycięskie prace ??? To jest śmiech na sali , nie mówię , że moje zdjęcie było lepsze ale było tyle dobrych pracochłonnych zdjęć a wygrało jakieś zdjęcie loda podniesionego do góry …. Jak myślicie czy ten konkurs jest ustawiony ? Czy może losują zdjęcia  ?

Mnie zdegustowali. Widocznie nie trzeba myśleć żeby było kolorowo, pomysłowo, kreatywnie, zachęcająco - wystarczy położyć loda na trawie albo po prostu trzymać w ręku. I jest - gotowy przepis na wygraną! Ta daaam! emotka W drugim etapie może zamiast trawy może być lód w krzakach? Albo lód leżący na chodniku? (ps. bierzcie pomysły i częstujcie się śmiało emotka
) Wyświetl w wątku >>

Yazpik

#7094504 Napisano: 19.05.2023 13:21:10 w moje dzisiejsze wygrane :)
Hulajnoga z Danone emotka

Za to brak sosów z Heinza. Niby nic, a jednak ta porażka z sosami boli emotka Wyświetl w wątku >>

Yazpik

#7093904 Napisano: 17.05.2023 11:35:34 w Czy informują/ informowali?
CZy te pyrkony poszły w jednej chwili, czy ślą systematycznie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7093667 Napisano: 16.05.2023 12:11:43 w Czy informują/ informowali?
ananaska napisał(a):

Majówka z Colianem? (Intermarche)

Czas na wybór do 15.06 emotka Jeszcze dłuuuugo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7093488 Napisano: 15.05.2023 18:14:11 w Czy informują/ informowali?
Yazpik napisał(a):

Jeszcze dzwonią, czy już można porzucić nadzieje? emotka

Uff, dzwoni, odpowiem sam sobie emotka Wyświetl w wątku >>

Yazpik

#7093483 Napisano: 15.05.2023 17:54:11 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Przetestuję ten wątek. Szykowałem się na thermomixa, a tymczasem nie wygrałem nawet 200 zł... No nie powiem, trochę żenada, musiałem się bardzo rozminąć z tematem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7093482 Napisano: 15.05.2023 17:52:44 w Czy informują/ informowali?
Jeszcze dzwonią, czy już można porzucić nadzieje? emotka Wyświetl w wątku >>

Yazpik

#7093390 Napisano: 15.05.2023 13:40:39 w Czy informują/ informowali?
onlyrybka napisał(a):

andii napisał(a):

A czy z Dino -Rodowita  l etap informowali?

Nie, ponieważ nie ma listy i nie ma także wpisów o wygranej emotka

O jeny, jak trzymają w niepewności... I nie wiem, czy to opóźnienie wróży ewentualną wygraną (bo uważnie wszystko przejrzą, sumiennie ocenią), czy nie (bo np. mają jakieś problemy ze stroną, ze zgłoszeniami i nie mogą ogarnąć, albo im coś poginęło, nie działa)... Takie opóźnienia to dla konkursowiczów TORTURY emotka Czy ktoś im o tym wspominał? emotka Wyświetl w wątku >>

Yazpik

#7093091 Napisano: 13.05.2023 10:58:27 w Czy informują/ informowali?
onlyrybka napisał(a):

Shifo napisał(a):

Yazpik napisał(a):

Czy Rodowita do kogoś pisała? Bo wyniki pierwszego etapu chyba już dziś, prawda? emotka

Ja tez czekam emotka

Ja też emotka

Ajjj, chyba przetrzyma nas ta Rodowita w niepewności przez weekend. Ktoś do nich pisał z pytaniem, kiedy będą wyniki? emotka Wyświetl w wątku >>
1 Shifo 0

Yazpik

#7092940 Napisano: 12.05.2023 13:52:52 w Czy informują/ informowali?
Czy Rodowita do kogoś pisała? Bo wyniki pierwszego etapu chyba już dziś, prawda? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7092671 Napisano: 11.05.2023 09:58:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś miał tak, że w konkursie 0,0 przeciwwskazań w Lidlu nie przyszło mu powiadomienie mailowe? Bo u mnie było podziękowanie na stronie, ale maila nie było i dopiero teraz zauważyłem... Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7092551 Napisano: 10.05.2023 17:01:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ktosiek1 napisał(a):

xjustx napisał(a):

[quote=Wiem, że poszły lazy bagi, pytam o bony 

atanerka]

xjustx napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Trzeba do nich dzwonić i ich męczyć ,bo nie odpisują . Po telefonie do nich za chwile odpisują . Moj mem jest w galerii a nie wygrał i w ramach przeprosin dali lazy bag

Otrzymał ktoś w ogóle maila o wygranym bonie z 2 etapu? Mój mem też jest w galerii a maila brak. Mam wrażenie, że nie zostały wysłane

Ja dostałam maila z wygrana 4.05. Lazy bag, mem jest w galerii

Wiem, że poszły lazy bagi. Pytam o bony

Wydaje mi się że coś im się sypnęło i bonów nie i inormowali. Może nie mają ich jednak, bo nawet na reklamacje dali komuś lazy baga

Bony na pewno poszły, mam ja i jeszcze jeden konkursowy znajomy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7092231 Napisano: 09.05.2023 13:13:04 w Czy informują/ informowali?
ktosiek1 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

olywka napisał(a):

asper01 napisał(a):

olywka napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

A co z tym Lech Easy?....

4.05 dostałam maila (jeśli pytasz o Lech Easy Netto)

Bon? Bo chyba nikt się nie chwalił bonami

No właśnie chodzi o bony i ewentualnie bilety za memy które są w galerii, a do tej pory brak maila. Drugi etap oczywiście

Widzę siebie w galerii gdzieś w połowie - maila nadal brak, jeszcze dziś poczekam, może z drobnym opóźnieniem się odezwą  emotka

Ta galeria nie ma raczej nic wspólnego z nagrodami, bo ja dostałem info o bonie w zeszłym tygodniu, a w galerii nie ma mnie w ogóle.

Całkiem możliwe,że nie ma emotka  choć wg. Regulaminu powinna mieć. Cytuję:

§ 4 . 5. W dniu wyboru Laureatów, o którym mowa w ust. 4 powyżej, na Stronie Konkursu w dedykowanej zakładce opublikowany zostanie ranking z Laureatami, obejmujący imię i pierwszą literę nazwiska Laureata oraz wyróżnione Zadanie Konkursowe. Laureaci zostaną umieszczeni w rankingu w kolejności przyznanych im nagród odpowiednio I, II i III stopnia.

Może w takim razie warto napisać do Organizatora? Zwłaszcza, że terminy na info chyba już minęły emotka

Lech Easy Netto podobno już pozamiatane

Jakaś ściema z tym konkursem. Na forum wpisy tylko o lazy bagach. Nikt chyba bonem się nie pochwalił ani biletami. No chyba że jest już tak źle, że nawet 50 zł do Netto ludzie się nie chwala. Ale toretycznie bonów było więcej niż lazy bagow i cisza?.... O voucherach na bilety lotnicze nie wspomnę

Bony do Netto były, bo dostałem maila w ubiegłym tygodniu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7092228 Napisano: 09.05.2023 13:03:07 w Czy informują/ informowali?
adamo86 napisał(a):

Faktoria Win wczoraj wysyłała @ i tylko jeden wpis? emotka

Niech się ulituje i pochwali ktoś jeszcze, bo będę się łudził do jutra... emotka Może te jedne, jedyne kieliszki to jakaś rezerwa? Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7090583 Napisano: 28.04.2023 15:00:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

Yazpik napisał(a):

adamo86 napisał(a):

Yazpik napisał(a):

mietowa napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Yazpik napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Moj cały czas w pierwszej 5 jest. Od poczatku tam jest. Ciekawe czy cos pozmieniają czy to już tak zostanie ? Bo emaili chyba jeszcze nie było ?

Życzę wygranej, ale wydaje mi się, że może się jeszcze pozmieniać. Trochę dziwnie by było, gdyby główne wybrali jeszcze zanim się zakończył konkurs emotka

u mnie z 2 etapu email o 50 zł był kilka dni temu...

U mnie też.

Kilka dni temu , czyli ile? Czy to znaczy, że jak zamieszczałem zgłoszenie ostatniego dnia, to już było po konkursie? emotka Zaczynam już wątpić, żeten ranking się zmieni. Chyba faktycznie zaczęli majówkę szybciej i rozwiązali przed zakończeniem.

W komentarzu do konkursu pioge7 napisał, że 26.04 był mail. Czyli dzień po zakończeniu 2 etapu. Mimo, że rozstrzygnięcie powinno być dzisiaj.
26.04 jeszcze nie było tych wszystkich memów w galerii co są teraz.
Ja nie mam pojęcia o co chodzi emotka
Może podciągnęli tych z 18.04 do 1 etapu?

Ech, chyba ten konkurs zaliczę do porażek organizacyjnych. Jakbym wiedział, że te memy, które od początku były na szczycie listy rankingowej już tak zostaną, to bym sobie darował udział. Bo ewidentnie organizator ma wywalone na wyniki i przejrzystość gry.

emotka  dopiero teraz doczytałem, że konkurs trwał do 25.04, ale za ostatni dzień nie przewidzieli nagród emotka

Ale bezsens... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7090581 Napisano: 28.04.2023 14:48:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

Yazpik napisał(a):

mietowa napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Yazpik napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Moj cały czas w pierwszej 5 jest. Od poczatku tam jest. Ciekawe czy cos pozmieniają czy to już tak zostanie ? Bo emaili chyba jeszcze nie było ?

Życzę wygranej, ale wydaje mi się, że może się jeszcze pozmieniać. Trochę dziwnie by było, gdyby główne wybrali jeszcze zanim się zakończył konkurs emotka

U mnie też.

Kilka dni temu , czyli ile? Czy to znaczy, że jak zamieszczałem zgłoszenie ostatniego dnia, to już było po konkursie? emotka Zaczynam już wątpić, żeten ranking się zmieni. Chyba faktycznie zaczęli majówkę szybciej i rozwiązali przed zakończeniem.

W komentarzu do konkursu pioge7 napisał, że 26.04 był mail. Czyli dzień po zakończeniu 2 etapu. Mimo, że rozstrzygnięcie powinno być dzisiaj.
26.04 jeszcze nie było tych wszystkich memów w galerii co są teraz.
Ja nie mam pojęcia o co chodzi emotka
Może podciągnęli tych z 18.04 do 1 etapu?

Ech, chyba ten konkurs zaliczę do porażek organizacyjnych. Jakbym wiedział, że te memy, które od początku były na szczycie listy rankingowej już tak zostaną, to bym sobie darował udział. Bo ewidentnie organizator ma wywalone na wyniki i przejrzystość gry. Wyświetl w wątku >>
1 ktosiek1 0

Yazpik

#7090577 Napisano: 28.04.2023 14:43:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Yazpik napisał(a):

anialistopad napisał(a):

U mnie też.

Kilka dni temu , czyli ile? Czy to znaczy, że jak zamieszczałem zgłoszenie ostatniego dnia, to już było po konkursie? emotka Zaczynam już wątpić, żeten ranking się zmieni. Chyba faktycznie zaczęli majówkę szybciej i rozwiązali przed zakończeniem. Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7090559 Napisano: 28.04.2023 13:07:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Życzę wygranej, ale wydaje mi się, że może się jeszcze pozmieniać. Trochę dziwnie by było, gdyby główne wybrali jeszcze zanim się zakończył konkurs emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7090540 Napisano: 28.04.2023 12:07:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Te wyniki w Lech it easy to jeszcze chyba nie te ostateczne, bo są obrazki podpisane "test", wydaje mi się, że może niedługo wstawią, a teraz nad tym pracują... emotka Poza tym - te główne na górze wisiały już kilka dni, więc wątpię, żeby tak zostawili emotka Wyświetl w wątku >>
1 adamo86 0