Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Yazpik

Yazpik

#7219473 Napisano: 07.11.2024 10:57:21 w Czy informują/ informowali?
ananaska napisał(a):

taak napisał(a):

Lego Empik Kiora informowała? emotka  teoretycznie czas do jutra, ale może informują wcześniej?

informowali wczoraj e-mailem po godzinie 14.

uuu, a to szkoda. Powiedzcie mi, czy w tym konkursie były jakieś maile potwierdzające wzięcie udziału w konkursie, przychodzące zaraz po wysłaniu zgłoszenia? Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7217239 Napisano: 29.10.2024 12:51:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Myślicie, że serio ostatni etap Prince Polo był wczoraj poinformowany? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7216837 Napisano: 27.10.2024 17:41:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś może wysyłał zgłoszenie na konkurs Ameet w empiku? Przyszło Wam powiadomienie od Kiory że dziękują za udział w konkursie na maila?? Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7216833 Napisano: 27.10.2024 17:21:14 w Pomocy!!!!
Czy z konkursu Kiory empik/książki Lego przychodzą jakieś maile potwierdzające wzięcie udziału? Czy nic i tylko powiadomienie na stronie? Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7205410 Napisano: 12.09.2024 09:47:51 w Wkurza mnie...
Jestemnowa napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Wkurzyło mnie DPD. Zamówiłam 4 paczki do jednego punktu odbioru. Choć może bardziej Żabka wkurzyła? Wszystko było z Allegro, to w historii zakupów widziałam status przesyłki. Wyskoczyło, że o dziesiątej: nie przekazana do punktu odbioru - paczka nie spełnia wymogów. Wszystkie cztery. Potem o piętnastej: niedoręczona z powodu nieobecności odbiorcy - osoba upoważniona do odbioru nieobecna. Serio? Po czym na drugi dzień zaczęły spływać stopniowo powiadomienia, że dotarła paczka do punktu, ALE: jedna do delikatesów, druga do żabki jakiś kilometr dalej, trzecia w żabce 2 km dalej, a czwarta w żabce 300m dalej od tej drugiej. Nie mogli chociaż dwóch ostatnich dać do jednej? No chyba jaja jakieś. Niby specjalnie daleko nie mam, ale takie głupie jeżdżenie i DLACZEGO każda do innego punktu?
Plus weszłam dziś na edziennik, przypadkiem, bo spotkałam znajomą w sklepie i rozglądała się za farbami, mówiła, że jest wiadomość od pani z plastyki. No. Była. Z piątego września. Dostałam maila, że jest wiadomość, ale szóstego i dotyczyła wiadomości od wychowawcy, tylko tą jedną widziałam w dzienniku. A tam jeszcze dwie kolejne... ten eduvulcan to jakaś pomyłka. Każą płacić prawie 40zł od dziecka, by w aplikacji były powiadomienia i możliwość odczytania wiadomości. Tylko że miały przychodzić maile, że czeka wiadomość i wtedy przez przeglądarkę mogę za darmo sprawdzić kto co pisał. Dotarł jeden na cztery. Skoro już we wrześniu takie jaja, to się boję co będzie dalej.
Do tego garściami wypadają mi włosy. Mówią, że przez stres. Jak tu się nie stresować? Trycholog sprzedał peeling za kupę kasy, zalecił szampon z apteki i mezoterapię za kupę hajsu. Już chyba wolę kupić jednorazowo perukę... niedługo mogę potrzebować, bo wypadła mi przynajmniej 1/3 włosów w 3 miesiące. Nawet po covidzie aż tak nie leciały. Piję kolagen, wybieram się na badania krwi, ale co jeszcze mogę zrobić?
Wyszedł przydługi post, ale kapkę mi lżej.

Też mam problem z powiadomieniami z eduvulcan ale systematycznie do niego zaglądam i sprawdzam . Co do stresu i wypadania włosów zbadaj poziom żelaza może jakaś anemia   emotka  . Przechodziłam to ostatnio u mnie wypadanie włosów  , brak koncentracji totalny , zmęczenie  , mrowienia , drętwienia różnych części ciała . Na konkurs zdanie napisać to był wyczyn bo ciągle zapominałam jakie jest pytanie . Ja nawet na krześle obrotowym nie mogłam się zakręcić bo od razu karuzela w głowie . Zwykle badanie krwi , które oceni lekarz będzie najlepszym rozwiązaniem .

No jakbym o swoich włosach czytała. Mnie też wypadają. Każde mycie - garść kłaków zapycha odpływ, przy suszeniu fruwają po całej łazience, a na koniec suszenia wystarczy przejechać po nich ręką a już kolejne kilka wisi w ręku. Masakra. Stosuję kurację Ireny Eris na wypadające włosy, wcierkę davines, całą masę odżywek wzmacniających, zbadałam żelazo - żelazo dobre, ferrytyna mega niska, jem produkty z żelazem, łykam żelazo, ale poprawy ani widu ani słychu. Może to być od hormonów, ale żeby je zbadać, musiałam odstawić tabletki anty i odczekać 3 miesiące, więc czekam. Jak do tego momentu nie będę łysa, to będzie cud emotka Wypadają tak od maja... Jestemnowa - u Ciebie to była anemia? Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7202216 Napisano: 28.08.2024 11:28:49 w Wkurza mnie...
zielonaszpilka napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Na tem kaszel pomaga zimne powietrze . Przeszliśmy to przed wakacjami i taka starą lekarka kazała mi otwierać zamrażalnik i łykać te zimne powietrze . I naprawdę pomagało, kaszel nie dusił i ułatwiało oddychanie.

Na pewno to była rada przy krztuścu? Czy przy zapaleniu krtani?

U mnie przy napadzie bezdechu lekarka zaleciła również otwieranie okien. A to był luty, więc też było zimne powietrze. Nie wiem, na ile pomagało na zatkane drogi oddechowe po odkaszlnięciu, bo nadal mnie zatykało, ale przynajmniej mnie nieco uspokajało. Panika przy tych bezdechach była u mnie ogromna, stres okrutny i te myśli "a co jeśli się tym razem nie 'odetkam' i się uduszę?". Dochodziło do tego, że bałam się kaszlnąć. A dnia bez takich ataków nie było, chorowałam 3 tygodnie. Codziennie 1-3 napadów z bezdechem. Oprócz tego leczyli mnie sterydami wziewnymi, budesonidem. Dziś dzięki temu doświadczeniu jestem ciut mądrzejsza i gdyby któremuś mojemu dziecku - odpukać - przydarzył się krztusiec, przynajmniej będę wiedziała, co się wtedy czuje... Wyświetl w wątku >>

Yazpik

#7202165 Napisano: 28.08.2024 09:09:02 w Wkurza mnie...
wiolka252 napisał(a):

notta napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

sks900 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Dopadł nas krztusiec wkurza mnie męczarnia u dziecka i to że brak na to lekarstwa! 2 doba w szpitalu 🥺

Dziecko było szczepione?

Oczywiście,że tak . 2 miesiąc kaszle ,dopiero teraz zdecydowali się dać go do szpitala

objawy to był tylko kaszel? czy coś jeszcze..?

Kaszel taki mocno ,że syn robił się siny

Ja miałam kiedyś krztusiec w liceum, była to pierwsza choroba, która mnie realnie wystraszyła i bałam się, że umrę. Męczył mnie taki beznadziejny podduszający kaszel, a najgorsze było, jak mocniej odkaszlnęłam - wtedy mnie zupełnie zatykało i przez dobre kilka/kilkanaście sekund w ogóle nie mogłam nabrać powietrza. Ani w te, ani we wte. Łykałam w panice powietrze do żołądka, mama panikowała, tata krzyczał, żebym się nie wygłupiała tylko oddychała normalnie... nikt nie wiedział początkowo , co mi jest, a lekarka przepisała coś na uspokojenie, bo uznała, że bezdechy to z nerwów. Dopiero druga się poznała... Masakra. Zdrówka dla wszystkich! Wyświetl w wątku >>

Yazpik

#7198260 Napisano: 10.08.2024 10:14:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

Yazpik napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy w Snickers Biedronka na zdjęciu może być więcej osób? Wie ktoś coś?

No też się nad tym zastanawiam. Ktoś podpowie?

Według mnie na zdjęciu może być tylko uczestnik i nikt więcej. Po pierwsze zadanie jasno mówi o tym, że należy pokazać jak uczestnik kibicuje ze snickersem, po drugie jest info, że zgłoszenie może zostać niezaakceptowane, jeśli będą jakiekolwiek elementy umożliwiające identyfikację cech jakiejkolwiek osoby, a po trzecie to brandcomm - w ich konkursach na zdjęciu zazwyczaj może być tylko uczestnik lub tylko zwierzę (w konkursach whiskasa).

Tak podejrzewałem, ale dzięki za rozwianie wątpliwości emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7198257 Napisano: 10.08.2024 09:46:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

Czy w Snickers Biedronka na zdjęciu może być więcej osób? Wie ktoś coś?

No też się nad tym zastanawiam. Ktoś podpowie? Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7198125 Napisano: 09.08.2024 16:52:12 w Czy informują/ informowali?
magie1982 napisał(a):

Ten Plusssz był?

Formularz podobno przepuszcza, ale maili nie było emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7176095 Napisano: 17.05.2024 08:34:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy z konkursu Itaki, tego z voucherami, było jakieś potwierdzenie wysłania zgłoszenia na mailu? Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7175837 Napisano: 16.05.2024 09:58:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sesyjnie1 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

sesyjnie1 napisał(a):

Miligili napisał(a):

Czy ktoś wczytywał się w regulamin konkursu Itaki gdzie do wygrania są vouchery? Nie odpowiadają mi na zapytanie , czy na zdjęciu mogą być moje dzieci, czy tylko osoba pełnoletnia. Czytam regulamin i znalazłam jedynie zapisek że nie można naruszać praw osób trzeci, ale czy chodzi tu o wizerunek , czy tylko o własność intelektualną? Jak to interpretować?

ja to rozumiem tak że nie może być osób postronnych. Myśle, że dzieci mogą być. 

Podpowie ktoś jakie jest pierwsze słowo z katalogu ? 🤣

Biorąc po uwagę te rebusy, katalog dla dzieci itd. to myślę, że dzieci wręcz muszą być na zdjęciu, żeby tam wygrać.  
Podróżnik w okularach 🫣 Nie wiem co autor miał na myśli, jak tworzył to hasło. 🤣 

Podpowie ktoś z konkursem sheba? Czy dobrze mi się wydaje, że oni nie lubią zbyt przekombinowanych albo zbyt profesjonalnych zdjęć? 🤔

Z tego co mogę doradzić z Sheby a udało mi się zgarnąć jedną z lepszych nagród.. 

to zdjęcie było ładne pod względem estetycznym, w sensie ostre , ładnie oświetlone. 
Ale nie było typowego pakietu konkursowicza hah czyli żadnego napisu, żadnego cuda na kiju, czy wychwalania sheby .

Czy z tego konkursu Itaki przychodziło jakieś potwierdzenie wysłania zgłoszenia na maila? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7171635 Napisano: 23.04.2024 12:40:12 w Żabka
byekitty napisał(a):

rufus napisał(a):

olabas napisał(a):

Super jest ten konkurs Captain Jack - po zakończeniu musimy tu zrobić jakąś galerię naszych dzieł emotka

Tez mi sie podoba. Cos nowego w konkursachemotka

fajne, nowe wyzwanie. skupienie się na tekście pod trochę innym kątem - czad!

Ten tekst, który wpisujecie to ma jakiś sens? W sensie wpisujecie go tak, jakby miał być zgłoszeniem tekstowym, czy po prostu jako szereg niewiążących się ze sobą słów? Bo nigdy z generatorem obrazów nie miałem do czynienia i jakoś nie umiem sobie tego wpisywania wyobrazić... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7150796 Napisano: 03.01.2024 08:56:09 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Ma ktoś może na sprzedaż lub wymianę jakieś vouchery na koncerty organizowane przez MJM Prestige? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7148065 Napisano: 18.12.2023 13:11:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pytanie do wygranych w Podravce/Vegecie we wcześniejszych etapach niż piąty - dostaliście już przelewy? Bo wygrałem w etapie czwartym i do mnie jeszcze nic nie doszło... Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7148005 Napisano: 18.12.2023 09:26:34 w Czy informują/ informowali?
taak napisał(a):

Czy Vegeta/Podravka wczoraj informowała?

Podpinam się pod pytanie. Czy 7 etap Podravki/Vegety był rozwiązany? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7144922 Napisano: 06.12.2023 10:56:23 w moje dzisiejsze wygrane :)
Już nagrody przyjechały, więc mogę się pochwalić emotka 15000 z konkursu Kinder "Dziecięce talenty" emotka Pierwsza taka duża wygrana! Syn przeszczęśliwy! emotka Wyświetl w wątku >>

Yazpik

#7141086 Napisano: 21.11.2023 14:46:21 w Czy informują/ informowali?
banka-manka napisał(a):

Ami12 napisał(a):

Hej. Czy Cin Cin i vegeta informowali?

Vegeta za 3 etap w piątek. A dziś są obrady za 4 etap + 7 dni na info.
Cin Cin nikt się nie chwalił, sporo osób dopytuje.

Coś mnie martwi ten Cin&Cin. Do trzech dni roboczych info. Etap zakończony we wtorek, info powinno być w piątek, tymczasem siedzimy w poniedziałek, wtorek i nic się nie dzieje. Może informowali, tylko ktoś zgarnął całą pulę i się nie pochwalił? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7138070 Napisano: 10.11.2023 13:54:26 w Czy informują/ informowali?
asia8564 napisał(a):

Czy cin cin informuje na bieżąco tzn teraz będą wyniki za etap zakończony w ten poniedziałek ? Czy wcześniej ?

Etap skończył się we wtorek. Wydaje mi się, że wyniki powinny być dzisiaj, ale dopiero zacząłem tam grać, więc mogę się mylić. Niech się wypowiedzą bardziej doświadczeni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Yazpik

#7137330 Napisano: 08.11.2023 12:48:23 w Czy informują/ informowali?
onazielona86 napisał(a):

Kinder ostatni etap ?

Było emotka Wyświetl w wątku >>
0 0