Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kickong
Postów 157
Data rejestracji 12.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja siostra dostała, ale już dawno. 27.01 Wyświetl w wątku >>
kickong
Postów 157
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kickong
Postów 157
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Garnier już nieaktualny.
Loreal wciąż aktualny jeśli ktoś szuka. Wyświetl w wątku >>
kickong
Postów 157
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam jeszcze paragon Loreal Rossmann (konkurs walentynkowy) z datą 09.11. Jeśli ktoś potrzebuje to propozycje na PW. Wyświetl w wątku >>
kickong
Postów 157
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kickong
Postów 157
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aha, dzięki. U mnie niestety cisza:( Wyświetl w wątku >>
kickong
Postów 157
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kickong
Postów 157
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie też się udało z 3 razy wygrać z tego samego konta, więc nie jest tak, że jak ktoś wygra raz to już potem jest spalony Wyświetl w wątku >>
kickong
Postów 157
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kickong
Postów 157
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Albo wymienię się na coś z kimś, kto ma za dużo wygranych. Wyświetl w wątku >>
kickong
Postów 157
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Albo wymienię się na coś z kimś, kto ma za dużo wygranych.
Wyświetl w wątku >>
kickong
Postów 157
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kickong
Postów 157
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ponawiam. paragon jest z 09.11. Wyświetl w wątku >>
kickong
Postów 157
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kickong
Postów 157
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kickong
Postów 157
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kickong
Postów 157
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie póki co cisza, ale może jeszcze jutro zdąży:) Wyświetl w wątku >>
kickong
Postów 157
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wtedy nie trzeba było od razu podawać danych w zgłoszeniu. Jak ktoś nie podał swoich danych w zgłoszeniu to odsyłali z prośbą o podanie i był na to jakiś krótki termin, nie pamiętam... 2-3 dni i w tym czasie ktoś sprzedał i podał dane tego, co kupił. A co do osoby, która oddała rodzicom to może można z nimi się dogadać jakby ktoś nie mógł jechać? Tylko na pewno trzeba to zrobić od razu zanim bilety lotnicze zarezerwują na dane nazwiska. Wyświetl w wątku >>
kickong
Postów 157
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na Sylwestra padły trzy wygrane na forum, a tylko ja jadę:( Jedna osoba sprzedała, a druga oddała rodzicom. Może na Walentynki więcej się skusi:) Wyświetl w wątku >>
kickong
Postów 157
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja wygrałam Sylwestra i miałam tak samo. Mnie powiedzieli, że najlepiej paragon i dane osoby towarzyszącej wysłać tego dnia, kiedy mnie poinformowali (generalnie jak najszybciej), a na drugi dzień jeszcze dzwonili. Wyświetl w wątku >>