Reklama na e-Konkursy.info

Konkurs Za oknem brr! A u nas mrr - wygraj atrakcyjne nagrody

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika sledzik860

sledzik860

#6861159 Napisano: 24.05.2022 15:33:27 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy dotarł już do kogoś KitchenAid z loterii Knorr & Hellmanns ?  Wyświetl w wątku >>
0 0

sledzik860

#6860775 Napisano: 22.05.2022 14:49:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Przestój kompletny. Raz Żywiec dał monetki za 64 kodem, lecz znowu zaczyna się zła passa. Lechy - kompletne zero. Leibniz - nic, Lubiś nic, bramki nic, losowania nic i kreatywne też nic xD. Cóż, jakoś muszę to przeżyć, zła passa się kiedyś odmieni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sledzik860

#6860711 Napisano: 21.05.2022 20:47:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
niunia-k napisał(a):

Saga loteria smolara, czy ktokolwiek z forum tam coś wygrał ?emotka emotka

Ciężko się pochwalić wygraną w loterii, gdzie jest 1 bramka dziennie... Pozostałe nagrody są przyznawane w drodze losowania w dniu 3 czerwca. Wyświetl w wątku >>
1 niunia-k 0

sledzik860

#6860531 Napisano: 20.05.2022 15:51:56 w Wyniki konkursów (tylko wyniki!!!)

sledzik860

#6860467 Napisano: 20.05.2022 10:43:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mixik napisał(a):

sledzik860 napisał(a):

kaka72 napisał(a):

Czy udało się komuś wygrać w Lubisiach czy to jest loteria-widmo?, bo nawet komunikaty to tak nie do końca po polskiemu....🤔

U mnie Lubisie vs Moja Wygrana - 80:0. Na razie odpuściłem. 3 bramki dziennie to nie jest za wiele emotka

emotka  ile? Nie no z czym ją do ludzi w tych wszystkich loteryjach emotka

Pozwoliłem sobie, bo to stosunkowo niedrogi produkt. Kupuję po około 1 zł te małe Lubisie. Trochę zjadam, trochę oddaję, trochę trzymam na później emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sledzik860

#6860462 Napisano: 20.05.2022 10:30:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kaka72 napisał(a):

Czy udało się komuś wygrać w Lubisiach czy to jest loteria-widmo?, bo nawet komunikaty to tak nie do końca po polskiemu....🤔

U mnie Lubisie vs Moja Wygrana - 80:0. Na razie odpuściłem. 3 bramki dziennie to nie jest za wiele emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sledzik860

#6860459 Napisano: 20.05.2022 10:07:54 w moje dzisiejsze wygrane :)
O jaaaaaa, Żywcu Ty mój kochany, za 64 próbą dałeś mi 5 monet na Allegro xD Wyświetl w wątku >>

sledzik860

#6860373 Napisano: 19.05.2022 17:07:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sabanerro napisał(a):

sledzik860 napisał(a):

Wg mnie też to jest ten sam numer, tylko data im się popierdzieliła. Co nie zmienia faktu, że nadal pozostaje nierozwiązana sprawa dziwnego braku rubryki na wpisanie ilości cukierków w 1 tygodniu. W serkach łaciatych też dziwnym zrządzeniem losu są osoby które wygrały nagrodę natychmiastową po wiele razy. Zaufania to ta agencja na pewno nie wzbudza.

Mnie to zastanawia co jeśli nasze zgłoszenia bez wagi nie były brane pod uwagę. I czy jeśli wywalczymy, żeby ewentualnie wzięli je jednak pod uwagę to jak to zrobią? Wrzucą nas na jeden dzień razem, czy zrobią poprawkę w co wątpię...?

Ja osobiście jestem raczej natury, że pierniczę te 6 zł wydanych na cukierki i pogodziłem się z porażką, ale będę raczej omijał tą agencję, szczególnie w konkursach kreatywnych. Jednak zastanawiałem się, czy nie byłoby warto powiadomić fundatora o tych banialukach wyprawianych przez tą agencję. Ktoś pisał, że ma screeny. Bądź co bądź biorą kasę pewnie niemałą za organizację takich akcji, a tu błąd na błędzie i tak naprawdę nie wiadomo czy nie ma osób pokrzywdzonych, a oni butnie unoszą się zapisami z regulaminu, których sami nie zastosowali. Wyświetl w wątku >>
0 0

sledzik860

#6860355 Napisano: 19.05.2022 16:10:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wg mnie też to jest ten sam numer, tylko data im się popierdzieliła. Co nie zmienia faktu, że nadal pozostaje nierozwiązana sprawa dziwnego braku rubryki na wpisanie ilości cukierków w 1 tygodniu. W serkach łaciatych też dziwnym zrządzeniem losu są osoby które wygrały nagrodę natychmiastową po wiele razy. Zaufania to ta agencja na pewno nie wzbudza. Wyświetl w wątku >>
1 mixik 0

sledzik860

#6860300 Napisano: 19.05.2022 12:46:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madllen napisał(a):

andii napisał(a):

loteria Warka... https://www.e-kon...em-18#.YobJBqjMJPY  jak myślicie czy można kupić Warkę RADLER O,O%  nic w regulaminie na ten temat nie piszeemotka

dowolne to dowolne emotka a grafika, choć tak wiem nie jest wiążąca też na to wskazuję  emotka

Można. "Produkty promocyjne – zwane dalej Produktami promocyjnymi to cztery dowolnepiwa Warka (w tym Warka Classic, Warka Radler, Warka Strong) o dowolnej
pojemności, zarówno w butelce jak i w puszce. " Wyświetl w wątku >>
0 0

sledzik860

#6860224 Napisano: 19.05.2022 07:19:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mixik napisał(a):

sledzik860 napisał(a):

rufus napisał(a):

http://slodkismakwygranej.pl/Ktory numer paragonu tutaj sie wpisuje?

Znowu Fortuna. Wiem tyle, że w loterii serków łaciatych, które organizowali wymagali standardowo numeru u góry po prawej stronie, o czym świadczył formularz zgłoszenia. 

Jeszcze raz zapytam: Dobrze widzę, że nagrodę tygodnia (6-12.05) wygrał ktoś zgłoszeniem z drugiego tygodnia (13.05.)?

Na to wygląda. Ta agencja wyprawia sobie, co jej się żywnie podoba. Regulamin mówi o 7 nagrodach dnia i 1 jednej tygodniowej wybieranej w dniu 13.05. Czyli spośród zgłoszeń 6-12.05.2022. Teoretycznie może być 8 zwycięzców, choć powinno być 7, z tym, że jeden podwójny, tak jak w większości agencji i to też jest dziwne. Na pewno nie powinno być tam wpisu zwycięzcy z 13.05, bo to już drugi tydzień, a wygląda to tak, że w trakcie ich obrad ktoś nadesłał ogłoszenie i nagle ich olśniło, że to będzie ten jedyny zwycięzca tygodnia xD.  Wyświetl w wątku >>
2 sabaka, mixik 0

sledzik860

#6860202 Napisano: 18.05.2022 19:53:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Tak, to musi być ten na górze, o czym świadczy lista laureatów z konkursu "Spałaszujesz czy podarujesz". Tam numer 1 laureata zaczyna się na W... co raczej wyklucza jakiś inny możliwy numer paragonu.  Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

sledzik860

#6860197 Napisano: 18.05.2022 19:48:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

http://slodkismakwygranej.pl/Ktory numer paragonu tutaj sie wpisuje?

Znowu Fortuna. Wiem tyle, że w loterii serków łaciatych, które organizowali wymagali standardowo numeru u góry po prawej stronie, o czym świadczył formularz zgłoszenia.  Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

sledzik860

#6860159 Napisano: 18.05.2022 16:20:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sabanerro napisał(a):

adamo86 napisał(a):

monisss napisał(a):

adamo86 napisał(a):

imagination napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

Czy w konkursie wawel z cukierkami na wagę wpisujecie gdzieś ich wagę ? jest taki zapis w regulaminie.Czy z wawel C4 przychodzą zwrotki ?

Wagę wpisałam pod tekstem konkursowym.

Ewidentnie zapomnieli dodać pola na wagę. Pole na odpowiedź, to pole na odpowiedź - nawet waga i odpowiedź są w oddzielnych punktach w regulaminie wskazane.Ciekawe jak potraktują odpowiedzi bez wagi - w końcu mało kto doczyta tę informację w Regulaminie emotka

zgadzam się - z regulaminu wynika,że powinno być osobne pole - nie ma.... 

Uwaga! info od organizatora Konkurs "Spałaszujesz czy podarujesz?" Wawel:"Podanie informacji o zakupionej ilości gram słodyczy jest niezbędne
podczas rejestracji w konkursie. Na stronie w formularzu rejestracyjnym
jest wskazane miejsce, gdzie należy podać takie dane.
Z wyrazami szacunku,
Fortuna PS
"

I co? Pola nie było i się nagle pojawiło! emotka

No to nieczysto. Zobaczymy, czy się odniosą w ogóle do tego, że wcześniej nie było miejsca.Ojj

Ojjj. Bardzo nieładnie. Też mogę potwierdzić, że nie było tego pola. Naprodukowałem się, a tu nie wiadomo wcale, czy moje zgłoszenie brało w ogóle udział.  Wyświetl w wątku >>
1 sabaka 0

sledzik860

#6860143 Napisano: 18.05.2022 15:41:54 w co chcielibyście wygrać?
Odblask za 1.60 zł, ten no... z loterii Siku. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sledzik860

#6860140 Napisano: 18.05.2022 15:27:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

notta napisał(a):

byekitty napisał(a):

domika napisał(a):

Wiedzieliście, że u Albedo można sprawdzić tak samo wyniki jak u Smolara ?Ja nie wiedziałam emotka http://www.wyniki.albedomarketing.pl/

Extra! Dziękować! Czyli numer dowodu zakupu u nich staje się normą, yeah!

Może teraz ruszą z większą ilością konkursów emotka

Parząc na tendencje...to raczej: "ruszą z większą ilością LOTERII" emotka

Lubię loterie, ale jak mają robić z 1 bramką dziennie jak w "Ale czemu nie" to podziękuję. Wyświetl w wątku >>
0 0

sledzik860

#6860050 Napisano: 18.05.2022 08:34:30 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nie no Żywiec doprowadza mnie już do frustracji. 55 ostatnich kodów pustych, czy rejestruje rano czy wieczorem czy w południe nie ma nic. Chyba się wkurzę i sprzedam te kody w cholerę. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

sledzik860

#6859966 Napisano: 17.05.2022 16:43:31 w SZUKAM....
sabanerro napisał(a):

sledzik860 napisał(a):

Wiecie może, w którym sklepie kupić dobrze opisane na paragonie Sokoliki? Kupiłem w C4 a na paragonie "Parowki Sokolow". Sęk w tym, że firma ta ma właśnie również parówki pod logiem "Sokołów". 

W Biedronce były opisane "Parów Sokol 140g"  

Dzięki, to już dużo lepiej wygląda ten opis, u mnie nawet gramatury nie ma, a 140g to już raczej jasno sugeruje, że to Sokoliki, wstukałem w Google i pokazuje tylko Sokoliki. Wyświetl w wątku >>
1 sabaka 0

sledzik860

#6859963 Napisano: 17.05.2022 16:37:12 w SZUKAM....
Wiecie może, w którym sklepie kupić dobrze opisane na paragonie Sokoliki? Kupiłem w C4 a na paragonie "Parowki Sokolow". Sęk w tym, że firma ta ma właśnie również parówki pod logiem "Sokołów".  Wyświetl w wątku >>
0 0

sledzik860

#6859924 Napisano: 17.05.2022 14:06:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

rufus napisał(a):

Czy ktoś miał negatywna weryfikacje w loterii bez ograniczen?Prosza mnie o nazwe produktow, ilosc, objetosc i pieczatkeA na paragonie jak byk napisane mam lech free, ksiazece ipa....ale sie wkurzylem emotka

Może cena sugeruje niższą objętość? Tam z tego co pamiętam wyłączone są butelki 0.33l

Wiem, ze sa wylaczone ale kupowalem na pewno 0,5. Chyba o o to im chodzi..

Jak dla mnie wyłączenie objętości 330 ml z loterii od początku było sporym nieporozumieniem. I zaczęło się zamieszanie.  Wyświetl w wątku >>
2 monisss, rufus 0