Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Emememe
Postów 1084
Data rejestracji 13.12.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zwycięzcy wypisani w komentarzu pod postem konkursowym Wyświetl w wątku >>
Emememe
Postów 1084
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Emememe
Postów 1084
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jest potwierdzenie na stronie i przychodzi zwrotka na mail. Jeśli Ci nie przyszło, to znaczy, że strona była za długo otwarta i formularz wygasł Najlepiej przed wysłaniem zgłoszenia odświeżyć stronę i sprawnie wszystko wypełnić, by ta weryfikacja nie wygasła. Wyświetl w wątku >>
Emememe
Postów 1084
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Powinien się wyświetlać na górze ekranu, pod ilością zgromadzonych żappsów. U mnie kod pojawił się po kilku godzinach od zakupu, więc może u Ciebie też tak będzie Wyświetl w wątku >>
Emememe
Postów 1084
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie nie przyszło potwierdzenie (gmail), napisałam maila z zapytaniem, czy moje zgłoszenie jest w bazie i właśnie mi odpisali, żeby wysłać jeszcze raz, bo się nie zarejestrowało. Wyświetl w wątku >>
Emememe
Postów 1084
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Emememe
Postów 1084
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bluza Lay's
Bilety Lay's Wyświetl w wątku >>
Emememe
Postów 1084
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyniki dostępne tutaj: https://m.faceboo...4041512&sfnsn=mo Wyświetl w wątku >>
Emememe
Postów 1084
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W sumie w poście konkursowym nie napisali, że wybierają na podstawie kreatywności zgłoszenia 😀 Wyświetl w wątku >>
Emememe
Postów 1084
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, dokładnie te ze zdjęcia Wyświetl w wątku >>
Emememe
Postów 1084
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W kauflandzie są gumy rozpuszczalne (coś jak gumy kulki) po 1.99 zł, dobrze opisane na paragonie 😀 Wyświetl w wątku >>
Emememe
Postów 1084
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ma dokumentów zwrotnych U mnie dało się bez problemu przekierować paczkę do paczkomatu, więc nie trzeba nic podpisywać itd. Wyświetl w wątku >>
Emememe
Postów 1084
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, to worek słodyczy od ETi Dare Wyświetl w wątku >>
Emememe
Postów 1084
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Lay's z bluzami, Lindt z fartuchami, Żubrówka z bluzami a teraz Haribo z ciuszkami - dziwny trend konkursowy się tworzy 😀 Wyświetl w wątku >>
Emememe
Postów 1084
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak nadawcą jest TLAGA to tak Wyświetl w wątku >>
Emememe
Postów 1084
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Worek słodyczy z ETi Dare Wyświetl w wątku >>
Emememe
Postów 1084
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Emememe
Postów 1084
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Emememe
Postów 1084
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi na maila z rezerwacją miejsc odpisali dopiero po 5 dniach, na szczęście wybrane bilety jeszcze były dostępne. Ogólnie cały proces kupowania był rozwleczony na ponad 2 tygodnie, ale w końcu się udało 😅 Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Emememe
Postów 1084
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie było maili, trzeba samemu do nich pisać z danymi 😀 Wyświetl w wątku >>