Reklama na e-Konkursy.info

Konkurs Kup, schrup i leć. Lorenz Aldi

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Emememe

Emememe

#7223437 Napisano: dzisiaj o 11:20:32 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Kaufland, no weź zadzwoń do mnie chociaż raz! 🙏🏻🥹 Wyświetl w wątku >>
0 0

Emememe

#7223139 Napisano: 20.11.2024 13:35:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

Emememe napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

tylko jedno wyzwanie dzis w żabce uuu ale bieda

Jest też wyzwanie z energetykami Monster ukryte w kategorii napoje 😆 Tym razem organizuje NAV, więc może nagrody się nie rozpłyną xD

A widział ktoś wyzwanie Królewskiego od Studia Rec? bo już dwa razy się pojawiało na chwilę i znikało 

Też je widziałam, ale było i nie ma 🙈 Może jakaś pomyłka. Wyświetl w wątku >>
0 0

Emememe

#7223112 Napisano: 20.11.2024 12:44:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

tylko jedno wyzwanie dzis w żabce uuu ale bieda

Jest też wyzwanie z energetykami Monster ukryte w kategorii napoje 😆 Tym razem organizuje NAV, więc może nagrody się nie rozpłyną xD Wyświetl w wątku >>

Emememe

#7222692 Napisano: 19.11.2024 12:26:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
herbata napisał(a):

Czy macie sprawdzony sposób na skontaktowanie się z firmą Bell? Wchodzę drzwiami, oknami, w komentarzach do postu, w wiadomościach prywatnych na IG i TT - chcę podać dane do wysyłki i nic. emotka  Nie odczytują, nie odpowiadają. 
Chodzi o konkurs  "Bell - Olive Amber" Biedronka

Przeczytaj regulamin, dane trzeba wysłać na maila tam podanego 🙈 Wyświetl w wątku >>
1 herbata 0

Emememe

#7222691 Napisano: 19.11.2024 12:24:17 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
mp36 napisał(a):

Serenada - nagroda gwarantowana - samochodzik - ile się czeka od momentu uzupełnienia formularza o wygranej (4.11) i jakim kurierem wysyłają?

Czeka się około 2 tygodnie, wysyłają InPostem emotka  Można przekierować do paczkomatu. Wyświetl w wątku >>
1 mp36 0

Emememe

#7222439 Napisano: 18.11.2024 15:42:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy działa wam wpisywanie kodów w aplikacji Coca Cola? Próbuję z różnymi nakrętkami od rana ale ciągle komunikat: nieprawidłowy kod 🙃 Wyświetl w wątku >>
0 0

Emememe

#7221667 Napisano: 14.11.2024 23:03:56 w Czy informują/ informowali?
prosiaczek napisał(a):

Były wyniki z Naturella everyday?
jakieś tam opaski na oczy, torba itp. Bo miały być do końca października chyba, 300 nagród a nie rzuciły mi się w oczy wpisy.

Były wyniki, nagrody już w domu 😀 Wyświetl w wątku >>

Emememe

#7221562 Napisano: 14.11.2024 15:19:26 w Czy informują/ informowali?
oklahoma23 napisał(a):

Rodowita/Kaufland ostatni etap?
ktoś coś?

Przed chwilą poszły SMS emotka Wyświetl w wątku >>

Emememe

Emememe

#7221100 Napisano: 13.11.2024 10:12:23 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
maryjane napisał(a):

banka-manka napisał(a):

maryjane napisał(a):

Kochani nie dostałam jeszcze zestawu z Oleju Kujawski. Czy ktoś jeszcze czeka, czy mnie pominięto? Wg regulaminu czas był do 8.11...

Ten od FirstLine z letniego konkursu? Jeśli nie pomyliłam paczki dotarły pod koniec października 29 lub 30.

Tak z tego. Czyli zapomnieli o mnie emotka  dziękuję za pomoc, będę pisać do agencji.

U mnie też zestaw dotarł niedawno, ale w tym samym dniu do aplikacji DPD wskoczyły dwie kolejne paczki od First Line do zupełnie innej miejscowości i od tamtej pory tak sobie jeżdżą i są nieodbierane. U mnie i u koleżanki taka sytuacja, jedna paczka nadana do Tarnowa, druga do Chełmna 😆 Coś chyba pomieszali w systemie i może przez to do Ciebie nie dotarł zestaw… Wyświetl w wątku >>
0 0

Emememe

#7219892 Napisano: 08.11.2024 13:14:26 w Informują
Informują z Konkurs "Lubię świeże bąbelki" SodaStream Lidl

Rodzaj powiadomienia: Sms
Dodatkowe informacje:
Przed chwilą emotka Wyświetl w wątku >>

Emememe

Emememe

#7218908 Napisano: 05.11.2024 16:16:14 w Czy informują/ informowali?
Luiza12 napisał(a):

Cześć, czy Lubella poinformowała już za ostatni etap?

Jeśli chodzi o ten konkurs z płatkami to wczoraj było info. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Emememe

Emememe

#7213946 Napisano: 14.10.2024 21:37:55 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Desperados 0/2…emotka  nawet piwa brak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Emememe

#7212378 Napisano: 09.10.2024 10:48:14 w Czy informują/ informowali?
edith napisał(a):

Nort Fish już ma termin do informowania zwycięzców,czy ktoś dostał od nich informację o wygranej?

Wczoraj po 10 były maile. Wyświetl w wątku >>
1 izak1000 0

Emememe

#7211783 Napisano: 07.10.2024 11:32:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monia0303 napisał(a):

Mam pytanie. czy jak albedo wysyłało w piatek bilety na mecz polska portugalia z inpost to mieliście na biletach wpisane imie nazwisko i nr pesel? bo na chorwacje przyszły mi dwa bilety z wpisanymi danymi a reszta inblanco. jst tylko kod rezerwacji wpisany i nic więcej.

U mnie były wszystkie dane wpisane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Emememe

#7208018 Napisano: 23.09.2024 12:39:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iwona0103 napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

Ile jest czasu na odbiór nagrody z Hebe? W najbliższym tygodniu nie będę miała dostępu do drogerii i zastanawiam się czy jest sens dzisiaj grać emotka

Podbijam emotka

Nagroda za wczorajszy dzień jest do odebrania do 26.09 emotka Wyświetl w wątku >>
1 iwona0103 0

Emememe

#7207126 Napisano: 19.09.2024 12:54:00 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

cb656 napisał(a):

Strasznie mnie wkurza, że nie rozumiem POWODU tych różnic, wwrrr... emotka emotka
Jedne źródła podają: "Peru jest uważane za kraj o największej różnorodności ziaren kakaowych na świecie.
 Szacuje się, że to stamtąd pochodzi aż 60% światowych odmian kakao..."
Inne źródła zaś twierdzą coś zupełnie innego: "Za około 70% światowej produkcji ziaren kakaowca odpowiadają trzy państwa – Wybrzeże Kości Słoniowej, Ghana i Indonezja..."
WWWWRRRRR!!!!! emotka emotka emotka emotka

Trzeba czytać ze zrozumieniem   emotka
"60% światowych odmian" a "70% światowej produkcji" to dwie inne rzeczy... dwa inne parametry

No to mnie oświeć! emotka Przybliż mi to zagadnienie, najlepiej prostym językiem, ech, by taki ograniczony umysłowo człowieczek jak ja to pojął... emotka
60% ŚWIATOWYCH ODMIAN nie mieści się w zbiorze 70% ŚWIATOWEJ PRODUKCJI?! emotka
Dlaczego w tym drugim źródle Peru (Inkowie) NIE JEST WSPOMNIANE jako miejsce uprawy kakao?! No dlaczemu jest pominięte, skoro od Ameryki Środkowej się to zaczęło??!

ChatGPT Ci śpieszy z odpowiedzią emotka
„Rozumiem twoją frustrację! Te różnice wynikają z tego, że porównywane są zupełnie różne aspekty dotyczące kakao, a każda z tych informacji dotyczy czegoś innego:
1. Pierwsza informacja (Peru i różnorodność ziaren kakaowych):   - Chodzi tutaj o różnorodność genetyczną i liczbę odmian kakaowca. Peru, a także inne kraje Ameryki Południowej, są kolebką tego drzewa, gdzie występuje bardzo duża różnorodność odmian dzikiego kakaowca. Stąd wynika, że to właśnie tam można znaleźć wiele różnych odmian kakao, mimo że te kraje nie są dominującymi producentami na świecie.
2. Druga informacja (70% światowej produkcji z Afryki i Indonezji):   - To z kolei odnosi się do ilości wyprodukowanego kakao. Największymi producentami są kraje takie jak Wybrzeże Kości Słoniowej i Ghana, które odpowiadają za produkcję ogromnych ilości ziaren kakaowych, ale nie mają aż takiej różnorodności odmian. W tych krajach uprawia się głównie odmiany masowe, które są wydajne pod względem produkcji.
Podsumowując: Peru przoduje w różnorodności genetycznej kakao, natomiast kraje afrykańskie dominują w ilości produkcji. To dwa różne zagadnienia, ale mogą się mylić, gdy są przedstawiane bez tego kontekstu.” Wyświetl w wątku >>
2 cb656, adamo86 0

Emememe