Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
moniab
Postów 350
Data rejestracji 11.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moniab
Postów 350
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moniab
Postów 350
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
moniab
Postów 350
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
moniab
Postów 350
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
moniab
Postów 350
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moniab
Postów 350
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w regulaminie jest namalowane, że nalezy odesłać e-mailem informację zwrotną zawierającą dane laureata wraz numerem telefonu potrzebne do wysyłki nagrody Wyświetl w wątku >>
moniab
Postów 350
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1) informacji kiedy mają być wysyłane pufy z warki w Stokrotce
2) gdzie mogę kupić pędy bambusa w puszcze lub słoiku Wyświetl w wątku >>
moniab
Postów 350
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy ktoś mi może napisać w ilu konkursach można wygrać w ciągu miesiąca? i czy jakoś blokuje się potem udział i możliwość wygrania w następnym m-cu
dawno się nie bawiłam a chciałam powrócić Wyświetl w wątku >>
moniab
Postów 350
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie też - w sumie to nie wiem co mam robić, jakieś opinie o produktach podpowiedzcie proszę Wyświetl w wątku >>
moniab
Postów 350
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przepraszam, nie chciałam wywołać burzy, dawno nie bawiłam się na rossnecie i nie wiedział, że tak się pozmieniało, że można szaleć do woli, zdziwiła mnie strasznie ta ilość zgłoszeń Wyświetl w wątku >>
moniab
Postów 350
Punkty karne 0
Konkursy dodane
29 zgłoszeń? - na wszystkich z rodziny, z bloku czy na fikcyjne konta na rossnecie? Wyświetl w wątku >>
moniab
Postów 350
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- telewizor z łaciatego (4500zł)
- 3 iPody kilka lat temu (po 1500zł)
- rower z MasterCard (biała damka holenderka ok. 1500zł)
- karty przedpłacone VISA: 1000, 500, 250,
- różne bony EMPIK, GO SPORT 50, 100, 250
- różne AGD: roboty, miksery, blendery, ekspresy do kawy
- zastawa stołowa, garnki, frytkownica
- piłki, plecaki, pufy kibica
- masa kosmetyków i innych małych rzeczy
w sumie to sporo tego Wyświetl w wątku >>
moniab
Postów 350
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pierwszy raz wygrałam z magazynu TESCO gdzie nie trzeba było odsyłać paragonu
mam pytanie - czy wystarczy odesłać sms-em dane zg. z formułką w info o wygranej czy tak jak w regulaminie trzeba listem odesłać dane osobowe, oświadczenie o pełnoletności oraz zgodę na przetwarzanie danych osobowych Wyświetl w wątku >>
moniab
Postów 350
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a może już było? Wyświetl w wątku >>
moniab
Postów 350
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do mnie też dojechała Wyświetl w wątku >>
moniab
Postów 350
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moniab
Postów 350
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy piszecie hasła tylko ze swoimi miejscowościami zamieszkania czy z dowolnymi miastami? Wyświetl w wątku >>
moniab
Postów 350
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja jestem druga rezerwowa z 12.07.
gratuluję szczęśliwcowi z tego dnia i wymyślam następne hasła bo jak widać było blisko Wyświetl w wątku >>
moniab
Postów 350
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja właśnie obraziłam się na nich i mam w cenzura ten cały róż niech się same nim wyróżują; już tam nie pójdę - stałam jak jakaś żebraczka pod drzwiami magazynu 15 minut żeby usłyszeć, że może nagroda dojedzie we wtorek albo w następny piątek - jak mówię im, że dostałam informację, że nagroda jest już do odbioru to one mówią, że to pewnie jakaś pomyłka; macie jedną konkurentkę oraz trzech moich facetów mniej - odpuszczam konkursy na rossnecie Wyświetl w wątku >>