Reklama na e-Konkursy.info

Konkurs Kup, schrup i leć. Lorenz Aldi

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika simonapp

simonapp

#7213530 Napisano: 13.10.2024 15:58:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jestemnowa napisał(a):

Czy w Kinder bueno tylko te niższe stopnie niewydanych  nagród przychodzą do losowania dodatkowego a główne niewydane do dyspozycji organizatora ? Czy ja dobrze to rozumiem ?

Rozwija to pkt. 10 Regulaminu 
Jest 2 laureatów rezerwowych do nagrody I stopnia, czyli 
.....  WSZYSTKIE NAGRODY TRAFIAJĄ DO NAS  emotka
Listy laureatów.
Wszystko jasne, przejrzyste. 
Brawo PROMO MAKERS emotka
Dlaczego tak nie ma w innych Agencjach emotka Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

simonapp

#7212632 Napisano: 09.10.2024 21:34:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kamil_K napisał(a):

simonapp napisał(a):

Czy były rezerwy z - LOTERII TIGER 2024 - emotka
2929 nagród natychmiastowych po 100 zł. 
1 osoba/1natychmiastowa

loteria skończyła się 30.09 więc osoby które wygrały ostatniego dnia mieli 7 dni na wysłanie formularza zanim sprawdzą to minie i może w następnym tygodniu będzie losowanie i jak zwykle Smolar wysyła smsy po 7 dniach od losowania

Tam tylko pkt. 11.5 mówi o tym, że można wygrać jedną natychmiastową a kolejna zostanie przekazana uczestnikowi z listy rezerwowej laureatów. 
A w kolejnych punktach,  nie ma już o tym zupełnie mowy. 
Mamy na Forum 4/5 wpisów o wygranych, w tym podwójne. 
To co --------
Czekamy Wyświetl w wątku >>
0 2 TusiaS, ramaja

simonapp

#7212569 Napisano: 09.10.2024 18:01:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy były rezerwy z - LOTERII TIGER 2024 - emotka
2929 nagród natychmiastowych po 100 zł. 
1 osoba/1natychmiastowa Wyświetl w wątku >>
1 PPPet-er 0

simonapp

#7211687 Napisano: 06.10.2024 21:14:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

dostaliście wszystkie karty allegro z loteri zywiec?

Ja na pierwszą z tych „większych” (100 zł) jeszcze z lipca czekam, także chyba im więcej zostało do wysłania, niż wysłali.

Ja też czekam. Wyświetl w wątku >>

simonapp

#7211632 Napisano: 06.10.2024 18:03:35 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
helcia85 napisał(a):

Polecam wystawic opinię na google. Może się obudzą

Może opinia powinna też dotyczyć tego, że   NIE WSZYSTKIE    nagrody ufundowane przez Sponsora trafiają do grających. 
Bo gdyby trafiały do nas, ta dyskusja nie byłaby potrzebna. 
Inne by też były zapisy w regulaminach i inne zachowania Agencji,     emotka   emotka    emotka    (zresztą, nie tylko tej). 
Zapisy w Regulaminach, że nagroda zostaje u Organizatora  - TO NASZA WSPÓLNA PORAŻKA - emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

simonapp

#7211019 Napisano: 03.10.2024 20:03:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agicho napisał(a):

kumulacja napisał(a):

asper01 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

atlantydek napisał(a):

ErniPPL napisał(a):

Witajcie ! 
mam pytanie odnośnie agencji Kropka Bordo ponieważ na przestrzeni ostatniego miesiąca wygrałem u nich trzy razy ( niestety ) nagrody 2 stopnia czyli jakieś pieniążki na karcie. 
za każdym razem odsyłałem oświadczenie oraz paragony do ich agencji. Do tej pory nie mam żadnej wiadomości zwrotnej ( jedynie potwierdzenie SMS, że list do nich dotarł ) czy przeszedłem weryfikację albo, że coś do mnie już wysłali. 
ktoś zna tą agencję ? Może się wypowiedzieć jak oni działają ? I czy dostanę w ogóle te nagrody ? 😀

Nie informują o negatywnej czy pozytywnej  weryfikacji. Jeśli zrobiłeś wszystko zgodnie z regulaminem, to  dostaniesz nagrodę. Niestety nastawieni są na łapanie konkursowiczów  na najmniejszym błędzie.  Nie ma rezerwy, nagrody zasilają pewnie  ich fundusz pracowniczy.

Powaznie uwazasz, ze agencja przywlaszcza sobie nagrody a fundator nie dosyc, ze sponsoruje to jeszcze podatek odprowadza i płaci za organizacje tego wszystkiego?

To jest najgorsza agencja pod względem nastawienia do konkursowiczów. Robią wszystko, by nie wydać nagrody. Z perspektywy czasu śmiało cudem mogę nazwać to, że jedna główna od nich do mnie dotarła. Masakra jakaś. Póki nie masz nagrody w domu, to nie możesz się cieszyć. Oni mogą zawsze znaleźć na Ciebie "paragraf", a sami terminów dotrzymywać nie muszą...

KROPKA BORDO. Niech Was nie kusi wysyłać oświadczeń w jednej kopercie np. swojego i małżonka, bo NA PEWNO zweryfikują to negatywnie. Tak było u mnie. I bardzo dokładnie sprawdzajcie numery paragonów. Niedawno wmówili mi, że wysłałam inny paragon, niż w zgłoszeniu. A ja na pewno wysłałam prawidłowy. Nie będę się z nimi kłócić, bo są nieugięci.

Mi odebrali dwie nagrody w przeciągu miesiąca i wpierają może przekrecilam numerów argonu (cyfrówka) ani mail ani numer telm jakoś blaedzu nie miał. 
Niech ich jasny gwint z tą agencja. Będę omijać szerokim mlukiem

Statystyka naszych wpisów o wygranych  też dużo mówi o Agencji,   zresztą,  nie tylko tej. 
Dlatego chwalmy te dobre i uczciwe. Wyświetl w wątku >>
0 0

simonapp

#7209986 Napisano: 30.09.2024 17:48:31 w moje dzisiejsze wygrane :)
Majkii napisał(a):

Milka emotka  czyli aż 2 czekolady emotka

U mnie - aż - nagroda        natychmiastowa specjalna         jak ją określa 15.1.9 punkt regulaminu Loterii urodzinowej Lewiatana . 
1 punkt o wartości 5 gr ( 5 groszy )   emotka
TO MÓJ,   (ale czy tylko mój?) 
 KONKURSOWY UPADEK emotka Wyświetl w wątku >>

simonapp

#7208696 Napisano: 25.09.2024 15:10:07 w moje dzisiejsze wygrane :)
Josh3 napisał(a):

Mail z wczoraj Haribo mystery box

U mnie i w rodzinie też. 
I jeszcze bon do Dino. Wyświetl w wątku >>

simonapp

#7207201 Napisano: 19.09.2024 15:37:38 w moje dzisiejsze wygrane :)
aja napisał(a):

100zł Namysłów Dino -mail oraz 100zł Lipton Dino-sms

Też Namysłów z 10.09, zgłoszeń 1/1
A z Liptona jak zwykle w tej Agencji - ZERO, czyli nic, zgłoszeń 3/0 Wyświetl w wątku >>

simonapp

#7206891 Napisano: 18.09.2024 15:09:03 w Smolar
Morganeczka napisał(a):

gregory napisał(a):

loteryjny napisał(a):

gregory napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Mogliby dać dzisiaj wyniki z liptona w dino emotka

Popieram. Może przeczytają i się zlitują.

Piszę na forum żeby to przeczytali, już nie raz to zadziałało emotka

O to to. Byle tylko mnie uwzględnili w wynikach.

I mnie i mnie! bo ja też!

Ja też w końcu chcę wydobyć ten - zatopiony w akwarium - PUCHAR ZWYCIĘSTWA. emotka
W nurcie zaparzonych herbat, już pływam. Wyświetl w wątku >>
0 0

simonapp

#7203813 Napisano: 04.09.2024 16:39:39 w Smolar
Pepa napisał(a):

radziosny napisał(a):

simonapp napisał(a):

radziosny napisał(a):

Hmm nie pokazali najciekawszego: jury, komisji konkursowych..

Zwróciłam uwagę na inny szczegół. 
Z czym Wam się kojarzy PUCHAR? 
--------------- 
Dla mnie to nieodłączny SYMBOL wygranej w tej Agencji. Moment jego pojawienia jest stale oczekiwany,  daje wiele radości.
A co się z nim dzieje? 
-------------- 
Zostaje ..... zatopiony, ....  przewraca się, 
emotka

Myślę, że to akwarium symbolizuje głęboki ocean. A  zatopiony puchar wartości tej wspaniałej agencji, które przetrwają na zawsze jak wrak Tytanika dnie oceanu.
Jak to czytacie ze Smolara - to wiecie.. emotka

Inna opcja to to, że każda materialna wygrana jest tak naprawdę h... warta, bo każda skończy jak Tytanik na dnie oceanu, zardzewieje, zestarzeje się, roztrwoni się.. liczy się teraz, to jakie mamy relacje z ludźmi, czasu jest niewiele, dzisiaj wygrywamy czajnik, a niebawem sami skończymy jak ten Tytanik..

Ale mam nadzieję, że chodziło im o tą pierwszą opcję. emotka

To jest ten puchar, który trzeba wydobyć z dna oceanu, żeby wygraćemotka

Tak, to daje wiele do myślenia. 
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

simonapp

#7203510 Napisano: 03.09.2024 13:21:03 w Smolar
radziosny napisał(a):

Hmm nie pokazali najciekawszego: jury, komisji konkursowych..

Zwróciłam uwagę na inny szczegół. 
Z czym Wam się kojarzy PUCHAR? 
--------------- 
Dla mnie to nieodłączny SYMBOL wygranej w tej Agencji. Moment jego pojawienia jest stale oczekiwany,  daje wiele radości.
A co się z nim dzieje? 
-------------- 
Zostaje ..... zatopiony, ....  przewraca się, 
emotka Wyświetl w wątku >>

simonapp

#7202814 Napisano: 30.08.2024 18:46:17 w Smolar
makarena2908 napisał(a):

pikawka napisał(a):

makarena2908 napisał(a):

Hej jestem początkująca. O co chodzi z tym Smolarem? tak ciężko od nich coś wygrać? Ktoś mógłby powiedzieć co to za agencja co lubi? Np. jakie zdjecia czy teksty? emotka

Tak zaraz Ci wszyscy napiszą co lubi i jak wygrywać emotka  lata techniki i praktyki i ogarniesz emotka  choć ja nadal ich nie kumam….. emotka

poprosiłam tylko o drobną sugestię. Kilka lat grałam , miałam długą przerwę , zaczęłam ponownie grać ale od Smolara wygrać nie potrafię niestety.

Też do tego grona należę. 
Ja, moja rodzina i znajomi. 
A jak już się coś trafi to wartości 20, 50, 100 zł.  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

simonapp

#7198740 Napisano: 12.08.2024 19:52:43 w Wkurza mnie...
bianka33 napisał(a):

donia7 napisał(a):

Lubię lody Nuii dlatego zapłaciłam dziś za 2 sztuki ponad 17 zł w Lewiatanie. Ale uważam, że ta cena jest niesprawiedliwa. Kilka dni temu byliśmy koło Neapolu i tam za 4 lody Nuii zapłaciliśmy 4 euro. Zresztą tam wszystko dużo tańsze, więc ja osobiście byłam w szoku emotka więc... wkurzają mnie ceny w Polsce emotka

W Niemczech w Aldi 3 x 90 ml Nuii płaciłam mniej niż 2 euro, w Polsce w Aldi 1 Nuii 90 ml kosztuje prawie 8 zł. Tylko nam wciska się te lody jako luksusowe. Dlatego poza konkursem wolę najzwyklejsze polskie lody jak śnieżna kostka z Koral, 2 zł z groszami za 180 ml.

Zresztą tak jest ze wszystkim w Niemczech słoik 1 kg Nutelli kosztuje mniej niż w Polsce słoik 600 g. W DE w Kauflandzie Milka Mmmax 8 zł z groszami, w Polsce w Kauflandzie ponad 16 zł. Już nie wspomnę, o różnicy co to dla Niemca 1,99 euro wydać a dla nas 16 zł na czekoladę...

Zgadza się, smutne to  emotka  
We Włoszech ceny jedzenia,  też w większości niższe niż u nas. Wyświetl w wątku >>
0 0

simonapp

#7197207 Napisano: 06.08.2024 11:19:58 w moje dzisiejsze wygrane :)
mima napisał(a):

Tołpa- kosmetyki
a tak w ogóle- co to za czasy? żeby wygrać kosmetyki za 50 zł, trzeba kupić produkty za 50zł? chyba jest co raz gorzej z konkursami????T

To zależy od Agencji  emotka  
Też mam Wyświetl w wątku >>

simonapp

#7194756 Napisano: 26.07.2024 16:41:33 w moje dzisiejsze wygrane :)
malgosia74 napisał(a):

Łaaał Amooco mnie tak zaskoczyło aż mi serce mocniej zabiło emotka  Herbapol MultiGrill Kubina emotka  
(Jak jest kilka nagród w konkursie to coś wpada, a jak jest setki nagród to nie wpada NIC- mój absurd konkursowy)

I jeszcze Baw się smakiem lata w Chorten - 100 zł 😁 

Bo tajemnice wygranych tkwią w Agencjach i napisanych przez nich regulaminach emotka  
100 zł Żywiec i kilka monet - kapselki Wyświetl w wątku >>

simonapp

#7194352 Napisano: 25.07.2024 13:05:12 w Smolar
cb656 napisał(a):

notta napisał(a):

cb656 napisał(a):

Smolarze, Smolarze, wciąż o Tobie marzę... emotka emotka emotka emotka emotka

Jakaś romantyczna historia emotka  ?

Noooo... Szalenie! 🤗😍🤩emotka emotka emotka

Ja też tęsknię za Smolarem, ale za tym sprzed  wielu, wielu lat. 
To była moja najlepsza Agencja. emotka
Do dziś mam zaadresowane koperty, a wizyty na poczcie były bardzo częste. 
I chociaż nigdy nie udało mi się wygrać nagrody głównej, zawsze wpadło coś miłego. 
A dziś, no cóż  emotka
Pozostała tylko tęsknota. Wyświetl w wątku >>

simonapp

#7194196 Napisano: 24.07.2024 18:36:37 w moje dzisiejsze wygrane :)
Pakiet od Bociana z Żabki 
A wcześniej, bo trochę mnie nie było: 
- Amocco - Lidl - chupa chupsy oraz przelew 150 zł. 
- Kozel - kufle 
- HAGEN - Balcerzak 200 zł 
- ŻYWIEC w Żabce - zdjęcie na puszkach piwa. - dla nas unikatowa, czyli bezcenna  emotka  
- Capri Sun - bon Dino 200 zł 
- Smolar - Kubuś 20 zł  emotka Wyświetl w wątku >>

simonapp

#7194086 Napisano: 24.07.2024 12:35:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wojteke-konkursy napisał(a):

Anisu napisał(a):

makarena2908 napisał(a):

Finlandia- nagroda główna 30 tysięcy? Co tam w dwa dni można robić za tyle? emotka

Tez się zdziwiłam, dwa dni za tyle, ale chyba  hotel 5 gwiazdkowy, może dlatego, tam drogo emotka

Dobre hotele kosztują nocleg od osoby po 3 tysiące za 1 noc np., przeloty, obiad to też od osoby może być np. tysiąc złotych i więcej i to wszystko dla dwóch osób to wyjdzie lekko 30 tysięcy. Koszykarze wydają na wakacjach np. 500 tysięcy dolarów tygodniowo na hotele, imprezy, jedzenie, alkohole nie kupując niczego w stylu zegarków, biżuterii czy samochodów 

Miałam podobną sytuację, wydawało się, że przynajmniej dwa dni będę opływać w luksusach. 
Jednak gdyby nie moja czujność, na wyjazd musiałabym zaciągnąć kredyt. 
Organizator miał zamiar zostawić mnie bez jedzenia, nie licząc innych dodatkowych opłat, które byłabym zmuszona ponieść. 
Wszystkie ceny da się sprawdzić i okazało się, że to proponował, to była kwota 1/3 wartości nagrody. 
Tłumaczył się, że reszta, czyli 2/3 nagrody to   jego   koszty organizacji. 
Po licznych pertraktacjach udało się dopiąć wyjazd, ale i tak, nie była to pełna wartość wygranej. 
Uważajcie! Wyświetl w wątku >>

simonapp

#7187002 Napisano: 28.06.2024 18:55:02 w Smolar
toka napisał(a):

Ciekawe czy będzie rezerwa z rexony w Rossmanie

Regulamin pkt 6.6 i 6.10.
Rezerw brak i to nawet do GŁÓWNYCH. 
pkt 4.6 - Ograniczenie na gospodarstwo 
pkt 6.2 - Brak odpowiedzialności z powodu niemożności powiadomienia o wygranej Wyświetl w wątku >>
2 toka, darog 0