Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika simonapp

simonapp

#6838356 Napisano: 18.01.2022 11:42:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
masza napisał(a):

Weronikatga napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

rene napisał(a):

Pytanie do osób ktore Wygrały z Rezerwy Coca Cola Miski lub Tv!Czy piszecie do Fortisa żeby podal nr zwycięskiego paragonu ?

wysyłam wszystkie

Ale jak przesłać paragony?. W moim formularzu zwycięzcy nie ma takiej opcji ich dołączenia.

jest napisane, ze mozesz użyc formularza wielokrotnie , aby przesłać wszystkie zgłoszone paragony, a oni wybiorą sobie wlaściwy 

Mój formularz nie ma wcale opcji dołączenia, nawet jednego paragonu.  Są tylko dane i adres.  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

simonapp

#6838263 Napisano: 17.01.2022 21:31:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

rene napisał(a):

Pytanie do osób ktore Wygrały z Rezerwy Coca Cola Miski lub Tv!Czy piszecie do Fortisa żeby podal nr zwycięskiego paragonu ?

wysyłam wszystkie

Ale jak przesłać paragony?. W moim formularzu zwycięzcy nie ma takiej opcji ich dołączenia. Wyświetl w wątku >>
0 0

simonapp

#6828295 Napisano: 05.12.2021 23:08:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emanuela24 napisał(a):

yougerd napisał(a):

Ferdia napisał(a):

Ja wysłałam jedno zgłoszenie i wygrałam... cóż loteria. W ostatniej loterii Princessy wysłałam kilka zgłoszeń i nawet nie udało mi się wygrać tej koszulki (nie to, żebym o niej marzyła...), a było ich sporo.

Wiem, wiem , ale jak czytam wyżej, że Małgorzata M wygrała 46 razy to tak jakoś podejrzane się wydaje. Jeżeli to jedna i ta sama osoba to gratuluję wydania minimum 2300 zeta.

Wierzysz w to że miała 100% skuteczności w loterii? Niech nawet co 2 jej zgłoszenie wygrało - czyli wydała dużo, dużo więcej, lub jest kasjerka w carrefour i zbierała paragony (do doladowań telefonów wychodziły 2 wydruki- jeden z telekodem, drugi paragon). 

Ja wysłałam 3 zgłoszenia i zero wygranych. 
Szkoda, że takich list zwycięzców nie ma u Smolara. Wyświetl w wątku >>
0 0

simonapp

#6823764 Napisano: 18.11.2021 21:35:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

avantanowa napisał(a):

pioge7 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

fineessa napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Czy kody z żabki można łączyć przy 1 zakupach?

Ktoś kiedys pisał ze można 

Mnie się nie udało, ale może to kwestia bystrego sprzedawcy. Pani, u której płaciłam, nie mogła się nadziwić, że są takie kody.

u mnie bez problemu połączył Pan wszystkie bony na raz... jeszcze dopytywał z jakiego to konkursu i sam się chwalił że w zdrapkach wydrapał grę, chyba PS.

ja tam od razu nastawiam na komorce na bon i mowie, ze place bonem Zabki, co, kto, jak, gdzie, skad - nie tlumacze. Niektorzy tam klikaja szukajac, zawsze znajduja, inni ogarnieci widza, ze jest platnosc bonem. A ciekawskim mowie, ze dostalam, chociaz mam ochote powiedziec: kontrola, czy znacie obsluge systemu!

Też nie lubię takiego dopytywania. Ale akurat on to tak w pozytywnym znaczeniu. I jeszcze mi mówi, a że pewnie,  że trzeba brać udział w konkursach, że super że się udało emotka  mówił że na przyszłość też żeby przyjść bo z chęcią zrealizuje…a tak też czasami myśle powiedzieć cichaczem że jestem tajemniczym klientem i mam ocenić pracę po wyjściu wiec niech się przyłożą emotka  

Ja jak robię zakupy na więcej paragonów to mówię w kasie, że to kontrola cierpliwości.  Samo słowo kontrola, powoduje bezkonfliktową, miłą obsługę. Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0