Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika simonapp

simonapp

#7222927 Napisano: 19.11.2024 21:32:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sks900 napisał(a):

Kamil_K napisał(a):

otter napisał(a):

ziolko napisał(a):

Jak rozumiecie zapis w regulaminie loterii Lidl "Zakup promocyjny musi być dokonany przez uczestnika na własną rzecz i na własny rachunek, uczestnik musi faktycznie zapłacić za zakup promocyjny"??
Czyli muszą być tylko takie paragony, co faktycznie zrobiło się zakupy? Nic tzw znalezionych paragonów?

przy bonach 20 50 100zl pewnie nie beda robic cyrkow, bo szkoda zachodu, ale nagrody glowne moga sprawdzic czy przypadkiem rachunek nie jest przypisany do konta Lidl innej osoby. Tak przynajmniej powinno byc, bo inaczej pracownicy Lidl mogliby zglaszac setkami (chociaz i tak zostaje ich duzo mniej niz w Biedronkach bo w Lidlu sa te glupie bramki do skanowania)

warto zaznaczyć że nie trzeba mieć konta w aplikacji lidl plus itp aby się zgłosić do loterii więc jeżeli się znajdzie taki paragon to nawet tego nie zweryfikują czy to my kupiliśmy emotka  u mnie w sklepie dziwnym trafem dziś znikł kosz na paragony gdzie ludzie mogli wyrzucać po  wyjściu z kas samoonsługowych emotka

Może się zdarzyć, że ktoś nie swoje paragony będzie zgłaszał, a 2 osoba po jakimś czasie zacznie zgłaszać te same paragony z aplikacji mobilnej i dymy.

Ale mam mętlik w głowie po tych Waszych wpisach. 
W Lewiatanie z Aplikacją trzeba było kupić za 50 zł, można było wygrać   5 groszy. 
Zapasy produktów u mnie spore, a lepszej nagrody    emotka   nie ma. 
Czy ktoś tam wygrał coś więcej? 
Wiem, rozumiem, nowy konkurs, nowe nadzieje. 
Uczciwość - nie zapominajcie, że coś takiego istnieje. Wyświetl w wątku >>
1 kimberly 0

simonapp

#7222859 Napisano: 19.11.2024 18:56:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ziolko napisał(a):

Luiza12 Ostatnie 2 czy 3 lata (o ile nie nie dłużej) NIE wygrywam nic na hasła. Po prostu wielkie, okrągłe ZERO. 
Ostatnie co wygrałam, to kosmetyki w bramkach w hebe. I to u Smolara, co jestem jeszcze do tej pory zaskoczona, bo u Smolara nie wygrałam nic kupę lat. 
Dodam, ze cały czas gram na jeden numer telefonu i może mają mnie na czarnej liście albo co... Bo nie uwierzę, że przez tyle lat w konkursach kreatywnych nic nie dałam rady wygrać

Twoje słowa: - może mają mnie na czarnej liście albo co... -  To albo co, to smutne dla Nas zapisy w Regulaminach. 
Też w tej Agencji nie wygrywam nic lepszego. A nawet na tyle, żeby chociaż  trochę pokryć koszty zakupów.
Od czasu.....  do czasu.....  są to nagrody najniższego stopnia.
Tak liczyłam na TIGERa.   Tam było  3 tysiące nagród   i   nic,   pomimo dużej ilości zgłoszeń moich, rodziny i znajomych. Wyświetl w wątku >>
1 kimberly 0

simonapp

#7222788 Napisano: 19.11.2024 15:49:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agasen napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

Kolejny konkurs, kolejne czapki i sweterki, serio kur**? emotka

I jeszcze małpki do tego 😹

Może zrobimy - Ranking 2024 - Agencji z najsłabszymi nagrodami. 
Są takie, które bardzo odstają od innych a i tak nie wydają wszystkich nagród. Wyświetl w wątku >>
0 0

simonapp

#7220585 Napisano: 11.11.2024 20:21:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mellowfruit napisał(a):

doo napisał(a):

Czy ktoś dzisiaj wysyłając zgłoszenie na loterię Orbit https://www.yourchewyplace.com/pl-pl miał komunikat Przepraszamy, już dziś wpisałeś się. Spróbuj ponownie jutro. Dodam, że to nieprawda. Zgłosiłam się wczoraj. Czy to błąd strony, czy tam muszą minąć pełne 24 godziny?

Niestety, ale mają zjeb*** tę stronę - Po pierwsze, to nalicza 24h a nie dobę w sensie rozumienia, że po północy jest już nowy dzień. Dodatkowo według regulaminu i Q&A można zgłosić się dowolną ilość razy i nic nie ma o tym, że tylko raz na dzień. 
Jako że to jest loteria, to zastanawiam się, czy to nie podlega pod jakiś paragraf i karę, bo ewidentnie coś tu nie zgrało.
A - próbowałam do nich pisać. Dostałam odpowiedź, że stroną zajmują się Hindusi i kontakt z nimi jest utrudniony, pozdro XD Potem już nawet przestali odpisywać.

Uwaga! 
Tam podczas zgłoszenia trzeba podać dane, również adres zamieszkania. 
emotka
Stroną zajmują się Hindusi, z którymi organizator ma utrudniony kontakt
emotka
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

simonapp

#7218588 Napisano: 04.11.2024 15:20:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry21 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

jokan napisał(a):

czy była już rezerwa z Lipton Biedronka?
Wpisów nie widziałam, ale wg regulaminu już niby było (robię porządki w paragonach:)

Tam nie było rezerwy w ogóle

Dlatego Smolar pod tym kątem najgorszy. Fortis (którego tutaj dużo osób nie lubi) zawsze robi losowania dodatkowe i przy takiej ilości nagród napewno by coś wpadło

Smutne to  emotka  
A co z Loterią Urodzinową Lewiatana emotka
Nikt nie wygrał nic lepszego emotka
Bo ja tylko te - rekordowe - 5 groszy. Wyświetl w wątku >>
1 kimberly 0

simonapp

#7218124 Napisano: 01.11.2024 19:41:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elemelex napisał(a):

Almette ma nagrodę, o której marzy wieeelu ludzi, no i loteria jest dobrze promowana, znana.
Małe wafelki i loteria to połączenie mnie zniechęcajace, bo mam wrażenie, że kazdy sobie mówi, tani wafelek to wezmę udział i robi się szansa jak w lotto.
Pytanie Serenady też mi nie pasuje:D Jak nie wezmę udziału to nie będzie mi szkoda, bo ser nawet dobry  emotka  bez konkursu można kupić.

Masz racje odnośnie Serenady, nie tylko dobry, ale co jest ważne, to POLSKI ser. 
Zwracajmy na to też uwagę  emotka  
Z pytaniem jednak również nie potrafię ruszyć. Wyświetl w wątku >>

simonapp

#7217078 Napisano: 28.10.2024 18:39:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kuoka napisał(a):

Czy ktokolwiek z Was wygrał coś w MOL? Nie widzę żadnych wpisów - wiem, że mnóstwo ludzi gra ale żeby nawet nikt z nas nic nie wygrał?

Ja podczas całej loterii na stacjach Shell, która trwała od 27.05-1.09, a było do wygrania 12 tysięcy Shell Cafe i 2 tysiące kart podarunkowych oraz  7 głównych.  
przy regularnym tankowaniu 3 samochodów w rodzinie, przez cały ten okres, nie załapałam się nawet na kubek kawy. 
Jak to możliwe??? emotka
Czy ktoś - OD NAS -  tam wygrał? 
Niby listy laureatów są. Wyświetl w wątku >>
2 kuoka, stamp2 0

simonapp

#7216707 Napisano: 26.10.2024 17:39:10 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wiecie jak to jest, że niby nagroda jest, ale jej nie dostaniesz.
Czasami nawet bez swojej winy lub z powodu niekorzystnych dla grających zapisów w Regulaminach.
Wczoraj pozytywna weryfikacja kapsla z Żywca, więc można się pochwalić 
Główna  - 9 tysięcy na konto emotka  
Dziękuję Agencji G3 Grup, że nagradza zwykłych konkursowiczów emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

simonapp

#7215929 Napisano: 23.10.2024 15:02:27 w moje dzisiejsze wygrane :)
Ale miłe zaskoczenie     emotka
Redheads - Haribo Box,  kolejny dzisiaj. 
Zobaczcie jaka statystyka wpisów a to tylko 300 nagród 
Wow! - co za Agencja   emotka
Marzenie,  emotka    żeby tak było w każdej innej. Wyświetl w wątku >>

simonapp

#7215633 Napisano: 22.10.2024 14:49:32 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zakończyłam konkurs Haribo wygraną (oczywiście w rodzinie)   -   3* Box     emotka   emotka    emotka  emotka
Wiec,  nie jestem takim konkursowym fajtłapą. 
Wygrywam jednak   tylko    w Agencjach,
gdzie są   listy laureatów   i   brak zapisów   w Regulaminie, ( czasami nawet kilkakrotnych ), że NAGRODY ZOSTAJĄ U ORGANIZATORA. Wyświetl w wątku >>

simonapp

#7214952 Napisano: 18.10.2024 21:06:40 w Smolar
Orenda napisał(a):

izak1000 napisał(a):

Orenda napisał(a):

nienia napisał(a):

Orenda napisał(a):

a czy ktoś dostał już weryfikację oświadczenia z e-prania?

Tak, dziś. I powiadomienie,  dpd o nadaniu przesyłki (zestaw produktów)

eh.... to chyba u mnie negatywna:( dzięki

Możesz sprawdzić  na stronie Smolara w Laureatach. Jeżeli będzie weryfikacja negatywna to tam będzie taka wiadomość...

dziękuję - nie miałam pojęcia! faktycznie odrzucone, ale fakt faktem, że bardzo mało czytelny miałam ten paragon emotka

Szkoda tylko, że Twojej nagrody nikt z konkursowiczów nie dostanie  emotka  
Ponieważ    brak    rezerw do nagród II-go i III-go stopnia. Wyświetl w wątku >>

simonapp

#7214900 Napisano: 18.10.2024 16:02:52 w Smolar
baxter napisał(a):

lookaso napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Były ostatnio jakieś weryfikacje z tigera

Jeśli chodzi o loterie, to nie otrzymałem jeszcze info o weryfikacji wygranej z  trzeciego tygodnia września. Wiecie, czy informują tylko o pozytywnej, czy tez negatywnej weryfikacji?

O negatywnej nie informują, czasami przysyłają @ i proszą o jakieś dodatkowe oświadczenia i paragon pocztą.

My na bardzo dużą ilość zgłoszeń w rodzinie zupełny brak wygranej.
Teraz   czekamy   na   rezerwę. Wyświetl w wątku >>
0 0

simonapp

#7214708 Napisano: 17.10.2024 22:58:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W takim razie super Agencja. 
Życzę niech otrzymuje więcej zleceń 
Szkoda tylko, że brak list laureatów.
A jeszcze jedno..... 
ILOŚĆ NAGRÓD   U NAS,   ŚWIADCZY O AGENCJI. Wyświetl w wątku >>
0 0

simonapp

#7214703 Napisano: 17.10.2024 22:26:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Konkurs "Ciesz się włoskim espresso" 
Coś cisza z wynikami. 
        Enyo   Nemetica   Grupa - zupełnie nie kojarzę tej Agencji. 
A   nagród  Ne-ma  emotka
Ma ktoś już jakieś doświadczenia. Wyświetl w wątku >>
0 0

simonapp

#7214314 Napisano: 16.10.2024 14:11:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kamil_K napisał(a):

simonapp napisał(a):

Kamil_K napisał(a):

simonapp napisał(a):

Czy były rezerwy z - LOTERII TIGER 2024 - emotka
2929 nagród natychmiastowych po 100 zł. 
1 osoba/1natychmiastowa

loteria skończyła się 30.09 więc osoby które wygrały ostatniego dnia mieli 7 dni na wysłanie formularza zanim sprawdzą to minie i może w następnym tygodniu będzie losowanie i jak zwykle Smolar wysyła smsy po 7 dniach od losowania

Tam tylko pkt. 11.5 mówi o tym, że można wygrać jedną natychmiastową a kolejna zostanie przekazana uczestnikowi z listy rezerwowej laureatów. 
A w kolejnych punktach,  nie ma już o tym zupełnie mowy. 
Mamy 4/5 wpisów o wygranych, w tym podwójne.

Ja znam osoby które wygrały nawet 3 bliki nie czytając regulaminu i wysyłając te same dane emotka  nie wiem jak to jest w tej loterii ale myślę że teraz te niewydane będą po prostu losowane tak jak to bywa w smolarze ale mogę się mylić

Ktoś, coś? 
Kiedy będzie ta rezerwa? Wyświetl w wątku >>

simonapp

#7214090 Napisano: 15.10.2024 14:45:12 w moje dzisiejsze wygrane :)
Coraz bardziej wstydzę się wpisywać się w tym wątku, a to ze względu na wysokość wygranej.  emotka  
Ostatnio  5 groszy  z Lewiatana,  wczoraj
Z Żabki kod DESPERADOS Wyświetl w wątku >>

simonapp

#7214077 Napisano: 15.10.2024 14:17:39 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
olunka napisał(a):

to az niemozliwe, żeby tak nic nigdzie nie wpadło emotka

Oj!  Możliwe. 
Odpowiedź masz NAD swoim pierwszym wpisem. Wyświetl w wątku >>

simonapp

#7214066 Napisano: 15.10.2024 13:32:17 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Checkmatesold napisał(a):

Normalnie czuje się jak ofiara hejtu w internecie. Kochani portal jest dla nas-użytkowników, a co niektórzy gotowi mnie ukamienować, za to, że może za ostro wzięłam pod lupę agencje. 

Czy tylko ja dostrzegam brak transparentności? I nawet nie oczekuję publikacji prac tylko imię i miasto z paragonu zwyciezców.

Agencje   i  to nie tylko ta,    które NIE publikują list laureatów często łączy: 
- brak rezerw 
- ale również wiele innych kontrowersyjnych zapisów w regulaminach
>>>> Nie wiemy wiec,  ile nagród trafia  do grających. 
Regulamin określa ilość nagród i często gramy dlatego, że jest ich dużo, wiec widzimy szansę na wygrane. 
Dlaczego  ktoś nam te nagrody odbiera emotka  
Czy taka jest wola Sponsora emotka
Czy tak może być emotka Wyświetl w wątku >>

simonapp

#7213553 Napisano: 13.10.2024 18:54:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jestemnowa napisał(a):

simonapp napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Czy w Kinder bueno tylko te niższe stopnie niewydanych  nagród przychodzą do losowania dodatkowego a główne niewydane do dyspozycji organizatora ? Czy ja dobrze to rozumiem ?

Rozwija to pkt. 10 Regulaminu 
Jest 2 laureatów rezerwowych do nagrody I stopnia, czyli 
.....  WSZYSTKIE NAGRODY TRAFIAJĄ DO NAS  emotka
Listy laureatów.
Wszystko jasne, przejrzyste. 
Brawo PROMO MAKERS emotka
Dlaczego tak nie ma w innych Agencjach emotka

Czyli ten dopisek w  laureatach  1 stopnia ,że nagroda pozostaje do dyspozycji organizatora to o co chodzi ? Nawet rezerwowi się nie załapali czy jak ? Zobacz zwycięzców z pierwszego losowania bo w niższych stopniach pisze normalnie ,że przechodzi do losowania dodatkowego

Taki zapis jest w regulaminie i tak bardzo różni się  (na+ ) od tych w innych Agencjach, które wprost piszą,
ŻE ZABIERAJA NAM NAGRODY.
Ale widzę, że nie tylko ważne są zapisy, musimy jeszcze pilnować ich przestrzegania. 
emotka  My to jednak nie mamy łatwego życia. Wyświetl w wątku >>
0 0

simonapp

#7213530 Napisano: 13.10.2024 15:58:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jestemnowa napisał(a):

Czy w Kinder bueno tylko te niższe stopnie niewydanych  nagród przychodzą do losowania dodatkowego a główne niewydane do dyspozycji organizatora ? Czy ja dobrze to rozumiem ?

Rozwija to pkt. 10 Regulaminu 
Jest 2 laureatów rezerwowych do nagrody I stopnia, czyli 
.....  WSZYSTKIE NAGRODY TRAFIAJĄ DO NAS  emotka
Listy laureatów.
Wszystko jasne, przejrzyste. 
Brawo PROMO MAKERS emotka
Dlaczego tak nie ma w innych Agencjach emotka Wyświetl w wątku >>
1 darog 0