Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika sabaka

sabaka

sabaka

#6880607 Napisano: 05.09.2022 14:39:17 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
To i ja się wpiszę, chociaż Somersby pewnie pozamiatane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sabaka

#6880113 Napisano: 02.09.2022 10:43:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pawelkoo napisał(a):

Macie z Almette potwierdzenie wyslania zgloszenia na maila?

Zgodnie z regulaminem pkt 9.4. Bezpośrdenio po dokonaniu zgłoszenia na stronie Loterii wyświetla się komunikat informujący uczestnika o tym czy uzyskła nagoprdę dzienną.Taki sam komunikat Uczestnik może otrzymać od organizatora poprzez nieodpłatną wiadomość e-mail na adres poczty elektronicznej podany przez Uczestnika przy Zgloszeniau.
W związku z powyższym w obecnje loterii, powiadomienia są wysyłane tylko do osob które uzyskały prawo do nagrody.
W sprawie zwrotek z Almette taka odpowiedź otrzymałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

sabaka

#6880111 Napisano: 02.09.2022 10:28:49 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ja chyba muszę poddać się z tymi loteriami, bramkami, bo jest beznadzieja. Wyświetl w wątku >>
0 0

sabaka

#6880029 Napisano: 01.09.2022 18:55:59 w Wkurza mnie...
oldziaczek napisał(a):

kukuleczka napisał(a):

A w temacie co mnie wkurza- konkursy promocyjne z margarynami, czipsami, majonezami, colą i wszystkim niezdrowym emotka

Też nad tym ubolewam, chciałby człowiek iść na diete, a trzeba żreć te laysy emotka

Nie trzeba, tylko to właśnie jest wkurzające że niewiadomo co z tym wtedy robić. emotka   Wyświetl w wątku >>

sabaka

#6879936 Napisano: 01.09.2022 12:48:04 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
I u mnie nagroda z Monster - karta 900 zł.  Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

sabaka

#6879895 Napisano: 01.09.2022 10:00:50 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nowy miesiąc zaczynam pudłami. Jak to kiedyś ktoś ładnie napisał na forum - "O te pudła to zaraz się będę potykać"... Wyświetl w wątku >>

sabaka

#6879890 Napisano: 01.09.2022 09:51:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pawelkoo napisał(a):

Macie z Almette potwierdzenie wyslania zgloszenia na maila?

Ani jednego na kilka zgłoszen. Wyświetl w wątku >>
0 0

sabaka

#6879534 Napisano: 30.08.2022 16:40:05 w co chcielibyście wygrać?
I ja bym chciała jakąś wycieczkę. Coś dla mnie, co pozwoli mi się zrelaksować. Wyświetl w wątku >>

sabaka

#6879511 Napisano: 30.08.2022 15:27:39 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bilety do kina z konkursu Algida Biedronka, dziwne bo to Smolar 😂 Wyświetl w wątku >>

sabaka

#6879380 Napisano: 30.08.2022 11:20:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xena napisał(a):

czy dzisiaj wysyłał ktoś zgłoszenie na wilkinson?? cos nie chce wysłać zgłoszenia:( niby wszystkie fajki zielone tj. pola prawidłowo uzupełnione i zdjęcie do 2 MB a nie przechodzi?? jakieś problemy ktoś miał? pomóżcie proszę;)

Mi z telefonu nie działało, wszystko dobrze a się podświetlało, kombinowałam z przeglądarką na laptopie i poszło. Tam jest problem z tą kalibracją zdjęcia jakiś, bo kosmos wielkości się wyświetlały. Przerzucałam przez konwerter. Ostatecznie w spamie były 2 potwierdzenia za jedno zdjęcie, czyli jakoś musiało się puścić bez komunikatu. Może poszukaj w spam, czy jednak nie poszło.
Edit
Ja kiedyś wysyłałam, ale podobny problem był. Wyświetl w wątku >>
0 0

sabaka

#6879356 Napisano: 30.08.2022 10:37:47 w moje dzisiejsze wygrane :)

sabaka

#6879315 Napisano: 30.08.2022 08:52:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barraquito napisał(a):

Pomijajac wszystko, póki nie zarejestrowałam się na tym forum nie zdawałam sobie sprawy do jakiego stopnia ludzie mogą być chciwi 🤣na co komu tyle  skarpetek, kubeczków czy głupot innego rodzaju? Czasy są jakie są i mało się znajdzie osób które kupią zbędne rzeczy gdy ceny wszystkiego idą w kosmos. Szkoda by mi było życia na angazowanie nie wiadomo ilu osob zeby uzbierac tony czegos co będzie trudno sprzedać. W kazdym razie ja nic w lavazzy nie wygralam i nie jest mi żal bo sluchawki słabe technicznie, jedynie glowna nagroda warta uwagi. To juz lepsza byla poprzednia edycja z sama kawą. Loteria jak inne, ludzie tacy jak zawsze. Powodzenia życzę w olx i allegro bo będzie  potrzebne... 🤣

Myślę, że większość gra ze względu na główne nagrody, a skarpetki to skutek uboczny. Nie wiem po co tyle jadu. Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

sabaka

#6879314 Napisano: 30.08.2022 08:51:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Widzę, że ktoś już dodał do bazy, więc mówię Uwaga na czekolady z E.Wedel bo nabija rabaty z kartą. Na dwóch różnych paragonach mam inne rabaty, jeden wyszło równe 15 zł, drugi trochę ponad.  Wyświetl w wątku >>
0 0

sabaka

#6879074 Napisano: 29.08.2022 09:48:31 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dzień dobry! Cześć i czołem, Wąteczku! I ja czekam na dobre wieści w ostatnich dniach sierpnia. Wyświetl w wątku >>
0 0

sabaka

#6879062 Napisano: 29.08.2022 09:18:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ilonaxx5 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

Czy wszyscy już dostaliście butelki z Nestle?

ostatnie jakie dochodziły to na pewno z 24 czerwca (u siostry kilka dni temu) Oni to wysyłają partiami. A jak odbiorca nie odbierze to wysyłają jeszcze raz. Więc jak masz weryfikacje to w końcu butelki dostaniesz emotka

Dziękuję 

U mnie dziś idą butelki chyba z 9.07 Wyświetl w wątku >>
1 ilonaxx5 0

sabaka

#6878967 Napisano: 28.08.2022 16:19:19 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ah, te Pepsi... Wyświetl w wątku >>
0 0

sabaka

#6878720 Napisano: 26.08.2022 16:38:12 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

sabart napisał(a):

...jeśli mąż potrafi w ten sposób bez pohamowania wyrażać się do żony, to jest to ewidentny brak szacunku do drugiego człowieka, nie wyobrażam sobie, by tam była miłość...

Co do zasady to zgoda, co do metody niekoniecznie emotka
MOŻE tak właśnie jest, a MOŻE zupełnie inaczej... Nie wiemy tego...
Ludzi w trudnych emocjonalnie stanach lepiej chyba jednak pocieszać, niż dodatkowo dołować, nie sądzisz? emotka

W jaki sposób dołuję? Zalecam terapeutę, on jest od takich rzeczy. Pokazałam jak to wyglądałoby z mojej strony. Nie zawsze jest co naprawiać, a tkwić w czymś co jest toksyczne (po opisie autora posta nie wygląda to na zdrową relację) na pewno nie jest dobre dla psychiki i póki ktoś nie zadba o siebie i nie zdecyduje się na pójście po pomoc, to prawdopodobnie się nic nie zmieni.  Wyświetl w wątku >>

sabaka

#6878712 Napisano: 26.08.2022 16:19:24 w Wkurza mnie...
szczupak napisał(a):

Mój mąż,  który nie pracuje, siedzi w domu, wyjada z lodówki i zarzuca mi, że za mało zarabiam i przez to nigdzie nie wyjeżdżamy, podczas gdy inni co weekend gdzieś jadą
A ja staje na rzęsach , praca na cały etat, dom na cały etat, bo mąż 2 lewe ręce, nawet wodę potrafi przypalić, ogród I  padam już na twarz, nawet wieczorem zdarza mi się zasnąć z telefonem w dłoni  jak myślę nad hasłem:(
I praca mnie też wkurza
Ogólnie życie jest do D, mam wszystkiego dosyć

Nam tak łatwo mówić, bo nie wiemy jak tam sytuacja wygląda między Wami, ale jeśli mąż potrafi w ten sposób bez pohamowania wyrażać się do żony, to jest to ewidentny brak szacunku do drugiego człowieka, nie wyobrażam sobie, by tam była miłość. Znalazł sponsoring i ma czelność jeszcze komentować. Ja w takiej sytuacji bym nie chciała tkwić, ale wiem że osoby dotknięte "przemocą psychiczną" nie widzą tego od takiej strony. Zapewne brak sił na taki krok, ale chociaż wizytę u jakiegoś terapeuty, który pomoże poukładać w głowie pewne rzeczy i będzie łatwiej zrozumieć i ewentualnie podjąć jakieś kroki. Wyświetl w wątku >>

sabaka

#6878691 Napisano: 26.08.2022 15:41:35 w Czy informują/ informowali?
Czy ktoś dostał dziś info z Cinzano?  Wyświetl w wątku >>
0 0