Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
sabaka
Postów 824
Data rejestracji 22.09.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Rodzaj powiadomienia: e-mail
Dodatkowe informacje:
100 zł do Lidla, o 11:31 Wyświetl w wątku >>
sabaka
Postów 824
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
sabaka
Postów 824
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Wspomnę więc, żeby po pierwsze - PISAĆ reklamacje! Czasami organizator wymaga tego na papierze i mam wrażenie, że w takiej sytuacji wiele osób odpuszcza, bo wysyłka listem kosztuje i zabiera więcej czasu niż napisanie maila.
Po drugie - odnieść się do konkretnych zapisów w regulaminie, pokazać na jakiej podstawie uważany, że to my mamy rację, np. wkleić w formie cytatów. Samo to pokazuje, że potrafimy czytać regulamin, znamy go i nie z nami te numery!
Ewentualnie można podważyć jakieś nieścisłości w regulaminie, które mogą wprowadzać w błąd. U mnie akurat chodziło o podanie w oświadczeniu innych danych niż w zgłoszeniu (dla mnie dane to imię i nazwisko, w korespondencji z agencją wywnioskowałam to samo), po trzecie regulamin nie precyzował jakie to dane, poddałam więc imię i nazwisko, ale inny nr telefonu - do kogoś, kto na pewno będzie w domu i odbierze nagrodę (weryfikacja negatywna).
Po trzecie - dowody. Dużo osób robi zrzut ekranu przed wysłaniem zgłoszenia i to jest świetne podejście, w telefonie nawet można zrobić folder do takich rzeczy. Warto też robić zdjęcie oświadczenia z paragonami przed wysyłką pocztą, to jest pomocne dla nas w razie wątpliwości i jest przejrzystym dowodem na zarzucane nam nieprawidłowości.
Po czwarte - staramy się okiełznać emocje, kultura, (elokwencja?), bez wyzwisk. Ja używałam sarkazmów, ale się udało 😅
Po piąte - warto na dole pod tekstem zrobić zapis:
"Do wiadomości:
*Tu wpisz dane Sponsora/Zleceniodawcy"
I jeśli jesteśmy pewni swojej racji, to taką kopię przesłać do Zleceniodawcy. To nie skarżenie się Sponsorowi, tylko pokazanie Agencji, że my tak na poważnie.
PS. A i reklamacja rozpatrzona pozytywnie, nagrodę dostałam. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
sabaka
Postów 824
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
https://www.insta...MWthbzJ6MHcwNW50OQ== Wyświetl w wątku >>
sabaka
Postów 824
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
sabaka
Postów 824
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
sabaka
Postów 824
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
sabaka
Postów 824
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
4 duże: mango marakuja, grapefruit pomarańcza, limonka pomarańcza, cytrynówka.
4 małe: cytrynówka, cytryna pigwa, limonka miętą i jakaś jeszcze, po której zostały kawałki szkła i mokry karton. Wyświetl w wątku >>
sabaka
Postów 824
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Coraz częściej żałuję godzin zmarnowanych na niektóre konkursy... Wyświetl w wątku >>
sabaka
Postów 824
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
https://www.insta...MTY5OXp4cXA4eHUyMQ== Wyświetl w wątku >>
sabaka
Postów 824
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Old Spice Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
sabaka
Postów 824
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
1.3. Konkurs przeprowadzany jest na terenie Polski. Zakupu Produktu promocyjnego można dokonać stacjonarnie w sklepach sieci Super-Pharm (dalej: Sklepach sieci Super-Pharm).
Nie jestem pewna, czy zakupy online się liczą, może ktoś dopytywał Wyświetl w wątku >>
sabaka
Postów 824
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Chce ktoś dodać? Wyświetl w wątku >>
sabaka
Postów 824
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
sabaka