Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika adamo86

adamo86

#7058227 Napisano: 05.11.2022 15:11:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

stock to z którego etapu informował? ostatniego?

Już powinni z ostatniego - ale mają 4dr, więc chyba do poniedziałku. Mało flaszek na forum poszło. Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7058222 Napisano: 05.11.2022 14:57:03 w Avanti
masza napisał(a):

A do kiedy informowali z Mirindy? 

Z wpisów wygląda, że chyba do 30.10 Wyświetl w wątku >>
1 masza 0

adamo86

#7058211 Napisano: 05.11.2022 14:14:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

notta napisał(a):

simonapp napisał(a):

Emememe napisał(a):

at-babska napisał(a):

edzia21 napisał(a):

at-babska napisał(a):

harnas napisał(a):

Emememe napisał(a):

margarittta napisał(a):

z Monster Żabka już poszło wszystko?

Jedna wygrana lodówka i kilka maili ze słuchawkami na forum pozwala mi jeszcze mieć nadzieję, że wszystkiego nie rozesłali 😀

raczej niemożliwe, żeby to było wszystko, konkurs drogi, mało popularny, setki nagród i 3 wpadły na forum? jakiś wał

Dostałam maila z kodem apex. 

Co nie zmienia faktu, że sprawa wygląda dziwnie (1 x główna, 20 x fotel, 150 x lodówka, 200 x słuchawki)...a wpisów ile? Swoją drogą byłam przekonana, że zgłoszeń będzie mniej niż nagród o których wspomniałam powyżej. Jak już ruszyli z tymi śmieciowymi kodami, to grubo emotka

Właśnie doczytałam, że prawdopodobnie idą alfabetycznie. Mam nazwisko na H, więc nie traćcie ducha 😄

Siostra miała wczoraj maila ze słuchawkami, nazwisko na K 😜 Jakieś pomieszanie z poplątaniem nastąpiło, szkoda, że nie udostępniają list zwycięzców, łatwiej by było dojść kto co wygrał 😀

A kto organizował ten konkurs? 
Bo to też wiele wyjaśnia. 
Dobrze, że nie brałam udziału. 

to fortis. Z tego co kojarzę

Nie żeby mi zależało, ale byłam ciekawa, czy dostanę coś z tych 5000 kodów. Nic na całkiem ładną liczbę zgłoszeń. No ewidentnie z tym konkiem jest coś bardzo nie halo.

Miejmy nadzieje, że w poniedziałek się wyjaśni na ilu fotelach będziesz siedziała emotka
Trzymam kciuki za wszystkich, którzy jeszcze nic nie dostali! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7058168 Napisano: 05.11.2022 10:05:26 w Smolar
agnesita napisał(a):

justyna1411 napisał(a):

Co mógł nadać Smolar wczoraj DPD?

U mnie albo bony żabka garage albo torba Velvet

Bony będą na @ Wyświetl w wątku >>
1 agnesita 0

adamo86

#7058071 Napisano: 04.11.2022 17:24:04 w Czy informują/ informowali?
justyna1411 napisał(a):

Czy informowali z konkursu "Wygraj Ekspres Esperto Latte" Biedronka ?

To chyba już dawno Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7058009 Napisano: 04.11.2022 14:57:01 w Czy informują/ informowali?
edzia21 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

gosia112a napisał(a):

Miłka w delikatesach? 

Nic nie było. Dzisiaj Delicje idą, więc pewnie będą trzymać do końca terminu - czyli poniedziałku.

A nie czwartku?

Tak, czwartku emotka  miałem poprawić u siebie, bo to 10dr i zapomniałem Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

adamo86

#7058007 Napisano: 04.11.2022 14:54:58 w Czy informują/ informowali?
incendio12 napisał(a):

mietowa napisał(a):

edzia21 napisał(a):

madllen napisał(a):

edzia21 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

Czy na WP dostaliście maile z Fortis z Żabki Monster? PW.

Ja nie, ale.nie dostałam też na Interii. Fortis to nawet nad ranem maile nieraz wysyła. Dla mnie na logikę, nie wszystkich jeszcze powiadomili emotka

Ogólnie to wszystko wygląda dziwnie...171 nagród (główna, fotele, lodówki)...nie licząc pozostałej drobnicy - a wpisów jak na lekarstwo. Może tych lodówek było 15, a nie 150? emotka

Oj jak Ty tak piszesz to cos musi być na rzeczy emotka

Nooo u mnie 0 na 4 emotka  zaszalałam.

Ja już nawet nie wspominam, ile zagrałam na tego "pewniaka z dużą liczbą nagród" emotka . Powiem inaczej - jak mam teraz pisać na Coca-Colowe konki Fortisa, to dostaję paraliżu palców. I uważam, że coś śmierdzi z tą Żabką. 

Też uważam że coś śmierdzi, nieraz wygrywałam w konkursach Fortisa, gdzie było 50 nagród, a tu kilkaset nagród i nic? Jakby było dużo wpisów o wygranych to byłabym w stanie uwierzyć, ale tak to nie podoba mi się ta sytuacja emotka

Nie mam doświadczenia w ich konkursach, ale po loteriach i wpisach na forum - mimo, że mają swoje za uszami - wydają się dosyć solidni.
Nie napisali jeszcze nikomu, że już wszystko poszło, a czas mają do poniedziałku... więc pozostaje czekać cierpliwie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7058004 Napisano: 04.11.2022 14:49:00 w Czy informują/ informowali?
gosia112a napisał(a):

Miłka w delikatesach? 

Nic nie było. Dzisiaj Delicje idą, więc pewnie będą trzymać do końca terminu - czyli poniedziałku czwartku. Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7057996 Napisano: 04.11.2022 14:33:34 w Czy informują/ informowali?
edzia21 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

Czy na WP dostaliście maile z Fortis z Żabki Monster? PW.

Ja nie, ale.nie dostałam też na Interii. Fortis to nawet nad ranem maile nieraz wysyła. Dla mnie na logikę, nie wszystkich jeszcze powiadomili emotka

Ogólnie to wszystko wygląda dziwnie...171 nagród (główna, fotele, lodówki)...nie licząc pozostałej drobnicy - a wpisów jak na lekarstwo. Może tych lodówek było 15, a nie 150? emotka

Też pomyślałem, że się machnęli o jedno zero w liczbie nagród emotka Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

adamo86

#7057955 Napisano: 04.11.2022 13:14:25 w Czy informują/ informowali?
fan-mandaryny napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

mirinda za jakie dni poszła?

Mam nadzieję, że za 30.10 jeszcze nie szły. A tak na dobrą sprawę, nie ma tego konkursu w bazie. emotka   

rufus chyba już miał za 30.10 - wpis w mdw Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

adamo86

#7057950 Napisano: 04.11.2022 13:01:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Madzia88 napisał(a):

Co to za konkurs z Mirindą?

Avanti. Był w Zapowiedziach. Już zakończony.
Trzecia pozycja: https://www.avant...realizowane-promocje Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7057934 Napisano: 04.11.2022 12:35:02 w Czy informują/ informowali?
I co z tym Fortisem?
Fotele w ogóle jakieś poszły?
Może być PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7057930 Napisano: 04.11.2022 12:23:04 w Smolar
juzef napisał(a):

Dziś przyszły mi Conversy z promocji w Brooklyn w Żabce. Trochę się nakręciłem ale okazuje się że są za duże.

Kojarzycie czy Smolar udostępnia jakąś fakturę zakupową gdybym chciał skontaktować się z sklepem i zmienić na rozmiar mniejszy. 

Podobają mi się i szkoda byłoby mi je sprzedać na allegro za jakieś grosze. 

A wszyscy taki sam rozmiar dostali? Może ktoś na forum się wymieni? Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7057919 Napisano: 04.11.2022 12:01:02 w Czy informują/ informowali?
lolzek napisał(a):

adamo86 napisał(a):

lolzek napisał(a):

Czy ktoś został już poinformowany z tego konkursu: https://www.e-kon...s-wygrana-na-piatke?

Nikt się nie chwalił. Czas mają do poniedziałku jeśli dobrze pamiętam.

Właśnie znalazłam komentarz pod postem konkursowym na fanpage T-Mobile, w którym jedna osoba napisała, że wczoraj rano do niej dzwonili z informacją o wygranej. No nic, 100 osób do obdzwonienia, to pewnie tak czy siak do poniedziałku zejdzie im poinformowanie wszystkich emotka

Pod tym samym postem napisali przed chwilą, że:
"Informacja o wygranej w Konkursie została przekazana Laureatom Konkursu niezwłocznie po ustaleniu wyników Konkursu, za pośrednictwem kontaktu telefonicznego."

Chociaż ja nie do końca wierzę w te informacje na fb Wyświetl w wątku >>
1 lolzek 0

adamo86

#7057894 Napisano: 04.11.2022 11:09:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sabart napisał(a):

[quote=

deva]
sabart napisał(a):

adamo86 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Delicje żabka co było nagroda 1 stopnia ?

Nie było nic więcej niż bony... w mailu piszą o 2 stopniu? Pewnie skopiowali z innego konkursu. U nich to chyba norma 

Tak pewnie kopiowali. W regulaminie jest podany inny adres e-mail do wysyłki oświadczenia

To na jaki email wysyłacie? I czy na pewno bez paragonów?Ja wysłałam na oba, wysłałam bez paragonów, myślałam że to kody były z aplikacji. Jak będę w domu to doczytam w regulaminie jeszcze bo zgłupiałam już 

Teoretycznie w regulaminie nie ma nic o odesłaniu skanu paragonu. Mogą ewentualnie zażądać wysłania oryginału. Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7057881 Napisano: 04.11.2022 10:52:42 w Czy informują/ informowali?
lolzek napisał(a):

Czy ktoś został już poinformowany z tego konkursu: https://www.e-kon...s-wygrana-na-piatke?

Nikt się nie chwalił. Czas mają do poniedziałku jeśli dobrze pamiętam. Wyświetl w wątku >>
1 lolzek 0

adamo86

#7057842 Napisano: 04.11.2022 10:12:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Delicje żabka co było nagroda 1 stopnia ?

Nie było nic więcej niż bony... w mailu piszą o 2 stopniu? Pewnie skopiowali z innego konkursu. U nich to chyba norma  Wyświetl w wątku >>

adamo86

#7057827 Napisano: 04.11.2022 09:43:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mietowa napisał(a):

pioge7 napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

adamo86 napisał(a):

fan-mandaryny Fortis z Monstera (Żabka) informuje jeszcze po nocy? Czy mail z wcześniej?

Mail z 16:12 (onet-poczta). Niedawno odkryłem, że utonął w Ofertach. Jak ja nie trawię tych "segregatorów", które same trawią mi ważne maile. Niby to miało służyć to filtrowaniu wiadomości, a wiemy jak jest. Trzeba wchodzić to tych folderów i uważnie czytać, żeby czegoś ważnego nie wywalić. W dodatku jeszcze więcej reklam dają na takie konta pocztowe typu onet, czy wp.

Zawsze te foldery w ustawieniach można wyłączyć i wszystkie wiadomości trafią na główną listę emotka  

Pioge, zdradzisz jak to zrobić? Szukam już dłuższą chwilkę i nie widzę emotka

Tak jka pisał elektro 
Chyba że masz inna pocztę, to napisz jaką to się sprawdzi emotka  

Jak mam wp niestety i interię. Masa reklam i te foldery nieszczęsne (nie widzę tam opcji wyłączenia ich). Ale nie chcę Ci zawracać głowy, dziękuję za pomoc emotka

Na WP na górze opcje, potem Segregatory i każdy trzeba wyłączyć

Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7057767 Napisano: 03.11.2022 22:40:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fan-mandaryny Fortis z Monstera (Żabka) informuje jeszcze po nocy? Czy mail z wcześniej? Wyświetl w wątku >>
1 madllen 0

adamo86

#7057731 Napisano: 03.11.2022 19:25:31 w Czy informują/ informowali?
at-babska napisał(a):

Czy ostatni etap z Baq już był?

5 chyba jeszcze nie było emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0