Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kiwiwi

kiwiwi

#7225381 Napisano: 28.11.2024 17:42:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
escada napisał(a):

w konkursie Tyskie w Dino - 500 sweterków  i 500 bonów,strach grać, bo  jak znam swoje szczęscie to ewentualnie trafię sweterek, którego nijak nie będe nosić, miło by było gdyby mozna było zaznaczac w konkursach z  wieloma nagrodami o co się gra, agencje pomyslcie o tym

I myślisz, że ktoś by zaznaczył sweterek? emotka A niechcianej nagrody wcale nie trzeba przyjmować. Wyświetl w wątku >>
1 escada 0

kiwiwi

#7224983 Napisano: 27.11.2024 14:13:06 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

I nie całkiem to legalne emotka polubienie, udostępnianie czy zapraszanie do polubienia nie może być zasadą konkursu. Można zachęcać do tego, ale to nie może być warunek udziału w konkursie. A urządzanie losowania to też ryzykowny pomysł emotka

Powiem tak: kiedyś, gdy byłem bardziej buńczuczny i pełen pozytywnej energii, nie odpuszczałem niczym rosomak w walce z nieprawidłowościami. Walczyłem zawzięcie o prawo i sprawiedliwość (proszę nie mieszać do tego niesławnej formacji politycznej). Zgłaszałem Facebookowi wszelkie zauważone nieprawidłowości dotyczące kont użytkowników. No bo jest zasada, że DANE KONTA MAJĄ BYĆ PRAWDZIWE!!! Wwwwrrr... emotka emotka emotka emotka Facebook gemotka o sobie z tego robił, choć raz przyczepił się do mnie, bo miałem imię i nazwisko zapisane BEZ POLSKICH ZNAKÓW DIAKRYTYCZNYCH (sic!) Ale te zgłaszane konta po miesiącach od zgłoszenia nadal tkwiły jako JO ASIA  czy temu podobne twory, wrrr...
Od tamtej pory odpuściłem sobie walkę z wiatrakami, bo wiesz co zaobserwowałem?
Cały świat generalnie ma w demotka e zasady, które sam stwarza! Więc po prostu szkoda mojej energii na bicie piany w kwestiach, które i tak z zasady zostaną olane przez wszystkich.
Piszę o tym w kontekście ewentualnego zgłaszania do organów kontrolnych takich nielegalnych akcji, jakie opisujesz w swoim poście. Bo i tak nikt się tym niestety nie zajmie. emotka emotka

Nie wiem, czy cały świat, ale świat social mediów na pewno emotka Pełno jest tam tego typu konkursów/loterii. Mnie osobiście to żadnej krzywdy nie robi, bo nie biorę w nich udziału. Ale bywa, że Facebook nie widzi problemu w poważniejszych kwestiach, więc ignorowanie takich akcji też mnie nie zdziwi. Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

kiwiwi

#7224974 Napisano: 27.11.2024 13:32:55 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

Wkurza mnie generalnie formuła tak zwanych "konkursów", polegająca na tym, by WYPROMOWAĆ JAKĄŚ stronę/firmę/fanpage za pomocą sztucznej aktywności w stylu: "polub, udostępnij, zaproś do polubienia nas perdyliard znajomych i czekaj na wynik LOSOWANIA".
To nie jest żaden konkurs, żadna rywalizacja, a nagrody to śmieci, gadżety, drobiazgi, totalnie SYMBOLICZNE!
emotka emotka emotka emotka
edit. Albo nie powinno być takich w bazie KONKURSOWEJ emotka albo należałoby stworzyć jakąś dodatkową kategorię w stylu "nagrody gwarantowane", na przykład ROZDAWANIE GADŻETÓW ZA PROMOWANIE STRONY emotka

I nie całkiem to legalne emotka polubienie, udostępnianie czy zapraszanie do polubienia nie może być zasadą konkursu. Można zachęcać do tego, ale to nie może być warunek udziału w konkursie. A urządzanie losowania to też ryzykowny pomysł emotka Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

kiwiwi

#7224953 Napisano: 27.11.2024 12:19:35 w SZUKAM....
isiulka napisał(a):

primo2219 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Mam pytanko, pamiętam że kiedyś na forum była opcja aby oznaczyć sobie konkursy w których brałam udział. Nie mogę tego znaleźć 🙈 pomoże mi ktoś?

Jak klikniesz w konkurs to z lewej u góry masz "i"  (białe na czerwonym tle) klikasz i  tam masz kółeczka do oznaczania konkursów

W życiu bym tego nie znalazła emotka  dziękuję dobry człowieku 🍻

Nie trzeba klikać w konkurs, na stronie głównej wystarczy kliknąć na to "i" przy tytule konkursu i od razu możesz sobie oznaczyć wedle uznania Wyświetl w wątku >>
1 isiulka 0

kiwiwi

#7224454 Napisano: 25.11.2024 13:08:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gregory napisał(a):

dlaczego nie mogę wysłać zgłoszenia do nutelli. ktoś wie co robie źle? po kliknięciu zarejestruj, nic się nie dzieje.

Nie wiem, co robisz źle, ale jak strona nie współpracuje, to ja zazwyczaj czyszczę na niej ciasteczka. Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7224451 Napisano: 25.11.2024 13:01:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luimig napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

luimig napisał(a):

antylopia napisał(a):

Czy możecie wysłać zgłoszenie do loterii Tymbarka Daj coś od siebie kilka dni temu nie wchodziło zdjęcie a dzisiaj mi pokazuje błąd catcha

Mam dzisiaj to samo.. Nie wiem jak było wcześniej bo próbowałam 1 raz - z telefonu i komputera, obie opcje błąd

U mnie też kilka dni temu pojawił się komunikat o błędzie captcha, ale kliknęłam jeszcze raz "zarejestruj zgłoszenie" i poszło. Na maila przyszło potwierdzenie. Tam w formularzu nawet nie ma okienka na wpisanie captcha emotka

nie ma właśnie... Ale choćbym klikała milion razy to błąd Recaptcha i nic na email nie przychodzi

No to zgłosić do organizatora i czekać aż naprawią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7224446 Napisano: 25.11.2024 12:53:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luimig napisał(a):

antylopia napisał(a):

Czy możecie wysłać zgłoszenie do loterii Tymbarka Daj coś od siebie kilka dni temu nie wchodziło zdjęcie a dzisiaj mi pokazuje błąd catcha

Mam dzisiaj to samo.. Nie wiem jak było wcześniej bo próbowałam 1 raz - z telefonu i komputera, obie opcje błąd

U mnie też kilka dni temu pojawił się komunikat o błędzie captcha, ale kliknęłam jeszcze raz "zarejestruj zgłoszenie" i poszło. Na maila przyszło potwierdzenie. Tam w formularzu nawet nie ma okienka na wpisanie captcha emotka Wyświetl w wątku >>
1 antylopia 0

kiwiwi

#7224083 Napisano: 23.11.2024 10:34:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

Czy w chrupanie popłaca mozna wygrac wiecej niz 1 raz? Nie moge znalezc w reg. emotka

Każdy Uczestnik Loterii może wygrać dowolną liczbę Nagród Natychmiastowych, Nagród II Stopnia oraz jedną Nagrodę I Stopnia w całej Loterii. Wyświetl w wątku >>
2 andii, rufus 0

kiwiwi

#7223560 Napisano: 21.11.2024 14:14:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agusiac87 napisał(a):

gosia46 napisał(a):

W Nutelli który numer paragonu wpisujemy? Nie rozwija mi się znak zapytania przy polu z numerem 😕

Mi też się nie rozwija znak zapytania przy polu z numerem

Czy ktoś podpowie który nr paragonu wpisujemy?
W regulaminie nie znajduje informacji na ten temat

Chyba najlepiej napisać w tej sprawie do organizatora, bo rzeczywiście nie otwiera się wizualizacja paragonu. A niżej na stronie w sekcji : "Jak wziąć udział w promocji" jest taka grafika: Jeśli na czerwono zaznaczono pola z datą i numerem paragonu, to nie będzie to standardowy numer wydruku. Wyświetl w wątku >>
1 agusiac87 0

kiwiwi

#7223176 Napisano: 20.11.2024 14:20:01 w Pomocy!!!!
maverick napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

esteebubu napisał(a):

Cześć,
podpowiedzcie proszę od czego zacząć konkurowanie? W jakie konkursy/loterie celować? Jakie nagrody oprócz kaski są najbardziej atrakcyjne, a jakie najbardziej realne do zgarnięcia? emotka

Najlepiej zacząć od wysłania zgłoszenia emotka A najbardziej atrakcyjne nagrody to takie, które chcesz wygrać emotka Powodzenia! emotka

Nie prawda, najlepiej zacząć po wyborze konkursu od przeczytania regulaminu i potem zakup produktu/ów emotka nie wysyłamy zgłoszeń przed zakupem emotka

No, chyba że konkurs bez wymaganego zakupu, ale wtedy też można sobie coś kupić, żeby się przyjemniej zgłaszało emotka Wyświetl w wątku >>
2 maverick, toka 0

kiwiwi

#7223164 Napisano: 20.11.2024 14:08:13 w Pomocy!!!!
esteebubu napisał(a):

Cześć,
podpowiedzcie proszę od czego zacząć konkurowanie? W jakie konkursy/loterie celować? Jakie nagrody oprócz kaski są najbardziej atrakcyjne, a jakie najbardziej realne do zgarnięcia? emotka

Najlepiej zacząć od wysłania zgłoszenia emotka A najbardziej atrakcyjne nagrody to takie, które chcesz wygrać emotka Powodzenia! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7223031 Napisano: 20.11.2024 09:39:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tad_pole napisał(a):

Oświadczenie do nagrody gwarantowanej z Serenady - czy podają kody, które się zgłosiło? Nie zapisałam tego, a opakowania leżą razem z opakowaniami męża i innymi, które nie zostały zgłoszone, bo paragon się zgubił emotka  A teraz dopiero widze, że trzeba je wpisać jeszcze raz, zanim wyślą nagrodę

Przy zgłoszeniu wysyłało się zdjęcie kodów z paragonem. Więc jeśli to Twoje jedyne zgłoszenie, to może poszukaj w Albumie na telefonie. Chyba że usunęłaś od razu zdjęcie emotka Wyświetl w wątku >>
1 tad_pole 0

kiwiwi

#7222700 Napisano: 19.11.2024 12:53:37 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Jestemnowa napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

Enjoy_today napisał(a):

Czy śniadaniówki z Doliny dobra wysyłają w miarę na bieżąco? Bo jedna doszła bardzo szybko, a męża już miesiąc idzie.

No to raczej nie dojdzie, chyba że podałaś różne adresy zamieszkania emotka
"(...) jedno gospodarstwo domowe rozumiane jako jeden adres zamieszkania lub zameldowania może otrzymać w Konkursie tylko jedną nagrodę I stopnia oraz jedną nagrodę II stopnia. Jeżeli Uczestnik lub Uczestnicy z jednego gospodarstwa domowego zakwalifikują się w Konkursie do więcej niż jednej nagrody I lub II stopnia, po weryfikacji danych osobowych Uczestników Konkursu nagrodzone zostanie pierwsze Zgłoszenie z danego gospodarstwa domowego."

U mnie doszły 2 na jeden adres i jeszcze wpisałam mój nr  telefonu w oba formularze 😅

U mnie właśnie nie doszło emotka Ale jakoś nie przyszło mi do głowy (przed sprawdzeniem w regulaminie), że mogą racjonować plastikowe śniadaniówki po jednej na gospodarstwo domowe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7222696 Napisano: 19.11.2024 12:37:26 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Enjoy_today napisał(a):

Czy śniadaniówki z Doliny dobra wysyłają w miarę na bieżąco? Bo jedna doszła bardzo szybko, a męża już miesiąc idzie.

No to raczej nie dojdzie, chyba że podałaś różne adresy zamieszkania emotka
"(...) jedno gospodarstwo domowe rozumiane jako jeden adres zamieszkania lub zameldowania może otrzymać w Konkursie tylko jedną nagrodę I stopnia oraz jedną nagrodę II stopnia. Jeżeli Uczestnik lub Uczestnicy z jednego gospodarstwa domowego zakwalifikują się w Konkursie do więcej niż jednej nagrody I lub II stopnia, po weryfikacji danych osobowych Uczestników Konkursu nagrodzone zostanie pierwsze Zgłoszenie z danego gospodarstwa domowego." Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7221948 Napisano: 16.11.2024 11:13:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stokrotka238 napisał(a):

domenicasun napisał(a):

keraz123 napisał(a):

Dla zainteresowanych ilością zgłoszeń w Serenadzie. Właśnie wysłałem tekst i pokazuje że zostało niecałe 4000 ciężarówek. Czyli zgłoszeń ponad 6000...

Jest znacznie więcej zgłoszeń, bo nie wszyscy reflektowali na ciężarówki, chociaż brali udział w konkursie. 4 000 sztuk było już wcześniej. Licznik aktualizują raz dziennie.

A ja się z tobą nie zgodzę, myślę, ze większość osób, która wzięła cysterny nie wzięła udziału w konkursie....

Aby wziąć udział w Promocji należy:
1) dokonać Zakupu promocyjnego w czasie Sprzedaży promocyjnej;
2) zachować Dowód zakupu oraz Etykiety promocyjnej;
3) wziąć udział w Konkursie;
4) zaakceptować Regulamin oraz spełnić pozostałe postanowienia i warunki Regulaminu.
Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7221021 Napisano: 12.11.2024 21:53:58 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
montezuma napisał(a):

HOOP COLA - pytam nie tyle, gdzie najtaniej... co w ogóle emotka  gdzie to można kupić?

Lewiatan, Groszek Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7220917 Napisano: 12.11.2024 16:36:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agicho napisał(a):

O jaki kod im chodzi w konkursie Żabki Tiger?🙄

Kod promocyjny – indywidualny kod alfanumeryczny uprawniający Uczestnika do zgłoszenia się do Konkursu. Kod promocyjny, wyświetlany jest w Aplikacji żappka po dokonaniu prawidłowego Zakupu promocyjnego. Kod promocyjny jest jednocześnie potwierdzeniem nabycia Produktu promocyjnego i dokonania prawidłowego Zakupu promocyjnego umożliwiającego udział w Konkursie. W razie utraty Kodu promocyjnego stwierdzającego udział w Konkursie, Uczestnikowi nie przysługują żadne roszczenia wobec Organizatora;
Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7220047 Napisano: 08.11.2024 17:01:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

czy na Crespers/ Festival Biedronka są osobne stadny z produktami? Szukałam na przegryzkach, ale nie znalazłam...

W mojej Biedrze Przysnacki Snack Festival były na samym dole wieży ustawionej z pudeł z czipsami przy randomowej alejce, a Crispers zazwyczaj są blisko kas. Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7219641 Napisano: 07.11.2024 16:56:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
harnas napisał(a):

Dzisiaj za 3 etap Kaufland informował?

• Etap 3: 24.10.2024 r. – 30.10.2024 r.
??

Dosłownie trzy posty nad sobą masz odpowiedź. Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7219553 Napisano: 07.11.2024 13:57:43 w WC - rozmowy o wszystkim
kunlu napisał(a):

cb656 napisał(a):

P.S. Mam znów dziwne wrażenie, że tego typu pytania są przynajmniej DZIWNE, bo według mnie, jakie znaczenie może mieć CUDZA MOTYWACJA, CUDZY WYBÓR POWODÓW, dla mojej decyzji, czy chcę wziąć udział w jakimś konkursie?! No sorry, nie rozumiem, co Autor pytania chce uzyskać. Pogłaskanie po główce czy inny rodzaj wsparcia duchowego dla swoich decyzji? Dziewczyno, chcesz, to grasz, nie chcesz, to odpuszczasz!! To jest zasada prosta i odruchowa, jak sikanie. Tu nie ma co szukać cudzych opinii. Takie jest moje zdanie. emotka

W moim pytaniu nie było nic o mojej decyzji i o tym, że cudzy wybór i motywacja może mieć wpływ na to, czy zagram w konkursie, czy nie. to nadinterpretacja.
Chciałam po prostu wiedzieć, dlaczego ludzie grają o takie drobnostki - czy one cieszą same w sobie, czy właśnie np. są przy okazji grania o większą wygraną.
A jeśli już dziwność mojego pytania została wywołana do tablicy to wyjaśnię, że zadałam je z uwagi na konkurs serenady, gdzie licznik wydanych autek praktycznie nie schodzi od dłuższego czasu (mozna zrezygnować z tej nagrody), mimo że zainteresowanie tym konkursem jest spore. Wynika z tego, że wiele osób odznacza możliwość otrzymania gratisowej cysterny i zastanawiałam się po prostu, czy w innych konkurach byłoby podobnie, gdyby można było zrezygnować z gry o pietruszkę, a grać tylko o bardziej wartościowe rzeczy - tj. chciałam wiedzieć, jakie jest podejście konkursowiczów. Tyle emotka

Zawsze możesz zrezygnować z nagrody, chyba w każdym regulaminie jest o tym mowa. Nie ma obowiązku zbierania pietruszek emotka Wyświetl w wątku >>