Reklama na e-Konkursy.info

Konkurs Kup, schrup i leć. Lorenz Aldi

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kiwiwi

kiwiwi

#7206807 Napisano: 18.09.2024 11:25:42 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

pikawka napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

adamo86 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

Wkurza mnie, ze nie moge tu wyszukac loterii Actimel emotka

Było w Zapowiedziach

To ten wątek, w którym trzeba dodać kilka konkursów, żeby zobaczyć treść wpisów?

Tak, jeśli dodasz 3 konkursy to będziesz mieć dostęp do zapowiedzi ( tymczasowo, trzeba co jakiś czas dodawać  emotka  )

Dzięki emotka Czyli to raczej bonus dla aktywnych "dodawaczy".

Ale to nic trudnego, spokojnie ogarniesz emotka

Zgadza się, już nawet ogarnęłam emotka Chodzi mi raczej o to, że jak ktoś szuka konkursu w bazie i go tam nie znajduje, to raczej marną pociechą jest dla niego informacja, że "Było w Zapowiedziach", czyli tam, gdzie on zajrzeć nie może. Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7206789 Napisano: 18.09.2024 10:53:56 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

adamo86 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

Było w Zapowiedziach

To ten wątek, w którym trzeba dodać kilka konkursów, żeby zobaczyć treść wpisów?

Tak, jeśli dodasz 3 konkursy to będziesz mieć dostęp do zapowiedzi ( tymczasowo, trzeba co jakiś czas dodawać  emotka  )

Dzięki emotka Czyli to raczej bonus dla aktywnych "dodawaczy". Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7206775 Napisano: 18.09.2024 10:29:00 w Wkurza mnie...
adamo86 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

Było w Zapowiedziach

To ten wątek, w którym trzeba dodać kilka konkursów, żeby zobaczyć treść wpisów? Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7206709 Napisano: 17.09.2024 23:13:27 w Wkurza mnie...
PPPet-er napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

Pewnie nie ma jej w bazie. Możesz dodać emotka https://loteriaactimel.pl/

Dam szanse tym z MDW  emotka

Racja, ale tam chyba już nikt nie pilnuje emotka Wyświetl w wątku >>
1 PPPet-er 0

kiwiwi

#7206700 Napisano: 17.09.2024 22:24:47 w Wkurza mnie...
PPPet-er napisał(a):

Pewnie nie ma jej w bazie. Możesz dodać emotka https://loteriaactimel.pl/ Wyświetl w wątku >>
1 PPPet-er 0

kiwiwi

#7205161 Napisano: 11.09.2024 13:30:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monia0303 napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

asantesana napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

Nie wiem, jak się ma sprawa z Allegro, ale na logikę, to kupując Smarta niejako wykupujesz sobie usługę darmowej przesyłki, więc powinno się liczyć, chyba emotka

No na logikę tak. Chyba emotka  Trochę niejasny regulamin, mogli podać takie kluczowe przykłady jak z Vinted, ale przyjmuję logikę i biorę udział emotka

Mam nadzieję, że organizatorzy też przyjmują taką logikę emotka Ale może warto się upewnić u źródła w tej kwestii, bo jeśli komuś bardzo zależy na nagrodzie to trochę szkoda byłoby przestrzelić emotka

moim zdaniem sprawa z vinted i allegro smart jest taka że tutaj tylko osoba kupująca może się zgłosić a sprzedająca nie. natomiast np. wysyłając paczkę przez szybkienadania na jeden numer przesyłki może się zgłosić  osoby: nadawca i odbiorca przesyłki.

Może tak jest, ale w takim razie mocno mylące byłoby podkreślenie w regulaminie, że etykieta musi być wygenerowana samodzielnie i na własny koszt. Bo przecież tylko jedna strona pokrywa koszt przesyłki. Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7205156 Napisano: 11.09.2024 13:00:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

Nie wiem, jak się ma sprawa z Allegro, ale na logikę, to kupując Smarta niejako wykupujesz sobie usługę darmowej przesyłki, więc powinno się liczyć, chyba emotka

No na logikę tak. Chyba emotka  Trochę niejasny regulamin, mogli podać takie kluczowe przykłady jak z Vinted, ale przyjmuję logikę i biorę udział emotka

Mam nadzieję, że organizatorzy też przyjmują taką logikę emotka Ale może warto się upewnić u źródła w tej kwestii, bo jeśli komuś bardzo zależy na nagrodzie to trochę szkoda byłoby przestrzelić emotka Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7205142 Napisano: 11.09.2024 12:33:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stokrotka238 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Mam dylemat odnośnie konkursu InPost, widzę przykład Vinted w regulaminie, ale jak ma się sprawa z Allegro, gdy ktoś kupuje ze smartem? Niby nadawca płaci za przesyłkę, ale ja zapłaciłam za smarta, więc kto tu jest upoważniony do zgłoszenia? Ktoś moze rozwiązywał taki "problem" u źródła?

kupuje pr,ez allegro.pacxke odebrałam udział wzięty nie zastanawiałam się kto płaci za przesylke

W zgłoszeniu podajesz czy jesteś nadawcą czy odbiorcą paczki, więc pewnie w konkursie mogą wziąć udział obie te osoby.

To właśnie ten, kto płaci za przesyłkę może wziąć udział w konkursie, przynajmniej ja tak rozumiem ten zapis w regulaminie:
Uczestnik może zgłosić się do Konkursu na podstawie przesyłki dla której samodzielnie i na własny koszt wygenerował etykietę za pośrednictwem aplikacji mobilnej InPost lub poprzez stronę internetową https://inpost.pl/SzybkieNadania/. Uczestnik nie może zgłosić się do Konkursu na podstawie przesyłki, którą nadał z wykorzystaniem etykiety wygenerowanej automatycznie (czyli w sytuacji, kiedy koszt przesyłki opłacił jej odbiorca).
Nie wiem, jak się ma sprawa z Allegro, ale na logikę, to kupując Smarta niejako wykupujesz sobie usługę darmowej przesyłki, więc powinno się liczyć, chyba emotka Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7204704 Napisano: 09.09.2024 11:32:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
moskala22 napisał(a):

xooxoo napisał(a):

Wchodzi Wam normalnie zgłoszenie na konkurs Krótka Piłka Inpost? Zastanawiam się czy paczki np. przez Vinted też można zgłosić czy tylko bezpośrednio wysłane przez Paczkomat? Czy jest jakiś problem ze zgłoszeniem?

Ja wczoraj zgłaszałam paczkę z Vinted i przeszło

Z regulaminu: Przykład: Uczestnik zrobił zakupy na platformie Vinted i wybrał formę dostawy za pośrednictwem automatu Paczkomat InPost. Osoba, która sprzedaje zakupiony przez Uczestnika towar na Vinted wysyła paczkę przy wykorzystaniu etykiety, która została wygenerowana automatycznie na Vinted w związku z dokonanym zakupem. W takim przypadku Uczestnik (kupujący) – jako odbiorca przesyłki może zgłosić się do Konkursu, ale sprzedawca (jako nadawca przesyłki wysłanej na podstawie wygenerowanej automatycznie etykiety) nie ma takiej możliwości. Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

kiwiwi

#7202312 Napisano: 28.08.2024 16:34:39 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

...nie da się ukryć, że czasem pojawiają się też wpisy, gdzie ktoś w ramach pomocy oczekuje, że to inni przeczytają za niego regulamin konkursu.

No sorry, ZERO LITOŚCI w takiej sytuacji!!!! Obśmiewam, wyszydzam, postponuję takiego kogoś. Jak ktoś jest tak głupi/bezczelnie leniwy, że ma takie oczekiwania nieuzasadnione, to na pohybel z nim!! emotka emotka

To też nie tak, że dosłownie ktoś ma takie oczekiwania, może użyłam zbyt dużego skrótu myślowego emotka No ale czasem pojawiają się pytania, gdzie autor bardzo łatwo odnalazłby odpowiedź w regulaminie albo na poprzednich stronach dyskusji. Wystarczy skorzystać z wyszukiwania emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

kiwiwi

#7202306 Napisano: 28.08.2024 16:07:43 w WC - rozmowy o wszystkim
kumulacja napisał(a):

Pytanie jest poważne. Czy mam uzupełniać opisy konkursów np. o ilość znaków, etapy konkursów itp. itd.
Ktoś dzisiaj napisał przy jednym z konkursów:
Pseudonim Tutek
Widać to na grafice, a kto jest na tyle nie... żeby tego nie ogarnąć, to po co mu pomagać? Żeby nawet tego typu osoby mu robiły konkurencję? XD kumulacja doceniam starania, ale daj sobie siana, bo to nie ma sensu. Na nagrodę zasługuje ten, kto potrafi czytać i włożyć w to jakikolwiek wysiłek. I tak teraz w tym śmieciowym internecie wszystko mają na tacy.

Chyba sama musisz sobie odpowiedzieć, czy chcesz dalej to robić emotka Jeśli chodzi o mnie to uważam, że forum jest po to, żeby sobie wzajemnie pomagać. Ale nie da się ukryć, że czasem pojawiają się też wpisy, gdzie ktoś w ramach pomocy oczekuje, że to inni przeczytają za niego regulamin konkursu. Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7202296 Napisano: 28.08.2024 15:18:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aja napisał(a):

asper01 napisał(a):

mixik napisał(a):

asper01 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

asper01 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

asper01 napisał(a):

O co chodzi z tym Probestem? Dziś dzwonili w sprawie konka z marca ;/

Informacja o nagrodzie z tego konkursu z marca 😯?

No tak!

Jakieś szaleństwo...

I mówiła, że z Konkursu "Rusz po nagrody i na szlak słodkiej przygody" będzie dzwonić za tydzień...

Czekaj, czekaj, to z tego informowali teraz? https://intermarc...hodzi-wiosna-colian/

yhy emotka

Kiedyś wygrałam od nich nagrodę za około 1500zł i też zadzwonili po bardzo długim czasie. Całe szczęście, że paragon był czytelny, to był też konkurs z tego sklepu.

To oni tak na raty dzwonią? Bo w Informują jest już wpis, że dzwonili: https://www.e-kon...?strona=741#p7201713 Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7201966 Napisano: 27.08.2024 13:00:06 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
1 cleo25 0

kiwiwi

#7201398 Napisano: 24.08.2024 10:47:13 w Wyniki konkursów (tylko wyniki!!!)

kiwiwi

#7200025 Napisano: 19.08.2024 21:22:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
notta napisał(a):

Ten kot projektował ten kod do wpisania w knopersie to miał duże poczucie humoru emotka

Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7199906 Napisano: 19.08.2024 14:05:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

makarena2908 napisał(a):

Odpowiedź na pytanie wyślij SMS-em z prefixem LISTERINE. oraz numerem dowodu
zakupu ? pod numer 4321 (koszt SMS-a wg taryfy operatora, max. 160 znaków).
Przykład SMS: Listerine.0000.Czary Mary z Listerine uśmiech będzie wspaniały.   

Te 160 znaków liczymy po numerze paragonu tak? emotka

Raczej wszystko łącznie ma mieć max 160 emotka

"SMS konkursowy możezawierać łącznie maksimum 160 znaków (włącznie ze spacjami, znakami specjalnymi oraz prefiksem „LISTERINE.” i numerem Dowodu Zakupu). Dłuższe SMS-y konkursowe nie będą brane pod uwagę w Konkursie" Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7198926 Napisano: 13.08.2024 16:44:28 w Czy informują/ informowali?
stalowiak1979 napisał(a):

Czy Jameson na ekranie informował już?

Był wpis o wygranej: https://www.e-kon...strona=3970#p7198405 Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7198849 Napisano: 13.08.2024 11:49:15 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
misiamarysia napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Muszę dziś kupić Prosecco, czy kojarzycie jakiś aktualny konkurs / loterię?

https://www.e-kon...mionetto-prosecco-18

Dziękuję za odpowiedź

Nie ma sprawy  Teraz doczytałam, że nie ma w regulaminie wymogu zakupu czy posiadania paragonu (chociaż to dziwne). Trzeba tylko zrobić zdjęcie z produktem  Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7198846 Napisano: 13.08.2024 11:34:49 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
misiamarysia napisał(a):

Musze dziś kupić Prosecco, czy kojarzycie jakiś aktualny konkurs / loterię?

https://www.e-kon...mionetto-prosecco-18 Wyświetl w wątku >>