Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kiwiwi

kiwiwi

#7223176 Napisano: 20.11.2024 14:20:01 w Pomocy!!!!
maverick napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

esteebubu napisał(a):

Cześć,
podpowiedzcie proszę od czego zacząć konkurowanie? W jakie konkursy/loterie celować? Jakie nagrody oprócz kaski są najbardziej atrakcyjne, a jakie najbardziej realne do zgarnięcia? emotka

Najlepiej zacząć od wysłania zgłoszenia emotka A najbardziej atrakcyjne nagrody to takie, które chcesz wygrać emotka Powodzenia! emotka

Nie prawda, najlepiej zacząć po wyborze konkursu od przeczytania regulaminu i potem zakup produktu/ów emotka nie wysyłamy zgłoszeń przed zakupem emotka

No, chyba że konkurs bez wymaganego zakupu, ale wtedy też można sobie coś kupić, żeby się przyjemniej zgłaszało emotka Wyświetl w wątku >>
1 maverick 0

kiwiwi

#7223164 Napisano: 20.11.2024 14:08:13 w Pomocy!!!!
esteebubu napisał(a):

Cześć,
podpowiedzcie proszę od czego zacząć konkurowanie? W jakie konkursy/loterie celować? Jakie nagrody oprócz kaski są najbardziej atrakcyjne, a jakie najbardziej realne do zgarnięcia? emotka

Najlepiej zacząć od wysłania zgłoszenia emotka A najbardziej atrakcyjne nagrody to takie, które chcesz wygrać emotka Powodzenia! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7223031 Napisano: 20.11.2024 09:39:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tad_pole napisał(a):

Oświadczenie do nagrody gwarantowanej z Serenady - czy podają kody, które się zgłosiło? Nie zapisałam tego, a opakowania leżą razem z opakowaniami męża i innymi, które nie zostały zgłoszone, bo paragon się zgubił emotka  A teraz dopiero widze, że trzeba je wpisać jeszcze raz, zanim wyślą nagrodę

Przy zgłoszeniu wysyłało się zdjęcie kodów z paragonem. Więc jeśli to Twoje jedyne zgłoszenie, to może poszukaj w Albumie na telefonie. Chyba że usunęłaś od razu zdjęcie emotka Wyświetl w wątku >>
1 tad_pole 0

kiwiwi

#7222700 Napisano: 19.11.2024 12:53:37 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Jestemnowa napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

Enjoy_today napisał(a):

Czy śniadaniówki z Doliny dobra wysyłają w miarę na bieżąco? Bo jedna doszła bardzo szybko, a męża już miesiąc idzie.

No to raczej nie dojdzie, chyba że podałaś różne adresy zamieszkania emotka
"(...) jedno gospodarstwo domowe rozumiane jako jeden adres zamieszkania lub zameldowania może otrzymać w Konkursie tylko jedną nagrodę I stopnia oraz jedną nagrodę II stopnia. Jeżeli Uczestnik lub Uczestnicy z jednego gospodarstwa domowego zakwalifikują się w Konkursie do więcej niż jednej nagrody I lub II stopnia, po weryfikacji danych osobowych Uczestników Konkursu nagrodzone zostanie pierwsze Zgłoszenie z danego gospodarstwa domowego."

U mnie doszły 2 na jeden adres i jeszcze wpisałam mój nr  telefonu w oba formularze 😅

U mnie właśnie nie doszło emotka Ale jakoś nie przyszło mi do głowy (przed sprawdzeniem w regulaminie), że mogą racjonować plastikowe śniadaniówki po jednej na gospodarstwo domowe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7222696 Napisano: 19.11.2024 12:37:26 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Enjoy_today napisał(a):

Czy śniadaniówki z Doliny dobra wysyłają w miarę na bieżąco? Bo jedna doszła bardzo szybko, a męża już miesiąc idzie.

No to raczej nie dojdzie, chyba że podałaś różne adresy zamieszkania emotka
"(...) jedno gospodarstwo domowe rozumiane jako jeden adres zamieszkania lub zameldowania może otrzymać w Konkursie tylko jedną nagrodę I stopnia oraz jedną nagrodę II stopnia. Jeżeli Uczestnik lub Uczestnicy z jednego gospodarstwa domowego zakwalifikują się w Konkursie do więcej niż jednej nagrody I lub II stopnia, po weryfikacji danych osobowych Uczestników Konkursu nagrodzone zostanie pierwsze Zgłoszenie z danego gospodarstwa domowego." Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7221948 Napisano: 16.11.2024 11:13:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stokrotka238 napisał(a):

domenicasun napisał(a):

keraz123 napisał(a):

Dla zainteresowanych ilością zgłoszeń w Serenadzie. Właśnie wysłałem tekst i pokazuje że zostało niecałe 4000 ciężarówek. Czyli zgłoszeń ponad 6000...

Jest znacznie więcej zgłoszeń, bo nie wszyscy reflektowali na ciężarówki, chociaż brali udział w konkursie. 4 000 sztuk było już wcześniej. Licznik aktualizują raz dziennie.

A ja się z tobą nie zgodzę, myślę, ze większość osób, która wzięła cysterny nie wzięła udziału w konkursie....

Aby wziąć udział w Promocji należy:
1) dokonać Zakupu promocyjnego w czasie Sprzedaży promocyjnej;
2) zachować Dowód zakupu oraz Etykiety promocyjnej;
3) wziąć udział w Konkursie;
4) zaakceptować Regulamin oraz spełnić pozostałe postanowienia i warunki Regulaminu.
Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7221021 Napisano: 12.11.2024 21:53:58 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
montezuma napisał(a):

HOOP COLA - pytam nie tyle, gdzie najtaniej... co w ogóle emotka  gdzie to można kupić?

Lewiatan, Groszek Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7220917 Napisano: 12.11.2024 16:36:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agicho napisał(a):

O jaki kod im chodzi w konkursie Żabki Tiger?🙄

Kod promocyjny – indywidualny kod alfanumeryczny uprawniający Uczestnika do zgłoszenia się do Konkursu. Kod promocyjny, wyświetlany jest w Aplikacji żappka po dokonaniu prawidłowego Zakupu promocyjnego. Kod promocyjny jest jednocześnie potwierdzeniem nabycia Produktu promocyjnego i dokonania prawidłowego Zakupu promocyjnego umożliwiającego udział w Konkursie. W razie utraty Kodu promocyjnego stwierdzającego udział w Konkursie, Uczestnikowi nie przysługują żadne roszczenia wobec Organizatora;
Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7220047 Napisano: 08.11.2024 17:01:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

czy na Crespers/ Festival Biedronka są osobne stadny z produktami? Szukałam na przegryzkach, ale nie znalazłam...

W mojej Biedrze Przysnacki Snack Festival były na samym dole wieży ustawionej z pudeł z czipsami przy randomowej alejce, a Crispers zazwyczaj są blisko kas. Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7219641 Napisano: 07.11.2024 16:56:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
harnas napisał(a):

Dzisiaj za 3 etap Kaufland informował?

• Etap 3: 24.10.2024 r. – 30.10.2024 r.
??

Dosłownie trzy posty nad sobą masz odpowiedź. Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7219553 Napisano: 07.11.2024 13:57:43 w WC - rozmowy o wszystkim
kunlu napisał(a):

cb656 napisał(a):

P.S. Mam znów dziwne wrażenie, że tego typu pytania są przynajmniej DZIWNE, bo według mnie, jakie znaczenie może mieć CUDZA MOTYWACJA, CUDZY WYBÓR POWODÓW, dla mojej decyzji, czy chcę wziąć udział w jakimś konkursie?! No sorry, nie rozumiem, co Autor pytania chce uzyskać. Pogłaskanie po główce czy inny rodzaj wsparcia duchowego dla swoich decyzji? Dziewczyno, chcesz, to grasz, nie chcesz, to odpuszczasz!! To jest zasada prosta i odruchowa, jak sikanie. Tu nie ma co szukać cudzych opinii. Takie jest moje zdanie. emotka

W moim pytaniu nie było nic o mojej decyzji i o tym, że cudzy wybór i motywacja może mieć wpływ na to, czy zagram w konkursie, czy nie. to nadinterpretacja.
Chciałam po prostu wiedzieć, dlaczego ludzie grają o takie drobnostki - czy one cieszą same w sobie, czy właśnie np. są przy okazji grania o większą wygraną.
A jeśli już dziwność mojego pytania została wywołana do tablicy to wyjaśnię, że zadałam je z uwagi na konkurs serenady, gdzie licznik wydanych autek praktycznie nie schodzi od dłuższego czasu (mozna zrezygnować z tej nagrody), mimo że zainteresowanie tym konkursem jest spore. Wynika z tego, że wiele osób odznacza możliwość otrzymania gratisowej cysterny i zastanawiałam się po prostu, czy w innych konkurach byłoby podobnie, gdyby można było zrezygnować z gry o pietruszkę, a grać tylko o bardziej wartościowe rzeczy - tj. chciałam wiedzieć, jakie jest podejście konkursowiczów. Tyle emotka

Zawsze możesz zrezygnować z nagrody, chyba w każdym regulaminie jest o tym mowa. Nie ma obowiązku zbierania pietruszek emotka Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7219436 Napisano: 07.11.2024 09:36:06 w Pomocy!!!!
AgnieszkaPara napisał(a):

Zgłosiłam do organizatora. Dzięki za pomoc.

Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7219429 Napisano: 07.11.2024 09:07:53 w Pomocy!!!!
AgnieszkaPara napisał(a):

Część, podpowiedź cię co zrobić jeśli w regulaminie jest rażący błąd dotyczący zgłoszeń do loterii uniemożliwiający udział?

A jaka to loteria i jaki błąd? Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

kiwiwi

#7218581 Napisano: 04.11.2024 15:04:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Anisu napisał(a):

A z Rolmlecz puzlle ktoś w ogóle coś wygrał?  bo nie widziałam żadnego wpisu o wygranej

Na forum jest opcja wyszukiwania i możesz sobie sprawdzić, czy ktoś się pochwalił nagrodą wpisując odpowiednią frazę, np. Rolmlecz. Dodatkowo przy opisach konkursów jest sekcja komentarzy i tam też warto zaglądać, bo można znaleźć informacje o wynikach konkursu. Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7218116 Napisano: 01.11.2024 18:42:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lukaszn12 napisał(a):

gregory napisał(a):

jackorlando84 napisał(a):

14079711
To przed chwilą mój nr zgłoszenia w loterii Ekodom w Almette. Naprawdę jest aż ponad
14 mln zgłoszeń??? No to szanse na wygraną ogromne, a dziś ostatni dzień tej loterii.

to chyba nie jest kolejny numer. na początku loterii też miałem jakis taki duży. choć może sie mylę. nie przyglądałem się temu. gdzieś widziałem wywiad z szefem almette, że rok temu było milion zgłoszeń. tak czy inaczej szanse zbliżone są do lotto. ale kto nie gra... ten nie pije szampana.

Almette Ekodom ponad milion zgłoszeń a taka serenada po 40 dniach konkursu ma 4400 zgłoszeń. Ktoś ma pomysł z czego wynika taka dysproporcja w ilości zgłoszeń? Różnica w nagrodach? Fakt, że jedno jest loterią a drugie konkursem? Masowe zgłoszenia kilku osób?
Konkurs media ekspert o klocki lego - 4500 zgłoszeń
Konkurs Akademii Smaku - nie rozdali nawet 100 nagród gwarantowanych.

Jak myślicie, ile jest zgłoszeń np w loterii kinder bueno? Dziennie rozdają 47 nagród w bramkach. My na 30 zgłoszeń mamy zero trafień.
Dziennie mają 1000 zgłoszeń? 10000?

Od czego zależy ilość zgłoszeń w danym konkursie/loterii?

Od tego ile osób i ile razy zechce wziąć udział emotka A tak na poważnie, to już chyba sam sobie odpowiedziałeś. Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7217461 Napisano: 30.10.2024 09:41:08 w Czy informują/ informowali?
DariuszM napisał(a):

Czy ktoś dostał info z loteri Lewiatana?

Na tej stronie możesz sobie sprawdzić wyniki: Smolar - wyniki
Wybierasz: "Loteria urodzinowa Lewiatana" i podajesz swój numer telefonu zgłoszony do loterii. Wyświetl w wątku >>
1 DariuszM 0

kiwiwi

#7217380 Napisano: 29.10.2024 19:28:15 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
parad0x napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

parad0x napisał(a):

Wiszą mi 3 przesyłki w apce DPD:
IQ marketing, First Line i Smolar. Ten pierwszy to zakładam Prince Polo, ale co z pozostałymi? Jakieś sugestie? Co ostatnimi czasy wysyłają?

First Line to nagroda z konkursu z olejem Kujawskim.

W teorii wszystko fajnie, ale ja tam nic nie wygrałem od czasów Kujawskiego w Żabce a z tego już nagrodę otrzymałem (po reklamacji, bo DPD roztrzaskało oleje w drobny mak już na etapie ich magazynu przeładunkowego), więc pudło raczej 😅

No ja dziś dostałam całkiem solidnie zapakowaną paczkę, więc pomyślałam, że to to emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7217378 Napisano: 29.10.2024 19:17:27 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
parad0x napisał(a):

Wiszą mi 3 przesyłki w apce DPD:
IQ marketing, First Line i Smolar. Ten pierwszy to zakładam Prince Polo, ale co z pozostałymi? Jakieś sugestie? Co ostatnimi czasy wysyłają?

First Line to nagroda z konkursu z olejem Kujawskim. Wyświetl w wątku >>
1 parad0x 0

kiwiwi

#7217361 Napisano: 29.10.2024 18:29:46 w SZUKAM....
cb656 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

(zmarła) Elżbieta Zającówna  emotka   emotka 66 lat  emotka

W filmie VABANK w mieszkaniu nad łóżkiem wisiał romantyczny portret dziewczyny, do złudzenia podobnej do samej Zającówny.
Szukam fotki pokazującej pełen ów obraz, kadr z tego filmu albo fotos z planu.  emotka
TU: chodzi o ten obraz widziany tylko we fragmencie. Szukam całości.

Takie o, może być?
Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7217358 Napisano: 29.10.2024 18:10:35 w SZUKAM....
halliday napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

halliday napisał(a):

kupując kartę podarunkową Allegro o nominale blika np. przez alerabat

A w jaki sposób opłacić transakcję czekiem BLIK, bo widzę tylko opcję płatności "zwykłym" BLIKIEM?

no w tym zwykłym po prostu wpisujesz 9 cyfr zamiast 6.

Faktycznie, przechodzi czek BLIK, spoko tip  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0