Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kiwiwi

kiwiwi

#7250051 Napisano: 28.03.2025 15:02:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Maczupikczu napisał(a):

Podpowiedzcie mi proszę, czy jak jest konkurs sms na 160 znaków, to usuwacie polskie znaki , czy lecicie z polskimi?

Usuwamy, po co sobie jeszcze bardziej skracać odpowiedź emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7249860 Napisano: 27.03.2025 22:05:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gregory04 napisał(a):

Znalazłem w Biedronce paragon na Milkę Maaax ale jest na nim numer karty moja Biedronka (oczywiście nie mój). Czy w takiej sytuacji jest sens grać na taki paragon czy istnieje szansa że w razie wygranej Smolar może się przyczepić?

Smolar raczej nie, najwyżej maniek się przyczepi emotka Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7249848 Napisano: 27.03.2025 21:44:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
timi211 napisał(a):

Czy ktoś może brał udział w konkursie T-mobile #BurzymyBariery na hasło na billboard? Na tej stronie chyba nie ma tego konkursu zapisanego, ale taki się niedawno odbył. Wyników chyba jeszcze nie dawali, co nie?

Jak konkursu nie ma w bazie, to lepiej o nim nie rozmawiać emotka Zerknij sobie do regulaminu forum. Wyświetl w wątku >>
1 niunio 0

kiwiwi

#7249648 Napisano: 27.03.2025 10:46:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
niunio napisał(a):

maniek69702 napisał(a):

niunio napisał(a):

maniek69702 napisał(a):

Z innej beczki widzę na forum wiele chorych ludzi.. Po ilości wygranych w lidloterii to wy chyba grzebiecie w śmieciach pod lidlem żeby paragony ponad 100zł znaleźć emotka  Chciałbym zobaczyć na żywo takiego delikwenta jak szuka takich paragonów żeby mieć szanse na wygraną 20 zł. Nie wiem czy się śmiać czy płakać.. no chyba, że ciśniecie za najniższą krajową i każde 20 zł to porządne wzmocnienie waszego budżetu

Ulżyło?

Nie miało co, bo mi nic nie leży emotka  Nie biorę udziału w tej loterii ale chyba Ciebie zabolało emotka  Miłego grzebania w śmieciach za paragonami emotka

Aha…

Pan maniek po prostu lubi sobie tak pogardzić innymi bezinteresownie, czego nie rozumisz? emotka Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7248972 Napisano: 24.03.2025 18:49:02 w Czy informują/ informowali?
A drugie losowanie Audioteki i Pilota WP znów przebiegło bezobjawowo? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7248931 Napisano: 24.03.2025 16:44:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nelusia102 napisał(a):

A Wawel można kupować w Biedronce ? Liczy się zakup do konkursu ?  Czy jakieś specjalne sklepy ?

https://www.e-kon...lewskie-okazje-wawel Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7247919 Napisano: 19.03.2025 22:17:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBaneta4 napisał(a):

snowflake napisał(a):

FBaneta4 napisał(a):

tylko konkurs pudliszki nie pokazuje @

A jak klikniesz w te 3 kropki pod godziną otrzymania maila? I potem "pokaż źródło wiadomości"?

Tylko odpowiedź i prześlij dalej

W regulaminie konkursu nie widzę nic o żadnych wyróżnieniach, ale nie znam tej agencji, nie brałam udziału w konkursie, więc nie wiem, jakie mają zwyczaje. Na pewno warto zachować ostrożność emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7247896 Napisano: 19.03.2025 20:15:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBaneta4 napisał(a):

juz mam mętlik 
niby organizator się zgadza konkurs tez nagroda inna ,pesel chcą ....co o tym myślicie

No dziwne trochę, chyba najlepiej zapytać bezpośrednio organizatora, czy to od niego. A z jakiego e-maila to przyszło? Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7247708 Napisano: 19.03.2025 10:18:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ruda7723 napisał(a):

Podpowiedzcie proszę czy mleko czekoladowe w kubku Milka bierze udział w konkursie? Mąż kupił, a ja nie wiem czy mogę tym rachunkiem zagrać 🤔

A w regulaminie sprawdzałaś? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7246859 Napisano: 15.03.2025 14:56:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lasiglasty napisał(a):

Czy ta platforma Joy znowu nie działa, czy tylko u mnie ten problem przy próbie wysłania zgłoszenia?

Wczoraj też mi wyskoczył błąd przy wysyłaniu zgłoszenia na Bitwę smaków, a wysłać ponownie się nie dało, bo policzyło już jako zagrane tego dnia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7246421 Napisano: 13.03.2025 14:45:14 w Smolar
masza napisał(a):

myszania napisał(a):

Ja mam torbę z 11.03, a z wczoraj nie....i bardzo dobrze. Już mamtyle toreb szmacianych, że mogę obdarować całą rodzinę i jeszcze mi zostaną.

dali by 50 tki e e-bonach zamiast tych toreb emotka

Każdy zrobi, jak uważa, ale może warto nie odbierać tych toreb, jeśli ktoś naprawdę ich nie chce. Zawsze to jakiś wyraźniejszy sygnał dla organizatora, że takie nagrody nie są przez nas oczekiwane emotka Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7245404 Napisano: 09.03.2025 20:50:20 w Wkurza mnie...
adamo86 napisał(a):

nataszka napisał(a):

Wkurza mnie wypłata blikGrześki, nie chcieli wypłacić 50 zł tylko kazali wybrać inną sumę dali 20, a co z pozostałą kwotą, nie chciało wypłacić ponownie???

Bliki z bankomatów chyba są jednorazowe i reszta przepada emotka

Z regulaminu: Z czeku możesz korzystać wielokrotnie, aż do wyczerpania salda – każdorazowo jednak wiąże się to z wystawieniem nowego czeku, o wartości niewykorzystanego salda minus prowizja za wystawienie nowego czeku (10 zł). Zalecamy zatem wykorzystywać czek jednorazowo – wtedy korzystanie z niego jest całkowicie bezprowizyjne. Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7245149 Napisano: 07.03.2025 17:52:10 w Opisy z paragonów
atyde25 napisał(a):

Przez przypadek byłam w sklepie Społem.
Super opis Turka, Nescafe, Grześków, Paradiso Kinder i o dziwo
Śmietana 12% Polska 200G Mlekovita.
I tak nie wygram ale chyba się nie czepią o Polska a nie Polskie emotka

A dlaczego mieliby się czepić za poprawny opis? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7244554 Napisano: 04.03.2025 19:34:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lirianka napisał(a):

Konkurs "Rozgrzej zimowe chwile" - Miał ktoś sytuacje, że w sklepie promocyjnym nie mieli skanera do sczytania karty z aplikacji "Moje Sklepy"? Ech zrobiłam zakupy ostatnią chwilę, a pan przy kasie mówi, że nie ma żadnego czytnika do kart. Nie wszystkie sklepy ABC/Groszek biorą udział w konkursie? Niby ten sklep, w którym
robiłam zakupy, jest na liście do wyboru na stronie konkursowej emotka

Jeśli dobrze kojarzę, to ktoś chyba pisał, że podyktował numer karty, bo skaner nie zadziałał. Wyświetl w wątku >>
1 lirianka 0

kiwiwi

#7243921 Napisano: 01.03.2025 13:27:16 w SZUKAM....
zaczytana-pola napisał(a):

Gdzie kupujecie Andante (oprócz Carrefour i Aldi)?

Nie kupowałam, ale widziałam je w Groszku emotka Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7241966 Napisano: 20.02.2025 14:12:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
catcat napisał(a):

Anisu napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

5 negatywnych weryfikacji w Lubella makaron  emotka   4 w trakcie

a dlaczego negatywne?

Chodzi o wyniki na stronie. Ciekawe, czy jest tam rezerwa?

Podczas losowania Nagród Tygodniowych I i II stopnia do każdej z losowanych Nagród, zostanie wylosowane 1 (jedno) zwycięskie Zgłoszenie oraz 1 (jedno) rezerwowe Zgłoszenie. W przypadku utraty prawa do nagrody przez Laureata wylosowanego jako zwycięskiego do danej Nagrody Tygodniowej, prawo do niej przechodzi do Uczestnika, którego Zgłoszenie zostało wylosowane jako rezerwowe do tej Nagrody. Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7241183 Napisano: 17.02.2025 21:12:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jesien napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

stalowiak1979 napisał(a):

Witam, w konkursie Axe podajemy numer paragonu ten z prawej strony czy ten na dole nr transakcji?

Jak zajrzysz do regulaminu, to w załączniku nr 1 znajdziesz odpowiedź emotka

A co to właściwie znaczy 'susnet date' ? emotka w pytaniu konkursowym, bo produktem promocyjnym jest Axe SUNSET.

To jest katalizator kreatywności dla spostrzegawczych emotka Wyświetl w wątku >>
1 jesien 0

kiwiwi

#7241126 Napisano: 17.02.2025 17:30:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stalowiak1979 napisał(a):

Witam, w konkursie Axe podajemy numer paragonu ten z prawej strony czy ten na dole nr transakcji?

Jak zajrzysz do regulaminu, to w załączniku nr 1 znajdziesz odpowiedź emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7241079 Napisano: 17.02.2025 15:26:44 w Pomocy!!!!
LadyInWhite napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

LadyInWhite napisał(a):

Dostałam info o bliku ze Stokrotny Mikołaj, pomóżcie proszę co zrobić z ta wiadomością i PINememotka

pójść do bankomatu wybrać Wyplata blik 
wybrać kwotę
podać blik
podać pin
odebrać kase

hmm,a skąd wziąć blik ?emotka

W regulaminie konkursu w załączniku nr 2 jest cała procedura realizacji czeku BLIK. Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7238639 Napisano: 03.02.2025 17:47:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
roksana2802 napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

roksana2802 napisał(a):

wiesia30 napisał(a):

roksana2802 napisał(a):

Czy dzisiejsze ekspresy, które doszły z wymianki (Tchibo Esperto Latte) mają też dołączony paragon? Bo nigdzie nie mogę znaleźć emotka

Nie miały paragonu, ja zostawiłam sobie z tego pierwszego

Kurcze, mogłam też tak zrobic emotka

Pani, która dzwoniła z agencji mówiła, żeby zostawić sobie paragon z pierwszej przesyłki.

Szkoda, że mi nie powiedziała emotka  ale może doślą... a potraficie ustalić dokładnie który to model, bo ja nijak nie potrafię znaleźć dokładnie tego modelu w internecie. Jak ktoś namierzył dokładnie który to i może podesłać mi linka w wiadomości, to będę bardzo wdzięczna emotka

Tchibo Esperto Latte Wyświetl w wątku >>
0 0