Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cb656

cb656

#7228833 Napisano: 12.12.2024 16:20:11 w Wyniki konkursów (tylko wyniki!!!)
0 0

cb656

#7228524 Napisano: 11.12.2024 12:35:38 w Wyniki konkursów (tylko wyniki!!!)
Pojawiły się wyniki do konkursu Świąteczny konkurs Coca-Cola x Martes Sport

Link bezpośredni do wyników zbiorczych, zawierający wszystkie nazwiska zwycięzców: https://www.faceb..._id=1094722328958412 Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7228252 Napisano: 10.12.2024 14:14:52 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
PPPet-er napisał(a):

To to, to co?

Spamerka i tyle. Mam to samo:

Wyświetl w wątku >>
1 pionas 0

cb656

#7227620 Napisano: 07.12.2024 14:35:38 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Nic mi dziś nie idzie (...) Wracam do serialu i picia, ups...

Nie idź tą drogą. emotka
Wkurza mnie to, ech... emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

cb656

#7227619 Napisano: 07.12.2024 14:34:05 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że gdy już cieszyłem się, że wychodzę powoli z przeziębienia, nagle wszystko cofnęło się jeszcze większą falą, ech... I gardło, i katar, i gorączka. emotka
I to akurat na weekend!! emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

cb656

#7227482 Napisano: 06.12.2024 14:23:06 w Dziś cieszę się z.....
atyde25 napisał(a):

Może i dobrze, że mam sklerozę (...) Nie wiem czy się cieszyć...

Cieszyć cieszyć, koniecznie! emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

cb656

#7227134 Napisano: 05.12.2024 14:49:06 w WC - rozmowy o wszystkim
atyde25 napisał(a):

Jest taki koszmar, że jedyne, co mnie ratuje, to oglądanie seriali. emotka
Dobrze, że mam abonamenty wykupione na większość platform. I nie żałuję ani 1 zł na nie wydane emotka
A na zakupy promo to ja bardzo żałuję. Bardzo emotka
Bo to większe straty w sumie, a najwyżej zwrot wydanej kasy na produkty.
No na nivea men nie, bo żele do mycia mi schodzą jak kapsułki do prania. emotka

Koszmarny ten koszmar z Ulicy Wiązów, ech. emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7226822 Napisano: 04.12.2024 14:09:51 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

cb656 napisał(a):

pionas a czemu zrobiłeś zmianę w obszarze powiadomień, dotyczących reakcji łapką? emotka
Kiedyś było tak, że gdy na jakiś wpis/komentarz zagłosowałem, to pośród innych nicków widziałem "TY". No, że niby ja na to oddałem głos.
A teraz jest widoczny mój nick, nie ma owego "TY". Dziwi mnie to. emotka

gdzie tak jest? powinno być Ty

Na przykład w komentarzach do konkursu.
https://www.e-kon...rzejsc-na-ty-dino-18

edit
Odpowiadam na niezadane pytanie emotka
Tak, oglądam stronę jako ZALOGOWANY user! Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

cb656

#7226816 Napisano: 04.12.2024 14:00:35 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas a czemu zrobiłeś zmianę w obszarze powiadomień, dotyczących reakcji łapką? emotka
Kiedyś było tak, że gdy na jakiś wpis/komentarz zagłosowałem, to pośród innych nicków widziałem "TY". No, że niby ja na to oddałem głos.
A teraz jest widoczny mój nick, nie ma owego "TY". Dziwi mnie to. emotka Wyświetl w wątku >>
1 pionas 0

cb656

#7226780 Napisano: 04.12.2024 12:27:37 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

cb656 napisał(a):

pionas od jakiegoś czasu (może tydzień, może dekada, tak mniej-więcej) mam takie zjawisko na stronie ekonków, że straszliwie zamula otwieranie podstron. Sprawdzałem, czy to wina mojego dostawcy internetu, ale nie. Mam transfer na poziomie 5-10GB/s więc to całkiem spoko do pracy "biurowej". A ekonki przecież nigdy nie miały wymagań, jak do gier   emotka
Otwarcie strony wybranego konkursu w nowej zakładce (menu kontekstowe: otwórz odnośnik w nowej karcie) trwa nie ułamki sekund, nie sekundy czy ich dziesiątki, ale kilka minut i często kończy się takim komunikatem:

Nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia
Podczas łączenia z serwerem „www.e-konkursy.info” wystąpił błąd.
    Otwierana strona nie może zostać wyświetlona, ponieważ nie udało się potwierdzić autentyczności otrzymanych danych.
    Proszę poinformować właścicieli witryny o tym problemie.

Ja tam posłuszny konfident jestem, proszą by informować, to uprzejmie donoszę.... emotka emotka

nie miałeś jakiś problemów sieciowych? ostatnio Vectra miała problemy z ruchem i ja też to odczułem i musiałem udostępniać sobie internet z telefonu

Nie mam kablówki z Vectry emotka Mój komputer też dostaje net z telefonu. W routerze jest karta SIM z sieci Orange. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7226587 Napisano: 03.12.2024 15:28:53 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Jestem padnięta, ten czarny piątek to już trwa miesiąc (...)  Ile ja tych napojów piję, koszmar emotka

To koszmar. Wkurza mnie to. Rety, ile można pić??! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

cb656

#7226331 Napisano: 02.12.2024 16:20:05 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
niunio napisał(a):

Zauważyłem, że od jakiegoś czasu przy konkursach przeze mnie dodanych nie pojawia się "krótki opis", mimo że zawsze go wypełniam... emotka

A sprawdź po jakimś czasie później. Ja podejrzewam, że to efekt grzebania Adriana w obszarze odpowiedzialnym za wydajność i optymalizację. Tak zwane cacheowanie, które z opóźnieniem aktualizuje dane. Wiele razy w przeszłości podobne moje zgłoszenia kwitował takim tekstem, ech. Ale mogę się mylić, to tylko sugestia. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7226326 Napisano: 02.12.2024 16:05:18 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas od jakiegoś czasu (może tydzień, może dekada, tak mniej-więcej) mam takie zjawisko na stronie ekonków, że straszliwie zamula otwieranie podstron. Sprawdzałem, czy to wina mojego dostawcy internetu, ale nie. Mam transfer na poziomie 5-10GB/s więc to całkiem spoko do pracy "biurowej". A ekonki przecież nigdy nie miały wymagań, jak do gier   emotka
Otwarcie strony wybranego konkursu w nowej zakładce (menu kontekstowe: otwórz odnośnik w nowej karcie) trwa nie ułamki sekund, nie sekundy czy ich dziesiątki, ale kilka minut i często kończy się takim komunikatem:

Nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia
Podczas łączenia z serwerem „www.e-konkursy.info” wystąpił błąd.
    Otwierana strona nie może zostać wyświetlona, ponieważ nie udało się potwierdzić autentyczności otrzymanych danych.
    Proszę poinformować właścicieli witryny o tym problemie.

Ja tam posłuszny konfident jestem, proszą by informować, to uprzejmie donoszę.... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

cb656

#7224977 Napisano: 27.11.2024 13:53:23 w Wkurza mnie...
kiwiwi napisał(a):

I nie całkiem to legalne emotka polubienie, udostępnianie czy zapraszanie do polubienia nie może być zasadą konkursu. Można zachęcać do tego, ale to nie może być warunek udziału w konkursie. A urządzanie losowania to też ryzykowny pomysł emotka

Powiem tak: kiedyś, gdy byłem bardziej buńczuczny i pełen pozytywnej energii, nie odpuszczałem niczym rosomak w walce z nieprawidłowościami. Walczyłem zawzięcie o prawo i sprawiedliwość (proszę nie mieszać do tego niesławnej formacji politycznej). Zgłaszałem Facebookowi wszelkie zauważone nieprawidłowości dotyczące kont użytkowników. No bo jest zasada, że DANE KONTA MAJĄ BYĆ PRAWDZIWE!!! Wwwwrrr... emotka emotka emotka emotka Facebook gemotka o sobie z tego robił, choć raz przyczepił się do mnie, bo miałem imię i nazwisko zapisane BEZ POLSKICH ZNAKÓW DIAKRYTYCZNYCH (sic!) Ale te zgłaszane konta po miesiącach od zgłoszenia nadal tkwiły jako JO ASIA  czy temu podobne twory, wrrr...
Od tamtej pory odpuściłem sobie walkę z wiatrakami, bo wiesz co zaobserwowałem?
Cały świat generalnie ma w demotka e zasady, które sam stwarza! Więc po prostu szkoda mojej energii na bicie piany w kwestiach, które i tak z zasady zostaną olane przez wszystkich.
Piszę o tym w kontekście ewentualnego zgłaszania do organów kontrolnych takich nielegalnych akcji, jakie opisujesz w swoim poście. Bo i tak nikt się tym niestety nie zajmie. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

cb656

#7224968 Napisano: 27.11.2024 13:00:24 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie generalnie formuła tak zwanych "konkursów", polegająca na tym, by WYPROMOWAĆ JAKĄŚ stronę/firmę/fanpage za pomocą sztucznej aktywności w stylu: "polub, udostępnij, zaproś do polubienia nas perdyliard znajomych i czekaj na wynik LOSOWANIA".
To nie jest żaden konkurs, żadna rywalizacja, a nagrody to śmieci, gadżety, drobiazgi, totalnie SYMBOLICZNE!
emotka emotka emotka emotka
edit. Albo nie powinno być takich w bazie KONKURSOWEJ emotka albo należałoby stworzyć jakąś dodatkową kategorię w stylu "nagrody gwarantowane", na przykład ROZDAWANIE GADŻETÓW ZA PROMOWANIE STRONY emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

cb656

#7224948 Napisano: 27.11.2024 12:13:37 w Wkurza mnie...
FBsebastian3 napisał(a):

Wkurza mnie, że zatrybiłam taki amok, odlot, że zwroty tak pokićkałam, jak kicający zając.
Rozwaliłam system odkręcania, zakręcania tematu, że aż żal ekspedientek. Finał... Mam towar, ale zwrotu niet.

Fakt, masz talent do komplikowania wypowiedzi. emotka emotka
Nic, a nic z tego nie zrozumiałem zatrybiłem. emotka
I TO DOPIERO MNIE WKURZA!!! emotka
...a miałem się za bystrego człowieczka, ech. emotka emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7224754 Napisano: 26.11.2024 14:38:13 w WC - rozmowy o wszystkim
FBleszek6 napisał(a):

Czy ktoś miał kiedyś podobną sytuację? Wygrałem nagrodę wartą 1250zł. Dzisiaj organizator poprosił mnie o wypełnienie protokołu gdzie oprócz danych do wysyłki muszę podać PESEL i nr. dowodu w celu odprowadzenia podatku. Napisałem im, że nie jest to zgodne z ustawą z dnia 26 lipca 1991 r. ponieważ, nagrody opodatkowane są jeżeli wartość przekracza 2tys zł. Organizator odwołał się do błędnego zapisu w swoim regulaminie cytat" 1. Nagrody o wartości przekraczającej 200 zł (dwieście złotych) podlegają opodatkowaniu zryczałtowanym podatkiem dochodowym od osób fizycznych, w wysokości 10% wygranej lub nagrody, na podstawie Ustawy z dnia 26 lipca 1991 r. o podatku dochodowym od osób fizycznych. " po czym skwitował, że jeżeli nie podam wszystkich danych, to mi ona przepadnie. Zastanawiam się czy nie zgłosić tej sprawy dalej, ponieważ dla mnie jest o jawna kradzież tożsamości.

ZGŁASZAJ DALEJ, KONIECZNIE! Jakiś tam pomniejszy regulamin nie stoi przecież wyżej od Ustawy. Walcz o swoje i koniecznie napisz, jak to się skończyło! Wyświetl w wątku >>

cb656

cb656

#7224277 Napisano: 24.11.2024 18:38:27 w WC - rozmowy o wszystkim
angel24 napisał(a):

Mam pytanie. Jakiej sieci starter jest najtańszy do utrzymania? Chodzi mi o koszt miesięczny lub roczny?

Przyjrzyj się ofercie NJU na kartę. KONTO WAŻNE PO WIEKI.  Wszystko zależy od tego, ile wydajesz na rozmowy, esemesy i przesył danych.
Do rozważenia jest też oferta Orange na kartę z uwagi na bonusy gigabajtów po doładowaniu. Ważność konta można przedłużyć na rok za koszt 29 zeta. Zarówno ważność rozmów wychodzących jak i gigabajtów na koncie. Do tego Orange jest sponsorem sportowców i często dają prezenty (Gigabajty za gole polskiej reprezentacji czy choćby okazjonalne - na rozpoczęcie roku szkolnego, na wakacje, na święta i tak dalej). Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7223928 Napisano: 22.11.2024 15:11:21 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

(...) Baba mi na beszczela kieszeń w kurtce zmacała, pewnie miała chętkę na fona lub nie wiem na co emotka (...) Normalnie dostałam lekkiego ataku hiperwentylacji, bo ja jestem nadwrażliwa, szczególnie na niechciany dotyk emotka

Wkurza mnie to! emotka
A zarazem przypomina się stara historyjka, ech...

Przychodzi na komisariat obywatelka, że ją okradziono w tłoku w tramwaju. Straciła portfel. Policjant pyta:
- A gdzie pani ten portfel trzymała?
- No jak to gdzie, pod spódnicą!
- I co, nie czuła pani, że ktoś tam wkłada rękę?!
- Czułam, ale myślałam, że W UCZCIWYCH ZAMIARACH... emotka emotka Wyświetl w wątku >>