Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cb656

cb656

#7233212 Napisano: 07.01.2025 12:50:50 w WC - rozmowy o wszystkim
psotka napisał(a):

Planuję zakup narożnika, ktory ma byc jednoczesnie kanapa i lozkiem do spania. Budzet ograniczony, ale nie celuje w najtansza oferte, ale tez nie takie za 10 tys. Jaka firme mozecie polecic albo zdecydowanie odrzucic? Agata meble ma swoja grupe antyfanow i nie wiem czy to wiarygodne wpisy czy konkurencja.

Mysle o firmach:
Komfort
Agata meble
Brw
Bodzio
Abra meble
Ikea

Moze znacie inne, dobre jakosciowo firmy, ktore robia porzadny produkt, na kilka lat?

W ubiegłym roku zmieniałem meble w domu. Rozważałem BODZIO, BRW i AGATĘ, bo te sklepy mam w swoim mieście i można mebel zobaczyć, dotknąć na żywo. Nie uznaję bowiem zakupu w ciemno, wyłącznie na podstawie zdjęć w sieci i opisów. emotka Tak to można kupić książkę emotka
Po rekonesansie stanęło na AGACIE. Różnice w jakości zauważalne gołym okiem, a po roku eksploatacji mogę powiedzieć, że jestem zadowolony. Ani kanapa nie skrzypi, nic nie uwiera, wszystko wygodne i takie, jakie miało być. No ale to trzeba się było przymierzyć do mebla na miejscu w sklepie i tyle. Nie ma innej opcji, a przynajmniej ja nie uznaję innej. Pozostałe meble typu komoda czy inne szafki tak samo trzymają jakość bez zastrzeżeń. Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7233208 Napisano: 07.01.2025 12:40:54 w Smolar
pikawka napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

pikawka napisał(a):

Mi kurier zostawił misia pod drzwiami. Nic nie wypisywałam emotka

A zabral A4? Czy bedzie wracał emotka  bo podobno kurier musi sie z tego rozliczyc

Nic prócz misia nie było emotka

Pewnie wyciągnął kartkę, podrobi podpis i wyśle. emotka ja tam bym się uwziął i zażądał u organizatora przysłania skanu tego oświadczenia z tym niby Twoim podpisem, a jak się okaże, że to podróba, narobiłbym gnoju gnojowi kurierowi i tyle. To nader częste przypadki i trzeba to stanowczo tępić. emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7232658 Napisano: 02.01.2025 17:44:52 w Segregacja konkursów.
Ręce opadają... emotka emotka
Kto chce, to sobie poradzi z odsiewem, a wygodnickiemu niczym nie dogodzisz. emotka
P. S. Mój głos w dyskusji, czy mnożyć w nieskończoność i uszczegóławiać coraz batdziej kategorie konkursów jest zdecydowanie na NIE! To, co jest teraz, jest optymalne. Byle tylko ludkowie trzymali się raz sprecyzowanych i logicznie ustalonych zasad segregowania i opisów, a konkursowa Polska nie zginie. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7232626 Napisano: 02.01.2025 15:23:24 w Segregacja konkursów.
iwona0103 napisał(a):

nataszka napisał(a):

Hejka
Nie wiem czy było o to zapytanie,ale czy jest możliwość rozbicia konkursów promocyjnych na loterie i opisówki, tego mi brakuje emotka

Właśnie chciałam to zaproponować, ale widzę, że temat od lat wisi emotka
pionas nie ma szans na taką zmianę?

Ten temat był wałkowany już tyle razy, że dziś niepomiernie mnie dziwi, iż są jeszcze osoby, które tego nie opanowały.
Zasada opisywania konkursów mówi wyraźnie, że jeśli jakaś akcja promocyjna (wymagająca zakupu produktu i zachowania paragonu) nie jest klasycznym konkursem polegającym na wykonaniu zadania (zazwyczaj właśnie opisowego), a jest zwykłą loterią, gdzie wynik zależy od losowania, bramek czy diabli wiedzą jakiego przypadku, na który gracz nie ma wpływu, to wtedy W TYTULE (nazwie tej akcji) dodajemy słowo LOTERIA.
Opisane lata temu, uzgodnione z Użytkownikami, zaakceptowane, przegłosowane, działa doskonale od lat. Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7232613 Napisano: 02.01.2025 14:43:40 w Segregacja konkursów.
Morganeczka napisał(a):

Hejka to i ja się podepnę emotka  po pierwsze brakuje mi kategorii "konkursy z kupowaniem" wchodzę e-konkursy i jest zalew konkursów facebookowych, instagramowych a ja szukam tych gdzie trzeba coś kupić. I tam można byłoby podzielić na loterie i opisowe. Poza tym brakuje mi apki z e-konkursy z możliwością robienia zapisków, listy zakupów czy listy wygranych.  Co o tym myślicie?

Myślę, że powinnaś więcej czytać, choćby FAQ i inne miejsca zawierające zbiorcze informacje o stronie. PRZYKŁADOWO:
Jak ustawić przypomnienie o konkursie?
W szczegółowym opisie każdego konkursu jest zakładka "Przypomnij", wystarczy na nią kliknąć i wypełnić formularz, podając datę w formacie dd.mm.rrrr.

https://www.e-konkursy.info/mapa-strony
Konkursy promocyjne - Dział dla wszystkich którzy grają w konkursy promocyjne gdzie sa nagrody gwarantowane lub jest ich pokaźna ilość. Mamy na myśli wysyłanie
globów z papierosów, etykietek, kodów kreskowych czy też zakup jakiś produktów... Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7232603 Napisano: 02.01.2025 14:24:45 w WC - rozmowy o wszystkim
visserarthur napisał(a):

pionas może jakaś abolicja karniakowa z okazji 2025…? - proszę kogoś, żeby oznaczył pionas, bo ja nie potrafię…

Powpadały (karniaki), ale czasem były abolicje, czy to na święta, czy nowy rok i do tego zmierzam. Jestem tu tyle lat, że wiem,
jak się pozbywa karniaków.

Hm, jesteś tu tyle lat, a nie wiesz, jak oznaczyć użytkownika, zastanawiające... emotka emotka Umyka wiedza z pamięci, ech...
Tyle razy było już o tym na forum, ech. Przed nazwą użytkownika bez spacji ("przyklejona" do nazwy) dodajesz małpę, czyli znaczek at. Użytkownik dostaje powiadomienie i to wszystko. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7231384 Napisano: 27.12.2024 07:46:40 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie nieskuteczność mechanizmów Facebooka. emotka
Od tygodnia zgłaszam codziennie nachalną reklamę jako post, którego nie chcę oglądać, za każdym razem Facebook zapewnia mnie, że już nie będę tego widzieć, ale następnego dnia znów się pojawia to samo. Nabawię się jeszcze jakiejś nerwicy przez to dziadostwo! emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7231383 Napisano: 27.12.2024 07:37:53 w co chcielibyście wygrać?
Napaliłem się na ekspres ciśnieniowy do kawy, ech... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

cb656

cb656

#7231060 Napisano: 23.12.2024 15:43:27 w Wyniki z FACEBOOKA (tylko wyniki!)

cb656

cb656

#7231037 Napisano: 23.12.2024 14:14:46 w WC - rozmowy o wszystkim
lilichilimili napisał(a):

cześć! czy wiecie jak zapłacić podatek od nagrody? Stokrotka organizowała konkurs w lipcu i był problem z nagrodami i wypłacili ekwiwalent pieniężny na konto i przelali razem z kwotą podatku emotka niestety nie odpowiadają na wiadomości, ale po kwocie przelewu wnioskuję, że muszę podatek zapłacić. W regulaminie nie było nic na temat podatku.

Na konto Urzędu Skarbowego, któremu dostarczasz co roku PITa. Dowiedz się u siebie w US. Powinna być taka informacja na stronie internetowej, a jak nie znajdziesz, dzwoń na infolinię.
P.S. A masz pewność, że Organizator nie pobrał wcześniej i nie przelał podatku od razu za Ciebie, ryczałtem do US? emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7231034 Napisano: 23.12.2024 14:06:31 w WC - rozmowy o wszystkim
mandarynka16 napisał(a):

Jak można wyciągnąć kasę z karty podarunkowej w całości ?? korzystałam z bankomatu, ale pobrało mi dużą prowizje
Macie jakieś wskazówki ?

Z bankomatu udało mnie się pobrać jedynie 90 zł (karta na stówę), bo reszta to prowizja. Nie widzę żadnej opcji, która umożliwia pobranie z bankomatu całej kwoty, na jaką opiewa karta. To zdzierstwo i jestem zniesmaczony postępowaniem Organizatorów. emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7230071 Napisano: 18.12.2024 15:40:49 w WC - rozmowy o wszystkim
atyde25 napisał(a):

Jakie macie doświadczenia z korporacjami taksówkowymi?
Tylko się na wyzwiskach skończyło bez przyjazdu police ale było blisko   emotka

Mam doświadczenie z korporacjami taksówkowymi takie, że jedna moja znajoma koza jeździ jako taksówkara, ech... emotka emotka
Ale nie wyzywamy się, o nie! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7230068 Napisano: 18.12.2024 15:36:43 w Wkurza mnie...
Zaprawdę, ech...
Dawno już się tu nie wkurzałem, więc mój dzisiejszy wqrz jest tym bardziej soczysty i rzetelny, ech... emotka
Jestem straszliwie OBRAŻONY na Organizatorów Serenady, że nie docenili mojego jakże oryginalnego, fantazyjnego i pełnego polotu zgłoszenia konkursowego i nie powiadomili mnie mailowo o należnej mi jak psu micha nagrodzie!!! Fuj, fuj, fuj! emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

cb656

#7229994 Napisano: 18.12.2024 10:24:45 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

Wkurzyłam się emotka
Jest jeden lokalny konkurs małego lokalnego sklepu. Trwa do dziś, czyli do 16.12 (...)  Pytanie - kto ma rację? Obstawiam,.że ja.

Pytanie: czy ten konkurs jest w bazie? Bo jak nie ma, to za wspominanie o nim na forum należy się punkt karny zgodnie z regulaminem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7229993 Napisano: 18.12.2024 10:20:01 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
zdolnabestia napisał(a):

alan84 napisał(a):

proponuje jakoś uprościć wyszukiwanie konkursów .. nie wiem jak. np słodycze, kosmetyki, chemia domowa itd

Możesz szukać sortując wg rodzaju nagród:
https://www.e-kon....info/znajdz-konkurs
Nie jest idealnie, ale kosmetyki mają osobną kategorię, słodycze są w "żywności", chemii fakt - nie ma, jeśli będzie więcej głosów, można spróbować dorobić.

Według mnie kosmetyki to też chemia... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7229583 Napisano: 16.12.2024 16:29:41 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
ludzka_istota napisał(a):

Mała kawa mielona?

Jacobs w Lidlu --> https://www.e-kon...wieta-graj-o-nagrody Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7229581 Napisano: 16.12.2024 16:28:37 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
Muszę odnowić zapas proszku do prania, ech... emotka
Ktoś, coś, hę?! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7229571 Napisano: 16.12.2024 15:46:54 w Informują
Informują z Konkurs "Żołądkowa Gorzka - Wygraj złoto" 18+

Rodzaj powiadomienia: e-listek od firmy kurierskiej DHL o przygotowaniu paczki: "mamy dla Ciebie dobrą wiadomość - HUTA 19 IM. JOACHIMA FERSEGELDA już przygotowuje Twoją paczkę. Jak tylko ją otrzymamy - w kolejnym e-mailu przekażemy szczegóły jej doręczenia."
Dodatkowe informacje:
Powiadomienie otrzymane 13 grudnia, ale nie umiem powiedzieć, z jakiego to etapu, bo gdzieś zagubiły mnie się zapiski konkursowe i nawet podejrzewam, że to może być pomyłka... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0