Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cb656

cb656

#7242016 Napisano: 20.02.2025 16:33:18 w PODZIĘKOWANIA
kumulacja
Dziękuję za świętą cierpliwość w znoszeniu nagromadzenia, wręcz kumulacji zwrotu "CHOĆ" w jednym czasie, ech... emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

cb656

#7242011 Napisano: 20.02.2025 16:15:13 w Avanti
gregory04 napisał(a):

Avanti będzie słało karty z DC z przesyłką do rąk własnych. A co mam zrobić gdy żony nie będzie w domu??

Odesłać kuriera do miejsca, gdzie aktualnie żona przebywa. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7241799 Napisano: 19.02.2025 21:45:00 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
maniek69702 napisał(a):

karta przedpłacona tysiaczek z milki właśnie dotarł, byłem przekonany, że to karta tylko do DC a to ogólna karta mastercard #super

Jak wyżej. Bardzo mnie to ucieszyło. Kurier zabrał dokumenty zwrotne, ja sobie kartę aktywowałem i poszedłem wypróbować.
Otóż można nawet wypłacać kasę z bankomatów, ale jest jeden minus - pobierają prowizję, więc to się nie opłaca. Trudno.
Ja sprawdziłem, niech zatem inni nie powtarzają tego błędu.
Przy wypłacie stówki wzięli prowizji 5 zeta. emotka Tak że ten, no... ostrożnie. emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7241766 Napisano: 19.02.2025 18:25:23 w Podatkowo-konkursowe know how
ciotkaklotka napisał(a):

rozliczenia z fiskusem sprzedaży nagród

https://www.podat...czyc-w-pit-36,5591c3 Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7241467 Napisano: 18.02.2025 21:13:51 w SZUKAM....
Szukam rzetelnej odpowiedzi na nurtujące mnie od jakiegoś czasu pytanie, mianowicie...

Czy fan-mandaryny RZECZYWIŚCIE jest fanem Userki mandaryna i o co tu chodzi?! emotka jakiś forumowy romansik kawalifikujący się do wpisów w zapomnianej części forum? emotka

Ktoś? Coś? Ten-teges? HĘ??! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7241162 Napisano: 17.02.2025 20:02:30 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Madzix_10 napisał(a):

marcika napisał(a):

Czy były wysyłane karty z konkursu Milki w Delikatesach centrum?

Chyba nie, bo też czekam

Wszedłem na forum, by zadać to samo pytanie, więc się podłączę: do mnie jeszcze też nie dotarła ta nagroda. I żadnej informacji zwrotnej o wynikach weryfikacji. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

cb656

#7240624 Napisano: 14.02.2025 15:31:02 w Pomocy!!!!
maro27 napisał(a):

Czy ktoś z forumowiczów jest z Poznania i ma w pobliżu CH Posnania lub będzie tam dziś w godzinach ok.16:00-16:30? Miałbym prośbę wielką. Kwestia zrobienia i podesłania fotki pewnego miejsca. Proszę o kontakt na priv i dziękuję

To musi być fotka aktualna, czy wystarczy Street View od Google? emotka
https://maps.app....gl/xUToQcYeP8SdAbby5 Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

cb656

#7240473 Napisano: 13.02.2025 16:28:23 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że nie mogę ponownie odnaleźć zdjęcia na dysku, choć przed godziną gdzieś je widziałem, a teraz by się przydało, ech! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

cb656

#7240300 Napisano: 12.02.2025 14:45:37 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

...jestem w rozkroku sprzątająco-remontowym. I dołączyłam zły paragon. Nigdy nie miałam takiej sytuacji, aż mi łapy latają...

Zrób przy tej okazji szpagat. Ciało podziękuje na stare lata. emotka emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7240299 Napisano: 12.02.2025 14:43:33 w Dziś cieszę się z.....
dwaburekoty napisał(a):

Kilka lat temu wygrałam najwspanialszą nagrodę, jaką mogłam sobie wymarzyć, jako początkowy konkursowicz i matka rocznego dziecka - wózek Thule w konkursie Milko. Wózek był wspaniały, przejechał ze mną setki kilometrów na rolkach, nie zawiódł nigdy. Był zdecydowanie warty tych przysłowiowych łez, które wylałam nad kartką papieru, gdy wymyślałam odpowiedź konkursową. Moje dzieci już w szkole i w przedszkolu, same potrafią jeździć już na wrotkach. Wczoraj znalazł nowego właściciela - co mnie cieszy równie bardzo jak sama własność tego wózka. Niech służy.

Mrau... emotka Cieszy mnie to, że przedmioty zmieniają właścicieli, by im służyć dalej. Bo najłatwiej jest coś skasować, nie martwiąc się niczym. Łatwo, ale to boli, ech... Wyświetl w wątku >>

cb656

cb656

#7238857 Napisano: 04.02.2025 20:56:43 w WC - rozmowy o wszystkim
sks900 napisał(a):

cb656 napisał(a):

sks900 napisał(a):

Do poczytania, czym kończy się wykonywanie rozkazów obcych ludzi przez telefon, bo to nie tylko strata kasy.
https://nto.pl/pr...amoku/ar/c1-19051062

Pomijając już fakt, że ta cała historia może być tylko wymysłem dziennikarskim, emotka zachodzę w głowę, JAK MOŻNA BYĆ TAK NAIWNYM??! emotka emotka emotka

Ten sam schemat https://epoznan.p...eniedzmi_do_poznania

Wiem, że się powtarzam i że to okrutne emotka ale powtórzę za menelem Remkiem z warszawskiego Dworca Centralnego emotka
"Jak ktoś jest na tyle emotka by gubić takie książki, to nie zasługuje na to, by je czytać!" emotka
NIE ŻAL MI tych oszukanych, jakaś kara za naiwność musi być. I powiedzmy sobie szczerze - za głupotę też.
Nauczycielka, ja pieemotka emotka I czego ona biedne dzieci nauczy, bo na pewnie nie tego, by w życiu słuchać ze zrozumieniem, skoro sama tego nie umie! Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7238851 Napisano: 04.02.2025 20:35:40 w WC - rozmowy o wszystkim
sks900 napisał(a):

Do poczytania, czym kończy się wykonywanie rozkazów obcych ludzi przez telefon, bo to nie tylko strata kasy.

https://nto.pl/pr...amoku/ar/c1-19051062

Pomijając już fakt, że ta cała historia może być tylko wymysłem dziennikarskim, emotka zachodzę w głowę, JAK MOŻNA BYĆ TAK NAIWNYM??! emotka emotka emotka

I jeszcze ten akapit dobija mnie kompletnie:

Kobieta nie może też zrozumieć, jak to się stało, że bank udzielił jej kredytu, choć podała fałszywe dane, co pracownik powinien bez problemu zweryfikować. Po tym, jak wyszła za mąż, zgłosiła
przecież w banku zmianę danych, było więc jasne, że nie jest panną.
Podobnie jak to, że nie utrzymuje się z renty, bo wynagrodzenie za pracę
co miesiąc wpływa na konto tegoż banku.

emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7238580 Napisano: 03.02.2025 15:03:12 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Potrzebowałam materac 200 na 90.
A co z tym mniejszym nie wiem bo zwrot nie wchodzi w rachubę.

Konsumentowi w rozumieniu przepisów przysługuje prawo do rezygnacji z zakupu składanego drogą zdalną nawet bez podania przyczyn!

Prawo odstąpienia od umowy zawartej na odległość lub poza lokalem przedsiębiorstwa Art.  27. 
1. Konsument, który zawarł umowę na odległość lub poza lokalem przedsiębiorstwa, może w terminie 14 dni odstąpić od niej bez podawania przyczyny i bez ponoszenia kosztów, z wyjątkiem kosztów określonych w art. 33, art. 34 ust. 2 i art. 35.
2.  Jeżeli konsument zawarł umowę poza lokalem przedsiębiorstwa podczas nieumówionej wizyty przedsiębiorcy w miejscu zamieszkania lub zwykłego pobytu konsumenta albo wycieczki, termin do odstąpienia od umowy wynosi 30 dni.

Czytaj więcej w Systemie Informacji Prawnej LEX:
https://sip.lex.p...menta-18105223/roz-4

Wyświetl w wątku >>
1 radosna 0

cb656

#7238532 Napisano: 03.02.2025 12:52:59 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie światowa niedoskonałość, ech... emotka
Taaa, w trzy minuty, akurat! emotka

Wyświetl w wątku >>

cb656

#7238066 Napisano: 30.01.2025 17:44:30 w Wkurza mnie...
notta napisał(a):

wkurza mnie FB i to jaki z tego ostatnio się rynsztok zrobił. Pojechali ze zmianami algorytm i po takiej całości że ręcę opadają. Na wallu mam zamiast treści które mnie faktycznie inetersują jakieś randomowe profile Cynical Romanticism  · Obserwuj, MultiTematycznie  · Obserwuj, Dailey Panorama  · Obserwuj. Intensywnie klikam przestań wyświetlać przez 30 dni, a im więcej się nad tym pastwię tym więcej mi tego ścieku wyskakuje. Trafił ktoś jakieś aktualne opracowania o nowym algorytmie, żeby ten ściek oczyścić bez wyrywania sobie rękawów? Kiedyś wystarczyło przy postach poklikać "interesuje mnie ten post" np. przy takim z konkursami i już wyskakiwały częściej posty z konkursami, a nie ckliwymi historyjkami, które mają mnie poruszyć..  dokąd to wszystko zmierza

emotka Z (między innymi) tego powodu rozważam całkiem poważnie ostateczną likwidację konta na twarzoksiążce. Konkursy tam są słabiutkie, mało wygrywam, coraz większe wymagania, coraz większa ingerencja w profil, ech... To chyba nie jest dla mnie, ceniącego sobie prywatność. emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7238065 Napisano: 30.01.2025 17:34:04 w WC - rozmowy o wszystkim
gregory04 napisał(a):

Na którym portalu aukcyjnym najlepiej wystawić voucher do biura podróży?

portal jest w zasadzie dowolny. Wszystko zależy od tego, czy trafisz na kogoś normalnego. emotka
Pamiętam z prehistorii, że swoje wygrane vouchery do biura ORBIS wystawiłem na platformie gazetowej (sic!) ANONSE i trafił się chętny. Poszliśmy do biura Orbisu, gdzie zweryfikowali ważność tych bonów, po czym dokonaliśmy wymiany na gotówkę. I pozamiatane! emotka
Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

cb656

#7237165 Napisano: 25.01.2025 14:50:18 w Dziś cieszę się z.....
atyde25 napisał(a):

A co to było to znalezisko kasa. biżu?

Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

cb656

#7236865 Napisano: 23.01.2025 15:43:19 w Wkurza mnie...
mietowa napisał(a):

...jestem zakochana w dresach Tiger (...) dresy są mega - miękkie, trwałe, idealnie układają się na ciele emotka

Jestem głęboko przekonany, że to właśnie konkretne ciało okryte tym dresem ma decydujące znaczenie. emotka
Wkurza mnie, że moje cielsko się do nich nie dopasowało, ech... emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0