Reklama na e-Konkursy.info

Wyższy Level z T-Mobile na kartę

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cb656

cb656

#7237165 Napisano: 25.01.2025 14:50:18 w Dziś cieszę się z.....
atyde25 napisał(a):

A co to było to znalezisko kasa. biżu?

Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7236865 Napisano: 23.01.2025 15:43:19 w Wkurza mnie...
mietowa napisał(a):

...jestem zakochana w dresach Tiger (...) dresy są mega - miękkie, trwałe, idealnie układają się na ciele emotka

Jestem głęboko przekonany, że to właśnie konkretne ciało okryte tym dresem ma decydujące znaczenie. emotka
Wkurza mnie, że moje cielsko się do nich nie dopasowało, ech... emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

cb656

#7236858 Napisano: 23.01.2025 15:10:31 w Pomocy!!!!
KuntaKinte napisał(a):

No właśnie słuchawki nie mogę mieć...

A masz głośnik bezprzewodowy? To połącz smartfona z uruchomioną apką REPLAIO przez Bluetooth z tym głośnikiem i słuchaj nie na słuchawkach. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7236796 Napisano: 23.01.2025 10:38:03 w Pomocy!!!!
caramela napisał(a):

Mam pytanie,

Czy na loterię z Pepsi może być 4-pak? Mam paragon PepsiCola4x2l, gdzie dalej jest zapis 1x25,96. Zakup z biedronki emotka

Moim zdaniem może być. Organozatorzy zawsze mogą sobie sprawdzić w sklepie każdy paragon. Cena wyraźnie wskazuje, że to nie jest pojedyncza butelka. Wyświetl w wątku >>
1 caramela 0

cb656

#7236715 Napisano: 22.01.2025 16:02:53 w Pomocy!!!!
KuntaKinte napisał(a):

Czy ktoś ma wiedzę jak mogę słuchać za darmo w pracy jakiegoś radia,muzyki gdzie jest dużo ludzi z zewnątrz???
Proszę na priv

Nie rozumiem pytania, ech...
Chcesz słuchać radia w pracy?
To proste. Odpal w samrtfonie apkę REPLAIO i wybierz kanał tematyczny, który cię interesuje, ech... emotka
P.S. Włóż w uszy słuchawki bezprzewodowe połączone ze smartfonem. Gwarantowane, że nikt z zewnątrz nie usłyszy, czego słuchasz, ech... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7236711 Napisano: 22.01.2025 15:50:50 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

(...) chciałam XL ostałam M. Przymierzyłam tak na szybko i bufet wszedł na styk (...)

TEN "bufet" przywodzi na myśl wyłącznie OCTOBERFEST, ech... emotka emotka
Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

cb656

#7236488 Napisano: 21.01.2025 18:54:22 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że znów muszę się ogolić. Rety, jakie to jest nudne!! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

cb656

#7236482 Napisano: 21.01.2025 18:34:29 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się ze znaleziska na chodniku, mrau... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

cb656

#7236476 Napisano: 21.01.2025 18:09:07 w Wkurza mnie...
lasiglasty napisał(a):

(...)
jakoś tak przykro nie być już wnuczką, nie mieć do kogo powiedzieć babciu, dziadku, nie usłyszeć już nigdy "wnusiu kochana"... emotka trzeba się przyzwyczajać.

Bardzo ciepło wyśpiewała tę tęsknotę Daria... emotka
Wyświetl w wątku >>

cb656

#7235378 Napisano: 16.01.2025 12:27:18 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

bezaczek7 cb656 chyba się udało emotka W zaawansowanej wyszukiwarce na samym dole dodałem konkursy i tam można wybrać jedną z interesujących opcji https://www.e-kon....info/znajdz-konkurs

P. S. Nie da się aby można było zaznaczyć listę, tzn. można by było ale wtedy nie będzie opcji "Konkursy bez mojego udziału"

pionas dopracuj proszę tę opcję, bo wyniki są prawidłowe tylko na pierwszej stronie, na kolejnych wychodzą bzdury
https://www.e-kon...archive=1&type=1 Wyświetl w wątku >>
1 pionas 0

cb656

#7234788 Napisano: 14.01.2025 12:53:47 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
bezaczek7 napisał(a):

Ja bym jeszcze uprzejmie wnosiła o dostęp do "działu" moje konkursy archiwalne, czyli jeśli w jakimś coś oznaczyłam, typu wzięłam udział, wygrałam itp., to żeby był taki zlepek powiedzmy do roku czy dwóch wstecz, bo są archiwalne, ale jak je przeglądać pod kątem moich ustawień? Chyba że jest coś takiego?

Kombinowałem kiedyś w wynikach wyszukiwania, analizując składnię i doszedłem do pewnych wniosków, które stosuję, gdy chcę mieć wyniki bardziej precyzyjne, niż zapewnia to standardowa wyszukiwarka. Wszystko jak zwykle tkwi w szczegółach, ech... emotka emotka

Podstawowy adres wyszukiwarki: https://www.e-kon....info/znajdz-konkurs
Wpisuję dajmy na to słowo SMARTFON (?item=smartfon)
Zaznaczam na przykład, że baza ma być przeszukana z uwzględnieniem archiwum (&archive=1) i wynik wygląda tak:
https://www.e-kon...artfon&archive=1

Dołączając pewne frazy, można doprecyzować to, czego się szuka. emotka
Szukasz dajmy na to konkursów ze smartfonem, do tego takich zakończonych, ale dodanych przez konkretnego Usera? Proszę bardzo, dodajesz na końcu ciąg (&user=xxxx) gdzie xxxx to numer Użytkownika i mamy taki wynik:
https://www.e-kon...ve=1&user=130585

Tych dodatkowych członów jeszcze kilka by się znalazło, ale to już najlepiej wie pionas emotka Wyświetl w wątku >>
1 bezaczek7 0

cb656

#7234783 Napisano: 14.01.2025 12:30:59 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas zmieniłem zdanie w kwestii mnożenia kategorii konkursowych. Wolno mi być zmiennym, pierwiastek kobiecy we mnie aż krzyczy, a i wiek odpowiedni też mam, by być marudnym. emotka emotka Uprzejmie upraszam o poważne rozpatrzenie mego podania nowej kategorii dodania. emotka

Uważam za całkiem zasadne stworzenie OSOBNEJ kategorii dla rozdawajek wszelkiego rodzaju, gdzie zwycięzca wyłaniany jest w wyniku losowania, wybierany na podstawie niesprecyzowanego widzimisię Organizatora, a cały mechanizm rozdawajki nie wymaga żadnej kreatywności, żadnej pracy Użytkownika. Taka rozdawajka ma na celu głównie podbijanie osiągów jakiegoś influencera i moim zdaniem wszystkie takie akcje kwalifikują się do osobnej kategorii, by niezainteresowani (jak ja emotka ) mogli je omijać szerokim łukiem, a nie tracić czas na czytanie złudnego opisu "niby konkursu". emotka  Przykład pierwszy z brzegu:

• Miej polubione i obserwuj strony **** oraz ******
  • Wrzucisz post u siebie I zaprosisz 500 znajomych? Będzie bardzo miło emotka
  • Komentarze, udostępniania, polubienia na obu stronach to kochamy najbardziej
  • Po zakończeniu terminu rozdawajki wybiorę zwycięzcę, który otrzyma symboliczny uścisk dłoni Prezesa albo inny gadżet emotka
P.S. Może je po prostu umieszczać w żwawej kiedyś kategorii https://www.e-kon...nagrody-gwarantowane albo na forum w topie https://www.e-kon...-mozna-dostac-gratis ? emotka emotka Bo to nie konkursy w takim rozumieniu, jakich większość rasowych konkursowiczów pożąda. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7234628 Napisano: 13.01.2025 18:38:51 w Pomocy!!!!
Stokrotka1984 napisał(a):

Odpowiadając na inne komentarze w sprawie "kłócenia się o żelki"... ludzie, tu nie chodzi mi o to, że mi cukierków zabraknie, tylko jeśli naprawdę ktoś w oddziale otwiera paczki to jest to trochę nieuczciwe i niepokojące.🫤

Przychodzą mi nagrody z różnych konkursów, mniej lub bardziej wartościowe. Pierwszy raz spotkałam się z czymś takim. To akurat były żelki a innym razem może to być elektronika.

Zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości. emotka
Niestety, nie każdy podchodzi tak samo do spraw rzetelności i elementarnej uczciwości. Niedawno umieściłem na forum wpis w podobnym temacie i co mnie zdumiało, zostałem obśmiany, że mam niedzisiejsze oczekiwania i że "norma" jest taka, iż z kurierami trzeba żyć w zgodzie. emotka No to ja życzę takim cwaniakom, by dożyli sytuacji, w której ICH przesyłka zostanie nieuczciwie spacyfikowana przez kuriera, który postawi się wyżej w hierarchii. emotka Z całego serca im tego życzę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7234535 Napisano: 13.01.2025 15:06:12 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
kiwiwi napisał(a):

Nie podoba mi się sposób edytowanie opisów konkursów przy ich zatwierdzaniu. Staram się tworzyć czytelne opisy, bez zbędnych informacji, ale i tak bardzo często są mniej lub bardziej "kastrowane". Czasem to są kosmetyczne sprawy, ale często usuwane są istotniejsze informacje, np. o rodzajach nagród. Dziś z tytułu konkursu usunięto nazwę sklepu, którego dotyczy. A to chyba jest ułatwienie, a nie zbędna informacja. Jednocześnie widzę opisy składające się z kilku zdań na krzyż, gdzie nawet nie ma wpisanego zadania konkursowego, takie chyba przechodzą bez żadnej ingerencji emotka

POTWIERDZAM!!! Kilkakrotnie wcześniej zgłaszałem podobne uwagi. Z opisu wycinane bywają bardzo istotne fragmenty!! Zgłaszający się stara, a moderacja i tak rozbija to o kant emotka Wyświetl w wątku >>
1 kiwiwi 0

cb656

#7234283 Napisano: 12.01.2025 01:18:48 w Wkurza mnie...
moskala22 napisał(a):

Wkurza mnie nasza służba zdrowia. Właśnie leżę w szpitalu z zatorowością płucna. Lekarka pierwszego kontaktu stwierdziła że moje dolegliwości to efekt biegunki (bez zlecenia żadnych badań) Dobrze że drazylam temat dalej i tak w czwartek transportem medycznym od kardiologa  przyjechałam na SOR

Mam złą wiadomość niestety, ech.. Ale w wyniku formalnych zmian nie istnieje dziś takie pojęcie, jak "Służba" ZDROWIA niestety, ech...

Służba zdrowia jako określenie całego systemu opieki zdrowotnej, czyli publicznej
służby zdrowia pojawiła się w latach 30 poprzedniego wieku. W PRL funkcjonowała służba zdrowia i obowiązujący wówczas system opieki zdrowotnej tak nazywano. W wyniku reformy systemu w Polsce w 1999 roku, służba zdrowia została zastąpiona systemem ochrony zdrowia. Ten krok przyczynił się do przekształcenia roli medyków, którzy zaczęli być postrzegani jako profesjonaliści, a odchodzono od określenia ich jako służby.

Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7234109 Napisano: 10.01.2025 17:19:05 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Nie obgadywać mnie, bo się dopiero wkurzę emotka  uszy mnie pieką. Nie mogę się już cieszyć z drobiazgów emotka

Wkurza mnie, gdy ktoś nie umie cieszyć się z drobiazgów, ech... emotka emotka emotka gdybym chciał kogoś takiego obgadywać, to najbardziej pasowałoby określenie: ŻYCIOWY MALKONTENT! Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

cb656

#7233717 Napisano: 08.01.2025 22:43:41 w Wkurza mnie...
zdolnabestia napisał(a):

cb656 napisał(a):

Wkurza mnie, że bliżej nieznany wirus dokucza mi już czwartą falą nawrotu, emotka emotka a antybiotyk tylko wzmógł astmatyczny, duszący kaszel. emotka
Dobre, że choć gorączka spada, ech... emotka

Antybiotyki są na bakterie, nie na wirusy.

Ja się na tym nie znam. Wirus, bakteria - jeden pies! 
Mógłbym edytować i zmienić  ale istoty samego wkurzu to nie zmieni.
P. S. I wkurza mnie też, gdy się ktoś czepia o drobiazgi. 😜😡😈 Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7233642 Napisano: 08.01.2025 17:43:50 w Dziś cieszę się z.....
Łał... zapomniałem już, jak to jest wygrać coś więcej, niż gadżety reklamowe, aż tu nagle tysiak od Karlsbada, juhu! emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7233638 Napisano: 08.01.2025 17:39:35 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że bliżej nieznany wirus dokucza mi już czwartą falą nawrotu, emotka emotka a antybiotyk tylko wzmógł astmatyczny, duszący kaszel. emotka
Dobre, że choć gorączka spada, ech... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0