Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cb656

cb656

#7254712 Napisano: 17.04.2025 14:46:50 w moje dzisiejsze wygrane :)
Sielski stówką nagrodził emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7254501 Napisano: 16.04.2025 20:00:30 w Wyniki z FACEBOOKA (tylko wyniki!)
Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs fotograficzny "Bloom your style with JP. CHENET" 18+

emotka Dziękujemy za wszystkie stylowe, kreatywne i pełne wiosennego klimatu zgłoszenia! Z przyjemnością ogłaszamy wyniki konkursu BLOOM YOUR STYLE: https://www.faceb..._id=1176900013584675 emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7253579 Napisano: 12.04.2025 15:12:50 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie bezsens argumentacji karania punktami karnymi. Głupszego uzasadnienia nie widziałem lata całe!
W ten sposób to można się przyczepić do KAŻDEGO!!! emotka
No bo co szkodzi, hę??
Nick cb656 jest jest JESZCZE GŁUPSZY, bo nic nie oznacza! emotka emotka :P
Wyświetl w wątku >>

cb656

#7253578 Napisano: 12.04.2025 15:07:13 w Mam problem...
asiam napisał(a):

Czy to jest SPAM czy wygrana ? Z takiego adresu :contact@smartmailer.site
Gratulacje!
Wygrałeś zestaw Lenor o wartości 500 zł! (...)

Zasadnicze pytanie: brałaś udział w jakimś konkursie Lenor?
Bo jeśli nie, dla mnie to ewidentnie spam!! Wyświetl w wątku >>

cb656

#7253570 Napisano: 12.04.2025 13:58:48 w Wkurza mnie...
lasiglasty napisał(a):

cb656 napisał(a):

...od dawna zastanawiam się nad takim zjawiskiem - jak to jest, gdy to matka jest dajmy na to jakąś patocelebrytką za młodu, panieną eksponującą swoje wdzięki bez żenady publicznie, czy to w wieczornych programach tiwi, czy to w czasopismach dla panów, albo po prostu w internecie... Wróć! WSZYSTKO prędzej czy później trafi do sieci, więc skupmy się na tym. Sieć jest pełna zdjęć mniej lub bardziej gołej mamusi, do których to fotek może dotrzeć każdy bez trudu no i pojawia się taki dzień, w którym ktoś życzliwy emotka pokaże je takiemu potomkowi... Co wtedy? Jak zareaguje psychika dziecka? emotka (...)

A skąd pomysł, że taka mama będzie to ukrywała emotka w czasach dzieci wychowanych na Tik Toku i piosenkach Fagaty, to raczej będą chciały iść w ślady rodzicielki. Np. córka Katie Price nie jest jeszcze pełnoletnia, a już od dawna podąża w social mediach ścieżką matki i dumnie się z nią pokazuje, robiąc na tym "zasięgi". I kiedy my tu płaczemy, że znowu nie udało się wygrać 50 zł z bramki, to ona zgarnia kolejne tysiące funtów za reklamę pasty wybielającej zęby, bo mamusia przetarła szlaki "rozkładając nogi w internecie" jak to napisałeś emotka dzisiaj dzieci nie chcą być już nauczycielami, weterynarzami, dentystami, tylko influencerami.

Fakt. Zapomniałem, że to rzeczywistość kreuje tak zwane "normy społeczne". Dziecko wychowane na takich wzorcach będzie dumne z mamusi, a ona nie będzie miała zamiaru niczego ukrywać. Smutno mi, że doczekałem takich czasów. emotka Wyświetl w wątku >>
1 serberta 0

cb656

#7253269 Napisano: 11.04.2025 12:15:43 w Szybkie konkursy na Facebooku
Fotograficzny, lokalny, do 14 kwietnia 2025 (czeka w bazie na zatwierdzenie) emotka
https://www.e-kon...a-pomorska-bydgoszcz Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7253222 Napisano: 11.04.2025 10:49:24 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Jestem starej daty, ale sprzedawanie wizerunku dziecka w mediach od pierwszych godzin po narodzeniu mnie obrzydza. emotka
I jeszcze jedna celebrytka to tłumaczy, ze to kasa na ich przyszłość. A ktoś te nowonarodzone  pytał o zgodę emotka

Jestem jeszcze starszej daty i od dawna zastanawiam się nad takim zjawiskiem - jak to jest, gdy to matka jest dajmy na to jakąś patocelebrytką za młodu, panieną eksponującą swoje wdzięki bez żenady publicznie, czy to w wieczornych programach tiwi, czy to w czasopismach dla panów, albo po prostu w internecie... Wróć! WSZYSTKO prędzej czy później trafi do sieci, więc skupmy się na tym. Sieć jest pełna zdjęć mniej lub bardziej gołej mamusi, do których to fotek może dotrzeć każdy bez trudu no i pojawia się taki dzień, w którym ktoś życzliwy emotka pokaże je takiemu potomkowi... Co wtedy? Jak zareaguje psychika dziecka? emotka Czy mamusia pomyślała o tym wcześniej? Jak to wytłumaczy potomkowi/potomce emotka że mamusia rozkładała nogi po to, by dziecko miało za co żyć? emotka Szalenie mnie to intryguje. Czasem myślę o tym w kategorii wkurzu, ale w zasadzie przeważa ciekawość socjologiczna. emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7252034 Napisano: 07.04.2025 12:23:34 w Wkurza mnie...
agnesita napisał(a):

W ostatnim czasie popsuły mi się: auto, telefon, suszarka. Strach czegokolwiek dotykać...

U mnie w ostatnich dwóch tygodniach wysiadł wygrany telewizor i czajnik elektryczny. Podobnie reaguję - boję się czegokolwiek tknąć teraz. emotka Wyświetl w wątku >>
1 agnesita 0

cb656

#7252013 Napisano: 07.04.2025 11:36:03 w poszukiwany, poszukiwana!!!
blumchen napisał(a):

[quote=Pewnie  emotka  
cb656]

blumchen napisał(a):

Speawa mega ważna.
Kupię misia, który był do wygrania w konkursie Intercity dawno temu. Miś był w kamizelce firmowej. Jest ulubioną  Przytulanką synka. Potrzebuje zapasowego egzemplarza.

Czy może być znajda trawnikowa? emotka

Sprawdzę dziś, czy jeszcze zalega tam, gdzie go ostatnio widziałem. Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7251895 Napisano: 06.04.2025 17:01:19 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

Wkurza mnie mój ból głowy…. Rum? emotka

NIE. Zdecydowanie nie alkohol. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7251892 Napisano: 06.04.2025 16:51:48 w Wkurza mnie...
moskala22 napisał(a):

I znów głupia Kasia skusiła się na konkurs organizowany przez Karlsbad, i znów pewnie po wynikach będę się złościć na siebie. No nie mogę coś się porozumieć z ta agencją. W każdej udało mi się coś kiedyś wygrać, a tu porażka w każdym konkursie. Juz nie wiem jak do nich pisać.

Ciesz się, że sobie polatałaś z certyfikatem. To się liczy. Agencje tworzą agenci. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7251891 Napisano: 06.04.2025 16:49:25 w poszukiwany, poszukiwana!!!
blumchen napisał(a):

Speawa mega ważna.
Kupię misia, który był do wygrania w konkursie Intercity dawno temu. Miś był w kamizelce firmowej. Jest ulubioną Przytulanką synka. Potrzebuje zapasowego egzemplarza.

Czy może być znajda trawnikowa? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7251890 Napisano: 06.04.2025 16:46:15 w WC - rozmowy o wszystkim
kumulacja napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

anaesth napisał(a):

InkaR napisał(a):

czy ktoś chciałby się podzielić sposobem na ogarnianie tych setek paragonów konkursowych? bo trzymam je w pudełku, ale jak okazuje się ze coś się wygrało to szukanie po takiej ilości paragonów jest trudne  emotka   dzielicie je według konkursu? według sklepu? czy może jeszcze inaczej? jak je w ogóle przechowujecie?

Każdy przyniesiony do domu paragon ma od razu robione zdjęcie  emotka  Później grupuję je w foldery z datami zakończenia loterii/konkursu, a oryginały wkładam do koszulek - 1 tydzień to 1 koszulka. Niestety rzadko mam potrzebę odesłania oryginału, więc taka metoda jest dla mnie idealna, ale gdybym musiała jakiś znaleźć, to nie będzie to czasochłonne.

Też robię zdjęcie. Na paragony mam segregator, każdy konkurs osobna folia, w niej kartka z opisem konkursu + paragon.

Podziwiam Was wszystkich za skrupulatność. U mnie paragony fruwają w wiklinowym koszyku. Jakie przyjemne jest wtedy szukanie paragonu z wygranego konkursu. Wcale mnie to nie stresuje, bo cieszy każda nagroda.

Drobna korekta. U mnie paragony fruwają nie w wiklinie, a w plastikowym pudełku po kinderach. Albo innych słodyczach, ech. Raczej po ferrero chyba emotka
Wyświetl w wątku >>

cb656

#7251289 Napisano: 03.04.2025 12:28:07 w Wkurza mnie...
kumulacja napisał(a):

Nie odbierajmy tego szajsu, to może nie pożałują na lepsze nagrody hajsu.

Wkurza mnie, że nie umiem tak na zawołanie rymować. emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

cb656

#7251287 Napisano: 03.04.2025 12:24:16 w Wkurza mnie...
kumulacja napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Szmaciane torby, skarpetki, bluzy, koszulki, czapki... czy my naprawdę tak źle wyglądamy, że agencje chcą nas ubierać? Albo wymyślili, że będziemy darmową reklamą nosząc logo sponsora. emotka

Sami sobie jesteśmy winni biorąc udział w takich konkursach.
Rozumiem, że jest kilka nagród głównych, a reszta to reklamowe badziewie.
Nie odbierajmy tego szajsu, to może nie pożałują na lepsze nagrody hajsu.

Podzielam tę opinię. Jestem za totalnym bojkotem nagrodowego badziewia. emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

cb656

#7251246 Napisano: 03.04.2025 09:24:21 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się, że chociaż edzia3 profesjonalnie opisuje dodawane konkursy. Brawo. emotka
Przykład: https://www.e-kon...ia-filmowa-mcdonalds emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7251115 Napisano: 02.04.2025 14:51:53 w Avanti
kalina590 napisał(a):

gregory napisał(a):

Szukam osoby, która miała problem z kartą pluxee w Delikatesach Centrum. Sklep jest z podanej listy, karta jest uruchomiona, pin nadałem, a mimo to siedem razy odrzucona w sklepie i ostatecznie nie dało się jej wykorzystać. Co mogę robić źle?

U mnie płatność przeszła dopiero wtedy, gdy karta została włożona do terminala. Gdy była przeciągana płatność została odrzucona. Może o to chodzi?

Stawiam na to rozwiązanie. Miałem tak z kartą https://nowy.myedenred.pl/ ale kilka razy zdarzyło się, że zbliżeniowo nie udawało się, mimo podania prawidłowego PINu, czytnik zgłaszał błąd. Dopiero włożenie karty do terminala pozwoliło już normalnie zapłacić. W zasadzie w każdym sklepie, w jakim wcześniej zbliżeniowo nie wychodziło. W DC także. Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7250843 Napisano: 01.04.2025 14:45:10 w Wkurza mnie...
gregory04 napisał(a):

Drugi dzień się głowie jak połączyć rower z pastą do zębówemotka

DZIĘKUJĘ!!! emotka Zainspirowałeś mnie i już mam pomysł! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7250669 Napisano: 31.03.2025 20:33:13 w skojarzenia
grypa - Agrypina Młodsza emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0