Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
fan-mandaryny
Postów 1363
Data rejestracji 05.07.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
P.S. Witam wszystkich na forum. Miłego wieczoru Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
fan-mandaryny
Postów 1363
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Po pierwsze dlatego, że we wcześniejszym konkursie z Wawela, którego również Fortuna PS była organizatorem dokończyłem JEDNO zdanie.
Ponieważ nic nie wygrałem, to w konkursie Cechini postanowiłem ułożyć wierszyki. Wysłałem 4 ciekawe zgłoszenia. Pokazałem nawet znajomym polonistom, by ocenili.
Chciałbym nadmienić, że Facebook Wawela śledziłem parę dni temu, z którego wynika oburzenie konkursowiczów - wygrał wierszyk nawiązujący do produktów.
Daję słowo Wam, ze gdybym wiedział, że wywoła to takie oburzenie dokończyłbym KILKA zdań - NIE w postaci wierszyka, tylko ciekawej prozy.
Ja sam zgłosiłem 4 paragony, czyli cztery prace.
Nie zostałem poinformowany, jakie moje zgłoszenie (praca) wygrało i który skan paragonu mam przesłać – wysyłam wszystkie w takim razie. To nie było sprecyzowane w wiadomości zwrotnej! Bardzo nieprofesjonalne podejście.
Przecież miałem kilka zgłoszeń z innymi paragonami, po czym kupowałem kolejne produkty i rejestrowałem nowe paragony. Musi być najpierw zakup, a potem zgłoszenie, co jest jasne w regulaminie.
Chciałbym poznać swoją zwycięską pracę i pracę zwycięzcy samochodu.
Moja Mama, mój Tata i inni członkowie rodziny rejestrowali paragony - wysyłali zgłoszenia. Po kilka prac - prozą. Czyżby ichniejsza „nowoczesna technologia” zdyskwalifikowała resztę mojej rodziny, ponieważ wysyłaliśmy z tego samego numeru IP?! Istnieje takie prawdopodobieństwo, bo w innych konkursach (typu loteria) mogli stosować ten mechanizm. Tutaj może być wina systemu. Gdybyśmy o tym wiedzieli, to byśmy skorzystali z komputerów sąsiadów, bo wedle regulaminu każdy członek rodziny powinien mieć równe szanse - wszyscy się posługiwali swoimi adresami mailowymi z tego samego IP. Na jedna osobę przypada jedna nagroda... W loteriach Smolara dyskwalifikują innych członków z jednego gospodarstwa domowego, co jest dyskryminujące, tu nic takiego nie było. Bardzo prawdopodobne filtrowanie zgłoszeń po adresie IP. Tyle zgrzewek myśmy zakupili, tyle prac (jedno zdanie, kilka zdań, ciekawy zapis). A pozostali nic nie wygrali, co jest bardzo oburzające. W konkursie-loterii Milka, organizowanej kiedyś przez Dino, było lepiej. Było 30 bonów do rozlosowania – wysłałem kilka i zostałem wylosowany. W zeszłorocznej Dino dwa razy zostałem wylosowany i było mniej nagród (50, 100?) – mimo, że mniej zgłoszeń wysłałem niż w tym roku. Szanse były nieograniczone dla wszystkich, bo to były loterie, ale zdaniem moim, skoro tutaj zasady są tak zawężone i ograniczone, odpowiedzi kreatywne, to podejrzane jest to, dlaczego prace moich członków rodziny nie zostały nagrodzone. Wyświetl w wątku >>
fan-mandaryny
Postów 1363
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3