Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika fan-mandaryny

fan-mandaryny

#7206079 Napisano: 15.09.2024 15:34:10 w Paragony na trwające konkursy
Kupie jeden paragon Orbit Aldi. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7205870 Napisano: 13.09.2024 21:30:34 w WC - rozmowy o wszystkim
niunio napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

Kochani, jak to jest z płatnościami przez Apple Pay? Załóżmy, że mam kartę wirtualną kartę Goodie i Kartę nagrodową Pluxee (dawniej Sodexo). Spotkało mnie rozczarowanie w sklepie, bo po użyciu urządzenia (w dobry sposób) była odmowa. Mianowicie powiedziałem w kasjerce, żeby wpisała 100 zł. A one w systemie (choć zmieniały i to w dwóch odrębnych Biedronkach) nie na terminalu było widać te powiększona kwotę. Podobnie było z plastikowa kartą Pluxee, która miałem ze sobą. Płaciłem już plastikową kartą Pluxee w Stokrotce i bylo OK. Ale z zegarkiem już jie próbowałem. Ile musiałem się naglowic, ale moc obsłużyć ta platnosc telefonem - wstyd się przyznac, ze jestem w tyle z technologią, załamałem się. No ale załóżmy, ze dobrze obsługuje te urządzenia, do której są  już podpięte karty Goodie i Pluxee… Czy w sklepach które obsługuje te Apple Pay, mogę użyć pośrednio tych kart za posredbictwem Apple Pay, mimo iż w witrynie sklepu nie ma nic o tym, ze je akceptują? Chciałem zapytać, czy to w gestii Apple jest ściągnięcie środków w z tych kart i czy ma to jakieś znaczenie, jeśli dany sklep nie akceptuje kart typu Sodexo i wobec tego nie da sie płacić „telefonem”? Bo jeśli to pierwsze, to teoretycznie powinienem moc zapłacić w wiekszosci teminali, które obsługują Apple Pay. Czyli chyba problem jest po stronie komputerów w Biedronce albo kasjerek, które mówiły, ze wpisywały 100 lub 50 (tyle środków było na tych kartach) a na terminalach widniały kwoty nieco wyższe.  Jak to u Was wyglada? Jeszcze raz: chce wykorzystać środki z karty (na Iphinie czy Apple Watch) dopłacając gotówką.

Apple Pay to cyfrowy portfel. Płacąc nim, tak naprawdę płacisz przypisaną kartą.
Ściągnięcie środków z karty leży w gestii sprzedawcy, a nie Apple. Jeśli chcesz zapłacić kartą Pluxee przez Apple Pay, to sprzedawca musi akceptować karty Pluxee.

Podejrzewam, że to kasjerki w Biedronce źle wpisywały kwotę, jeśli na terminalu wyświetlała się pełna, a nie częściowa, tak jak chciałeś.

Apple Pay to cyfrowy portfel. Płacąc nim, tak naprawdę płacisz przypisaną kartą.

O to to to to! Właśnie o to chciałem spytać. Czyli: choć płacę pozornie telefonem, niby nie kartą (bo przez ten procesor płatniczy Apple Pay, który pośredniczy), to jest tak samo jak gdybym płacił bezpośrednio daną kartą Pluxee czy Goodie, w danym sklepie - dobrze to rozumiem? Czyli w sklepach, które nie obsługują tych kart, taka płatość za pośrednictwem Apple Pay nie zadziała? A czy Biedronka obsługuje kartę Goodie, którą można było wygrac w konkursie 105tki i Pluxee z Żubrówki? Załóżmy, że mam tą płatnośc w telefonie i zegarku przygotowowaną i chę tak płacić. Co mam wtedy powiedzieć kasjerce: że zapłacę "normalną" kartą bankomatową, żeby tę równą kwotę wpisały, czy powiedzieć im  szczególną nazwę karty "karta nagrodowa Pluxee", "karta Goodie", bym spróbował tym telefonem/zegarkiem? To już mnie wnerwia, że nie wiadomo gdzie i czym zapłacić. Mogliby zwyczajnie te pieniądze przelać, albo pozwolić wypłacic bez prowizji. Przerabiał już to ktoś? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7205809 Napisano: 13.09.2024 16:12:08 w WC - rozmowy o wszystkim
Kochani, jak to jest z płatnościami przez Apple Pay? Załóżmy, że mam kartę wirtualną kartę Goodie i Kartę nagrodową Pluxee (dawniej Sodexo). Spotkało mnie rozczarowanie w sklepie, bo po użyciu urządzenia (w dobry sposób) była odmowa. Mianowicie powiedziałem w kasjerce, żeby wpisała 100 zł. A one w systemie (choć zmieniały i to w dwóch odrębnych Biedronkach) nie na terminalu było widać te powiększona kwotę. Podobnie było z plastikowa kartą Pluxee, która miałem ze sobą. Płaciłem już plastikową kartą Pluxee w Stokrotce i bylo OK. Ale z zegarkiem już jie próbowałem. Ile musiałem się naglowic, ale moc obsłużyć ta platnosc telefonem - wstyd się przyznac, ze jestem w tyle z technologią, załamałem się. No ale załóżmy, ze dobrze obsługuje te urządzenia, do której są  już podpięte karty Goodie i Pluxee… Czy w sklepach które obsługuje te Apple Pay, mogę użyć pośrednio tych kart za posredbictwem Apple Pay, mimo iż w witrynie sklepu nie ma nic o tym, ze je akceptują? Chciałem zapytać, czy to w gestii Apple jest ściągnięcie środków w z tych kart i czy ma to jakieś znaczenie, jeśli dany sklep nie akceptuje kart typu Sodexo i wobec tego nie da sie płacić „telefonem”? Bo jeśli to pierwsze, to teoretycznie powinienem moc zapłacić w wiekszosci teminali, które obsługują Apple Pay. Czyli chyba problem jest po stronie komputerów w Biedronce albo kasjerek, które mówiły, ze wpisywały 100 lub 50 (tyle środków było na tych kartach) a na terminalach widniały kwoty nieco wyższe.  Jak to u Was wyglada? Jeszcze raz: chce wykorzystać środki z karty (na Iphinie czy Apple Watch) dopłacając gotówką. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7205307 Napisano: 11.09.2024 18:38:32 w Paragony na trwające konkursy
Potrzebuję wiele paragonów. Pisałem w poprzednim moim poście, ale nikt nie chce pisać od razu pierwszy. Zerknijcie, proszę i zapraszam do kontaktu. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7205305 Napisano: 11.09.2024 18:36:13 w moje dzisiejsze wygrane :)
Niestety telewizora nie dało się upolować, ale rzutnik z Żabki jest. Trzeba się cieszyć, nie narzekać. emotka Wyświetl w wątku >>

fan-mandaryny

#7205000 Napisano: 10.09.2024 22:12:06 w PODZIĘKOWANIA
frezja79
Dzięki za miłą pomoc. Pozdrawiam serdecznie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7204977 Napisano: 10.09.2024 19:48:34 w Czy informują/ informowali?
iwona0103 napisał(a):

Catcat napisał(a):

maryjane napisał(a):

Czy z tego konkursu na everydayme - Lenor w Auchan były już wyniki? Ja wiem, że to było dawno temu, ale nikt się nie chwalił chyba do tej pory i jest to zastanawiające, może ktoś pisał do nich?

A w ogóle z tych innych konkursów, w których były do wygrania produkty Lenor były wyniki?

Z tego z produktami Lenor chyba nie było wyników, reszta tak.

A P&G na temat kibicowania, gdzie były telewizory, też? Chciałem zapyta się też o konkurs Żywca z Żabki. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7204869 Napisano: 10.09.2024 09:54:12 w Paragony na trwające konkursy
Poszukuję paragonów na konkursy:
 - paragon z sieci sklepów Paleo,
- 3 paragony Palmolive z Biedronki,
- 2 paragony Flipz z Lidla,
- Inka,

- paragon z produktami RB z Leclerca (w rozsądnej cenie   ). Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7203200 Napisano: 02.09.2024 11:14:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Konkurs Tyskie w Biedrze, gdzie można było wygrać koszulki reprezentacji (Amocco). Czy można zrealizować voucher na produkty w sklepie internetowych r-gol.com? Próbował ktoś już coś kupić? W nagrodzie, przysłanej mailem była informacja z numerem vouchera i pinem. Spytałem się, Pana, do którego kontakt podano właśnie w mailu z tego sklepu r-gol i napisał mi tajemniczo:  "Tylko i wyłącznie na koszulkę reprezentacji Polski." Zastanawia mnie to, czemu takie wrażliwe dane jak numer vouchera wysyła się mailem do jakiegoś pracownika - mam wrażenie, że ten kod działa również przy innych zakupach, ale maja być  "ciiiii" i ani mru mru o innych zakupach, np. możliwości kupna butów do biegania z ich sklepu. Da się kupić coś innego oprócz tej koszulki stacjonarnie, czy za pośrednictwem sklepu internetowego jakoś użyć tego vouchera przy składaniu dowolnego zamówienia? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7203131 Napisano: 01.09.2024 21:12:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Czy 4 produkty Danio w Selgros uprawniają, czy jednak 5?  W appce Selgros jest na plakacie 5 (nie ma regulaminu już), a na stronie agencji już poprawiony i jest mowa o 5 produktach. Mam ten "dyskusyjny" regulamin (link na tej stronie e-konkursy jeszcze działa, bo wisi na serwerze agencji Albedo, mimo, że zaktualizowali regulamin, a raczej podmienili plik). Omyłkowo kupiliśmy po 4 produkty na paragonie. Czy mając ten plik regulaminu będzie to jakaś podstawa, żeby nie utracić ewentualnej nagrody, czy mam wyrzucić te paragony do kosza?

Podbijam post. Co o tym myślicie? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7203085 Napisano: 01.09.2024 15:13:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy 4 produkty Danio w Selgros uprawniają, czy jednak 5?  W appce Selgros jest na plakacie 5 (nie ma regulaminu już), a na stronie agencji już poprawiony i jest mowa o 5 produktach. Mam ten "dyskusyjny" regulamin (link na tej stronie e-konkursy jeszcze działa, bo wisi na serwerze agencji Albedo, mimo, że zaktualizowali regulamin, a raczej podmienili plik). Omyłkowo kupiliśmy po 4 produkty na paragonie. Czy mając ten plik regulaminu będzie to jakaś podstawa, żeby nie utracić ewentualnej nagrody, czy mam wyrzucić te paragony do kosza? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7202393 Napisano: 29.08.2024 00:43:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asper01 napisał(a):

Mi nie mówiła, że rezerwa, ale fakt, że nie pytałem. Ale za to mówiła, że ten czerwcowy nie rozstrzygnięty i będzie dzwonić w przyszłym tygodniu emotka  Tak, z 692... A paragonu nie mam, ale zdjęcie mam, więc powiem Pani, żeby mi 200 wysłała a nie 100 w podziękowaniu emotka

O kur-de. Bo najpierw był telefon o plecaku w rodzinie, a potem wpadł zegarek (który jest z najnowszego konkursu!). Wysłaliśmy paragon z konkursu czerwcowego (za plecak i za zegarek!). Dlatego zadzwonimy i się dowiemy. Decyduje data stempla, wiec pewnie doślę. Tamta pani widocznie na urlopie, że ta druga ogarnia tamten wiosenny konkurs. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7202374 Napisano: 28.08.2024 21:24:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
IIII1 napisał(a):

anaesth napisał(a):

Nie chce mi się wierzyć. Teraz było rozstrzygnięcie tego lipcowego konkursu z Intermarche. Wygrałem zegarek i placek u Mamy. Przecież ten konkurs z iphonami (wiosna) rozstrzygnięty (już kiedyś pytałem, czy dzwonili do Was) pod koniec czerwca.

Może to jakaś rezerwa rezerwy rezerwy, bo przecież nikt normalny nie trzyma tak długo paragonów emotka

Ten post mnie wystraszył, bo z 692 dzwonili i odesłałem już paragony z bieżącego konkursu. A przecież plecak tez był w marcowym konkursie. Tak by było super gdyby dzwonili z ajfonami lub bonami. A z jakiego numeru dzwonili? Ta sama pani dzwoniła?

Ja wczoraj miałem telefon o wygraniu plecaka w tym marcowym konkursie i tu uwaga - byłem piątą osobą z rezerwy. Z tym, że z tego co powiedziała pani przez telefon to rezerwa nie jest wybierana od razu przy rozstrzyganiu konkursu tylko dopiero po niespełnieniu warunków wydania nagrody, a komisja konkursowa za każdym razem ponownie była zwoływana na obrady, stąd takie terminy. Pani wręcz mnie prosiła, bym znalazł paragon, bo mówiła że nie wyobraża sobie by kolejny raz musieć zwoływać posiedzenie komisji. Powiedziała, że właściwie wystarczy jej zdjęcie tego paragonu, jeżeli go nie znajdę a znajdę gdzieś może zdjęcie. Paragon znalazłem, więc dziękowała mi, bo  stwierdziła, że może w końcu uda się zakończyć ten konkurs i wydać nagrody. Wniosek z tego , że w ProBest właściwie nigdy nie ma gwarancji, że konkurs jest zakończony.

Też jestem z tych, że ich bronię. I gwarantuję Wam: 2 lata nie wygrywałem, podobnie jak w Los Mejoresie. Trzeba próbować i być cierpliwym. Tylko proszę Cię, napisz, czy mówiła wyraźnie, że z rezerwy. Dzwoniła z 606? Bo z 606 był ten wiosenny konkurs z ajfonami, plecakami i bonami… Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7202372 Napisano: 28.08.2024 20:54:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

Nie chce mi się wierzyć. Teraz było rozstrzygnięcie tego lipcowego konkursu z Intermarche. Wygrałem zegarek i placek u Mamy. Przecież ten konkurs z iphonami (wiosna) rozstrzygnięty (już kiedyś pytałem, czy dzwonili do Was) pod koniec czerwca.

Może to jakaś rezerwa rezerwy rezerwy, bo przecież nikt normalny nie trzyma tak długo paragonów emotka

Ten post mnie wystraszył, bo z 692 dzwonili i odesłałem już paragony z bieżącego konkursu. A przecież plecak tez był w marcowym konkursie. Tak by było super gdyby dzwonili z ajfonami lub bonami. A z jakiego numeru dzwonili? Ta sama pani dzwoniła? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7202360 Napisano: 28.08.2024 20:22:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mixik napisał(a):

asper01 napisał(a):

mixik napisał(a):

asper01 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

asper01 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

asper01 napisał(a):

O co chodzi z tym Probestem? Dziś dzwonili w sprawie konka z marca ;/

Informacja o nagrodzie z tego konkursu z marca 😯?

No tak!

Jakieś szaleństwo...

I mówiła, że z Konkursu "Rusz po nagrody i na szlak słodkiej przygody" będzie dzwonić za tydzień...

Czekaj, czekaj, to z tego informowali teraz? https://intermarc...hodzi-wiosna-colian/

yhy emotka

No to w ten sposób pobili wszelkie rekordy rekordów... W każdym razie gratulacje

Nie chce mi się wierzyć. Teraz było rozstrzygnięcie tego lipcowego konkursu z Intermarche. Wygrałem zegarek i placek u Mamy. Przecież ten konkurs z iphonami (wiosna) rozstrzygnięty (już kiedyś pytałem, czy dzwonili do Was) pod koniec czerwca. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7202082 Napisano: 27.08.2024 20:26:25 w PODZIĘKOWANIA
Hold-em
Rzetelna Forumowiczka. Dziękuję serdecznie za pomoc i pozdrawiam. emotka Wyświetl w wątku >>
1 Hold-em 0

fan-mandaryny

#7202038 Napisano: 27.08.2024 16:43:32 w Paragony na trwające konkursy
Może ktoś ma blisko Żabkę Nano i chce za darmo zakupy, z moją aplikacją? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7201719 Napisano: 26.08.2024 11:26:57 w Paragony na trwające konkursy
Danio z Selgrosa to mi może ktoś kupić z moją kartą (jeśli trzeba) oraz ktoś zrobi zakupy w Żabce Nano? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7201356 Napisano: 23.08.2024 23:04:00 w Paragony na trwające konkursy
Szukam paragonu Curly ze sklepu Netto. Najlepiej na dwa konkursy. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7200662 Napisano: 22.08.2024 00:01:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
notta napisał(a):

hebe syoss przychodzą zwrotki?

edit.. przeklikałam na poprzednią stronę i widzę, co się dzieje..

Też nie mam. Wyświetl w wątku >>
0 0